Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu premeditare
Autor : NoNeed - 2014-06-15
Citita de 4673 ori - Nota 7.04 (24 voturi)
Prima mea experienta sexuala cu un tip...hmm...cred ca ar fi mai bine daca as incepe de la inceput.

Pula...ce il face pe un barbat sa ii placa pula, nu stiu, dar pot sa zic ca mie unu mi-a placut de cand ma stiu. Ideea de a avea penisul uni alt tip in mana ma excita de cand eram copil. Evident, ca si in orice poveste de genul acesta, lucrurile au avansat progresiv iar la varsta de 20 de ani am avut prima experienta cu un tip.
L-am chemat la mine stind clar ce urmaresc, el avea 27 de ani. Dupa aproximativ jumatate de ora de povestit si incercari esuate de a ma apropia de el imi zice :
-Vreau sa te sarut!
Fara sa mai stau pe ganduri m-am intins spre el si buzele noastre au inceput un joc tandru. Mainile mele isi faceau incet drum spre pula lui, in momentul in care i-am simtit madularul tare cu cotul eram deja in extaz, fiecare parte din mine vroia sa il devoreze, sa il fac al meu. Cand mana lui a ajuns pe penisul meu, am explodat. Din clipa aceea toate miscarile noastre s-au accelerat, totul era rapid si tot ce auzeam erau respiratiile lui pe gatul meu. Am inceput sa il dezbrac, fiecare haina curgea de pe el mai rapid decat mi-am putut imagina vreodata. Mi-am dat seama, socat, ca amandoi suntem doar in boxeri si pula lui tare zvagnea de sub materialul boxerilor.
Incep sa ii masez penisul prin boxeri si el incepe sa geama de placere, nu stiam daca fac bine ceea ce fac, dar gemetele lui deveneau din ce in ce mai vocale. Incep incet sa scot madularul tare de sub chiloti, odata iesit nu puteam sa imi iau privirea de pe el.
-Vrei sa o sugi? Ma intreaba el.
-Da, dar nu stiu cat de bine o sa fie, nu am mai facut-o niciodata.
Cu un zambet, imi impinge capul spre pula lui sculata iar eu o iau in gura. Incet fara sa ma grabesc ii masor fiecare parte a madularului cu buzele, de jos pana sus si inapoi jos. Incep o miscare constanta cu gura. Fara sa stea pe ganduri isi impinge pula la mine in gat, surprinzator nu aveam nici o alta senzatie decat cea de placere extrema.
-Uita-te la mine, imi zice.
Ridic privirea imi pironesc ochii in ochii lui si il las sa preia controlul. Ma futea in gat cu o ritmicitate uimitoare, lasandu-mi timp doar sa respir si o impingea iar la locul ei. 
In tot timpul acesta ma masturbam feroce, pana in momentul in care am simtit ca explodez...mi-am dat drumul la pula ca sa nu ma termin, vroiam sa dureze cat mai mult.
Cu ochii fixati pe el si plin de saliva pe fata simteam cum ii zvagneste capul pulii la mine in gura.
Fara sa zica nimic, ma ridica si imi ia madularu la supt, am inteles imediat ca trebuie sa ma las inspre el, pana a ajuns cu spatele pe spatarul de la canapea, ca sa ii fie mai comod.
Explodam de placere, ii simteam mana pe coaie, se juca cu ele minunat, nu intelegeam ce se intampla cu pula mea...nici o fata inainte nu mi-a mai supt-o asa de bine. Am ineput sa il fut in gat. Simteam cum imi aluneca madularul in spatele limbii lui. Totul era minunat, nu mai simtisem asa ceva niciodata.
Ne-am lasat pe pat in pozitie de 69, deja simteam dorul penisului lui la mine in gura. Fara sa zic nimic am inceput sa imi plimb limba pana la coaiele lui, sa le iau pe ficare in gura si sa ma joc cu ele. Apoi mai in jos pana am ajuns la gaurica lui minunata. O studiam de parca era ceva absolut ne mai intalnit. Am ineput sa o ling, exact cum as fi lins o pizda.
In clipa aceea el a inceput sa geama cu o forta incredibila, lucru care imi placea, ma facea sa vreau sa ii prelungesc placerea. I-am bagat un deget, placerea lui se citea perfect in glas.
-Vrei sa ma futi?
-Da, vreau.
Nu a durat mult pana buzele noastre s-au reintalnit intr-un sarut tandru. Cu privirea fixata pe ochii mei se intoarce cu fundul spre mine...in clipa aceea m-a cuprins panica, nu stiam ce sa fac, nu mai facusem asta niciodata, mai ales cu un tip. Femile sunt foarte greu de convins sa faca...



    Login