Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStriptis si sex
Autor : ciprianp - 2011-01-04
Citita de 11887 ori - Nota 8.11 (2019 voturi)
Un zanganit usor de portelanuri si un miros placut si apetisant de cafea m-au facut sa ma trezesc brusc. Fara sa deschid ochii, printre aburii de cafea am distins acel miros inebunitor si excitant cu numele de Danut, asezonat cu aroma proaspata si racoritoare de Hugo Boss. Eram parsiv si ma prefaceam in continuare ca dorm. Incercam sa imi mobilizez creierii usor toropiti din seara trecuta si sa-mi amintesc finalul “Noptii de logodna”. Franturi, amintiri vagi, senzatie de noapte ratata. Danut se fataia nerabdator in jurul patului si a mesei din camera. Tusea intentionat si gemea provocator ca si cum s-ar fi inecat cu ceva. Nu a mai rezistat : “Puiut dulce si scump, haide iubirea mea cea mare, te rog sa faci ochi si sa te scoli, ca e destul de tarziu!” Ca un copil nazuros si parsiv in acelasi timp, cu ochii inca inchisi, continuam sa ma rasfat spre disperarea Iubitului meu atat de matinal si de nerabdator: “Buna Ursulet drag si scump, dar inca mi-e atat de somn, sunt foarte obosit si epuizat, lasa-ma te rog sa mai dorm, macar vreo doua ore!” Disperat Danut a apelat la un argument imbatabil, mi-a aplicat un sarut apasat si pasional, mi-a muscta usor buzele, apoi limba lui nesatioasa, avand un gust picant de citrice, mi-a scotocit gura cu cu frenezie si mult avant. De piatra sa fi fost si nu mai puteam rezista. I-am inlantuit cu bratele gatul vanjos si am raspuns sarutului sau cu aceeasi fierbinte pasiune. Simtind momentul propice, Danut s-a inaltat brusc, si-a ridicat gatul inlantuit, extragandu-ma din asternutul jilav si caldut. A invins.
Copilul parsiv din mine insa nu dorea sa se dea batut atat de usor. Deschizand treptat ochii mei albastri, inlacrimati de lumina puternica a diminetii, l-am privit inocent apoi am contraatacat cu un glas sfarsit si acuzator: “Dragul meu Ursulet, logodnicul meu, prieten si iubit pe viata, de ce esti dur cu mine si ma supui in prima dimineata a casniciei noastre?” Simtind ca pierdea din nou teren, iar discutia risca sa se prelungeasca inutil, Danut a trecut la Planul B, acela dur si in forta:
“Puiutul meu drag, haide sa devenim oameni seriosi si maturi! Gata cu copilariile si cu rasfaturile! Timpul este inaintat, astazi este o zi extrem de importanta pentru amandoi, avem multe de facut asa ca, in calitate de Manager genaral si Presedinte al Consiliului de adminstratie al Roumanian European Business Exchange Group – REBEG iti ordon sa te scoli, sa treci la baie, sa iti faci in 10 minute programul de dimineata si sa te prenzinti in fata mea ras, frezat si imbracat ca sa bem cafeaua!! ‘Nteles dom’ Vic?” Socat de duritatea tonului, dar simtind totusi o urma de gluma in spatele cuvintelor amenintatoare am reactionat corespunzator : “Am inteles Sefu’, imediat trec la baie, imi execut programul de dimineata, si ma prezint in zece minute ras, frezat si imbracat la ordinele Dumneavoastra, ca sa va servesc cafeaua! “ “ Corectie Dom’ Vic: Sa servim impreuna cafeaua, inca imi esti musafir, dar de astazi vei deveni ca multi altii un simplu angajat, adica la dispozitia mea ori de cate ori am sa ti-o cer!” “OK Boss!”, si am zbughit-o urgent la baie, fara sa-i mai las dreptul la replica.
Foarte rapid mi-am facut dusul, m-am inviorat cu cateva jeturi reci, m-am ras, m-am parfumat si dupa exact 12 minute am revenit echipat corespunzator in camera. Danut ma astepta, imbracat foarte oficial (costum gri petrol, camasa bleu ciel, cravata bleumarin cu dungi grena, toate croite impecabil, probabil o marca foarte selecta), surazator, sorbind tacticos din cafea si muscand cu pofta o briosa uriasa si pufoasa.
“Sefu’, studentul Vicentiu Manea, anul V de la toamna, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, s-a prezentata la ordinele Dumnevoastra! Ordonati, va rog!” “Pe loc repaus, ia loc, seveste o cafea cu briose calde si ia aminte, bre, la mine! Astazi este o zi mare pentru amandoi! Este deja ora opt si zece minute. Suntem in criza de timp, fii atent si memoreaza tot ce iti spun pentru ca nu mai este vreme de repetii sau alte indicatii. Eu voi pleca la sedinta lunara a Consiliului de administratie al Grupului, pe care am convocat-o ieri anticipat, din motive personale. Apoi la ora 11 te voi prezenta personalului societatii General Management for REBEG, adica societatea care manageriaza grupul de firme despre care ti-am vorbit aseara, al carui director general sunt tot eu. Practic tu vei fi consilierul meu personal pe problemele juridice privind afacerile cu U. E., student practicant pe perioada de vara si stagiar dupa vacanta, tu vei face legatura intre Grup si casa de avocatura Silvian, care ne reprezinta interesele de cativa ani buni. De altfel Profesorul Mircea Silvian, patronul acestei prestigioase case, m-a asigurat ca esti un student valoros si este conducatorul lucrarii tale de licenta privind contractele de afaceri cu Uniunea Europeana. Daca ne vom intelege pe parcurs si vei dovedi calitati si valoare, Grupul REBEG va fi dispus sa iti sponsorizeze un masterat saun doctorat in Dreptul afacerilor europene, la o universitate europeana prestigoasa, evident ramanand angajatul nostru. Pana aici, ceva nelamuriri?” Luat prin surprindere si deja intrat in pielea prospatului angajat am raspuns standard : “O.K. Sefu’, am inteles totul”.
“Bun, sa trecem mai departe: Dupa ce termini cafeaua, la zece minute dupa ce plec eu din camera, cobori in fata blocului unde te va astepta Tibor cu masina. Mergeti la Trattoria Venice, unde vei servi micul dejun, vezi sa mananci tot ce ti-am comandat pentru ca pana deseara nu mai ai timp de mancare. Apoi cu Tibor veti merge la K…, magazinul de la care ti-am luat ieri hainele si sub consilierea Doamnei Jeannine iti alegi doua costume complete : unul serios, tip office, cam ca al meu acum, si altul casual dar la fel de serios si de elegant, fara nici o extravaganta, pentru ca vei fi angajatulul unei firme de top. Atentie, am spus echipament complet: costum, cate doua camasi, cravata, lenjerie de corp, ciorapi si incaltaminte!” Uimit, am incercat sa dau replica si sa multumesc. “Ciocu’ mic, ca nu am vreme! Comentariile si multumirile ulterior si ca sa nu crezi ca iti fac pomana, totul ti se va deduce din prima ta de instalare, tu astazi nu vei plati nimic.” Danut, s-a ridicat de la masa grav, ca un sef ce era de fapt, m-a sarutat parinteste pe frunte si mi-a dat o legatura cu chei noi. “Aici ai propriile tale chei de la apartamentul meu si cat si de la cel de sub noi, care va fi al tau, asa cum ti-am promis aseara. Sa nu uiti sa incui bine si jos si sus! La 10 si jumatate sa fii din nou aici pentru ca vin sa te iau la meetingul de prezentare. Am zburat! Te iubesc mult, sa fii cuminte si ascultator!” Zambindu-mi dragastos Danut a disparut pe usa.
La randul meu am terminat cafeaua, am debarasat masa, am spalat repede canile si in 10 minute eram in fata blocului. Tibor, soferul de ieri, ma astepta rabdator in masina. “Va salut cu respect Domnule Manea! Am primit instructiuni precise de la Domnu’ Doctor Arnautu, nu mai e nevoie sa le repetati. Deci, mai intai la masa!” In cateva minute am ajuns la restaurantul cu pricina. De cum am intrat un tinerel blond si slabut m-a intampinat, m-a salutat respectos si m-a condus la o masa deja pregatita. Am servit un mic dejun in stil italian, destul de bogat si copios iar la final, in loc de cafeaua traditionala, am baut un Latte Macchiato delicios. Intorcandu-ma la masina, Tibor a demarat din nou, fara nici un comentariu. Intentionat am urcat in fata langa el, dar Tibor nu a comentat aceasta incalcare de protocol. Il admiram cu coada ochiului cum conducea sigur pe sine si extrem de elegant. Imi placea soferul, tanar, cam de varsta mea, brunetel cu mustacioara sexi, curatel si bine imbracat, avand un zambet extrem de seducator, dar astazi foarte taciturn. Destul de repede am ajuns la magazinul de haine.
Aici ne-a intampinat o doamna intre doua varste, eleganta, extrem de distinsa si amabila. “Bine ati venit la noi Domnule Manea. Sunt Jeannine Marinescu, consilier vestimentar si conform celor discutate anterior cu Domnul Director Arnautu am pregatit special pentru dumneavoastra o serie de costume cu accesoriile aferente. Dar pentru inceput, poate doriti o cafea sau ceva racoritor, un nectar, o apa tonica ??”. “Doamna Marinescu, va multumesc pentru amabilitatea si ospitalitatea dumneavoastra, dar nu doresc momentan sa servesc nimic.” “Bine domnul meu, atunci sa trecem in Private Show Room, sa va alegeti tinutele dorite.” Am parcurs intregul magazin, si am intrat intr-o incapere cu multe oglinzi, cateva cabine de proba si un suport mobil pe care atarnau umerase cu costume, camasi, cravate iar mai incolo pe o masa, seturi de lenjerii, ciorapi si cateva perechi de incaltaminte, extrem de elegante. “Va las sa alegeti costumul office. Daca imi permiteti o sugestie, eu cred ca acest costum de culoare gri electric s-ar potrivi cel mai bine cu tenul si culoarea ochilor dumneavoastra.“ “OK, am sa-l iau. Va rog, Doamna Marinescu sa-mi asortati dumneavoastra 2 camasi, una cu maneca lunga, una cu maneca scurta si cravatele aferente.” Apoi mi-am ales un costum casual de vara, simplu ca si croiala si poate de aceea foarte elegant, dintr-un material fin si subtire, de culoare beige sable. Evident ca doamna Jeaninne a asortat camasile si cravatele corespunzatoare. Apoi mi-am ales cateva seturi de lenjerie si ciorapi, asortate costumelor, in culori neutre si discrete si am trecut la incaltaminte. Erau vreo 10 modele, toate marimea mea. La sugestia consilierului meu vestimentar am ales niste pantofi clasici de culoare neagra pentru costumul gri, iar pentru costumul bej o pereche de pantofi usori de vara de culoare caramel. In 15 minute am terminat o treaba care in alte conditii mi-ar fi luat cel putin o ora. “Domnule Manea, poate doriti sa probati tinutele alese ? Aveti la dispozitie cabinele de proba.” “Nu, nu este necesar, am observat ca ati ales hainele pe masura mea.” “Nici nu a fost greu, stimate domn, pentru ca va incadrati in masura standard, parca ati fi fashion model! Apropos, felicitari pentru tinuta de aseara! Ati aratat la restaurant, “absolutely gorgeous”! Acum, la final, nu cred ca o sa ma refuzati cu o mica tratatie. Pe caldura aceasta cred ca cel mai potrivit ar fi o ceasca de ceai fierbinte.” “Excelenta idee, va multumesc.” “Aveti vreo preferinta anume?” “Stimata doamna mi-ar place o ceasca de Jasmine tea. “O, mais vous êtes un fin connaisseur!.” “Sunteti mult prea amabila, doamna.”
In cateva minute o tanara domnisoara a sosit cu tava pe care se aflau doua cescute de ceai, ceainicul cu apa fierbinte, o sucreuza cu un cleste elegant de agint, toate dintr-un serviciu chinezesc rafinat, pliculetele de ceai si evident, nelipsitii biscuiti de orez pentru ceai. In timp ce savuram ceaiul fierbinte si foarte aromat, admiram cele doua asistente tinerele si dragute care impachetau lucrurile alese si le duceau jos la masina, iar amfitrioana mea nu contenea cu aprecierile la adresa mea si a lui Danut referitoare la tinutele din seara precedenta. “Stimata Doamna Marinescu, va multumesc pentru amabilitate si pentru nepretuitul dumneavoastra ajutor in materie de estetica vestimentara. Mi-a facut o reala si deosebita placere sa va cunosc si sper sincer sa mai avem ocazia sa ne intalnim si in alte imprejurari.” Mi-am luat la revedere si m-am reintors la masina, condus de aceeasi asistenta care ne-a sevit cu ceai.
Tibor a condus repede si la fel de taciturn prin aglomeratia din oras si am ajuns destul de repede acasa. Am coborit iar Tibor a dus cele cateva sacose la intrare. “Domnule Manea, sa va ajut sa urcati sacosele pana sus? Nu e nevoie Tibor, esti dragut, dar ma descurc si singur. Oricum iti multumesc, a fost o placere sa calatoresc cu tine”, am spus ironic referindu-ma la tacerea sa indaratnica. Am urcat apoi sus in apartamentul lui Danut si am inceput sa despachetez. Am insirat hainele pe pat admirandu-le in liniste pe toate. Am auzit zgomot la usa, era Danut.
“Buna Puiut, dar ce operativ ai fost!” “Buna draga Ursulet dar si tu ai terminat mai repede!” “Da, dragul meu, am fost mai scurt pentru ca a intervenit ceva, pentru ora 14 am fost convocat la Ministerul Economiei si Comertului la un grup de lucru privind niste proiecte de cooperare regionala europeana. Asa ca m-am grabit. Vai, dar ce frumoase haine ti-ai ales! Uite, pentru prezentare sa iti pui costumul gri, camasa aceea violet pal si cravata cu dungi indigo.” “OK, dragul meu Ursulet, in cateva minute voi fi gata!” “Nu e nici o graba, ca mai avem ceva timp si pentru noi, de aceea indraznesc sa te rog ceva.” “Orice dorinta de a ta e o bucurie pentru mine, dragul meu iubit.” “O, Pasa cat de darnic esti!!... bref, am o fantezie pe care mi-o doresc de mult…” “Stiu, stiu eu sigur, striptis si sex!” “De unde ai stiut, ai calitati paranormale?” “Nu, dar logic asta urma! Pune-mi o muzica adecvata si sa inceapa show-ul!”
Danut a pus un CD cu muzica erotica tocmai buna pentru striptis iar eu am inceput un dans lasciv, unduitor, concomitent cu o dezbracare lenta si provocatoare: mai intai...



    Login