Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu Sefu' la Birou
Autor : ciprianp - 2011-10-04
Citita de 19712 ori - Nota 8.10 (1939 voturi)
Lucram cufundat in dosare de mai bine de 2 ore, fiind grabit sa termin raportul pe care mi-l ceruse Seful inainte de ora 14, cand avea nevoie de el, la intalnirea cu niste potentiali investitori canadieni. Cana de cafea era aproape neinceputa, dar fiind rece nu mai aveam chef de ea, oricum urma sa cer una proaspata si calda, dupa finalizarea raportului. Desi in micutul meu birou era bine si placut, mi-am largit nodul de la cravata si am dat drumul la doi nasturi de la camasa, ca sa am mai mult aer si mai multa libertate de miscare. Usa dinspre cabinetul Sefului s-a deschis usor si inauntru a patruns chiar el, dar eram atat de preocupat, incat nici nu l-am observat!
- Buna, Puiut! Da’ ce preocupat mai esti astazi ?! Nici nu vezi cand Seful intra la tine!
- Salut Sefu’! Scuze, dar dadeam zor la raportul pe care mi l-ai cerut iar sintezele astea sunt incalcite si pline de greseli! Un mare talmes-balmes! Noroc, ca am documentele in original! Dar asta implica munca de la ZERO!
- Pai vezi mai Vic, de ce te-am pus supervizor si consilier personal?! Crezi ca eu nu am bagat de seama ?! Dar nu pot sa le fac singur pe toate
- Multam fain Sefu’ de aprecieri! Am podu’ plin! Credeam ca vii si tu cu alt ceva!
- Bine, ma ardelean ocos (n.a.: istet), vino sa te tzuc! Ca tare mi-esti drag!
- Lasa Bre! Ca de tzucat, ne tot tzucam acasa! Mai lasa-te si tu cu ceva malai!
- Puiut, esti cam obraznic! Vezi sa nu intizi coarda prea mult, ca pun lacat pe… Buzdugan!
- Ha! Si cine o sa piarda, io sau tu?! Daca vrei, din seara asta dorm iarasi jos, singur la mine!
Cearta asta era un joc, o conventie ! Ne placea sa ne tachinam, sa “ne certam”, ca sa avem un motiv, pentru o dulce impacare! De fapt Sefu’, venise ca de obicei pentru partida noastra de sex la birou! Era dreptul sau de Sef, pe care l-a reclamat si evident, l-a impus inca din prima mea zi de munca! Zicea el: “Asa cum un director “straight” are dreptul la sex zilnic cu asistenta lui, asa si eu in calitate de Boss si de sot, am dreptul “macar la o partida zilnica” de sex la birou, cu consilierul meu personal”! Eram proaspat casatorit si innebunit dupa Danut, cand am acceptat acest compromis, profund neetic din punct de vedere profesional, iar acum era prea tarziu!
Danut, nu voia sa cedeze nimic din ce a castigat! Nici macar o zi! Zicea ca, spre deosebire de o asistenta, eu nu am nici macar “scuze fiziologice”, ca de aia m-a ales pe mine si nu “o jurista cu tzatze, fusta si breton”!
De aceea, la randul meu il taxam la greu, pentru fiecare partida de “amor in interes de servici”! Imi placea sa joc rolul de prostituata, iar lui pe acela de nabab! Ma alegeam zilnic cu cel putin, 50-100 de $, in functie de maruntisul din buzunar! Evident ca seara, acasa, rolul se schimba si eu eram acela care il plateam pentru o noapte completa de amor ( cel putin trei numere si dormit in bratele lui)!
- Ia zii Puiut, cum mai stai cu raportul? Il dai gata pana la doua?
- In mai putin de o jumatate de ora ai raportul meu pe birou! Altceva, Sefu’?!
- Pai, stii tu! Nu vrei sa o facem acuma?! Ma cam mananca pula!
- Serios?! Pune mana si scarpina-o!
- Da, dar apoi mi se scoala si nu-mi mai incape in chiloti!
- Nu-i nimic! Da-ti jos chilotii si vino la Vic, sa te ogoiasca!
- OK, chiar acum! Lasa-ma in locul tau pe scaun!
In doua secunde si-a tras pantalonii si boxerii in jos, sub genunchi si s-a asezat ca un Pasa in scaun cu pula semierecta la vedere, gata de atac!
- Usurel, Sefu’! Si malaiu’?!
Fara sa se ridice din scaun, ca un belfer, Danut a scos din buzunarul de la pieptul camasii, trei hartii mototolite de 10 $.
- Na! Uite aici, curva exploatatoare ce esti!
- Numa’ treij’ de parai? Pentru asta, numa’ un oral scurt, de 10 minute, zgarciobule!
- Hai ma Puiut, ca nu am mai mult! Vreau tacam complet! Si sus si jos! Iti raman dator cu 70 de parai! Iti dau maine restul, ca n-am acuma maruntis!
- Ha! Da’ ce? Ma crezi otreapa ordinara din Calea Plevnei, sa ma fut pe datorie?! Daca n-ai maruntis, primim si bani mari! Dam restul cinstit, ca la pravalie!
- Bine, mai curva capitalista! M-ai prins, n-am momentan bani la mine!
- Nu tine Bibicule, ia treci la tine, deschide seifu’ care e doldora de verzaturi, ia de acolo si plateste cinstit! Io mi-s curva de lux, cu tarif fix, fara rabat!
Vazand ca nu invinge cu mine, cu nadragii si izmenele in vine, Danut a trecut in cabinetul sau si s-a intors victorios, fluturand o bancnota, noua nouta, de 100 de $.
- Na, uite si banii! Acuma e bine ?! Dar vreau sa te fut pret de o ora! Si sus si jos, la meserie!
- OK Sefu’! Pune banii in cutia aia rosie de pe birou si treci sa te lucreze baiatu’ “la meserie”, cum ai zis ca vrei!
Danut s-a asezat din nou in scaun, cu pula deja intarita, iar eu am ingenunchiat intre picioarele sale, i-am luat pula in mana si am inceput sa o ling cu nesat! Limba mea se plimba umeda si catifelata peste glandul sau stacojiu si bulbucat, mare ca o patlagica de tara si impingea in jos preputul negricios, moale si fin ca o manusa de matase, decalotand complet maciuca Buzduganului. Desi, in cele sase luni de cand eram impreuna, i-o luam zilnic la lins si la supt, inca nu ma saturasem de gustul si savoarea ei si eram la fel de innebunit dupa ea, ca in ziua cand am gustat-o prima data, in poenita de la Padurea Baneasa!
- Linge-o pe toata! Pana jos, la radacina! Nu fii lenes, curva! Ca doar te-am platit! Si nu uita de coaie!
M-am conformat cerintelor si am lins metodic de sus in jos si de jos in sus pula lunga de peste 25 de cm si groasa ca un caltabaos taranesc! Apoi am inceput sa o sug, umplandu-mi toata gura cu capul ei mare si bulbucat, starnind gemete adanci de placere din partea Sefului meu!
- Asa, asa! Suge-o bine si scoate-ma din minti! Doamne ce bine e! Mai suge-ma! Hai, mai cu vigoare, hai iubire, innebuneste-ma, asa cum stii tu mai bine!!
Si m-am conformat ordinelor Sefului meu, sugandu-l ca un vitel, minute in sir, pana cand era cat pe ce sa se goleasca in mine!
- Salta-ti picioarele pe birou, sa-ti pot linge ca lumea, coaiele alea paroase, de taur comunal!
Constiincios si doritor de placeri maxime, Danut s-a lepadat de pantaloni si de chiloti punandu-si picioarele pe birou, cu fundul aproape in sus, invitandu-ma astfel si la o partida de rimming, care imi producea intotdeauna o mare placere iar lui o imensa excitare. Pentru inceput insa, i-am luat la lins, pe rand, coaiele imense si paroase, apoi le-am luat in gura unul cate unul, sugandu-le si facandu-mi Seful sa geama excitat, ca un taur in calduri:
- Puiutul meu scump si drag! Esti nemaipomenit! Ma innebunesti ca de fiecare data! Ce o sa ma fac oare, cand nu o sa te mai am?! Asta nu se va intampla insa niciodata, pentru ca tu esti pe vecie numai al meu!!
- Da iubire, asta asa e, sunt numai al tau!!
Am coborat cu linsul in jos, pe snurul ce leaga coaiele de anus aducandu-mi iubitul in extaz!
- Asa, asa si mai jos! Intra cu limba la rozeta!
Danut s-a aranjat si mai bine in scaun, largindu-si cu mainile fesele musculoase si paroase, ca eu sa pot asjunge mai usor si sa-i ling cu pricepere rozeta sa negricioasa si dornica de placeri perverse! Am inaintat cu linsul, incet incet, printre fesele lui largite la maxim iar la final am inceput sa-i ling rozeta, cu putere si foarte patimas! Seful nu mai putea de placere gafaind sacadat, parca ar fi alergat la o cursa de viteza! Cand l-am penetrat cu limba, intrand adanc in anusul sau largit, pregatit pentru asta, Danut a gemut profund, ca un taur injunghiat si a strans din coapse strivindu-mi fata intre fesele lui paroase si mari. Era aproape sa ma sufoc!
- Nu mai pot! Nu mai pot de placere, iubitul meu scump si drag! Samnanta mea sta gata sa se goleasca in tine!
Danut s-a ridicat apoi in picioare, mi-a apucat repede capul si l-a apropiat de pula lui inrosita pe care mi-a bagat-o in gura mea nesatula. Apoi a inceput sa pompeze putin si imediat am simtit in gura obisnuitele lui jeturi de samanta calda, care ma scoateau din minti de placere! Pe data am juisat si eu, usurandu-ma de tensiunea acumulata! Apoi m-am ridicat cu gura plina de samanta, ne-am imbratisat si am inceput un cum swapping senzual si extraordinar de excitant! Ca de obicei m-am inmuiat ca o carpa in mainile lui mari si puternice, care ma framantau posesiv, ca pe o coca frageda de paine!
Ne iubeam si ne sarutam pasional cand blestematul lui de telefon mobil a sunat prelung, din cabinet! Danut s-a oprit din sarutul sau salbatic si hamesit, s-a indreptat grabit in cabinetul sau, a raspuns scurt in engleza, apoi s-a intors la mine, si-a recuperat nadragii si izmenele si s-a intors grabit la el, ca sa continue convorbirea, inchizand usa in urma sa.
Stiam ca partida de sex a luat sfarsit! In momentul cand Danut avea treaba nimic nu mai conta! Era un foarte priceput om de afaceri, serios, perseverent si ambitios! Niciodata nu amesteca lucrurile! Munca era munca, iar placerile erau placeri ! Toate la randul si la vremea lor!
Resemnat, am intrat in micuta mea toaleta, mi-am schimbat chilotii patati cu unii curati, m-am spalat, m-am racorit pe fata si pe gat, apoi m-am imbracat la loc si m-am asezat din nou la masa de lucru, aranjand dosarele ravasite de picioarele Sefului meu! Eram totusi satisfacut ca am avut din nou prilejul sa-l fac fericit pe Seful meu iar el si-a aratat din nou dragostea sa coplesitoare pentru mine, facandu-ma sa ma simt iubit si adorat! In fond, fericirea in viata se compune din atatea crampeie marunte!
Multumit, m-am apucat din nou de treaba si nu dupa mult timp mi-am finalizat raportul. Am vrut sa-l inmanez personal lui Sefu’ dar m-am oprit la usa care ne despartea cand am auzit o discutie telefonica extrem de aprinsa! M-am intors la birou si din reflex si plictiseala am golit cana de cafea rece si amaruie! Nu dupa mult timp, Danut a revenit vesel in biroul meu, afisand o mina extrem de satisfacuta. La randul sau se refrisase (el avea baie cu dus!), isi schimbase camasa, aratand ca proaspat scos din cutie.
- Dragul meu Vic! Am o veste foarte buna! Chiar extraordinara! In curand vom fi pe cai mari! Sambata sosesc la Bucuresti cei de la FKES sa incheiem contractul! Iti dai seama, voi construi cel mai mare Mall din Romania! De aceea, vei pleca chiar astazi cu Costin (unul din directorii sai) si cu Tibor (soferul si omul sau de incredere), la Poiana Brasov si veti face pregatirile pentru protocol! La asta, tu te pricepi cel mai bine! Vreau totul la cea mai inalta clasa si la cel mai elegant stil! E vorba de un contract de peste 30 de milioane de dolari! Vreau clasa si stil !! Ai numai 2 zile la dispozitie, dar toate resursele mele! Vorbim mai pe larg dupa amiaza, la sedinta operativa!
Am ramas fara replica, mut de admiratie pentru talentul extraordinar in afaceri si succesul iubitului meu si, ca de obicei cand ma fastacesc, am dat iarasi cu bata in balta:
- Bine Sefu’ dar ce facem cu canadienii? Uite, eu am terminat raportul si am vrut sa ti-l aduc, dar am auzit ca te certai de zor la telefon!
In acel moment Sefu’ a izbucnit intr-un hohot colosal de ras, aproape isteric si i-au dat lacrimile de efort! Dupa ce s-a mai calmat putin, m-a cuprins protector cu bratul peste umeri, m-a sarutat parinteste pe frunte si inca sughitand de ras mi-a spus :
- Doamne, Dumnezeule! Esti asa de dulce, cand esti naiv si prostut, ca un copilas! Uite, poate si de asta te iubesc asa de mult! Pai bine, Puiutul meu dulce si prostanac! Ma mai incurc eu acuma de o afacere de 30.000 de $ cand sunt in joc zeci de milioane?! Sigur, saptamana viitoare vom rezolva si cu ei! Dar acum nu sunt prioritari! L-am rugat pe domnul deputat M, sa trateze cu ei elegant si sa-i mai poarte cu vorba cateva zile, pe motiv ca expertii mei nu au reusit inca sa se edifice pe deplin, din cauza ca materialele prezentate sunt confuze si lacunare! Parca asa spuneai tu mai inainte?
Iata-ma si tap ispasitor!
- Bine, dar eu mi-am terminat raportul si chiar te rog sa-l citesti! Ti-am propus si o solutie eleganta, din care vei iesi cu siguranata in castig!
- Bine! Gata, gata, linisteste-te! Dragul meu, sigur ca ai facut o treaba buna! Hai, nu mai fi bosumflat, tocmai acum cand ne asteapta milioanele. Iti promit ca saptamana viitoare o facem si cu canadienii! Acuma, haide dincolo la mine, ca merit un rasfat de zile mari iar tu inca nu ti-ai terminat jobul, pentru care te-am platit anticipat!
Ne-am dus in cabinetul Sefului unde pe masuta de protocol stateau doua cupe elegante de cristal, o frapiera cu gheata si o sticla de sampanie desfacuta! Era Dom Perignon, sampania preferata a lui Danut, dar si a mea. Distins si rafinat, Danut a umplut cupele, mi-a oferit mie una si a toastat:
- Pentru succesul nostru in afaceri !
- Pentru multe succese de acum inainte !
Apoi ne-am imbratisat iar Danut, cuprins de pasiune si de dorinta a inceput un lung si rascolitor sarut, lasandu-ma aproape fara aer. In cele din urma s-a desprins din imbratisare si a inceput sa se dezbrace, asezandu-si tacticos hainele pe un umeras, ca acasa.
- Cred ca merit o portie de dragoste fierbinte din partea ta! Haide, ce mai astepti, da jos textilele si vino pe canapea!
In cel mai scurt timp, eram amandoi goi pe canapea, imbratisati si sarutandu-ne de zor! Danut, era un amant...



    Login