Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSclavul vecinului meu
Autor : trestian28 - 2012-09-20
Citita de 14610 ori - Nota 8.06 (225 voturi)
Locuiesc de mai bine de 10 ani intr-un apartament nu prea mare, dar placut si confortabil, intr-un bloc vechi, situat intr-un cartier de vile foarte linistit. Ma impac bine cu toti vecinii din bloc, ne salutam amical, dar nimic mai mult. In urma cu patru luni, vecinii mei de palier s-au mutat iar in locul lor a venit un domn singur, probabil necasatorit. L-am zarit in trecere de cateva ori. Era un barbat bine, distins si elegant, cam de varsta mea, dar tacut si usor enigmatic.
Intr-o seara, in urma cu cateva saptamani, in timp ce imi pregateam ceva de cina a sunat cineva la usa. Era noul meu vecin! Am deschis si m-am trezit in fata unui barbat placut la infatisare, inalt de peste 1,85 m, imbracat lejer intr-un tricou si pantaloni de trening, care imi zambea extrem de amical.

- Buna seara! Sunt noul vecin de palier! Scuze pentru deranj!
- Buna seara! Incantat sa te cunosc! Te rog sa intri!
- Multumesc! Ne-am zarit de cateva ori! Pe palier, jos la intrare si chiar la magazinul din colt!
- Da, dar inca nu ne-am cunoscut! Pe mine ma cheama Sorin si locuiesc in bloc de peste 10 ani.
- Incantat! Pe mine ma cheama Dragos. Stau singur ca si tine. Dupa cum miroase de la bucatarie, cred ca te-am intrerupt de la pregatirea cinei! Scuze pentru deranj!
- Nici un deranj! Daca nu ai ceva planificat, te invit la cina! Mi-ar face placere si asa ne-am cunoaste mai bine! Imi e urat sa mananc singur!
- Multumesc! Esti foarte dragut, Sorine! Mi-ar face si mie placere, dar nu pot acum pentru ca am pe cineva la mine, care ma asteapta! Poate cu alta ocazie, daca mai vrei sa ne cunoastem!
- OK, deci in principiu esti invitatul meu! Cu ce te mai pot ajuta?
- Ma gandeam ca poate ai o carte de telefon mai noua si te rog sa mi-o imprumuti!
- Am una de anul trecut! Uite aici! O sa-ti fie de folos?
- Sigur! Multumesc mult!

Vecinul s-a retras, iar eu am ramas un pic pe ganduri. In seara aceea, mai tarziu, in timp ce urmaream un film la televizor am azuit de dincolo de perete, de la vecin, zgomote ciudate: o voce rastita, gemete si oftaturi, ba chiar si niste tipete inabusite. Banuind cam ce se petrecea in apartamentul vecinului, ca doar era cu cineva, nefiind indiscret, am dat sonorul mai tare si mi-am vazut mai departe de film.

Au trecut doua saptamani. Din cand in cand, zgomotele ciudate din livingul vecinului se repetau. Am observat ca doi tipi extrem de draguti, au inceput sa-l viziteze pe vecin.Veneau pe rand, seara, dupa ora 10, iar zgomotele din livingul vecin reapareau si tineau pana tarziu.

Intr-o vineri seara, m-am pomenit cu Dragos la usa mea, cu o sticla de vin in mana. L-am poftit inauntru si pentru ca amandoi cinaseram deja, am trecut direct la vin. Era un vin rosu, tare, aromat si catifelat, o marca renumita. Dupa cateva inghitituri, limbile ni s-au dezlegat si am inceput sa povestim diverse ca sa ne cunoastem mai bine, ca doar eram vecini. Vinul pe mine ma stimuleaza, imi da curaj, asa ca la un moment dat, cand am ajuns la intimitati, dezinhibat, am indraznit sa-l intreb pe vecinul meu:

- Dragos,acuma sincer,tu esti gay?
- Ce idee! Ce ti-a venit? Ce te face sa crezi asta?
- Pai, banuiesc eu ca esti! Nu prea ai aerul unui barbat hetero!
- Serios?! Dar sa stii ca...
- Te viziteaza acasa barbati, pe fruntea carora scrie gay 100% ! Si sa stii ca vizitele alea nocturne, ma cam deranjeaza!
- Te referi la zgomotele pe care le auzi din sufrageria mea?
- Exact! Deci n-am visat! Esti gay!
- Stai putin! Nu te ambala! Am sa-ti explic totul.
- Sunt numai ochi si urechi!
- Unul din tipii care ma cauta este Robert. Brunetelul acela simpatic care a fost alaltaieri. Iar celalat este Catalin, sotul unei colege de servici.
- Ma rog! Si te futi cu amandoi?
- Si asta, inclusiv!
- Si mai ce?
- Dragul meu, nevoile si aspiratile mele sexuale sunt mult mai mari decat ale unui barbat oarecare!
- Sa zicem ca da! Esti superbarbat !
- Nu fa misto! De felul meu sunt un ... dominator, un stapan de sclavi sexuali. Pot sa am relatii placute cu un barbat fara sa-l fut. Altele sunt lucrurile care-mi plac mie si care ma excita! Care ma fac sa ma simt barbat adevarat!
- Tipul ala, Catalin, e gay sau hetero?
- Amandoua! E bisexual! Cu nevasta-sa e normal, dar cand e cu mine e homo veritabil! O ia la buci si la muie, mai bine ca o curva profesionista!
- Deci e un fel de homo reprimat?
- Putem zice si asa! Intr-o zi, colega mea de servici mi-a povestit despre ea, despre sotul ei si despre fanteziile lor sexuale. Stia deja ca eu sunt gay, cu tendinte dominatoare, Stapan de sclavi sexuali. Apoi, intr-o seara a venit la mine, in vechiul meu apartament, impreuna cu sotul ei si i-am ... “dresat” barbatu,l de fata cu ea! A fost extraordinar si amandoi au fost entuziasmati! De atanci mi-l trimite din cand in cand, ca sa-si cizeleze si sa-si perfectioneze antrenamentul de sclav. Asta e tot!
- Si din proprie initiativa nu vine?
- Ba eu cred ca mai vine si din proprie placere! Vine si imi este foarte supus si devotat! Sunt convins ca e nebun dupa mine! Desi nu are voie sa ma atinga decat cu limba! Cat timp e cu mine, adopta numai postura de caine si mi se adreseaza cu “stapane”.

Am fost un pic socat sa aflu asemenea chestii, pe care Dragos le povestea cu atata seninatate si firesc. Deci, in mod regulat, de cealalta parte a peretelui livingului meu, veneau barbati ca sa fie “dresati” de catre vecinul meu. Imi imaginam cum stateau dezbracati, in patru labe, ca niste caini, cu zgarda si lesa, iar vecinul cu cravasa in mana! Mai auzisem eu cate ceva despre astfel de placeri, dar nu mi-am putut inchipui ca totul se petrecea chiar langa mine! Devenisem curios!

- Ai cazut pe ganduri! Sorine, n-ai vrea sa asisti la o sedinta de dresaj? Ca sa-ti inlatur astfel indoielile si sa te convingi ca nu e nimic grav sau imoral! Ce zici?
- Stiu si eu? Daca nu deranjez intimitatea voastra, parca n-as vrea sa mor prost!

Doua zile mai tarziu, Dragos m-a invitat la o sedinta extrem de speciala si de particulara. Stateam tolanit in fotoliu, ca intr-o loja de teatru si asteptam nerabdator sa vad spectacolul dresarii unui novice, care venise pentru prima oara la Dragos. Acesta statea pe canapea ca un Stapan, numai in niste boxeri largi de panza alba, iar tipul la picioarele lui, complet dezbracat, in patru labe, ca un caine supus. “Cainele” era cam la 25 de ani, brunet, de inaltime medie, cu un corp robust, muschii frumos lucrati si fiind paros avea un aspect foarte viril si excitant. Poruncile pe care Drgos i le-a dat, il facusera pe “caine” sa se excite la maximum, iar pula i se sculase, lunga de vreo 20 de cm.

- Apleaca-te mai bine! Ce? Vrei sa-ti bati joc de mine?!
- Nu, Stapane!
- Ia vezi, ca avem un martor! Ar trebui sa fie rusine ca esti un nesimtit si nu imi executi intocmai comenzile!
- Dar Stapane, eu ma straduiesc din rasputeri!
- Gura, javra ordinara! Fara comentarii!

Si imediat cravasa din mana lui Dragos s-a repezit asupra feselor deja inrosite, plesnindu-le cu zgomot.

- Mai multa hotarare, gunoiule! Asta vreau de la tine!
- Am inteles, Stapane! Va rog frumos, acuma pot sa va ling coaiele sau sa va dau limbi si sa miros in cur?
- Toate la vremea lor! Va exista si o recompensa!

O noua lovitura de cravasa i-a muscat fesele cainelui nerabdator!

- Asculta la mine! Nu o sa ai parte nici de pula mea si nici de coaie daca nu o sa le meriti, rahat cu ochi ce esti! Stiu prea bine ca nu esti decat o catea in calduri care e disperata sa-si primeasca portia de pula, dar aici si acum, eu sunt Stapanul!
- Am inteles, Stapane!
- Singurul lucru pe care ai voie sa-l faci acum, e sa-mi lingi picioarele, catea imputita ce esti!

Cainele s-a aplecat si mai mult, a luat in mana laba piciorului stang al Stapanului si a inceput sa o linga cu multa sarguinta! A continuat apoi cu cealalta laba, lingandu-o cu multa placere.

- Asa, asa! Mai cu hotarare! Baga-ti limba si intre degete si curata-le bine! Acuma, mai linge-mi talpile inca o data, dar cu mai multa pasiune, ca prima oara ti-ai batut joc. Nici macar asta nu meriti de la mine, catea ordinara!
- Am inteles, Stapane! Iti multumesc! Ai niste picioare extraordinare, pe care imi place foarte mult sa le ling!

Dragos a bagat de seama ca mi se sculase pula, iar pantalonii mi se umflasere in fata rau de tot! Scena la care asistam ma excita teribil! Atunci el mi-a propus sa intru si eu in joc. Ma cam codeam, nu prea aveam curajul, desi jocul mi se parea teribil de excitant. Vazand asta, Dragos mi-a dat o sticluta cu poppers ca sa inspir putin si pe data m-am dezinhibat complet. In cateva secunde eram langa el pe canapea,complet dezbracat.

- Ia uite aici, ce cur minunat ti-am adus! Nu il meriti, dar vreau sa-i fac o placere amicului meu, catea in calduri ce esti! Asculta comanda mea! Vreau sa-l lingi bine in cur, peste tot! Sa nu-ti scape nici un centimetru din bucile astea mari si paroase. Vreau sa le vad stralucind de curatenie! Si vrau sa o faci cu pricepere, la modul cel mai excitant! Vreau sa-ti vad limba tocindu-se pe curul asta asa de de frumos! Dupa aia, poate capeti si pula!
- Am inteles, Stapane! Iti multumesc din inima pentru placerea care mi-o faci!

M-am asezat in patru labe cu fundul catre sclavul sau, iar el a inceput imediat sa il linga prelung si apasat, de sus pana jos. Mi-a lins fesele paroase pret de 10 minute, acoperind cu limba sa calda si umeda fiecare bucatica. Dupa aceea mi-a prins fesele cu palmele largindu-le bine, si-a bagat fata intre ele si a inceput sa inspire cu nesat, ca si cum ar fi dat de un drog minunat!

- Gata cu mirositul curului, catea obsedata! Treci si linge-i gaoaza ca lumea. Vreau sa o faci luna! Dupa aia baga-ti limba adanc in gaura curului, ca sa faci si acolo curat! Ai inteles, catea nefututa ce esti!
- Da, Stapane! Iti multumesc din inima!
- Vino sa-mi saruti picioarele, in semn de multumire!
- Iti multumesc inca o data Stapane, pentru marea onoare pe care mi-o faci!

Noroc pentru bietul baiat ca imi facusem un dus prelungit chiar inainte, fara sa anticipez ce va urma! Imediat limba lui catifelata a inceput sa-mi mangaie si sa-mi linga rozeta cu multa pasiune, aducandu-ma pe culmile excitarii. Dupa aceea a intrat cu limba adanc in anusul meu si a inceput sa o roteasca ca un tirbuson. Excitarea era la maxim! Ma tineam cu greu sa nu-mi dau drumul ca un pustan incepator si sa ma fac de ras in fata vecinului meu. Vazand ca sclavul sau s-a oprit pentru cateva secunde din treaba, ca sa-si mai traga rasuflare, iar eu sa-mi mai revin putin, Dragos a inceput sa urle:

- De ce te-ai oprit, catea ordinara! Ti-a permis cineva! Na aici, sa te inveti minte!

Imediat cravasa sa a inceput sa il plezneasca cu putere peste spate si peste fund, care s-au acoperit de dungi rosii-purpurii. In toiul pedepsei cateva lovituri m-au atins si pe mine, facandu-ma sa tip de durere. Doar atunci, bagand de seama ce a facut, Dragos s-a calmat si s-a oprit din lovituri. Ciudat, desi sunt convins ca loviturile au fost foarte dureroase, sclavul nu a scos nici un sunet, indurand totul in tacere!

- Sorine, scuza-ma, te rog, ca te-am atins si pe tine din gresala! Dar cateaua asta nerusinata s-a oprit din job fara perimisiunea mea! Ia asculta aici, mai rahat cu puta! Ti-a placut curul vecinului meu? Ti-a mirosit bine si a avut un gust minunat, nu-i asa?! Te-a innebunit curul vecinului, am vazut eu! Ti-au cam curs balele, catea nefutata ce esti! Nu-i asa, ca e un armasar pe cinste?! Ia uite ce pula si coaie barosane are! Ti-ar pace sa le sugi, nu-i asa? Dar la ce putoare esti, nu ai meritat nici macar sa-i lingi curul! Daca vrei pula de la el, mai linge-l un pic in cur, ca sa se excite si mai tare si sa aiba pula zdravana, ca sa ti-o traga bine, cu varf si indesat, ca sa te saturi de pula pe ziua de azi! Ce spui, catea ordinara?

Imediat, sclavul s-a repezit la picioarele lui Dragos, acoperindu-le de sarutari.

- Iti multumesc, Stapane, pentru placerea si cinstea pe care mi-o oferi, sa-l ling in cur pe prietenul tau! Are un cur extraordinar si l-as linge cateva ore, in fiecare zi! De abia astept ca pula lui mare si de puternica sa ma sparga si sa ma futa indesat, ca pe o catea in calduri!

Apoi, s-a repezit imediat la fundul meu si a inceput, cu mult devotament, sa-l linga apasat si sa-l mozoleasca cu disperare, nu stiu daca din placere sau de teama cravasei din mana lui Dragos! Eram din nou in extaz si pula mi se facuse mare si tare, ca un par!

- Uita-te bine la coaiele alea paroase, care atarna in fata ochilor tai si la pula ai pietroasa de taur, ca in curand o sa fie ale tale. Casca bine ochi sa vezi ce pulan grozav o sa-te sparga si o sa-ti umple curul ala, de catea nefututa! Hai, i-ai acum coaiele la lins si la supt, asa cum ai facut cu curul iar dupa aia ai voie sa-i lingi si pula, dar frumos si delicat, ca pe o inghetata gustoasa! Ai inteles, catea ordinara in calduri?
- Am inteles, Stapane! Iti multumesc din suflet! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc, ca esti bun si generos cu mine!

Ca un sclav supus, ne-a sarutat cu umilinta picioarele la amandoi, in semn de multumire pentru darul minunat pe care urma sa-l primeasaca. Dupa aceea, eu stand tot in patru labe, s-a bagat sub mine, cu capul in dreptul coaielor si a inceput sa le linga extrem de meticulos, asa cum facuse si cu fundul meu. Dupa ce le-a curatat bine, mi-a cerut permisiunea sa mi le suga. Evident ca am fost de acord, fiind in culmea excitarii. Cand i-am permis sa-mi linga pula, nu am mai rezistat si i-am indesat-o pe toata in gura, dupa care m-am lasat peste el cu toata greutatea mea si am inceput sa-l fut cu putere. Pula mea intrase toata in in el, pana la coaie si il futeam in gat cu repeziciune, facundu-mi multa placere. Bietul sclav, facuse spume la gura si a inceput sa geama sufocat de pulanul meu, dar fiind foarte excitat, imediat am ejaculat in el, cu toata energia de care eram in stare. Dupa ce mi-am golit toata sperma in gatul lui, mi-am scos pula din el, lasandu-l sa respire usurat si m-am asezat epuizat pe canapea langa Dragos. Imediat sclavul a ingenunchiat intre picioarele mele si mi-a luat pula la lins, curatindu-o bine. Dupa aceea s-a asezat din nou in patru labe la picioarele mele si privindu-ma supus, imi cersea din ochi, pe muteste, sa-i dau pula la supt. Am inteles imediat ce voia si i-am facut semn ca eram de acord. Merita saracul baiat o recompensa dupa efortul lui si la cata placere mi-a produs. Imediat sclavul s-a asezat comod intre picioare, mi-a luat pula in mana si a inceput sa o linga si sa o suga cu multa delicataete si cu o placere evidenta din partea lui.

- Va multumesc din suflet, domnu Sorin pentru placerea si onoarea pe care mi-o faceti, ca ma futeti si-mi dati pula la supt! Ati fost extraordinar cand m-ati futut si aveti o pula nemaipomenita! Nu ma mai pot satura de dulceata ei!
- Bine, bine, curva nesatula! Taci si da-i falci inainte, sa-i faci placere prietenului meu! F...



    Login