Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Suflet gol...nebun de dor ( Artistul_partea a 2-a)
Autor : karmin - 2012-07-19
Citita de 17877 ori - Nota 6.70 (2314 voturi)
Asa cum imi promisese Marian din ziua in care m-am culcat cu el viata mea se schimbase enorm de mult. Nu numai ca ajunsesem un mare star,insa incepusem sa invat ce inseamna o relatie, ce inseamna sa iubesti un barbat. Desi erau din ce in ce mai multe fete care isi doreau sa le acord atentia, eu parca uitasem de existenta lor. Pentru mine nu exista decat el, Marian, primul barbat din viata mea, barbatul care ma invatase sa iubesc.
Eram impreuna de 3 ani si pentru ca el se ocupa de cariera mea imi cumparase o casa in care practic ne mutasem impreuna. Viata mea era atat de frumoasa, ziua aveam emisiuni la care mergeam, seara concerte in care ma simteam o persoana speciala, iar noaptea o petreceam cu cel pe care il iubeam. Ce puteam sa imi doresc mai mult. Poate ca mai aveam un singur vis, si anume acela de a deveni cel mai bun cantaret de la noi din tara si sa patrund in industria de afara. Dar, bineinteles si acest vis il implica pe Marian. El era agentul, bodyguardul, cel care veghea mereu asupra mea si asupra carierei mele. Iar eu il rasplateam pentru asta cu multa incredere si ii eram foarte fidel.
Intr-o zi, eram in curte si ma bronzam langa piscina la razele soarelui cand il aud pe Marian care tocmai ajunsese acasa :
- Karmin, am dat lovitura. Am o veste extraordinara sa iti dau.
- Ce s-a intamplat, am intrebat eu vadit nerabdator sa aflu care era acea mare veste.
- Ai fost nominalizat la premiile RMA, la categoria ″Cel mai bun cantec al anului″ si la categoria ″Cea mai buna voce masculina a anului″.
- Serios vorbesti ? E minunat. Sunt cel mai fericit om de pe pamant si te iubesc pentru ca datorita tie am ajuns aici.
- Mai mult decat atat, esti invitat sa canti o melodie in concert si cred ca ai mari sanse sa castigi macar la una din categorii.
- Oare ce sa cant, melodia care a fost nominalizata la categoria ″Cel mai bun cantec al anului″ ?
- Da, sau am o idee si mai buna, ai putea lansa un nou hit in acest mare concert. Va fi o aparitie pe care nu o sa o uite nimeni si vei arata ca esti cu adevarat cel mai bun. Asa ca ar trebui sa compui o noua melodie si peste doua luni cand vor fi premiile RMA, sa rupem gura targului.
- Ok iubitule, asa o sa fac, am spus eu.
Incepusem sa ma gandesc din acea clipa cum ar trebui sa fie melodia cea noua. Din pacate eram asa emotionat incat parca nu avem nici macar o farama de inspiratie. Zilele treceau si Marian imi cerea sa-i cant noua melodie sa vada daca-i place si sa pregatim un show pe masura pentru acel concert. Din pacate eu nu aveam ce sa-i cant deoarece nu aveam deloc inspiratie si parca Marian incepuse sa se indeparteze de mine.
Incepuse sa mearga la diferite petreceri fara mine, sub pretextul ca eu as obosi prea tare daca as merge la toate si trebuie sa am grija de mine si de vocea mea, incepuse sa fie distant, nici macar sex nu mai faceam asa de des ca pana atunci. Eram convins ca eu sunt vinovat, pentru ca neavand inspiratie il suparasem si credeam ca dupa acel concert totul va reveni la normal.Din pacate, nu aveam de unde sa stiu ca viata mea urma sa se schimbe din nou.
Intr-o sambata, exact cu trei saptamani inainte de acel mare concert, am plecat de acasa pe la ora 18.00 deoarece aveam de cantat in 4 locuri in acea seara. Marian nu se simtea bine si a ramas acasa. Imi spusese sa fiu foarte atent cum cant si cum dansez impreuna cu dansatorii mei melodia ce era nominalizata la categoria ″Cel mai bun cantec al anului ″ , dearece hotarasem, ca in lipsa de inspiratie o sa cant acea melodie si peste 3 saptamani. Oricum publicul meu adora acea melodie si era bine ca aveam sa o cant la RMA.
Am plecat de acasa, am cantat in 3 locatii si la ultimul loc unde aveam sa cant nu am mai avut cum, deoarece mi se rupsesera pantalonii si trebuia sa dau o fuga pana acasa sa ma schimb. Am vorbit cu organizatorii si am amanat putin intrarea mea, cam cu o ora, mai ales ca venise deja trupa ce urma sa cante dupa mine si asa aveam timp sa fug sa ma schimb.
L-am rugat pe unul din dansatorii mei sa ma duca pana acasa si eram incantat ca locatia in care eram se afla la doar 15 minute de mers cu masina de casa. Am ajuns repede acasa si in timp ce dansatorul meu ma astepta in masina in fata casei, eu am intrat sa imi iau repede ceva cu care sa ma schimb. Cand am intrat se auzea un zgomot ciudat dinspre dormitor. Ma apropiam si nu imi venea sa cred ca ceea ce auzeam erau parca gemetele unui barbat, care cu siguranta nu era Marian.
Usa de la dormitor era intredeschisa si cand l-am vazut pe Marian cum il futea pe un baiat in cur am crezut ca imi vine sa mor.
- Ahhh, Marian, Karmin are curul asa bombat ca al meu ? Iti place la fel de mult sa-l futi cum iti place sa ma futi pe mine ?
- Karmin pentru mine in acest moment nu mai reprezinta decat o afacere profitabila. Da, este foarte bun la pat si el si imi ia pula asa cum vreau si cand vreau eu. Dar in ultima vreme ceea ce era intre noi a trecut si acum mie imi place de tine.
Zicand acestea Marian, isi scotea pula din curul acelui baiat si i-o baga adanc in gura. Il futea in gura ca si cum acea gura era ceea ce iubea pula lui. Il mangaia pe par si-i tinea adanc pula infipta in gat si parea ca se simte atat de bine. De fiecare data cand Marian isi infigea pula in gura acelui baiat, eu simteam ca imi infige o sulita direct in inima. La un moment dat Marian a inceput sa tipe si baiatul acela ce se infrupta din pula barbatului meu incepuse sa faca spume la gura, semn ca Marian termina incantat in gura lui. Imi venea sa iau ceva si sa le dau in cap si acelui baiat si lui Marian, dar am mers spre camera unde aveam costumele de scena am luat unul si am plecat.
Ajuns la ultima cantare din acea seara m-am schimbat repede si am iesit pe scena pentru a incanta publicul. Desi inima mea plangea de tristete, pe chipul meu stiam ca nu trebuie sa se vada nimic. Am cantat, a fost totul bine si dupa concert am plecat cu dansatorii mei la un club,nesimtind nevoia sa-l vad pe Marian dupa ce aflasem ca ma inseala. In drum spre club l-am sunat pe Marian si l-am intrebat :
- Iubitule, pot sa merg cu baietii la o bere si vin intr-o ora sau doua ?
- Da, oricum eu ma simt asa de rau ca nici nu pot sa ma ridic din pat. Noroc ca mi-ai lasat tu tot ce aveam nevoie pe noptiera. Te astept, asta daca nu adorm pana te intorci.
- Ok, abia astept sa te vad. Te pup, pa !
- Pa !
Imi venea sa-i zic ca e un tradator si un mincinos, ca ce bucuros o fi ca mai are timp sa-l futa pe baiatul ala, pe curva aia nenorocita care imi furase barbatul.
Am stat putin la club si am mers acasa. Nu mai era acel baiat la noi si Marian deja dormea. I-am dat putin chilotii intr-o parte si ma uitam la pula lui care avea un cap rosu si se vedea ca fusese muncit, nu cu mult timp in urma. I-am luat pula in gura si am inceput sa o sug usor. O sugeam si ma gandeam ca va fi ultima data cand o voi face cu Marian. Sincer, nu eram dispus sa il impart cu nimeni.
I s-a sculat pula si a inceput sa impinga in gura mea trezindu-se :
- Ai venit infometat acasa ?
- Da, imi era dor de tine, imi era dor de pula ta Marian. De ce, te deranjeaza ca ti-o sug ?
- Cum sa ma deranjeze, oricum stii ca nu am mai facut sex de cateva zile, si am coitele pline, asa ca vreau sa golesti tot, sa nu mai ramana nici urma de seva in ele.
- Asa o sa fac...si am inceput sa-i sug pula cu atata pasiune, cum nu simtisem niciodata pana atunci.
Sugeam acea pula grosuta, o lingeam, ii sugeam si lingeam coitele. Il lingeam si penetram in rozeta lui maronie caci stiam ca adora sa il ling in cur. El imi vorbea frumos si ma futea in gura ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iar eu il sugeam cu disperare parca si cu dorinta ca el sa simta ca eu sug mult mai bine ca acea tarfa ce venise mai devreme in patul nostru. L-a tinut foarte mult, cred ca i-am dat limbi si supt pula cam o ora. Ma dureau obrajii de cat ma jucasem cu pula lui, si intr-un final a explodat parca, la mine in gat.Niciodata nu ejaculase atat de mult si niciodata nu il vazusem asa fericit. Eu aveam lacrimi in ochi, si el credea ca sunt la fel de multumit ca si el...dar eu de fapt stiam ca sugeam acea pula pentru ultima oara.
Dupa acel incident, din acea sambata am inceput sa compun un cantec foarte trist. Avand in vedere cum ma...



    Login