Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu Vlad, cumnatul meu (1)
Autor : carlito21 - 2015-01-16
Citita de 12384 ori - Nota 8.09 (190 voturi)
Se spune ca fratii isi impartasesc totul sau asa ar trebui sa fie intre adevaratii frati. Ei bine, desi e greu de crezut, asa este in cazul meu! De mici copii, eu si cu sora mea am fost foarte buni prieteni si am impartit impreuna totul: dulciuri, jucarii, carti, sentimente si mai tarziu mici secrete. Nu aveam nimic de ascuns unul fata de celalat si exista o solidaritate puternica intre noi fata de restul familiei sau de copiii din cartier ori de la scoala. Fiind cu 3 ani mai mare decat mine, Silvia avea tot timpul fata de mine un sentiment de protectie, ca un fel de a doua mama. Dar era mai mult decat mama si tata la un loc, pentru ca fata de ea nu aveam nici un secret. Ea a fost prima care a aflat ca imi placeau baietii si tot ea mi-a spus ca de fapt eram gay, acceptand cu normalitate sexualitatea mea si determinandu-ma sa nu ma rusinez de asta, sa ma impac cu starea mea. Cu vremea si cu mult tact, Silvia le-a facut cunoscut parintilor mei orientarea mea sexuala si tot ea a fost cea care i-a convins sa nu reactioneze negativ, sa ma accepte asa cum eram. Intr-un cuvant, este ingerul meu pazitor.

In cadrul acestui tablou de familie destul de fericit a aparut un nou personaj. Silvia era in ultimul an de facultate, iar eu de abia o incepeam, cand intr-o vacanta a venit la noi cu Vlad, iubitul ei, prezentandu-l ca pe logodnicul ei. De cum am dat ochii cu Vlad, am realizat ca voia avea probleme din cauza lui. Era destul de inalt, trecand bine de 1,80 m si arata ca un zeu grec din filmele americane, cu parul sau negru, usor inelat si cu ochii sai de un albastru intens, marginiti de niste gene lungi si dese. Vlad mi s-a parut atunci cel mai frumos barbat pe care l-am vazut eu vreodata. Avea o musculatura bine dezvoltata care se putea vedea pe sub tricoul sau mulat si pe bratele puternice, iar vocea sa grava, cu un timbru baritonal, m-a bagat imediat in boala. In cateva minute, sorbindu-l din priviri, am simtit ca nu mai aveam aer si m-am excitat imediat foarte tare. In urmatoarele luni, am avut sansa sa-l vad pe Vlad de cateva ori la reuniunile de familie. Mi s-a parut ca si el era interesat de mine si am avut cu el cateva discutii mai deosebite. Dar am realizat repede ca el voia numai sa-mi castige prietenia, voia sa ma asigure ca viitoarea lui casatorie cu sora mea, nu va afecta relatia nostra frateasca atat de puternica.

Dar totul s-a schimbat peste cateva luni, cand Silvia si Vlad s-au casatorit si s-au stabilit la noi in oras, locuind aproape de casa noastra. Ne-am imprietenit repede, ne vedeam destul de des la cate o bere si am ajuns la discutii serioase despre viata si sex. Spre surprinderea mea, a recunoscut cu sinceritate ca s-a gandit de multe ori cum ar fi sa-i suga cineva pula sau sa o ia el la supt. Vlad stia deja de la sora mea ca eram gay, asa ca am incercat sa-i descriu cum se intampla o relatie sexuala intre doi barbati si ce simt acestia cand fac sex. Tot timpul Vlad m-a privit cu interes si a ascultat cu multa atentie descrierea mea, fara sa fie socat de cele spuse de mine. Numai din cand in cand, mai sorbea din bere, ca sa-si umezeasca gatul uscat de senzualitatea descrierilor mele.

In noaptea aceea, m-am chinuit sa mi-l scot pe Vlad din minte si am avut o ejaculare fantastica inchipuindu-mi ca Vlad ma tinea cu mana lui puternica de ceafa, in timp ce ma futea in gura cu toata forta, bagandu-si pula adanc in gatul meu. La un timp dupa aceea, Vlad mi-a spus ca ar dori sa-i spuna Simonei despre curiozitatea lui legata de barbati. Nu stiam ce sa-l sfatuiesc, asa ca n-am zis nimic. In loc sa se supere pe el, sora mea i-a spus ca era convinsa ca multi barbati erau curiosi despre sexul cu alti barbati, dar nu erau la fel de sinceri ca el, sa o recunoasca. De aceea, ea nu isi facea griji in legatura cu curiozitatile lui Vlad, fiind convinsa de trainicia relatiei lor si de dragostea lui fata de ea. Apoi Silvia i-a spus sotului ei sa aiba putina rabdare si sa lase in seama ei rezolvarea problemei. Dupa cateva zile, Siomona m-a sunat si m-a intrebat daca in saptamana urmatoare veneam acasa de la facultate. De regula, mergeam acasa in weekend de 2 ori pe luna. Dupa ce i-am raspuns afirmativ, ea mi-a spus ca avea o mare rugaminte la mine, dorea sa-mi ceara o favoare deosebita.

- Fratello, stiu ca Vlad ti-a povestit despre curiozitatea lui referitoare la sexul cu un alt barbat. Sub nici o forma n-as vrea ca el sa o incerce cu cine stie ce nespalat, caruia nu i-ar pasa de faptul ca Vlad este insurat si ca aceasta experienta l-ar pute afecta pe el sau pe mine. Asa ca, draga Ionut, te rog eu din suflet sa faci tu sex cu Vladut, ca sa-si satisfaca curiozitatea si sa se linisteasca!

Cererea surorii mele m-a siderat. N-aveam cuvinte. Nu stiam cum sa-i raspund. Silvia a luat tacerea mea ca pe un refuz si a continuat sa ma asalteze cu o serie de argumente in favoarea ideii sale. In primul rand, discretia absoluta, totul ar fi ramas in familie. Apoi faptul ca eu eram curat si nu exista riscul sa-l infectez pe Vlad, cat si argumentul suprem, ca amandoi imi erau foarte dragi si nu eram in stare sa le fac vreun rau. In plus, stia cat de mult imi placea de Vlad si ca as fi dorit sa fac dragoste cu el.

- Haide, Ionut! Nu te mai codi atata! Fa-o te rog pentru mine!

Cum as fi put sa o refuz, toate argumentele ei erau foarte rezonabile? Mai ales ca deja ma excitasem numai la gandul ca aveam sa-l vad gol pusca pe cumnatul meu.

- Bine, sorella! Am sa o fac si pe asta pentru tine! Stii doar cat te iubesc. Sper sa apreciezi sacrificiul asta mare, pe care o sa-l fac pentru fericirea voastra!
- Multumesc, fratello! Te iubesc si eu mult de tot! Vezi, sa nu-i spui nimic lui Vlad despre ce-am vorbit! Lasa totul in seama mea! Vreau sa para ceva spontan, pornit intre voi!

In weekendul urmator m-am dus pe la Vlad si Silvia, pretextand ca voiam sa vad un meci de fotbal impreuna cu Vlad. Silvia ne-a adus chipsuri, biscuiti sarati si bere de la frigider, apoi s-a scuzat spunand ca va lipsi cateva ore, pentru ca avea rezervare la cosmetica si coafor, apoi intentiona sa dea o raita prin magazine. Ne-a urat distractie placuta, ne-a pupat, iar mie mi-a soptit un multumesc.

Gandindu-ma cum sa incep, ca sa para spontan, m-am asezat pe canapea langa Vlad, aproape lipit de el. Acesta era imbracat foarte confortabil cu un tricou larg si cu o pereche de bermude de panza, pentru ca era destul de cald. Scutindu-ma de efortul de a imagina inceputul partidei noastre de sex cat si eventualele discutii despre asta, Vlad s-a intors catre mine, m-a privit insistent si serios, apoi mi-a spus:

- Ionut, Silvia mi-a spus totul despre discutia voastra telefonica. Nu te mai jena si nu mai fii atat de stanjenit! Insa, habar n-am cum sa incepem! Ai tu vreo idee?

Iarasi am fost surprins. Deci, pana la urma, Silvia si-a informat sotul despre intentia ei. Asta ma scutea pe mine de alte introduceri, dar eram stanjenit de faptul ca i-a spus lui Vlad ca imi doream sa fac dragoste cu el. Chestia asta, in mod normal, trebuia sa o afle de la mine si nu de la sora-mea. Brusc, mi-a venit o idee:

- Daca ai fi cu o femeie, cum ai incepe?
- Pai, pentru inceput as saruta-o, apoi as dezbrac-o de haine.
- Pai, fa la fel si cu mine! Hai sa incepem asa si sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine!

Zicand acestea, m-am intors catre el si bagandu-mi mana pe sub tricoul sau, am inceput sa-i mangai pieptul musculos. Apoi ne-am ridicat in picioare, Vlad m-a imbratisat si a inceput sa ma sarute, bagandu-si toata limba in gura mea. Pentru ca era neras de cateva zile, perii de pe obrazul lui m-au excitat la culme si l-am strans cu putere in brate, lipindu-ma de el, dupa care am raspuns sarutului sau cu aceeasi pasiune. Fiind strans imbratisati am simtit cum pula lui se marea si se intarea pe masura ce noi ne sarutam.

Ne-am incalzit suficient ca sa smulgem tricourile de pe noi ca niste disperati si sa ne lipim piepturile incinse de pasiune. Imediat, m-am aplecat si am inceput sa-i ling si sa-i sug unul din sfarcuri, care fiind intarit, se ridica pe umflatura muschiului pectoral ca o mura. Vlad a gemut extrem de satisfacut, convingandu-ma ca nu a mai avut parte de o astfel de tratatie, dupa care mi-a impins capul si gura catre al doilea sfarc. Am repetat operatiunea, iar placera lui Vlad a sporit, gemand si mai tare. Dupa ce i-am lins si i-am supt sfarcurile suficient de mult, am inceput sa-i ling senzual abdomenul tonifiat cu patratele si tot lingandu-l asa, am coborat in jos, catre tinta mea finala: barbatia lui Vlad!

Dupa aceea, m-am pus in genunchi la picioarele lui musculoase si i-am tras in jos bermudele si slipul, eliberand o pula minunata, suficient de lunga si de groasa, in raport cu trupul sau masiv, dar cu un gabarit mult mai mare, decat acela cu care eram eu obisnuit. Gura mea flamanda era disperata sa ia in gura acea pula superba, dar mai intai am cules cu varful limbii pre-cumul, care acopera tot glandul lui gros si umflat. Avea un gust excelent, ca si toata pula lui. Cred ca sora mea nu a mai facut sex cu barbatul ei de cateva zile, pentru ca eu sa am satisfactii deosebite din partea lui si sa il apreciez la justa lui valoare!

Apoi m-am repezit cu gura asupra pulii sale, care arata ca o ciuperca cu palaria umflata, glandul fiind mult mai mare si mai gros decat tija! L-am luat in gura pe acesta , l-am supt putin, apoi am inceput sa-l decalotez cu buzele, impingand in jos preputul, pana la refuz. Vlad gemea foarte satisfacut de manevra mea si m-a convins ca nu a mai avut parte de un astfel de tratament pana la mine! Eram incantat ca puteam sa-i ofer in premiera senzatii deosebite! Era insa vremea sa trecem la lucruri serioase!

Am luat intr-o mana pula aceea zdravana care pulsa excitata, iar cu cealalta am inceput sa-i masez coaiele imense care s-au stans ca doua ghemotoace paroase sub bata aceea, ce statea teapana in sus!

- Hai, te rog, ia-o in gura si suge-mi-o! Sunt nerabdator!

M-am conformat rugamintii sale si am inceput o cursa nebuneasca de du-te/vino, facandu-l pe Vlad sa geama incantat. In acelasi timp, ii masam coaiele globuloase, stimuland ejacularea. Vlad era in extaz. M-a apucat de cap, impingandu-si pula in gura mea pana la refuz! Fata mea s-a oprit in tufa lui umeda de floci transpirati, iar pula lui imensa s-a strecura foarte adanc in gatul meu, ajungand aproape de esofag. Cu multa inteligenta, Vlad s-a oprit din impins si...



    Login