Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSEX CU CEL MAI BUN PRIETEN3
Autor : boy19 - 2009-10-26
Citita de 5403 ori - Nota 7.83 (23 voturi)
=ACEASTA POVESTIRE ESTE UNA FICTIVA, PERSONAJELE FIIND FICTIVE; SI NU SE ADRESEAZA PERSOANELOR CU VARSTE SUB 18ANI=

Timpul a trecut destul de repede, iar intre mine si Daniel nu sa mai intamplat nimic. Deja ii simteam lipsa. Doream sal mai vad macar 1data gol in fata mea, sai simt pielea atat de catifelata care ma infiora de cate ori o atingeam si care imi provoca atatea palpitatii cand o zaream cat mai goala, in bataia luminii.
Ma multumeam sa stau in preajma lui si sa vorbesc cu el. Desi nu se mai intamplase nimic intre noi de ceva timp, in materie de sex. atractia mea fata de el nu disparusera complet, si sunt sigur ca era si vice-versa. Il vedeam cum se cutremura la atingerea mea si cum ma privea, parca dorind sami ceara sa-l sarut cu foc.
Orele au trecut foarte anevoios in acea zi, si era din nou imbracat cu aceleasi haine ca in ziua cand mam indragostit de el. Ma inbunea complet imaginea lui. Era tulburator de fros si provocator. Abia ma controlam sa nu-l sarut si sa nu fac vreun gest care near fi dat de gol. Trebuia sa fac ceva, ceea ce am si facut.
Ai mei erau plecati la tara la bunici si era singur acasa cateva zile, si de ce sa nu profit si eu de acest moment ca sa fiu cu persoana iubita !?! Orele au trecut anevoios, dupa cum am mai spus, insa important e ca au trecut. pe drumul spre casa m-am dat in vorba cu Daniel despre seara precedenta in care fusesem singur acasa:
- Offf, nici nu imi vine sa ma duc acasa acum !
- De ce, ma intreaba Daniel oarecum surprins.
- Pai sunt singur acasa cateva zile si seri, si mie destul de frica sa stau singur. Azinoapte nu am putut inchide un ochi din cauza asta.
Ceea ce speram sa si intamplat:
- Pai de ce nu mai anuntat? Veneam ei sati tin companie, spuse Daniel zambind cu coltul gurii si facandu-mi cu ochiul.
- Serios?!? mam facut eu putin surprins de raspunsul lui, cu toate ca asta imi doream sa aud. Vino sami tii companie in seara asta!
- Daca ma primesti o sa vin, dar as dori sati fac un masaj inainte de somn sa te mai relaxezi si tu putin, caci in ultimele zile ai fost destul de stresat. A adaugat Daniel si a inceput sa rada putin.
- Chiar miar placea sa mai stam de vorba. Am adaugat eu Hotarat. Te astept la ora 19.00 la mine, este ok?
- Da desigur! si simt o mana cum imi atinge fundul. (Oare ce a insemnat asta?!?!?)
Am ajuns acasa, am facut putina ordine prin casa pentru impresie, si apoi am intrat putin pe net. Nici nu am simtit cand a trecut timpul ca aud soneria la usa. Ma ridic deschid si persoana pe care o iubeam atat de mult statea in fata mea cu o sticla de sampanie in mana.
- Pentru ce e asta? Ce sarbatorim?
- Nu-mi vine sa cred ca ai uitat asa repede !!! Astazi se fac 3luni de cand neam sarutat prima data si am avut prima noastra apropiere mai intensa. si a inceput sa rada.
- Pai..., pai..., pai...; mam balbait eu, am si uitat la cat am fost de stresat in ultimul timp.
Nici nu am apucat sa termin vorbele bine ca mam si trezit cu buzele lui peste ale mele sarutanduma. Era ata de palpitant. Era atat de frumos. Iar aveam parte de momente de vis alaturi de el.
Nu am stat mult pe hol si am mers in dormitor. Am adus doua pahare de spumant si am pus ceva sampanie in ele. Am incruisat mainile si am sorbit usor din ele in timp ce ne "penetram" adanc cu privirile. Vedeam in ochii lui ca ma place. Ca ma doreste. Ca ma iubeste cu alte cuvinte. Era parca ireal tot ce se intampla acum dar atat de frumos.
Am uita repede de sampanie si am inceput sa ne sarutam pasional. L-am lasat usor pe spate si eu peste el. Iar aveam acel trup fascinant sub mine. Am inceput sa ne dam textila jos pana am ramas doar in boxeri. Observam cu surprindere ca deja era excitat. Am indraznit si am inceput sal sarut prin boxeri pe organul sau din pantaloni.
Daca am vazut ca nu zice nimic miam facut curaj si am scos la iveala minunata lui pula pe care cu incredere in propriile forte am luato in gura si am inceput sa o sug. Gemea de placere asa de tare inncat imi era teama sa nu auda vecinii vreun zgomot ceva. Insa nu asta conta. Conta ca era al meu.
Nu am apucat sa ma bucur prea mult de minunata lui pula ca mia cerut sa io dau eu sa o suga. Nu puteam sal refuz asa ca mam lasat pe spate si deodata mam trezit cu buzele lui atat de catifelate ca-mi invaluie capul pulii. Era o senzatie intensa si foarte placuta. Numi puteam lua gandul de la o partida foarte special pe care i-am si oferito.
S-a urcat apoi peste mine si a inceput sa ma sarute. In timpul asta am simtit cum ceva cald imi inconjoara pula din ce in ce mai mult, de la cap pana la coaie. Se aseza in pula mea. Vedeam pe fata lui ca il doare cat de cat, dar nu vroia sa renunte si pana nu a avuto pe toata in el nu s-a dat batut.
Ajuns la baza a oftat indelung, a stat cateva secunde cu ochii inchisi apoi a inceput sa se frece. Ii intelegeam faza cu pauza de cateva secunde. Totusi avea nevoie oarecum sa se obijnuiasca cu ea in el, Trec...



    Login