Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Stapanul
Autor : Comanescu1 - 2016-06-28
Citita de 7035 ori - Nota 2.08 (88 voturi)
Sunt servitor in conacul domnului Adam Covaci de 1 an ,timp in care am vazut si auzit multe.Poate prea multe....Lumea stapanului meu se rezuma la stralucire, lux,petreceri si secrete intunecate.
E o seara de vara ,norii de cerneala ce invaluie din cand in cand luna plina anuntand ploaia mult asteptata.
Aud usa de la intrare semn ca stapanul a ajuns acasa.Acesta strabate micul hol,trecand pe langa portretele de pe perete ale celorlalti 3 servitori de dinaintea mea.Toti cam de aceeasi varsta cu mine.Nu am aflat niciodata povestea lor .Poate au murit de boala sau au demisionat,cautand fericirea in alta parte.Cine stie...
- Cina e gata ? ma intreaba acesta sprijinit de tocul usii de la bucatarie.
- Imediat dl,am raspuns oprindu-ma din tocat verdeturile.
-Ma duc sa ma schimb.Intre timp adu-mi un pahar de vin rosu.
-Desigur stapane.
Am asteptat ca acesta sa urce scarile catre dormitorul de la etaj si apoi am scos din buzunarul pantalonilor,o sticlutita mica si inchisa la culoare cu otrava ce reusisem sa fac rost in ziua mea libera.Am pregatit un pahar cu vinul preferat al stapanului si am turnat cateva picaturi.Era important ca acesta sa nu banuiasca nimic despre ceea ce avea sa urmeze.Am ezitat o clipa,vrand sa mai adaug una sau doua picaturi pt siguranta.In fond asta era ultima si singura mea sansa pt ce aveam de cand sa fac in noaptea asta si nu putea sa gresesc.Strigatul stapanului m-a facut insa sa scap sticluta,lichidul revarsandu-se pe masa.Am sters in graba si am urcat la etaj.Am ciocanit si dupa ce am intrat.
- Vinul dvs stapane , am spus inchizand usa in urma mea.
- Era si timpul...a raspuns acesta.Privirea mea a zabovit o clipa asupra barbatului din fata mea.Era la bustul gol ,descult si cu pantalonii descheiati la primii nasturi lasand sa i se vada lenjeria intima.A inaintat spre mine si a luat paharul din mana mea ,apoi a dat sa bea cand brusc s.a oprit si mi-a aruncat o privire intensa.Oare banuia ceva ? Speram ca nu e vorba de asta ci poate ca doar avea sa-mi spuna ca mai doreste ceva sau sa ma retrag.
- De cat timp lucrezi pt mine Gabriel ?
- De 1 an dl.
- Sper ca nu e nevoie sa-ti reamintesc ca cel mai mult urasc minciuna ,nu-i asa,a spus aceasta plinbandu-si degetul pe marginea paharului si descriind cercuri repetate.
-Nu dl.
Brusc a trantit paharul de podea acesta spargandu-se in cioburi imprastiate.Am simtit imediat mana lui strangandu-ma de gat si respiratia lui calda aproate de chipul meu.
-Mincinos nenorocit.
Am dat instinctiv sa gasesc clanta si sa deschid usa,insa trupul sau lipit peste al meu ma impiedica .Simteam ca nu mai am aer...Slabind stransoarea am simtit cealata mana coborand incet ,de la buze in jos,pana in dreptul posteriorului pe care a inceput sa il maseze.
Mi-a ordonat sa stau sa ma dezbrac si sa ma asez pe pat.L-am ascultat orbeste vazand cum rasuceste cheia in broasca si apoi o arunca pe fereastra.
- Tradarea are un pret, iar ceilalti servitori dinaintea ta au aflat pe pielea lor ce inseamna asta.
Si-a dat jos pantalonii si chilotii ramand gol ,luna plina aruncand raze de lumina pe trupul sculptat.A venit in pat si a inceput sa ma mangaie si sa ma sarute.Ii simteam pula sculata si intarita intr-un mod placut.Si-a apropiat pula de buzele mele care am inceput sa o sarute apoi am bagat-o in gura.-Asa suge-i pula, ia-o tata, hai ca poti, deschide larg gura, asa, suge pula!Dupa cateva minite de supt la greu mi-a ordonat : - Intoarce-te sa te i.au in pula
M-am intors pe burta,cu fundul usor ridicat.Am simtit pula lui miscandu-se...



    Login