Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex la 15 ani..cu tatal colegului!
Autor : gogunebune - 2011-01-07
Citita de 28636 ori - Nota 7.23 (48 voturi)
Eram undeva la sfarsitul clasei a 8 a, un an plin de nebunii, dar nu si nebuniile la care visam eu. Mi-am gasit aceasta pasiune pentru baieti si barbati inainte de 12 ani, odata cu descoperirea masturbarii. Femeile nu erau pentru mine! Asa se face ca aveam un coleg pe nume Laurentiu..un baiat simpatic. Practica cateva sporturi, era frumusel si avea un fizic dragut, as fi visat eu sa-l am mai aproape decat cateva banci distanta. Eram prieteni buni, iar intr-o zi de mai m-am autoinvitat la el (lucru obisnuit...). Locuia la cateva case distanta, dar a lui era de departe cea mai frumoase dintre toate casele de pe strada. Tatal meu niciodata nu s-a sinchisit sa-mi explice cum stau lucrurile in viata si nici nu mi-a spus ca exista "Sexul", a trebuit sa descopar singur. Tatal lui Laurentiu era genial! Era unul dintre barbatii aia maturi, bine facuti, cu par pe piept, cu glume foarte bune si care vorbea deschis. De nenumarate ori ne-a tinut pe mine si pe fiul lui, Laurentiu sa ne spuna despre barbierit si alte lucruri de-ale barbatilor. Nu-mi sta in fire, dar in ziua aceea i-am propus lui Laur sa raman la el peste noapte, sa ne mai uitam la un film de groaza, ceva. El isi intreaba tatal, eu mama si picam de acord ca e OK. Chiar ma plictiseam, era o zi de vineri in care nu facusem ore..GREVA. Laur detinea mai multe bai, vreo 3 la parter si 2 la etaj, pe mine m-a rugat sa folosesc baia lui. Om fiind iau drastica hotarare de a ma elibera de ... asa, si ma duc sa imi fac nevoile la baia lui. In timp ce faceam pipi Laur striga ca pleaca sa caute telecomanda de la aerul conditionat. Cand am terminat treaba il aud pe tatal lui intrand in camera si intreband: ce faceti baieti? si apoi intra peste mine in baie:
- OH! Imi cer scuze Alexe!
- Eh nu-i nimic :)
- Pai doar suntem barbati...:P Ia uite-l si pe fi-miu unde isi lasa chilotii sa-i vada toata lumea

[ intr-adevar, Laur isi insirase vreo 3 perechi de boxeri si una de chiloti pe calorifer in baie, si mai ca i-as fi luat eu ]

- Sunt draguti chiar :))
- Ii vrei tu? :-/
- Haideti...Doamne fereste!
- Zii ma Alexe ca ti-i dau eu, sau vrei o pereche de la mine?

[ in acel moment a cazut lumea pe mine...o asemenea intrebare provenita de la ... TAICA-SU ?! ] Eu simtindu-ma atras de mai multe categorii de barbati, am raspuns DA, la care tatal sau inchide usa de la camera lui si striga pe geam: Laure, du-te pana la magazin si ia niste fructe, ceva!!! Taica-su tocmai il trimisese pe Laurentiu de acasa si ma simteam un pic cam prea inchis. Imi bubuia capul si nu stiam ce fac. Deodata taica-su ma cheama sa stam in pat, nu culcati, dar deja ma simteam sub sau deasupra lui. Acesta-mi spune:

- Tot ce vom vorbi vreau sa ramana intre noi doi. In primul rand astea se datoreaza faptului ca nevasta-mea, mama lui Laur nu mai vrea de vreo 3 ani sa facem sex, dar nu am divortat pentru a nu-l deruta pe Laurentiu de la prioritatile lui. Nu stiu daca ma crezi sau nu, dar eu nu am mai facut sex de un an si jumatate, nici de masturbat nu m-am masturbat si sa-mi caut o amanta mi se pare inuman..nu pot face asta totusi. In schimb am descoperit la o sala de forta ca m-ar atrage si barbatii, am inceput sa devin atent la corpurile lor si de multe ori mi se scoala penisul.
- Imi cer scuze ca intrerup, dar ce pot face eu?
- In primul rand spune-mi pe nume, Mihai... te intreb, pe tine te atrag baietii?
Am spus fara nicio retinere:

- DA!
- Doamne, a dat norocul peste mine, sansele ca tu sa fi atras de barbati era 0 in mintea mea.
- Soarta :))
- Daca tot e plecat fi-miu, ce zici..incercam ceva?

Fara sa ma lase sa raspund acesta se apleaca inspre mine si ma saruta intepandu-ma cu barba lui. Am raspuns si eu sarutului si ne-am sarutat vreo 15 minute ca si cum ar fi fost marea dragoste. Penisul imi era sculat si el de mult timp si uitandu-ma la pantalonii lui de trening destul de mulati observ ca si al lui era. Acesta intr-un mod mai brutal ma impinge cu capul in perna si se descheie la tricou, cand suna soneria:

- Fiule, Robert (eu) a plecat acasa si vreau sa-mi speli si mie masina.
- OK tata! unde e furtunul?
- In magazie!

Pfiu, trecuse si asta. Mihai se intoarce la mine si ofteaza...

- Dar nu crezi ca sunt cam mare pentru tine? Totusi, am 40 de ani.
- Nu are importanta, mie imi place de tine asa cum esti.

La care acesta isi da tricoul jos si isi lasa burtica paroasa la vedere. Nu avea mare burta, doar ca nu avea muschi, era doar .. "bine facut". Avea par si la sfarcuri si mai ca as fi sarit pe el. Acesta imi spune sa ma dezbrac si eu daca vreau ceva..daca nu, sa plec, nu se supara. Eu ii raspund si imi dau si eu tricoul jos. Apoi trag de pantalonii lui si vad o minunatie de pula. Avea peste 20 de cm si era destul de paros in zona. Avea niste picioare superbe, paroase si ale unui barbat adevarat. Atunci imi da si el pantalonii jos si boxerii, si imi vede pula care avea max. 12 cm. Acesta zambeste si o ia in gura...DOAMNE..nu mai traisem asta NEVER! Parca ma gadila, imi venea sa tresar si ma lua cu fiori. Acesta termina in cateva minute si imi cere acelasi lucru. El avea o pula foarte lunga si EXTREM de groasa asa ca cu greu o primesc in gura si nu prea adanc sa nu vomit pe-acolo. O sug si incepe sa-mi placa gustul si senzatia. Dupa care din pula lui tasneste sperma peste tot pe mine...pff, m-am simtit aiurea. L-am intrebat:

- Nu ti-ai dat prea devreme? Nu vrei sa mai facem ceva?
- Ba da, normal, dar eu pot sa am foarte multe orgasme intr-o perioada scurta de timp.
- A, ok!

Dupa care imi spune sa incep eu, niciunul dintre noi nu mai facuse sex anal dar m-a lasat sa fiu eu activul ca sunt mai mic..asta momentan. Iau un prezervativ, il pun, si imi introduc pula mea microscopica in fundul lui foarte paros cand acesta incepe sa tipe: AU!!

- Ermm..scuze, a durut?
- Nu..da-i bice :))

Am inceput sa-l penetrez si parca imi venea sa imi dau drumul din clipa in clipa, dar m-am abtinut, cu greu, dar am reusit. Termin ce termin si ...



    Login