Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sportivi straight
Autor : adyxd - 2017-06-10
Citita de 7613 ori - Nota 4.91 (46 voturi)
Cea mai placuta perioada a tineretii, dar si cea mai tensionata, din toate punctele de vedere, ultimul an de liceu. Anul e pe sfarsite si m-am decis sa merg si eu la sport, intr-un final, eu care nu sunt mare amator, sa vad cu ce medie m-a incheiat si sa-mi iau ramas bun de la proful de sport.
D-apoi la ce caldura era, nu puteam sta afara, pe terenul de sport asa ca am intrat in sala. Colegii mei voiau sa se schimbe de echipament, dezamagiti de vreme si destul de nervosi.
Proful a iesit sa duca catalogul la secretatiat iar eu am ajuns cu baietii in vestiar, si privindu-i cum se schimbau toti la un lic, plini de transpiratie.
Baiatul asta, Razvan, a observat ca ma holbez la pula lui care era sculata si ma tranteste in genunchi. Puteam simti mirosul de pula transpirata in timp ce i-o muscam prin boxerii albi. Era imbracat doar in tricou, si purta sosete lungi si albe.
La un moment dat, ma apuca brusc de gat si mi-o baga in gura zicandu-mi sa ma uit la el cat ma innec cu slobozul lui. Ceilalti din vestiar au inceput sa si-o frece in timp ce urmareau spectacolul. Si-au dat jos pe rand tricourile si m-au inconjurat.
Ma trageau de par cand intr-un loc cand la altul si ii sugeam pe rand, jucandu-ma cu limba pe varful fiecarei puli. Ma puneau culcat pe spate, m-au favut "curva lor", ma mai scuipau pe fata si in gura. Din cand in cand, ma dominau cu picioarele si adidasii lor pe care ma puneau sa ii miros. Vlad avea un fetish in care el imi baga talpa piciorului cu tot cu soseta, pana in cerul gurii. Toti aveau cate ceva nou pebtru mine.
Cosmin si Andrei m-au ridicat si si-au batut pulile de fata mea, eu eram un "bitch boi" pentru ei si ma excita la nebunie sa-i aud cum imi vorbesc dirty in timp ce se masturbeaza.
Razvan isi da drumul primul, la mine in gat, iar eu simteam ca ma sufoc si muream de placere in acelasi timp. Urma Dragos care a ejaculat pe toata fata mea. Apoi vine perversul de ...



    Login