Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex cu cei de pe net !
Autor : uratelul - 2012-06-12
Citita de 8327 ori - Nota 7.93 (612 voturi)
Caut relatie cu un barbat activ, discret, curat interesat de un tip pasiv ! Cam asa imi incepeam cautarile atunci cand ma hotaram sa imi gasesc pe cineva de pe net. Ceea ce nu spuneam niciodata era descrierea mea. Eu inalt, grasut, nu consider ca sunt un barbat urat, dar in nici un caz frumos. As vrea sa cred despre mine ca sunt un barbat normal. Ceea ce intelegeau marea majoritate a barbatilor care ma abordau din cautarea unui barbat activ era faptul ca puteau face si ei rost de cineva care ar putea macar sa le suga pula.
Dupa ce vorbeam pe net cu unul si altul care mai de care mai interesant cateodata chiar daca nu cautam doar sex, fiind destul de horny ma intalneam cu cate un barbat. Deoarece, din pacate nu aveam loc si marea majoritate pe care ii gaseam nu aveau nici ei, ne intalneam in diverse locuri.
Unul din barbatii pe care i-am intalnit era un tip cam la 1,80 cm, undeva pe la 90 kg, blond, cu ochii albastrii. Era un tip nu foarte frumos, dar oricum te puteai uita la el, cat de cat.
- Salut, eu sunt Marius, spun eu.
- Eu Robert, incantat de cunostinta. Te-ai mai intalnit cu barbati pana acum?
- Destul de rar, dar da. Imi place sa o fac cu cate un barbat din cand in cand, si mi-as dori sa fie un singur barbat cu care sa o fac, nu o ceata. Tu te-ai mai intalnit cu barbati ?
- Am mai dat o muie cand si cand si a fost bine. Nu fut in cur daca nu te deranjeaza asta.
- Nici o problema, nici eu nu o iau in fundulet. Dar daca am vrea sa facem ceva, am avea unde sa mergem ?
- Sigur ca da, masina de acolo este masina mea si cum are geamuri fumurii ne ducem la un loc mai separat si poti sa mi-o sugi cat vrei.
Zicand asta, Robert a luat-o catre masina si eu il urmam. Dupa ce am cautat un loc cat de cat, a parcat mai ferit a venit in spate langa mine si-a dat pantalonii jos si mi-a zis sa trec la aparat. Eu imi inchipuiam ca voi avea parte de ceva nemaipomenit, cand ce sa vad, o pula micuta, subtirica, undeva pe la 12 cm, era toata lungimea ei. Desi vroiam ceva mai mult ce sa fac, trebuia sa ma multumesc cu ce mi se oferea. I-am luat pulica in gura, dar fiind asa mica, i-am inghitit-o imediat. Avea un gust bun, si se simtea ca e proapat spalata. Sugeam eu temeinic la ea, o lingeam, muscam usor din oute, ii bagam cate un sfert de deget in cur si el gemea de mama focului. In 3 minute era lac de apa si imi zicea sa o sug, ca tare bine ma pricep. Mai sug la ea maxim un minut si simt cateva picaturi de sperma in gura, semn ca pentru el totul s-a terminat. Mai vorbim 3-4 minute se incheie la pantaloni,trece in fata si ma lasa in oras spunandu-mi ca o sa ma mai caute el. Ma simteam ciudat,nici macar satisfacut nu eram de putina pula de care am avut parte.
Peste cateva zile intru in vorba cu un alt barbat. Am observat ca scria destul de gresit pe mess, si cand l-am intrevbat de ce, mi-a zis ca e sirian. Ce bucurie, ma gandeam ca o sa fie super cand ne vom fute. Ne-am dat intalnire si ma ia de undeva din oras cu masina, iar pe drum imi spune:
- Eu nu am mai facut sex cu un barbat si nu stiu daca as vrea sa fac sex cu tine, ca tu esti inalt si grasut pe cand eu sunt destul de scund si parca nu ma simt bine in prezenta ta.
- Cum vrei, desi nici eu nu am mai facut sex cu un arab si as fi foarte curios sa stiu cum e.
- Atunci hai la mine, dar iti dau doar o muie si nu te dezbraci, da ?
- Ok.
Ajunsi la el, mi-a dat o cafea si s-a dus sa faca dus. A iesit din dus in pijamale, a venit lanaga mine si a scos pula afara. Ce surpriza am avut. Avea pula mai mica decat a partenerului anterior si subtirica rau. Am luat bucatica de carne in gura si o sugeam ca pe un drops mai mare. Sugeam si ma simteam asa dezamagit ca nu am si eu parte de o pula cat de cat, mai ales ca era alt tip cu care avea sa nu ma mai vad. L-am terminat repede si m-a condus pana aproape de casa.
Peste aproximativ o luna m-a abordat un alt tip pe net, si mi-a propus sa merg pe la el. Mi-a spus ca nu a mai facut-o cu un barbat dar ar da o muie ca a auzit ca sunt mai buni barbatii la supt decat femeile. Peste 2 ore eram la el. Ne-am intalnit in zona la el si cand l-am vazut eram putin dezamagit. Era chiar mai uratel si decat mine, dar imi era asa pofta de pula ca am mers acasa la el. M- a servit cu un suc, am schimbat cateva vorbe si peste 10 minute l-am intrebat :
- Esti pregatit sa vezi cum o suge un barbat ?
- Foarte pregatit.
Zicand asta si-a dat pantalonii de trening jos si mi-a aratat o pula cum nu mai vazusem. Era imensa, cred ca peste 23-24 cm si foarte groasa. Era foarte frumoasa si imi doream sa o sug pe toata. Din pacate nu imi intra in gura decat jumatate din pula, dar era asa gustoasa ca as fi supt-o pana se micsora daca se putea. Sugeam cat mai salbatic, puneam o pasiune cum nu mai pusesem pana ...



    Login