Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Stefan
Autor : Maldan - 2012-01-12
Citita de 4519 ori - Nota 6.54 (24 voturi)
Telefonul suna scurt de cateva ori.
“Caller ID unknown …” de obicei nu raspund celor ce-si ascund identitatea, dar atunci am facut-o. Nu stiu de ce…
- Alex ? – era ca o soapta…
- Poftim ? – nu eram obisuit sa mi se spuna Alex
- Alexandru, … ? - reveni atunci glasul acela strain. Avea un timbru artificial, nefiresc de slab si afectat.
- Cine sunteti ? De fapt, ce doriti ? – ma enerva vocea, ma enerva si faptul ca nu stiam cu cine vorbesc, iar chestia asta probabil fusese resimtita pentru ca tipul relua grabit :
- Stiu ca nu am gresit, e clar asta, dar s-o luam metodic… Ai apelat la niste prieteni comuni care mi-au comunicat sa iau legatura cu tine. Iti amintesti scrisoarea pe care ai trimis-o cu rugamintea de a putea lua legatura cu noi. Ei bine, pietene, s-a rezolvat…
Brusc mi-am dat seama despre ce era vorba. Acum cand stiam, abia acum m-am infiorat ! “Berny”, fantezia trimisa redactiei acelei reviste, totul imi navali brusc in minte. Acum pana si tonul acela ciudat al interlocutorului meu se explica complet. Siguranta imi pierise din voce, dar nu vroiam sa pierd initiativa, asa ca am continuat fortandu-ma sa par detasat :
- Am luat intr-adevar legatura si nu pot spune ca regret, insa, a ne cunoaste prin telefon nu mi se pare normal. Deci …
- Deci te astept la mine cand doresti – ma intrerupse el brusc. N-are rost sa mai pierdem timpul, asa ca daca n-ai program in seara asta trec sa te iau pe la 9 …
Ma enerva modul lui direct de abordare. Nu ne stiam si totusi continua ostentativ sa ma tutuiasca de parca…
- A, nu e cazul sa va deranjati, vin eu daca imi spuneti unde trebuie saajung …
- Fa-mi placerea de data asta. De altfel stiu unde locuiesti, asa ca voi fi acolo. Salut !
Declicul scurt al telefonului ma trezi din amorteala si brusc am realizat ca sunt singur.
Fusesem luat pe nepregatite si acum eram obligat sa joc un rol nesigur dupa o partitura impusa. Ma irita ideea unei astfel de intalniri fortate si mai ales situatia idioata in care ma gaseam acum cand STIA unde stau !
Si mai era o problema : in acest blind-date urma sa fiu cine ? Oricum, problema, chiar rasucita pe toate partile nu avea rezolvare pana la intalnirea cu… Cu cine ? Nu stiam... Asta era culmea
Am intrat in baie sa-mi fac un dus si jetul fierbinte al apei ma infiora atat de placut incat cu toata enervarea mea am inceput sa zambesc aducandu-mi aminte de fabulatile mele din “Berny”, de modul cum decursese acel vis al meu asternut pe hartie. Imi venise mie randul acum…
La dracu’, m-am hotarat brusc sa nu-mi mai fac probleme! Eram capabil din punct de vedere fizic sa ma descurc.
M-am echipat sportiv si am coborat pe aleea din fata blocului. Era o seara calda si frumoasa si m-am bucurat ca eram doar in niste pantaloni scurti si un tricou. Am remarcat imediat masina ce stationa cu motorul pornit. Aleea era pustie asa ca m-am strecurat rapid inauntru. A demarat imediat fara un cuvant.
- As vrea sa stiu cum te cheama – am atacat eu cu curaj incercand sa-I disting figura luminata din cand in cand de farurile celorlalte masini
- Stefan, dulceata mica !
- Poftim ?
- Imi permit sa-ti spun asa pentru ca esti intr-adevar dulce – facu el zambind.
Il priveam cu o curiozitate nedisimulata. Parea mai scund decat mine si mai in varsta. Daca nu ar fi avut acea voce inconfundabila, efeminata, puteam jura ca este “perfect normal” la cei peste 35 de ani ai sai. Era deja noapte afara si nu reuseam sa-idisting bine contururile, insa atat cat am putut observa m-a calmat. Era liniste, era cald.
Opri la un stop si-atunci am rupt din nou tacerea intrebandu-l :
- Unde ma duci ?
Se rasuci spre mine zambind si-mi sopti prinzandu-mi barbia in palma :
- Undeva unde te vei simti bine, dragul meu !
- Nu mi-e suficient de clar locul – plusai eu cu nonsalanta fortata. Atingerea lui declansase in mine ceva nou, nedefinit.
Palma lui cobori usor poposind pe coapsa mea goala. Am reactionat instinctiv strangand genunchii ceea ce l-a facut sa rada amuzat :
- Multe par a nu-ti fi suficient de clare, dragul meu, dar avem, nu-i asa (?), destul timp sa ni le explicam. Un singur lucru te rog insa acum : destinde-te !
Simteam urma calda a degetelor sale pe carnea mea si senzatia pe care o traiam n-avea nimic comun cu destinderea. M-am rasucit cu tot corpul spre el saltandu-mi genunchiul stang pe scaun. Glasul meu reveni nesigur :
- Crezi oare ca asa ma linistesti ?
- Cel putin incerc … - facu el aruncandu-mi o privire fugara.
Probabil ca figura mea incordata l-a convins de tensiunea care-mi invadase corpul pentru ca vira scurt in dreapta pe prima straduta si trase masina langa trotuar. Se rasuci spre mine si-mi sopti scurt,aproape fara sa ma priveasca :
- Descheie-te …
- Acum ? – am ingaimat eu excedat de invitatia lui neasteptata. Deja… ? – am murmurat eu in timp ce mi-amacoperitcu palma tremuranda zipp-ul sortului
- Acum, dragul meu, acum si aici… Ai nevoie … S-a aplecat spre mine si m-acuprins cu palma stanga deschisa intre picioare.
Ii simteam prin panza sortului degetele strecurate sub fesele mele. Mi-am descheiat infiorat pantalonii pe masura ce palma lui ma forta tot mai imperativa sa ma ridic. M-am sprijinit cu genunchii in bordul masinii si m-am fortat in spatarul scaunului sa-mi arcuiesc trupul spre inainte in timp cema dezvelea grabit. M-a ghidat cu palmele fixate pe soldurile mele goale inapoi pe scaun. Cand am atins din nou plasticul masinii aveam ochii stransi si tremuram nestapanit. N-aveam forta sa ma misc, mai ales ca m-a atins foarte rapid, fara nici un fel de pregatire. Gura luicalda imi umezea acumpantecul gol cautand sa ma cuprinda. Isi impinse mai adanc palma sub mine cu degetele rasfirate doua cate doua pe fesele mele in timp ce mijlociul i se insinua grabit si ferm in santul dintre ele. L-am simtit cum mi-o cuprinde usorintre degete ghidand-o spre buzele lui flamande. Am gemut necontrolat in momentul in care m-a atins ACOLO si mi-a invelit carnea cu gura luiumeda si calda. Ma sugea activ, lucrandu-ma violent cu buzele, cu dintii si zgomotul lui – aidoma adapatului unei salbaticiuni grabite – ma rascolea profund. M-am daruit lui, inconstient fiind, pana la final. Descarcarea ce a urmat navalnica m-a topit pur si simplu lasandu-ma stors de orice putere.
Evident ca nu era prima ejaculare fortata.Ma mangaiasem intim nu o data, dar fusesera doar niste descarcari necesare si era evident canu aveau nimic in comun cu furtuna de senzatii ce ma rascolise acum. Pornisera timid, din curiozitate la inceput, apoi de nevoie, dar se dovedisera fade si reci, nesigure, lipsite de orice incarcatura emotionala.
L-am simtit cum imi ridica sortul si chilotii peste genunchi si abia atunci m-am miscat acoperindu-ma din nou
- N-are sens sa te mai intreb daca ti-a placut, nu-i asa !?! – l-am auzit in momentul in care am simtit masina punandu-se din nou in miscare.Acum e cazul sa te imbraci, dragul meu. Va trebui sa cobori si n-as vrea sa te impart cu careva dintre vecinii mei …
Eram total bulversat de atacul lui si la iesirea din masina simteam nevoia sa ma sprijin pentru a putea pasi. Refuzam cu incapatanare sa-mi privesc partenerul. Ideea de a ma fi abandonat atat de intim unui BARBAT era coplesitoare si promiscuitatea de care dadusem dovada cu atata detasare ma rascolea acum cu o imensa si tulbure rusine generata de modul in care cedasem neconditionat.
Numai zgomotul facut de deschiderea unei usi m-a determinat sa privesc in jur. Ne aflam deja intr-o camera slab luminata. Atunci am reusit sa-l studiez fugitiv. Figura avea intr-adevar trasaturi feminine. Nasul, gura, barbia erau delicate si faptul ca purta parul lung il apropia si mai mult de sexul opus. Am schitat un zambet slab de satisfactie zarindu-l cum se intinde precipitat spre intrerupatorul luminii. Il apasa grabit si in momentul acela bratul lui intins antrena sacoul larg dezvelindu-I camasa descheiata inca din masina. Ochii mi-au alunecat spre pieptul cautandu-I lacomi goliciunea pielii si atunci am avut revelatia imaginii unui bulb inmugurit de carne, un mic pepene rotunjit nefiresc de sferic in jurul sfarcului.
- Ce-i asta ? – am soptit siderat. Palma imi porni instinctiv spre el lipindu-se de calota de carne. Traiam o stare de uluiala imposibil de descris si asta se oglindea clar in privirea mea uluita…
- Nu dispera, iubire, o am ! – Imi forta departarea picioarelor cu genunchiul si se lipi strans de mine. Ma atinse usor cu buzele pe gat in timp ce-si presa tot mai imperativ bazinul peste al meu. Ma lipi cu spatele de perete si-mi lua mana ghidand-o intre picioarele lui.
- E aici… O simti ?
Eram incapabil de orice reactie logica. Tot ceea ce conta in acele momente pentru mine era presiunea exercitata de trupul lui cald si zvacnetul continuu al barbatiei lui in palma mea.
Se dezlipi usor de trupul meu, ma trase dupa el spre o canapea aflata langa perete si-mi intinse un halat plusat soptindu-mi :
- Eu merg sa fac un dus ! Asteapta-ma ! Uite, asta e al tau, altceva n-am si, de fapt nici nu ai nevoie !
Iesi apoi din camera prin ceea ce trebua sa fie usa baii.
M-am dezechipat rapid si-am tras halatul pe mine stangandu-I snurul gros in jurul taliei. Era catifelat si amplu lasandu-mi o deplinatate libertate a miscarilor.
In incaperea alaturata zgomotul apei se auzea navalnic si-n mintea mea se infiripau acum imagini cu trupul gol aflat sub jetul puternic. M-am lasat sa cad pe canapea si am inchis ochii imaginandu-ma alaturi de partenerul meu subploaia picaturilor fierbinti. Simteam cum ma copleseste o excitatie nebuna la gandul evenimentelor ce urmau sa se deruleze.
Zgomotul inceta la un moment dat si am auzit usa deschizandu-se. Stefan purta acelasi gen de halat larg cu aripile usor desfacute.
- Aduc imediat ceva de baut, vrei ? – zise el traversand usor camera. Reveni aproape imediat cu o sticla si doua pahare pe care le umplu rapid. Corpul i se indoi usor coborand pana la nivelul meu si-mi facu semn sa beau in timp ce-si desfacu snurul halatului apoi indeparta incet aripile largi dezvelindu-si corpul gol, delicat si subtire, ca de femeie. Asa cum statea ii zaream santul care-i separa sanii usor alungiti acum ca niste mici limbi de pendul…
Am simtit atunci cum mi se opreste respiratia si am golit dintr-o inghititura continutul paharului. M-a cuprins o caldura intensa ce-mi ardea maruntaiele, in timp ce in gura imi explodau rand pe rand arome noi si necunoscute.
Il devoram siderat cu ochi flamanzi. Era epilat total pe piept si picioare, doar in zona pubiana isi desenase un smoc eliptic de fire ce-i marcau increngatura coapselor. Trupul lui gol pasi in fata si miscareasoldurilor inguste era inebunitor de feminina in unduiala ei.
Ma simteam aidoma unui animal in calduri, vroiam sa-l simt, sa-l mangai, sa-i ling si sa-i musc bulbii carnosi ale pieptului, sa-l sug cu patima nebuna … Am soptit incet, pierdut in contemplarea trupului sau gol :
- Esti barbat sau femeie ?
- Tu ce zici ? – sopti el
- Ce esti, de fapt ? Femeie, sau barbat ? – cuvintele mi se rostogoleau prostesti si incontinuu.
- Conteaza pentru tine ? Sunt visul tau, asta sunt, nu-i asa ?!
Isi sustinu cu palmele pepenii rotunzi ai pieptului si departa incet picioarele pentru a-i putea admira intre coapsele intredeschise desenul clar al unui penis subtire, nedecalotat si semierect. Era atata nefiresc in imaginea asta incat nu puteam crede evidentei. Mi-am aruncat halatul de pe umeri si am alunecat moale in genunchi imbratisandu-i picioarele.
M-am pravalit asupra lui cu o placere nebuna sarutandu-I cu voluptate soldurile si organul pulsand nervos. Palmele mi se plimbau orbeste pe trupul sau gol cautandu-l cu infrigurare in fiecare cuta a carnii, in fiecare tresarire de muschi. Se lasa sa alunece incet pe covor si se intinse pe spate lasandu-ma stapan pe carnea deja infiorata. Statea rastignit savurand cu o bucurie imensa travaliul meu ce-i acoperea trupul din crestet pana-n talpi. I-am sarutat coapsele si pantecul, soldurile si sanii, gatul, umerii si gura cu o placere fantastica in timp ce palmele mele ii modelau virilitatea.
- Iubitule – sopti el – imi esti dator, stii ?!
N-aveam nevoie de nici un indemn. Simteam acum o satisfactie perversa in a intarzia cat mai mult atacul final. Vroiam sa-l aprind ca pe o torta, sa-l simt arzand sub gura mea si sub palmele mele, voiam sa-l aduc in pragul orgasmului inainte de a-i suge samanta. Corpul incepu sa-I tremure usor necontrolat in timp ce ingana parca inconstient silabe al caror inteles se pierduse de mult pentru amandoi. Era prizonierul meu. Sclavul meu…Era ca un aluat dospit ce astepta clipa izbavitoare a coacerii.
I-am ridicat coapsele de pe podea sprijinindu-I genunchii de piept, cu talpile pe umerii mei. Soldurile i s-au rotit antrenand obrajii rotunzi ai spatelui intre care ii zvacnea acum in spasme necontrolate gaoacea de carne. M-am repezit cu gura lingandu-l apasat de jur imprejurul coaielor si la radacina pulii. I-am prins fesele in palme si am fortat deschiderea lor apoi mi-am lipit buzele de sficterul pulsand si l-am sarutat patimas. Un oftat lung tasni din trupul partenerului meu in timp ce-si impinse intr-o miscare total necontrolata gaura umeda spre gura mea flamanda. I-am incarcat cu saliva calda gaoacea si l-am strapuns cu degetul. Am inceput sa-I sug avid, cu o foame teribila, in forta. Simteam pielea catifelata si erogena cum i se muleaza pe forma gurii mele in timp ce-i mulgeam semetia organului erect. I-am infipt si-al doilea deget in sficter fortandu-l sa se largeasca dureros.
Trupul i searcui brusc si samanta lui tasni in sprituri lungi si consistente umplandu-mi gura…
M-am desprins cu greutate de trupul lui si m-am dus la baie. Am inceput sa-mi curat gura de resturile de sperma. Pula mi se intarise de mult si ma durea incordata.
Ma clateam abundent aplecat deasupra chiuvetei cand a intrat. Ma cuprinse pe l...



    Login