Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex oral & facesitting chair
Autor : idealchair - 2018-01-18
Citita de 6489 ori - Nota 5.05 (22 voturi)
L-am cunoscut pe Radu intamplator. Pe un sit erotic. Nu stiu exact ce cauta acolo, m-a abordat si am discutam multe, am povestit fiecare aventurile avute. I-am spus, de fapt i-am povestit si eu cate ceva din ce am facut, ce imi place, etc. A ramas sa mai vorbim, sa ne cunoastem mai bine. Era foarte interesat de mine, de ceea ce sunt si imi place si ... haai sa ne intalnim sa facem si ceva concret.
Mi-a zis ca poate inchiria o garsoniera undeva, numai eu sa fiu serios sa vin la intalnire, sa nu rezerve aceea garsoniera degeaba. Ok, ne-am dat intalnire si l-am urmat spre locul unde urma sa ...
- Ce ai acolo in mana ...? m-a intrebat
- Ce sa am, un suport pentru cap, daca vrei sa te asezi cu fundul pe fața mea!
- Woow ..., asa deci, ai venit pregatit!
Am intrat in casa si m-a pus sa ma dezbrac asa cum e normal.
- Stai in genunchi in fața mea! imi porunci el pe un ton superior. Dezbraca-ma si mangaie-mi pula! continua el pe acelasi ton.
M-am conformat, i-am deschis slițul pantalonilor, cureaua, acestia cazand in vine. Mi-am lipit fața de boxerii lui, simtind cum ii zvagneste madularul.
- Da-mi jos boxerii si joaca-te cu ea pana iti spun eu... ! continua Radu pe acelasi ton superior. Pe masa din bucatarie era o sticla de coca cola, o scrumiera si un pahar. Cu dinții i-am dat jos boxerii care la fel i-au cazut in vine. Si-a scos apoi boxerii aruncandu-i pe un scaun din apropiere. I-am luat in gura madularul semierect si am inceput sa ma joc cu limba.
- Stop! mi-a ordonat el. Ramai cu ea in gura fara sa te misti! Si conformandu-ma, am simțit ca imi pune pe cap scrumiera. Vreau ca mana ta sa fie suport pentru paharul meu si sa nu te misti sa scapi scrumiera pe jos ca vei linge totul cu limba. Continua el
Stateam nemiscat cu madularul lui in gura mea, cu scrumiera pe cap si in mana tineam paharul plin cu suc. Dupa ce termina de fumat, imi lua de pe cap scrumiera si din mana paharul gol si imi spuse pe un ton mai moale de data asta sa trec dincolo (aratandu-mi spre living), mergand in 4 labe.
S-a trantit pe canapeaua din camera, m-a chemat la el si ma tinea cu capul intre picioarele lui.
- Sti ce trebuie sa faci, nu? Vreau sa vad cat esti de bun!
I-am luat in gura madularul semierect si am inceput sa il sug, sa ma joc cu limba. Curand avea sa intre in stare de erectie si am continuat sa il sug cu pofta. Gemea de placere si deodata se opri si ma intreba:
- Cum vrei sa imi dau drumul, in gura ta sau ...?
- Pe fața mea imi este mai bine. V-am spus ca nu prea imi place sa simt sperma in gura!
Continua sa geama de placere si deodata isi scoase tunul gros din gura mea si un jet puternic si cald de sperma imi inunda fața. Am simtit marea satisfacție pe fața lui. Statea in picioare si isi scutura de data asta ultimile picaturi de sperma in gura mea. Limba mea continua sa linga la fel picaturile ramase pe varful pulii lui.
- Ramai asa cu sperma pe fața pana iti zic eu, apoi cand iti fac semn, te duci in baie si te speli. Apoi vei lua o scurta pauza pana fumez si eu o tigara pe balcon.
- Am inteles ...!
Stateam asa in mijlocul camerei cu fața plina de sperma, incercand sa evit scurgerea ei pe covor sau parchet. Nu de alta, dar n-aveam chef sa ling de pe jos. Trecura deja mai bine de 10 minute de cand stateam asa aproape nemiscat cu fața plina de sperma. Printre ... picaturi, il vedeam pe Radu cum butona telefonul, zambind uneori. Imi facu semn sa merg la baie sa ma spal. Am mers pana acolo tot in 4 labe. Ajuns in baie m-am spalat bine pe fața de sperma lui care parca imi intrase ca o crema in piele. Am revenit zambind in camera unde ma astepta Radu.
- Eeei ..., cum a fost, ți-a placut? continua el de data asta zambind
- A fost bine, nu stiu daca v-a placut cum am facut! Ma intereseaza ca dvs sa va simtiti bine, eu sunt doar un ...
- Stiu, un lucru, un obiect, am retinut asta! ma intrerupse el vesel Ma duc sa fumez o tigara pe balcon, iar pana atunci te odihnesti ...! continua el si iesi pe balcon. Aaaa ..., mi-ai zis ca iti place sa fii scaun, ca pot sa ma asez cu fundul pe fața ta. Ia treci pe balcon, adu-ți suportul ala pentru cap, ca vreau sa stau pe fața ta cat timp fumez. Vreau sa te incerc sa vad cat esti de bun si ca ... scaun!
Am sarit repede in picioare si mi-am luat suportul pentru cap, m-am dus cu el pe balcon acolo unde astepta deja un scaun. Am pus suportul acela pe sezutul scaunului, apoi mi-am bagat cu grije capul in el si...
- Pot sa ma asez pe tine?
- Sigur, va puteți aseza!
Se aseza cu fundul pe fața mea, si-a aprins apoi o tigara. Mainile mele devenira suport petru scrumiera cat si pentru paharul lui de suc.
- Deci esti multifunctional, vad ...! ridicandu-se de pe mine si aruncandu-mi o privire. Cum te simti ca scaun, poti respira?
- Da, sunt multifunctional, asa trebuie sa fiu! am continuat eu. Sigur, pot respira bine, mirosi, fara sa ma sufoc sub greutatea dvs. De aceea mi-am facut acest suport.
- Super, atunci pot sta linistit cu fundul pe fața ta fara sa ma gandesc ca poate nu vei mai putea respira.
Se aseza iar cu fundul pe fața mea lasand narilor mele sa il miroasa. Simteam cum scrumeaza in scrumiera din palma mea, cum isi ia paharul din mana mea si apoi mi-l punea la loc. Vorbea la telefon, radea si imi placea ca nu ma baga deloc in seama. La un moment dat imi lua scrumiera si paharul, se ridica de pe mine si intra in camera. Reveni si imi facu semn sa ma ridic din pozitia in care am stat si sa il urmez.
Ma puse intr-o pozitie confortabila lui, asa fel sa ma incalece si sa imi dea muie. Mi-a bagat-o in gura, m-a lasat sa ma joc cu ea, pana cand devine erecta si apoi imi dadu muie. A trebuit sa ma folosesc de o mana sa il tin de pula groasa si tare care imi intra pana in gat. Din cand in cand o scotea din gura mea, ma lasa sa ma joc cu buzele, cu limba pe ea, un dute vino placut, apoi iar mi-o baga in gura pan
Gemetele lui de placere ma excitau si pe mine. Ma jucam cu limba peste tot, pe coaiele lui... iar mi-o baga in gura, o mai scotea si ma mai lovea cu ea peste fața... apoi iar mi-o baga in gura, dadea din find tare si deodata si-o scoase repede din gura mea . Din madularul lui tare ca un baț gros țasni jeturi mari si calde de sperma care imi umplu fața. Printre picaturi, vedeam satisfacția suprema pe fața lui. Stateam cu gura deschisa sa primesc ultimile zvagniri de sperma. Cu limba am inceput sa ii ling varful pulii si gemet...



    Login