Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu Vlad, cumnatul meu (2)
Autor : carlito21 - 2015-01-30
Citita de 9749 ori - Nota 7.61 (153 voturi)
Din nou eram pus in dificultate. Era evident ca Vlad se incinsese rau de tot si dorea sa ma aiba pana la capat. Pentru el era o experienta noua, teribil de excitanta si de placuta. Daca totul s-ar fi rezumat doar la atat, ar fi fost simplu: m-ar fi futut, si-ar fi satisfacut curiozitatea, iar eu m-as fi achitat de promisiunea facuta fata de sora mea. Insa chestia cu iubirea, cu amantul sau, cu a doua nevasta, m-a pus pe ganduri. Nu stiam cum sa-i raspund. Mie personal imi placea de Vlad la culme, mai ales dupa ce am avut cu el o partida de sex. Ca barbat era teribil de excitant si se pricepea foarte bine la sex, chiar daca nu o mai facuse cu un barbat. Ce mult mi-ar fi convenit sa am barbatul meu personal care sa ma futa cand as fi dorit eu sau sa-i fiu eu nevasta si sa ma futa oricand ar fi avut el chef! Wow, ce ganduri bestiale! Dar ce ma faceam cu sora mea? Nu asta a intentionat ea. Din contra, spera ca eu sa-i fiu de ajutor, ca sotul ei sa-si satisfaca o curiozitate sexuala, dupa care sa revina la matca si la obligatiile lui conjugale firesti, sa-si faca datoria de barbat in cuplu. Daca Silvia ar fi aflat ca imparteam acelasi barbat la pat, ar fi fost in stare sa ma omoare! Nu puteam sa-mi insel si sa-mi tradez sora, pe care o iubeam atat de mult si care ma iubea neconditionat dintotdeauna! Eram intr-o mare dilema!

- Ei, Ionut, de ce ai cazut pe ganduri?! Ne mai futem sau trecem la chipsuri si biscuiti?! Hai, fa-ti datoria pana la capat!
- Bine, hai in dormitor sa mai tragem o repriza de sex! Dar numai atat! In rest ramanem cum am fost: cumnati si prieteni!
- Minunat! De abia astept sa ti-o bag in fundulet! Vom mai vedea noi dupa aia, cum o sa ramanem!

Am trecut in dormitorul lor, unde patul era deja pregatit pentru o patida de sex. Ne-am intins in pat, ne-am imbratisat si am inceput sa ne sarutam pasional. Spre surprinderea mea, Vlad a preluat comanda devenind extrem de activ. S-a urcat peste mine si a pornit sa ma sarute si sa ma mangaie, asa cum cred ca o facea cu sotia lui. Vlad nu a mai facut amor cu un barbat, dar experienta lui in materie de sex cu femei era utila si-l scotea din incurcatura. A retinut bine sfatul meu anterior, sa se poarte cu mine ca si cu o femeie. La randul meu, fiind extrem de excitat, il stangeam in brate si-l mangaiam cu frenezie, gemand de placere. Vlad a coborat cu sarutarile in jos si a inceput sa-mi suga si sa-mi muste sfarcurile tumefiate, excitandu-ma si mai mult. Apoi, la fel cum i-am facut eu mai inainte, mi-a lins si mi-a mozolit abdomenul, s-a jucat cu limba in buricul meu, iar in cele din urma a ajuns la pula.

Ma gandeam ca era momentul sa preiau eu rolul si sa-l iubesc la randul meu. Dar, surpiza! Vlad mi-a cuprins in palama lui mare pula intarita si fierbinte, pulsand de dorinta si a inceput sa o frece usor. Apoi s-a aplecat si a inceput sa-i linga capul cu varful limbii, dupa care a coborat in jos si mi-a lins-o pana la radacina. A repetat miscarea de cateva ori, lingandu-o pe toate partile. Dupa aceea, mi-a cuprins glandul cu buzele, a strans usor si mi-a decalotat scula pana la refuz, impingand preputul cu buzele. Facea exact asa cum i-am facut eu! Vlad era un elev silitor si smart, care prindea repede!

Parca dorind sa-mi confirme gandurile, Vlad mi-a luat in palme coaiele intarite, stranse ca un ghem si a inceput sa le maseze. In acelasi timp a inceput sa-mi suga pula cu putere, ca un aspirator, si sa faca miscari de du-te/vino. Asta a pus capac! Pentru ca eu nu ma golisem inca, clocoteam de excitare si am simtit ca orgasmul era iminent. L-am avertizat:

- Vladut, vezi ca-mi vine slobozul! Cum facem? Il vrei?
- Nu, ca nu stiu ce gust are! Poate alta data! Goleste-te in afara si am sa iau o picatura ca sa vad cum e! OK?
- OK!

In cateva secunde mi-am dat drumul cu putere, iar jeturile mele calde si spumoase de seva au aterizat pe burta si pieptul meu. Vlad s-a aplecat si mi-a lins glandul culegand urmele de sperma, apoi a luat pe un deget putina sperma de pe burta mea si a lins-o!

- Ei, cum e? Ti-a facut scarba sau ti-a placut?
- Nu pot sa ma pronunt definitiv, dar nu m-a scarbit. Insa nu mi-a facut nici o placere deosebita. Ceva in genul albusului de ou crud. Poate cu vremea ma voi obisnui.
- Eu sunt convins de asta!
- Ionut, acum ce trebuie sa mai fac? Invata-ma!
- Pai, daca vrei sa ma futi in cur, ar trebui sa ma pregatesti! Ei, aici lucrurile se schimba putin! Nu mai e ca la femei! Adica ca la sexul normal, ca la cel anal este identic! Banuiesc ca nu ai mai facut niciodata sex anal cu o gagica. Ma insel?
- Nu! Nu am vrut si nici nu am fost curios! In general, ma satisface suficient sa fut o femeie in pizda.
- OK! Atunci lasa-ma pe mine sa-ti arat cum ar trebui sa faci.
- Aoleu! Vrei sa futi in cur?!
- Nu! Stai linistit! Voi face totul pana la faza de penetrare. Ca model.
- Asa da! Hai ca m-am linistit!

Am schimbat locurile si m-am asezat eu intre coapsele lui masive si puternice. I-am luat in mana pula semierecta si am luat-o la supt, asa, ca de incalzire. De fapt, il pregateam eu pe el! Apoi i-am luat la lins coaiele dure si umflate, netezindu-i cu limba flocii negri si transpirati, dupa care am luat in gura cate unul pe rand si l-am supt cu putere. Vlad era in al noualea cer! Gemea sacadat, coplesit de placere. Am coborat apoi cu linsul in jos, spre perineul imbracat in floci asprii si creti, rugandu-l sa-si ridice picioarele in sus si sa si le craceasca cat mai mult. Vlad si-a cuprins picioarele pe dupa genunchi, ridicandu-si fundul in sus ca sa am un acces mai usor la fesele lui rotunde si musculoase, bine acoperite de par. Intotdeauna mi-au placut fundurile paroase de barbati, pe care sa le ling si sa le mananc cu pasiune! Nu am stat mult pe ganduri si mi-am inceput jobul.

Trecusera mai bine de 10 minute, dar eu inca mai lingeam cu pofta fundul acela mare si paros si nu ma mai saturam de el. Vlad se incinsese la culme, gemea si ofta incantat, iar pula lui ca o bata noduroasa vibra periculos, dorind sa intre in actiune.

- Ionut, chestia cu linsul trebuie sa dureze asa de mult? Ca nu mai pot, m-ai excitat la culme!
- Normal! Si chiar mai mult! Gandeste-te ca de fapt eu as fi in locul tau! Si inca nu am ajuns la anus!
- Aha, am inteles! Scuze, inca nu le stiu pe astea!
- OK, am sa ma grabesc si vom trece la etapa urmatoare.

I-am apucat fesele cu palmele si le-am indepartat cat mai mult, apoi mi-am proptit fata intre ele si am inceput sa le ling apasat pe partea interioara, netezind smocurile de floci care le captuseau. Nu stiam daca Vlad isi facuse o igiena locala riguroasa si aveam o strangere de inima. Dar cand am simtit un miros proaspat si curat, de lavanda, m-am linistit! Vlad anticipase corect si se pregatise bine pentru acel moment. Cred ca a retinut cate ceva din relatarile mele anterioare, despre partidele de sex pe care le-am avut cu alti barbati. Scapand de acea retinere, am inceput sa-i dau pase cu limba in anus, apoi usor, usor, pe masura ce Vlad se acomoda si imi accepta limba, am inceput sa o bag in interior si sa ma joc cu ea in anusul sau mare si incretit! Excitarea lui Vlad a ajuns la culme! A inceput sa geama tot mai puternic si sa-mi apase capul intre fesele lui.

- Ionut, esti extraordinar! Imi produci niste senzatii colosale! Nu mai pot de placere! Asa, asa! Baga-ti limba cat mai adanc in gaoaza mea! Asa! E super! Fute-ma cu limba in cur! Ah! Ah! Mai adanc, mai adanc! Baga-o pe toata si roteste-o in gaoaza! Wow, ce minunat poate sa fie! Am sa mor de placere!
- Ma bucur! Asta se cheama rimming in libajul erotic! Sa trecem acum la final. Pregatirea anusului.
- Adica, ce-o sa-mi mai faci? Ca nu mai pot de placere!
- Am sa-ti largesc anusul si il voi relaxa.
- Aoleu!
- Fii linistit, ca e de bine! O sa-ti faca placere!

Mi-am umezit degetul aratator si l-am introdus lent in anusul sau care era deja usor relaxat, apoi l-am rotit apasand usor umflatura pe care o simteam si care era prostata. Apoi am scuipat o cantitate apreciabila de saliva si am indesat-o in anus, continuand miscarille de rotatie. Am repetat operatiunea de cateva ori cu doua degete, apoi cu trei. Bagasem atata scuipat in anusul lui Vlad, ca incepuse sa curga in afara.

- E bine, Vladut! Esti suficient de relaxat, esti plin de saliva, pot sa te iau la futut! Lasa fundul moale!
- Aoleu! Nici sa nu indraznesti! Pai, cum ne-a fost vorba? – a zis Vlad sarind speriat in picioare.
- Am glumit! Am vrut sa-ti vad reactia. Acuma, sincer! A fost chiar asa de nasol?
- Nici vorba! A fost super, mai ales atunci cand imi apasai prostata. Imi venea sa urlu de placere. Pe bune, cred ca am simtit atunci cea mai mare placere din viata mea. Parca eram fulgerat si mii de curenti mi-au strabatut trupul! Colosal! Daca asta simti tu cand esti futut in cur, atunci e super! Parca as incerca si eu candva!
- OK! Dar va trebui mai intai sa ma futi pe mine! Te rog sa faci la fel cum am facut eu!
- Trebuie sa fac chiar tot?
- Normal! Tot, tot, tot!

I-am raspuns cu viclenie, profitand de ignoranta lui Vlad. Meritam si eu un bonus, inainte de futai, dupa ce am muncit aproape o jumatate de ora la fundul lui si mi-am tocit limba in flocii sai aspri si creti. Ca sa nu mai punem la socoteala, ce imensa placere i-am produs. Imediat m-am asezat pe spate, mi-am cuprins picioarele pe dupa genunchi, largindu-le mult si mi-am ridicat fundul in sus, pentru a putea fi pregatit. Ca un elev constiincios, Vlad a repetat meticulos tot ce i-am facut eu mai inainte. La mine avea noroc, ca eram aproape lipsit de par, iar in zona genitala si intre fese, ma epilam in mod curent. Linsul, devenea astfel mai facil si mai placut. Dupa ce m-a desfatat suficient cu limba lui, i-am spus sa ma penetreze cu degetele si sa bage cat mai multa saliva. Cand am simtit ca eram suficient de relaxat si de umezit, m-am asezat capra pe genunchi si pe coate, iar lui Vlad i-am spus sa se pozitioneze la fundul meu, sa-si umezeasca bine pula cu multa saliva, apoi sa o apropie de fesele mele.

- Pot sa o bag? Cum fac, ca sa nu te doara?
- Prinde-ma de solduri si impinge cu putere pana ce glandul tau intra in anus, dupa care, impinge incet pana cand toata pula intra in mine, pana la coaie. Dupa aia, faci miscarea inversa, dar sa nu o scoti de tot! Ca intr-o pizda! Si iar cursa inapoi! Stii tu! Nu-ti fa tu griji pentru durerea mea, ca demult nu mai sunt virgin!

Fara sa mai comenteze, Vlad m-a apucat de solduri, si-a infipt pula lui dura si noduroasa intre fesele mele si a inceput sa impinga. Cum va spuneam, Vlad avea o pula apreciabila, atat ca lungime, cat mai ales ca grosime, ingrosandu-se tare catre radacina, iar glandul era umflat si gros, mai mare decat tija. Asadar, cand m-a stapuns prima oara, cu toata pregatirea initiala, am simtit ca imi crapa anusul si m-a cuprins o durere cumplita. Dar am rezistat eroic si nu am scos nici un sunet, doar nu era sa ma fac de ras! Noroc ca Vl...



    Login