Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex brutal cu un turc
Autor : Luna1 - 2017-07-17
Citita de 8644 ori - Nota 6.16 (68 voturi)
Ajunsesem de cateva zile in Berlin. Parintii mei lucrau acolo de cativa ani. Desi eu eram in vacanta de vara ei munceau aproape zilnic si eu ajunsesem sa regret decizia de a pleca din Romania. Locuiau intr-un complex de trei blocuri in mijlocul carora era o piscina acoperita la care se putea intra prin garajul comun. Langa piscina era si o sauna. Mergeam des la piscina. Ma trezeam devreme si din plictiseala mergeam sa innot. Imi placea sa fiu singur si evitam orele la care ar fi putut fi multa lume. Intr-o zi, pe la ora 12.00 am coborat din apartament. Am fost dezamagit cand am vazut ca la piscina se afla un barbat cu fiul lui. Barbatul era turc sau arab, avea in jur de 30 de ani, era bine facut, paros, cu ochi caprui si purta un slip gen boxeri prin care se vedea o pula cu un cap mare si belit.
-Hallo!
-Hallo! mi-a raspuns si el din piscina continuand sa se joace cu baietelul.
Dupa cateva minute a aparut o femeie tanara care parea sa-i fie sotie si a luat copilul. Barbatul a inceput sa inoate profitand de faptul ca se poate relaxa putin. Dupa cateva ture de bazin a plecat spre vestiare. Sperand sa-l vad gol m-am dus si eu. Cand am intrat in vestiar era sub dus. I-am vazut doar bucile paroase si m-am excitat extrem de tare. As fi vrut sa i le ling. Cu pula sculata am plecat la sauna pe care am gasit o goala. Dupa putin timp apare un barbat. Era chiar turcul de la piscina. Fiind o zona de nudisti, barbatul a intrat dezbracat. Nu avea o pula mare, dar parul negru de pe corp si coaie si capul roz al pulii m-au excitat iar. S-a asezat turceste in fata mea. M-a intrebat ceva in germana iar eu am raspund in engleza ca nu inteleg limba.
-Where are you from?
-Romania.
-Oh! Roman? Eu am frate in Romania.
-Da?
-Da. Sta demult la voi. Aveti tara frumoasa. Si oameni frumosi.
Eram topil de corpul lui care stralucea sub picaturile de transpiratie. Era un barbat adevarat. Frumos, matur. Simteam cum pula mi se mareste usor-usor si mi-am acoperit-o cu mainile. Tremuram. Respiram greu si simteam cum imi zvacneste pula facandu-se tot mai mare.
-Nu pune mana. Vad ca s-a sculat.
Eram mort de rusine. Eram blocat si nu stiam ce sa spun.
-Iti place de mine? M-a intrebat,
Am zambit si am spus incet da.
- Cati ani ai?
- 19.
- Arati mic.
Aratam intr-adevar mai mic, dar aveam 19 ani.
- Iti place de mine?
- Da!
Si-a intins piciorul drept pe banca pe care stateam. Ii vedeam mai bine pula si coaiele si m-am excitat si mai tare.
- Mie nu-mi plac barbatii, mi-a spus.
M-am rusinat iar.
- Facem ceva daca faci ceva ce nu fac femeile.
-Ce, am intrebat tremurand de excitare.
-Linge, mi-a spus punandu-mi talpa aproape de fata. M-am pus in genunchi si am inceput sa-i ling talpile si sa-i iau in gura degetele de la picioare. Ma simteam bine. Mereu mi-a placut sa fiu dominat si el era partenerul perfect. Imi bagam limba printre degetele lui si il auzeam mormaind de placere. Cand mi-am uitat in sus am vazut cum pula lui s-a sculat si el se juca cu ea.
-Sa nu intre cineva, am zis.
-De ce, ti-e rusine?
-Nu. Da. Sa nu ne vada.
Mi-a facut semn cu degetul sa ma ridic putin. M-a palmuit usor peste fata.
-Acum termini, a zis.
M-a luat de gat si m-a apropiat de fata lui. M-a flegmat pe buze si mi-a zis sa ling. I-am lins scuipatul de pe buzele mele. M-a apasat pe umeri ca sa ma asez iar in genunchi. S-a ridicat in picioare si apoi s-a aplecat scuipadu-mi iar buzele. Nu am mai apucat sa ling pentru ca pula lui a inceput sa-mi atinga buzele. Ma lovea peste obraji cu pula si din cand in cand ma palmuia.
-Deschide gura.
Am simtit ca ma sufoc. Mi-a bagat pula direct in gat, facandu-ma sa tusesc tare.
-Iao!
Am inceput sa sug cuminte. Simteam cum capul pulii lui palpa in gura mea. Ma futea adanc in gat.
Din cand in cand o scotea ca sa se labareasca si atunci eu ii lingeam coaiele mari. Pula lui facea un dute-vino in gatul meu. Gatul ma durea dar imi placea. Mi-am luat pula in mana si am inceput sa-mi dau si eu laba.
-Ce faci muistule? Eu nu-s poponar. Ia mana. Ma termini pe mine.
Am primit iar o palma. De data asta m-a durut. El se simtea stapanul meu. Ma putea folosi asa cum voia dar nu accepta sa-mi provoace mie placere. Trebuia sa-i placa lui.
S-a intors cu curul spre fata mea.
-Linge.
Am inceput sa-i ling bucile paroase in timp ce el se labarea multumit. Usor-usor mi-am bagat limba si intre bucile lui. Gemea. Ii lingeam gaozul. Incercam sa-mi bag limba in el dar era extrem de stramt. Voiam sa ma futa in cur! Voiam sa fiu penetrat de barbatul asta.
-As vrea... in cur, zic eu.
A inceput sa rada.
-Eu nu bag pula in curul tau. M-a s...



    Login