Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Si daca nu esti gay ce?
Autor : Dragosvlad - 2015-05-25
Citita de 7309 ori - Nota 6.95 (41 voturi)
Salut, numele meu e Dragos, si tot ce voi scrie aici e daca nu 100% macar 90 % real. Catalin e cel mai bun prieten al meu desi credeam ca o sa-l pierd pentru totdeauna dupa experienta pe care urmeaza sa v-o relatez aici.
Era un week-end torid si cu toate astea cativa baieti din bloc aveau chef de fotbal. Eu si Catalin, un tip blondut, inalt cu niste ochi verzi superbi, stateam in balcon la el si beam o bere. Suntem vecini si inca de pusti stateam cand la mine, cand la el si ne gaseam ceva de facut impotriva plictiselii. Lui ii placea mult sa joace fotbal asa ca am mers si noi cu baietii din vecini. Dupa o partida de fotbal, am mers toti la o terasa, unde am mai bagat o bere rece.
Cata m-a invitat dinnou la el si nu l-am refuzat. Aveam de gand sa fac o baie si am facut-o la el, in timp ce el vorbea la tel cu prietena lui.
Cand a terminat, a mers si el la baie. eu ma uitam la tot felul de tampenii pe net. Plictisindu-ma de laptop, mi-am zis ca nu ar fi rau sa fac o gluma cam deplasata. Am batut la usa de la baie, si el stiind ca suntem doar noi a zis sa intru.
Am intrat....
Prima oara, baiatul inalt, blond, cu ochii verzi care nu stiu de ce dar imi plac si azi la culme, era gol in fata mea.
Fara sa realizez, am inceput sa ma uit la el cu o curiozitate nebuna, apoi oarecum intimidat de ce ar urma, am iesit din baie si m-am intors in camera, dar pe pat nu la laptop. Cand a venit in camera, tot la fel, complet gol parca aveam mai mult curaj sa-l admir. Tot sub pretextul unei glume I-am zis:
-Ce sexy esti!
El a ras, s-a asezat pe un fotoliu din fata mea si a deschis televizorul. Nu imi mai puteam lua ochii de la el dar nu stiam ce si cum sa fac sa ajung unde vreau.
El continua sa schimbe posturile de la tv fara sa imi acorde atentie sau sa dea senzatia ca ar vrea sa se imbrace.
M-am ridicat de pe pat, si m-am dus langa fotoliul pe care statea sub pretextul ca vreau sa ma uit pe geam. Nu m-am putut abtine si I-am pus mana usor pe spate.
El a intors capul fara sa zica nimic.
Am continuat sa-l ating sub pretextul ca vreau sa-i fac un masaj, desi habar nu aveam sa fac asa ceva. El zambea asa ca am decis sa imi permit mai mult.
Bausem sufficient incat sa am curaj sa fac ce simt pentru prima oara cu un baiat. I-am zis ca daca vrea masaj sa se mute pe pat. El s-a mutat si am inceput sa-i fac un asazis masaj mai intai pe spate, apoi pe picioare incercand sa-l ating subtil intre craci. I-am zis sa se intoarca pe spate si am inceput sa-l mangai pe abdomen. Un abdomen bine lucrat care ma facea sa vreau mai mult, sa nu ma pot controla. La un momentdat, habar nu am de ce, mi-am pus capul pe pieptul lui. M-a intrebat ce e si eu am zis ca mi-e cald. Sub aceeasi forma de gluma pe care o practicam eu, mi-a ridicat tricoul in sus si mi-a zis sa ma dezbrac. Am dat tricoul jos si m-am asezat langa el. L-am luat in brate si am inceput sa-l explorez. Nu zicea nimic. Cand am ajuns la pula simteam ca vreau sa o vad sculata. Catalin a ridicat capul dar nu a zis nimic. Incepusem sa I-o frec. Dupa cateva miscari, aveam in mana o pula de cam 19 cm, tare asa cum imi doream. El se uita la mine fara sa zica nimic in timp ce eu incepusem sa ma las in jos. Daca la inceput eram cu capul pe pieptul lui acum ajunsesem la 5 cm de pula cu care ma jucam. M-am uitat la el, nu schi...



    Login