Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex in mașină
Autor : mario2235 - 2024-01-17
Citita de 4777 ori - Nota 3.90 (77 voturi)
Tot ce o să povestesc mai jos este adevart, țin să mentționez din timp că dacă nu îți place..:nu are rost să iți bați capul și să lași comentarii nașpa, move on.

Era iarna lui 2017 sau 2018 iar eu eram la bunicii mei, la tara, era in perioada sarbatorilor de iarna, nu imi amintesc foarte bine anul, mi-am descarcat Grindr dupa ce am terminat o relatie de 3 ani de zile (aveam 20 de ani pe atunci).

Fiind într-un mic sătuc de munte, nu îmi imaginam ca o să găsesc ceva pe aplicație, dar, surpriza…La 5km de mine era un tip de vreo 40 de ani, am intrat in vorba cu el si mi-a spus ca este intr-o relatie momentan si ar vrea totusi sa ne vedem, sa aiba o aventura, eu fiind singur, abia iesit dintr-o relatie am acceptat. Am stabilit ca vine sa ma ia cu masina dintr-o anumita locatie si merge noi undeva, zis si facut.

Dupa ce s-a înnoptat afara, am primit mesajul, ajunses, am plecat si eu si dupa 5 minute m-am urcat la el in masina, avea un semi-gip, daca pot spune asa.

Am mers in afara satului , aproape de o padure, unde parea ca nu este nimeni care sa ne poata deranja. Am iesit afara din madina si am fumat cateva tigari, in timp ce faceam cunostiinta, mi-a spus ca vrea sa futa ceva, ca iubita lui mu este in zona de ceva timp si are chef de sex. La randul meu i-am spus ca eu nu ma fut atat de des, fiind ca sunt activ, dar, pentru ca ma excitatse, am ales sa cedez:)

Ne-am intors in masina unde am inceput sa ne sarutam, dupa care mi-a luat mana si a pus-o pe pula lui, era sculata. In acel momenta i-am desfacut slitul, mi-a spus sa astept, si sa ne dezbracam prima data, asa am si facut! Dupa care si-a dat scaunul mai in spate si mi-a zis “Treci la supt” - si si-a scuturat pula.

M-am conformat ordinelor si m-am aplecat, am mirosit-o prima data apoi am luat-o in gura, si am inceput sa o sug, moment in care si-a scuipat in palma di a inceput sa imi umezeasca curul. Avea o pula de 16-17 cm maxim, perfecta pentru mine, si paroasa. Mi-a spus sa ii dau curul la lins, asa am facut, placerea era maxima, ma urcam pe pereti.

Apoi am trecut pe scaunele fin spate, unde am inceput sa il sug de pula adanc, in tot acest timp el ma lua de cap si am apasa cu capul in pula lui. Dupa care am inceput sa cobor usor pana la coaie, pe care le-am lins bine in timp ce el gemea si imi spune sa continui. Am ...



    Login