Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Străinul de la sala
Autor : boyboy3 - 2023-10-22
Citita de 4613 ori - Nota 1.07 (233 voturi)
Străinul de la sala

Era o zi de vară foarte călduroasă, și aveam nevoie să mă răcoresc puțin. Știam că la sală voi avea parte de aer condiționat, așa că am pornit.

Ca deobicei, am început să imi fac încălzirea cu câteva exerctii de stretching. Îmi încep antrenamentul, nu înainte să observ cu coada ochiului un bărbat nou, brunent, pe la 37 ani, pe care nu îl mai văzusem până atunci. Nu era neapărat genul meu, însă avea ceva special. Nu i-am dat prea multă importantă inițial. Pe măsură ce îmi făceam exercițiile, am observat că se tot uită la mine și la felul în care îmi lucram corpul. “Hm.. poate un tip de 24 ani, înalt și făcut ca mine e exact genul lui, cine știe”, îmi spun eu. Pentru a-i testa… atenția, mi-am ridicat tricoul să îmi admir abdomenul în oglindă. După cum am presupus, privirea sa nu a pierdut nici acest moment. Era deja evident care îi erau preferințele. Odată ce am terminat antrenamentul, m-am îndreptat către vestiar, unde era și acest străin misterios. Voiam să îmi fac un dus și să mă cântăresc. Înainte să mă urc pe cântar, m-am dezbrăcât complet de haine. Mi-am dat și chiloțîi jos, rămânând câteva minute pe cantar până acesta s-a configurat. Străinul mă admira în neștire și trebuie să recunosc că îmi plăcea acest sentiment. Atât de mult, încât penisul meu era deja în semi-erecție. Mă dau jos de pe cantar, când acest bărbat îmi spune:
- Mișto pula. Mă blochez o secundă, apoi zâmbesc.
- Mulțumesc.
- Mergi la saună? mă întreba el.
- Nu, e cam aglomerată azi din ce am văzut. O să mă duc la dus. Vii și tu? spuse le. Eram șocat de cât de natural se întâmpla totul.
- Hmm… nu prea aveam de gând dar acum că te văd, voi veni. Își dă jos hainele, apoi chiloțîi. Avea un corp ok, nu era neapărat genul fit însă arăta bine pentru cineva la vârsta lui. În schimb, din chiloți a eliberat cea mai mare pula pe care am văzut-o vreodată. Era semi-erectă, groasă, lungă de 20 cm și ușor bronzată, ca restul pielii lui fine. Era epilat complet ceea ce m-a bucurat pentru că îi puteam admira mai bine dotarea. L-am așteptat și am mers împreună către dușuri. Când să întru în cabina, îmi agăț prosopul și îi simt mâna pe penisul meu.
- ...



    Login