Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sportivi straight 2
Autor : adyxd - 2017-06-11
Citita de 4830 ori - Nota 5.94 (33 voturi)
-- Recomand citirea primei parti inainte --

Vineri, eram la scoala, si ma intreaba Razvan daca vreau sa vin la strand ca se va deschide maine. Bineinteles ca nu puteam astepta sa-i vad trupul umed in timp ce ne balacim in bazine, asa ca am zis "DA" incercand sa-mi ascund entuziasmul insa si-a dat seama oricum si i-am prins zambetul viclean de pe fata.
Seara, mi-a dat mesaj si a zis sa vorbim cu video la web, m-a anuntat ca mai vin doi prieteni de ai lui, dintre care unul era coleg de clasa, Vlad, si un altul, Robert, pe care nu apucasem sa-l cunosc inca.
Mi-am dat seama imediat ce facea, se juca cu mintea mea, asa ca am inceput sa ma prefac ca nu pot veni doar ca sa-i aud insistentele, lucru care imi placea la nebunie.
Pana la urma "Cum vrei tu, fie ca tine" mi-a fost raspunsul si mi-a inchis camera. Am continuat sa vorbim vreo 10 minute in scris apoi m-am bagat la somn.
Sambata deja gata, aveam costumul de baie, prosoapele si tot ce imi trebuie pregatite. Am plecat de acasa pe la 11 dimineata, pe jos, iar in drum spre piscine m-am intalnit cu Razvan.
Imi placea mult felul cum intra in conversatie, si mai mult imi placea felul cum se imbraca, se vedea ca e sportiv de performanta. Desi insetat dupa el, mai ales in hainele alea stramte prin care puteam aprecia forma si marimea pulii, abia asteptam sa il vad pe Vlad.
El spuse ca ne asteapta la strand pentru ca sta mai aproape deci a ajuns si mai devreme, cand abia s-a deschis.
Cu Razvan nu am vorbit prea mult pe drum, si asa era destul de cald si eram prea preocupati de a ne holba unul la altul.
Ma uitam la pantalonii lui scurti si mulati iar el se holba la fata mea si se gandea deja cum isi da drumul pe mine.

Ajunsi la strand, Vlad era deja acolo, pastrase doua sezlonguri libere pentru noi, insa nu era complet dezbracat, ci doar de tricou.
- Ce faci, de ce nu te-ai balacit putin?
- V-am asteptat pe voi ! zise Vlad..
- Puteai sa faci o tura pana veneam noi.
- Da dar am zis sa pastrez locurile, oricum nu sunt de asa mult timp aici ...
Am mers sa ne schimbam impreuna, la vestiare, insa erau pline, asa ca am intrat toti 3 intr-o cabina. Oricum probabil asta se intampla si daca erau libere.
A trebuit sa imi iau adio de la hainele stramte ale amandurora, dar merita sa le vad formele din nou, la fel cum s-a intamplat atunci, in vestiarul din sala de sport.
Vlad avea o constructie mai skinny, era slabut dar avea forme bine accentuate. Razvan era mai mare, insa nu era gras, doar mult mai solid decat noi doi.
- Imi pare rau pentru atunci... la sport, daca am fost prea dur cu tine (imi spuse Vlad)
- Ai fost dur? adica asta e tot ce poti, pfoa ! ii raspunsem.
In momentul acela am ingenunchiat la ordinul lui Razvan si au inceput amandoi deodata sa isi frece scula, apoi s-au apropiat de fata mea din ce in ce mai mult.
- Imi vrei pula ? zise Razvan .
- Da !
- Roaga-ma
- Te rog, da-mi pula ta, fute-ma in gura Razvan
Si-o baga la mine in gura simtind cum se intareste instant dupa ceea ce i-am spus iar eu simteam atata placere incat am inceput sa scot un geamat timid, fara intentie.
Vlad vine din spate si isi bate pula de ceafa mea, apoi ma intorc si o sug pe a lui, in timp ce ma trage de par.
- Uita-te l...



    Login