Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSubmisiv
Autor : Biceps - 2021-04-11
Citita de 5194 ori - Nota 7.89 (57 voturi)
Povestirea ce urmeaza a fi prezentata este o fantezie cu putin adevar in unele intamplari.

Ma consider un om obisnuit cu o placere pentru femei si o pasiune intensa pentru sex, imi place sa explorez, sa incerc senzatii tari,sa imi cunosc corpul si cum reactioneaza la stimuli, am cautat pe net tot felul de chestii, iar cu ajutorul retelelor de socializare am intrat in contact cu diverse persoane, am descoperit ca exista si alte modalitati de a te simti bine decat sexul simplu facut cu o femeie. Iar o parte din mine a inceput sa-si puna intrebari, sa am curiozitati despre cum ar fi, cum s-ar simti cu un el.

Astea fiind spuse intr-o zi imi fac curajul si intru pe cateva aplicatii de gay dating, din pacate prea putin folosite de romani. Dar din bagare de seama in bagare de seama, majoritatea esuate gasesc pe cineva interesant. Din discutiile avute aflu ca el e o fire dominanta si ii place sa detina controlul.
In gandul meu totul suna bine, cum voiam sa o sug si sa o simt in mine imi imainam ca el e tipul potrivit pentru asta. Nu i-am spus-o cu cuvintele astea dar m-am aratat interesat de ce poate el oferi. Parea un tip serios, asa ca am tinut legatura cu el.

Dupa cateva discutii despre sexualitatea mea, despre cum incerc sa experimentez partea pasiva a sexului cu un barbat, imi propune un mic joc, care mi s-a parut foarte interesant. inainte de a trece la lucruri fizice fiind nepregatit si neexperimentat el se ofera sa ma antreneze fizic si mental.

Jocul se desfasura astfel el imi dadea diferite sarcini simple pe care eu trebuia sa le execut singur si in siguranta in ziua urmatoare, sarcinile trebuiau sa scoata partea feminina din mine, sa invat sa savurez la maxim experientele ce vor urma.
Zis si facut, in perioada ce a urmat am primit si am executat cu dedicatie sarcinile primite,devenind dupa cum am aflat mai tarziu supusul unui dominator. Toate astea fara sa ne intalnim cel putin nu pana nu consideram ca sunt pregatit.

Primele sarcini au fost sa ma familiarizez cu unele pozitii sexuale, lucru care mi-a placut. Sa stau in goliciunea mea intro anumita pozitie gandindu-ma la ce ar urma daca era langa mine ma excita teribil, apoi am trecut la masturbare si stimulare anala. Trebuie sa recunosc ca in trecut mai imi scapam cate un deget doua in fund cand faceam dus sau cand ma masturbam. Era o placere.
Apoi intr-o zi primesc o intrebare care mi-a dat emotii: Esti pregatit pentru o sarcina putin mai complexa, dar mult mai placuta, iti promit?
Bineinteles ca nu puteam da inapoi si am spus da hotarat, asteptand cu emotii ceea ce urma sa imi ceara.

Maine, cauti un loc retras in natura, la alegerea ta, iei o patura cu tine, o intinzi , te dezbraci complet si te asezi jos, te uiti la filmulete erotice sau citesti, orice te face sa te exciti si apoi te masturbezi, dar cand simit ca ejaculezi te opresti 10 minute dar continui cu materialul erotic, abea dupa 10 minute poti sa incepi din nou sa te masturbezi pana la orgasm.
Bineinteles nu am dezamagit , am facut intocmai cum mi-a cerut si am avut un orgasm surprinzator de placut.

Facand asta ti-ai castigat dreptul la o intalnire fata in fata, imi spune el dupa ce i-am detaliat toata experienta, Sambata la ora 10 sa fi la adresa asta, sa nu intarzii.
Am asteptat cu nerabdare ziua de sambata, iar la ora 9:59 eram la la adresa indicata asteptand cu emotii sa imi deschida usa.

Imi deschide si ma invita inauntru, tipul era bine facut, cu un cap mai mare ca mine, era imbracat intr-o pereche de blugi si un tricou. Intram in casa, si imi indica sa ne asezam la masa, tocmai isi bea cafeaua.

Stii de ce esti aici, nu? ma intreaba direct

Nu stiu, dar pot sa banuiesc raspund eu emotionat.

Ei bine, ai fost ascultator si vreau sa te rasplatesc, dar putem continua doar daca faci ce spun eu cand spun eu, de acord?

Desigur, pentru asta sunt aici, zic eu incercand sa fiu convingator.

Mergi in camera alaturata, dezbraca-te si asteapta-ma in genunchi.

Ma ridic si ma indrept spre camera indicata, intru, inchid usa si incep sa ma dezbrac, imi asez hainele frumos pe un scaun si ma asez ascultator in genunchi in mijloul camerei. dureaza 4 poate 5 minute si in cele din urma usa se deschide, tipul intra si se apropie de mine , imi pune mana pe cap si imi spune sa ii desfac pantalonii, sa ii trag jos. Dar sa nu ma ating de boxeri, ei sa ramana la locul lor.
Incep sa desfac cureaua, nasturii de la pantaloni si ii trag jos pana la genunchi. In acel moment imi impinge fata usor in asa fel incat sa ii simt penisul cu fata.

Acum da-mi boxerii jos dar fara sa te folosesti de maini, si imi da drumul la cap.

Ma conformez si ma apropii cu gura de boxerii lui, trag usor de ei in jos si parca reusesc, incet incet ii dezval...



    Login