Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Schimb de experienta
Autor : curiosul_3 - 2024-01-18
Citita de 3233 ori - Nota 3.51 (55 voturi)
Salut aceasta poveste e 100% adevarat, sper sa va placa.

Ma numesc Alex, am sa va spun cate ceva despre mine inainte sa inceap povestea, am 1.70 inaltime, 75kg (o inaltine medie zic eu si cu un corp obisnuit nu musculos), par brunet cu ochi caprui, si am 39 de ani si sunt bisexual.

Aceasta poveste s-a intamplat cand aveam 27 de ani si lucram in comert la companie multinationala. Intr-una din zile primesc un email in care se anunta un nou program de schimb de experinate profesionale urmaresc cerintele si observ ca le indeplinesc asa ca aplic cu incredere.
Urmeaza sa fiu acceptat dupa care primesc toate detaliile programul care se desfasoara pe o perioada de 2 luni (o luna Budapesta, o luna Viena).

Eram deja de cateva zile la Budapesta cand la masa 2 colegi vorbeau de o aplicatie de gay dateting eu fiind la acel momendat la inceputul realizarii ca ma atrag si barbatii. Am cautat niste info despre aplicatie dupa care m-am si inregistrat la o scurta vreme primesc un mesaj scurt. Deschid curios profilul si cand vad un tip dragut, dupa o cenversatie scurta primesc o poza cu instrumentul
lui erect iar falca era sa-mi cada pe podea. Efectiv credeam ca face o gluma, dar dupa ce ma asigura ca e real decid sa ne vedem. Pana la acel moment am avut dea face doar cu 2 penisuri de marime medie.

Dupa maximum 25 minute ajungeam la barul hotelului unde era cazat, era un tip la vreo 36 ani latino musculos bine definit cu un tatuaj superb pe bratul stang dupa ce ni-am comandat ceva de baut aflu ca e spaniol si e intr-o excursie cu niste prieteni si decidem sa urcam spre camera lui. Ajunsi in camera m-a tras spre el si a inceput sa ma sarute si pipaiasca raspunzandu-i la sarat i-am simtit erectia in pantaloni.

Ma pun in genunchi in fata lui si ii trag pantalonii jos. Si da, era exact ca in poza. Jur ca avea cel putin 20 de cm in lungime si vreo 5 6 in grosime. Eram sigur ca nu-l pot inghiti pe tot, dar nici nu conta. Incep sa il ling, de la cap la coaie, ii iau putin capul in gura dar nu am reusit s-o inghit din prima. Mai incerc din nou dar de data asta il trag si pe el de buci catre mine si reusesc sa o bag pe jumatate. Incepe si el sa preia initiativa, ma ia de cap si incepe sa ma futa usor in gat. O scot din nou si ii spun ca daca voi reusi sa o iau pe toata, as vrea sa ma tina bine de cap si sa ma futa in gat. Imi iau inima-n dinti si, cu greu, reusesc, iar el urmeaza instructiunile intocmai. Ma ia de cap si, desi simteam ca nu mai am aer, incepe sa ma futa in gat. Nu mult, pentru ca nu am rezistat, dar deja pula mi-era sculata toata.

M-a luat de mana și l-am urmarit pana la pat unde ma intind pe spate, apoi incepe sa ma dezbrace, incepe sa ma sarute pe gat, apoi mi-a luat sfarcurile la supt, apoi a coborat cu sarutarile pana la pantaloni, unde incepe sa ii dea jos eliberandu-mi pula maxim sculata (pula mea are 16 cm lungime si 4 in grosime) iar el incepe sa linga coiul stang in timp ce imi freca pula si incepe sa o suga lent și adanc o sugea asa de bine, incepu sa o suga din ce in ce mai tare fiind excitat la maxim i-am spus ca imi dau drumul nici bine nu am reuzit s-ai spun ca am ejaculat in gura lui.

M-a intors pe burta si a scos dintr-un sertat lubribiant si a inceput sa ma largeasca cu un deget, apoi cu 2, eram atat de excitat ca nici nu am realizat ca aveam in mine si al 3-lea pune lubrifiant peste gaoaza unde am simtit un fior de placere si incepe...



    Login