Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu Unchiul meu !!
Autor : Tetrahid12 - 2024-01-27
Citita de 3616 ori - Nota 5.27 (60 voturi)
Salut, cea ce va urma nu este o fantezie ! Sa întâmplat anul acesta ! Am 18 ani si sunt de 1.69 cm 70 Kg deloc gras ! Unchiul meu are 44 de ani , par negru , barba corp atletic perfect pacat ca nu pot atașa poza ! Era o zi obișnuită m-am trezit mi-am facut treburile si dupa m-a chemat unchiul meu pe la el sa ii repar ceva la telefon etc ! Vreau sa precizez ca unchiul meu are 4 copii si nevasta ! Cel mai mare are 20 ani si el arata bine rau ! Deci sa continuam , am ajuns am reparat ce era de reparat țin sa mentionez ca ma deplasez cu busul deoarece nu am permis ! Se facuse deja tarziu si am zis ca pornesc spre casa era iarna , frig si unchiul meu mi-a propus sa ma duca cu masina si am acceptat deoarece stau cam la 1 ora de mers pe jos ! Zis si facut ne urcam in masina si porneste ! La un moment dat imi zice ca nici nu stiu cum sa îți multumesc ca esti mereu acolo cand am nevoie de ajutor si mai ajutat azi mult ! Si nu stiu ce ma apucat încât iam pus mana pe pula si zic ca oricand ! El se uita la mine cu o față nervoasă si ma întreabă ca ce sunt cu apucaturile astea ? M-am blocat putin sincer si am ales sa tac ! Unchiul meu este un om serios adica nu e gay sau ceva e str8 100%! Si am tacut minutele treceau si abia am asteptat sa cobor cand dintr-o data peste vreo 3 minute de la incident scoate pula in timp ce conducea si zice “hai acuma suge-o daca tot ai trezit-o “ am ramas blocat 1 secunda imi era ciudat dar nu am stat pe ganduri si m-am apropiat firav si l-am luat in gura !
Doamne deci era de 20cm pula perfecta cu cap perfect fara par si am inceput sa o sug in timp ce unchiul meu conducea era un sentiment deosebit el cum gemea si eu sugeam pula ! El parca la primele minute era rusinos insa dupa incepea sa imi puna mana pe cap si sa impinga sa inghit tot , desi nu prea se putea ca era mare si gros ! La un moment dat se opreste in parcare la un magazin mare nu dau nume ! Si era intuneric nu se vedea nimic ! Si zice !
Unchiul- “Hai in spate repede “
Eu- “nici nu mam gandit am coborat mam dus “
Ajuns in spate ne-am așezat si-a dat jos pantaloni si iam vazut tot deci parca. Era si mai mare si avea si niste coaie pline de sperma !
Unchiul- “Hai iau in gura repede “
Am luat nu mam gandit ! El a impis scaunul din fața mai in fața sa am loc sa stau sa ii pot suge si incepe un dute vino in gura mea el devenea si mai hard si imi dadea tare gemea cu putere in timp ce eu ma inecam cu pula lui mare si imi dadea mă ținea de cap si ma impingea in pula lui mare si frumoasă ! Dintr-o data scoate pula din gura si zice sa ii sug coaiele zis si facut ma apuc sa sug in timp ce el o freca si se oprește dintr-o data !
Unchiul- “Stai ca ma sună “
Era nevasta care intreba unde este si a zis ca ramane la mine sa bea o cafea si vine intre timp incet fara sa se auda ii sugeam pula iar el dadea ochi peste cap si din greu sa abtinut sa nu geme dupa max 1 minut pune telefonul jos si zice vrei sa mai incercam ceva ?
Unchiul-“ Nu am la mine prezervativ insa daca vrei te poti pune capra si iti bag degetele daca vrei “
Eu- “Nu lasă alta data acuma sa ramanem doar la oral “
Unchiul- “Bine , h...



    Login