Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sub pod
Autor : icsul - 2023-10-27
Citita de 5686 ori - Nota 2.90 (287 voturi)
Pachetul de țigări era pe terminate. M-am uitat la ceas. Ora 22.43. Pe masa din bucătăria mea era o dezordine care mă agita. Scrumiera era plină. Trei lumânări pastilă cu miros de fructe erau aprinse, dar fiecare era la alt stadiu de ardere. O brichetă galbenă, aproape golită de gaz stătea peste un maldăr de hârtii. 50 de lei schimbați în bancnote mici se împrăștiaseră. Ploaia bătea violent în geam și doar niște lumini ale unui bloc înalt din depărtare îmi aminteau că stau într-un mare oraș și nu într-un cătun uitat.
Mi-am scos pula din pantaloni cu mâna stângă în timp ce cu dreapta scrollam un site porno. Am ales un film în care peste un cuplu gay intră un hoț noaptea și îl fute în cur pe pasiv în timp ce activul stă și îl imploră să se oprească, ca mai apoi să ajungă și el futut în toate găurile de hoțul hetero. Mă lăbăream trist în timp ce îmi băgam și un deget în cur. Era una din perioadele alea în care aș fi dat orice pentru o pulă, dar nimic nu mă excita. Aș fi putut să mă termin, obligat, dar am ales să nu o fac.
Am pus un clip pe YouTube și am luat pachetul de țigări. Una, două, trei, patru... Să-mi bag pula! Pe astea le termin imediat. Și oricum nu o să am chef să ies mâine dimineață, chiar după ce mă trezesc, să-mi iau țigări... Are rost să ies acum până la non-stop?
Ploaia mi-a plăcut întotdeauna, deci nu ea era un impediment. Mi-am tras pe mine blugii, un tricou și mi-am luat o geacă subțire. Înainte să ies din casă mi-am căutat umbrela. I-am îmrumutat-o lui Radu... SĂ MĂ FUT! Radu era un coleg de facultate cu pulă imensă care mă mai futea din când în când, deși el susținea că nu îi plac bărbații. La ultima noastră întâlnire i-am dat umbrela pentru că se pornise ploaia și avea un pic de mers până acasă. În perioadele când nu avea gagică eu eram târfa lui. Cu el am trăit primul orgasm anal, dacă așa ceva există... M-am terminat fără să îmi ating pula în timp ce el mă penetra. Avea un talent să fută!!! Nu cred că există poziție (și loc din garsoniera mea) în care să nu o fi făcut. Din păcate, cunoscuse o fată și acum nu ducea lipsă, așa că l-aș fi invitat degeaba la mine. Ar fi venit să bem o bere, dar m-ar fi lăsat excitat și frustrat, după ce mi-ar fi ținut o predică despre cât e el de heterosexual și cum nu înșeală. Mai făcuse asta de câteva ori.
Din fericire, am dat peste altă umbrelă, oribilă, cu imprimeu floral, cumpărată de nevoie dintr-un magazin chinezesc, într-o zi când o furtună neașteptată m-a prins în centru.
Am coborât scările, mi-am pus căștile în urechi, am ieșit din bloc și am luat-o spre marketul non-stop din apropiere. Detestam acel magazin! Noaptea era plin de cei mai ciudați oameni din oraș și coada era mereu imensă.
Hai să nu merg acolo! Mi-am zis. E o benzinărie pe strada V.A. Ce contează că e mai departe. Mă mai plimb. În plus, țigările au același preț peste tot.
Orașul era pustiu. Era toamnă de-a binelea. Toți copacii căpătaseră niște culori care mă deprimau instant. Deși sunt născut toamna, e anotimpul care îmi displace cel mai mult! Am mers vreo 10 minute până când am ajuns la benzinărie. La casă era un băiat tânăr care vorbea la telefon cu un amic. Îi povestea cum, cu o seară înainte, îi rupsese pizda unei gagici. Intrarea mea l-a deranjat și m-a întrebat, fără să mă salute:
- Ce vrei?
- Un pachet de...
- 24 de lei!
I-am plătit și am ieșit, lăsându-l să își continue povestea întreruptă de venirea mea. L-aș fi supt acolo, pe loc, atât de excitat eram. Felul în care băieții vorbesc despre sex mă excită maxim! Pun atâta patos în a descrie acțiunea, încât îți vine să le zici: Arată-mi și mie cum fuți!
Mna hai înapoi spre casă... Îmi zic. Și totuși, ce ar fi să mă mai plimb un pic?
Nu mă grăbeam nicăieri. Era joi. Până luni eram liber. Mă gândeam să mă opresc undeva unde să fumez o țigară, dar în parcul din apropiere băncile erau, evident, ude. Hai să merg sub pod! Acolo sigur e uscat...
Podul trecea pe deasupra unor hale dezafectate, lângă care era o mică stație, unde trenul oprea înainte de ieșirea din oraș. Până acolo am mai mers vreo 15 minute. Singurii care mai erau prin oraș la ora aia era o gașcă de trei-patru puști care aveau la ei o boxă portabilă și mergeau hotărâți prin ploaie.
- Bă, da sigur se fute aia, da? L-am auzit pe unul atunci când am trecut pe lângă ei.
Deci băieții se îndreptau spre vreo zdreanță hotărâți să pună de o poștă. Toți au futut, futeau sau urmau să fută. Numai eu eram un labagiu trist care pierdea vremea.
În sfârșit vedeam podul. Am trecut drumul și am coborât scările. Ploaia se întețise. Mi-am închis umbrela și m-am așezat pe bordura rece. Mi-am scos pachetul și am aprins o țigară. Trag din ea cu poftă și atunci focusez mai clar. Peste drum, un bărbat se pișa, uitându-se peste umăr la mine. Mă prefac că mă uit în altă parte, dar trag cu ochiul și văd cum își scutură pula, cum și-o bagă în pantaloni și cum se îndreaptă fix spre locul în care eram.
- Îmi dai și mie o țigară?
Bărbatul era înalt, bine făcut, tuns scurt, militărește, avea până în 40 de ani și purta un tricou albastru pe care scria NO VACANCY cu litere portocalii. Avea pantaloni de trening gri și o pereche de adidași negri pătați de var.
- Sigur! Luați, vă rog. Zic și îi întind pachetul.
Ia țigara și se așează lângă mine, pe bordură.
- Dă și un foc, zice, și și-o aprinde. Și tu la tren? Mă întreabă.
- Nu, mă plimbam. Dumneavoastră așteptați trenul?
- Îl aștept, băga-mi-aș pula în el. Cât e ceasul?
- Unșpe jumate.
- Mai am de stat. L-am pierdut pe ăla de zece și următorul îl am la trei.
Mă miram că avea doar un tricou și nu tremura de frig. Eu dârdâiam. Fuma ca un bărbat, stătea ca un bărbat. Atitudinea lui era una extrem de masculină. Avea puțină barbă. Se vedea pe el că la 20 de ani fusese un băiat frumos, dar acum nu mai avea atâta grijă de el. Părea genul de om muncit. Când ducea țigara la gură bicepsul i se încorda. Mirosea a tutun și transpirație.
- Unde trebuie să ajungeți?
- Da ce mă iei cu dumneavoastră? Câți ani zici că am?
- 36? Întreb vrând să par politicos.
- Chiar 36! Uite bă, ce m-ai ghicit! Zise și râse puțin, apoi trase o flegma pe jos. Și zâmbetul lui îmi plăcea. Unde pula mea să trebuiască să ajung, acasă. Stau în Ci... Și îmi spusese numele unui sat din apropiere. Dacă nu ploua o luam pe jos. Păi și zi, vărule, așa te plimbi tu noaptea?
- A trebuit să ies să îmi iau țigări. Nu părea genul care să înțeleagă noțiunea de plimbare fără un scop anume.
- Și acuma ți le fumez eu. Zise asta și râse iar.
Se vedea pe el că e genul de șmecheraș trecut prin viață. Mă scana din cap până în picioare și mă așteptam ca din clipă în clipă să îmi ceară tot pachetul de țigări. Îmi țineam telefonul strâns în buzunar. Îmi era un pic teamă. Nu reușeam să mențin contactul vizual cu el mai mult de o secundă.
- Aș lua taxi, da nu am bani. Zise asta și făcu o pauză lungă în care mă privi cu un zâmbet șmecheresc.
- Păi și cam cât ar fi taxiul? Întreb.
- 40-50 de lei. Zice.
- Te-aș ajuta, dar nu am atât la mine. Mințeam. Înainte să plec de acasă îmi luasem cei 50 de lei de pe masă și mai pusesem încă 100 în portofel. Dar nu voiam să îi dau (fără să îmi dea și el ceva în schimb)
- Bine, vărule. Mă duc în stație. Am venit aici să mă piș. Îmi mai lași două țigări, te rog eu?
Îi dau țigările și văd cum se îndepărtează. Avea un spate ca lucrat la sală!
- Auzi, te deranjează dacă mai stai la o poveste? Nu m-aș duce acasă. Stau singur și nu am cu cine vorbi. Zic.
Se întoarse la mine râzând.
- Bă, dacă erai pizdă ziceam că vrei să mă fuți. Hai că stau. Ar trebui să dai ceva că îmi pierd vremea cu tine. Se așeză iar pe bordura rece. Păi și ia zi, cu ce te ocupi?
- Student, zic. Deși terminasem facultatea în vară. Tu?
- În construcții, zise.
- Păi și cum de ai pierdut trenul?
- Un bulangiu de coleg m-a făcut să rămân prin oraș. A zis că are bani să mergem la curve. Dar i-a piedut la pariuri, futu-l-aș în gură să-l fut. Zicând asta își atinse pula prin pantalonii de trening.
- Păi și nu te așteaptă nevasta acasă?
- Care nevastă? A plecat în Italia panarama. Și oricum, și când eram cu ea futeam ce voiam.
- Și ai fi avut chef să fuți ceva în seara asta?
- O îndoiam pe aia! Dar ce să fac dacă sifonul ăla a pierdut banii.
- Păi și ce ai zice să iei bani ca să fuți, nu să dai? Mă așteptam ca ceea ce îi spun să îl mire, dar nu îl șocase deloc. Părea că nu e prima dată când aude aceste cuvinte.
- Cât?
- 50.
- Fără 100 nu.
- Bun.
- Păi și pe cine vrei să fut? Ai tu vreo pizdă? Simțeam că se joacă. Înțelegea clar ce îi propun, dar voia să pară că nu pricepe.
- Pe mine. Îmi dai o muie scurtă.
- Nu știu ce să zic, vărule.
- Cum vrei, zic. Atunci seară faină! Mă ridic și dau să plec.
- Stai, vere. Hai că te rezolv.
Știam că așa vor decurge lucrurile, așa că mi-am stăpânit zâmbetul.
- Mergem acolo? Mă întrebă asta arătând cu degetul spre boscheți
- Da.
A luat-o în fața mea. Ne-am ascuns bine și m-am așezat pe vine. Încă ploua.
Am început să ii pipăi pula prin pantalonii de trening. Simțeam ceva gros. Nu avea răbdare pentru preludii așa că și-a dat jos pantalonii dintr-o mișcare Pula îi era groasă, nebelită, și avea floci. I-am luat-o în gură și am belit-o. Avea gust de pulă. Faptul că eram afară, în răcoare ajuta. I se scula în gura mea. Nu era foarte lungă, dar era groasă. M-a prins de cap și a început să fută. Gura mea devenise pizda lui. Mă trăgea adânc în ea. M-a futut vreo cinci minute fără oprire.
- Hai să ți-o bag!
- Nu, nu sunt pregătit.
- Atunci înghiți! A spus asta și m-a tras iar cu gura în pula lui. Îi simțeam coaiele reci și flocii. M-a mai futut încă câteva minute și s-a golit. Am simțit jeturile de spermă și am vrut să ies și să scuip.
- Suge-o!
A continuat să mă fută cu gura plină de spermă. Nu puteam să i-o scot din gură. Înghițeam fără să vreau. Abia acum a început să geamă de parcă asta era plăcere, nu momentul în care se golise.
A scos-o din gura mea, s-a întors cu spatele și a zis:
- Mă piș.
- Pot să te țin de pulă până te piși?
- Da.
I-am luat pula în mână și am simțit cum se îngroașă când jetul a ieșit din ea. Cu cealaltă mână îi mângâiam bucile. După ce s-a terminat de pișat am mai luat-o în gură câteva secunde și m-am ridicat. El și-a tras pantalonii și a zis:
- Banii.
I-am întins suta de lei.
- Dă număru tău! Să ne mai vedem. A zis.
M-am gândit pentru o secundă dacă să accept.
- 07... A notat numărul pe un telefon vechi, cu butoane.
Am plecat spre casă. Tot drumul mi-am frecat-o prin buzunarul blugilor. Eu nu mă terminasem. Când am ajuns mi-am dat drumul cu gândul la el.
A doua zi m-am trezit târziu și am pierdut vremea. Când afară începea să se întunece primesc un telefon.
- Alo?
- Alo, ce faci?
- Bine. Cine e? Băiatul care te-a muit aseară, și un râs care nu era a lui s-a auzit. Ne vedem?
- Nu frate, mersi.
- Hai că mai sunt cu unul. Râsul s-a auzit din nou, mai timid de data asta. Hai, ne chemi la tine. Ziceai că stai singur. Iei câteva beri, facem să fie frumos. Și nu cerem 200. Tot 100, că sunt băiat.
Voiam să refuz și să închid, dar gândul că mă vor fute doi îmi plăcea.
- Te facem și în cur. Ai timp să te pregătești acum. A continuat el.
- Câți ani are băiatul?
- E mai mic ca tine. Hai, nu o să îți pară rău.
- Mă gândesc și te sun.
Am închis. Gândul de a aduce doi străini în casă nu îmi plăcea. Mai ales că nu aveam încredere în genul ăsta de oameni. L-am sunat înapoi.
- Bun, ne vedem. Dar tot acolo.
- Păi nu e ok, frate. La băiatul ăsta e prima dată...
- Prima dată cu un băiat?
- Nu, în pula mea, prima dată-prima dată.
- E virgin?
- Da.
- Câți ani are?
- 18.
- Păi și la 18 e virgin?
- Hai frate să ne vedem, dacă nu iți convine plecăm. Ieși în fața blocului, îl vezi și gata.Nici nu urcăm dacă nu e bine pentru tine.
- E coleg de muncă cu tine?
- Nu, mă.
- Dar?
- E fi-miu!
Am rămas șocat.
- Băiatul tău!?
- Da, vărule. Și nu am bani să îl duc la pizde și ar fute și el ceva să vadă cum e. Hai! Facem să fie frumos.
- Dar mă rezolvați împreună, nu separat. Amandoi în același timp.
- Bun!
M-am futut cu asiatici, cu negri, cu țigani, cu gemeni, dar cu tată și fiu niciodată... Am acceptat. Un tremurat m-a luat din tot corpul. Făceam totul mecanic. Am coborât să iau bere și țigări. M-am pregătit pentru futai. Dar eram teribil de agitat.
Pe la 20.00 primesc un telefon. Suntem jos. Cobor. Le-am zis că scara e A, deși stăteam la scara B, ca să pot decide de la distanță dacă îi primesc sau nu. Ies și mă uit discret în jur. Îl văd pe cel care m-a muit aseară însoțit de un băiat care nu părea de 18 ani niciodată. Mă gândesc câteva secunde când telefonul îmi sună în buzunar. Cei doi își întorc privirile și mă văd. Vin spre mine.
- Ce zici, cumetre, urcăm? Întreabă amicul meu.
- Hai... zic intimidat.
Ajungem în casă. Ajungem în bucărărie. Băiatul mai scund, creol, slab, îmbrăcat într-un trening roșu se așează pe un scaun, la distanta de noi. Și dacă nu mi-ar fi spus că e fiu-su mi-aș fi dat seama. Era copia lui tac-su în...



    Login