Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sentiment nou
Autor : euvali - 2012-01-27
Citita de 4649 ori - Nota 3.81 (16 voturi)
2009 vara.
Am gasit ceva de lucru in Bucuresti ca zilier, imi trebuiau bani sa plec la mare. Dupa o zi istovitoare seful de echipa respectiv colegul meu de camera ( Dan )mi-a propus sa bem ceva.
Acesta era luat dinainte sa intre in camera si imi tot povestea cum cu o seara inainte o tipa ii facuse o partida de sex oral pe cinste. Am stat la taclale 2-3 ore dupa care Dan aproape mort de beat se baga in pat. Aprinzandu-ma povestirea lui cu oralul caut la tv un film cu tenta erotica pentru a-mi potoli cheful prin masturbare. Nu stiu si nu imi explic nici acum cum de mi-a venit in minte sa ii ating penisul lui Dan in timp ce dormea..
Profitand de faptul ca este beat crita am inceput sa io frec simtitnd-o cum creste in mana mea. O bucata de carne fierbinte si catifelata care a aprins ceva in mine de neimaginat .Dan gemea si bolborosea ceva ce nu intelegeam, chiar dadea de inteles prin limbajul corpului sa continui .
Fiind aproape sigur ca nu avea cum sa-si dea seama ca eu i-o frec am prins curaj si am inceput sa o ating cu limba. Simteam cum fierbe sangele in mine, un sentiment unic pentru mine, care ma tot impingea de la spate ..termina termina..vezi cum e sa isi dea drumul.
Am prins tot mai mult curaj..o sarutam..o frecam si in cele din urma capul ei era in gura mea…sugeam usor si simteam corpul lui Dan cum reactioneaza.
In cele din urma Dan isi da drumul in gura mea..prima reactie a fost sa scuip..dupa care m-am intors si am mai supt inca un minut fiind intr-un extaz total.
L-am invelit la loc in pat si m-am retras pe un fotoliu in fata tv-ului , unde am inceput...



    Login