Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSamir
Autor : paris22 - 2017-09-21
Citita de 8146 ori - Nota 7.97 (155 voturi)
Era prin ianuarie 2007 si era cam frig. Pe atunci mergeam aproape regulat la sauna, deoarece nu aveam apa calda la baia din garsoniera unde locuiam. Trebuie sa va marturisesc ca niciodata nu mi-au placut acele locuri de fitze unde niste tipi increzuti, care se cred teribil de frumosi si de sexi, se uita cu dispret la restul lumii si cand in cele din urma se decid sa te agate, e vremea sa pleci.

De aceea pe atunci preferam sa merg la Sauna King din cartierul des Batignolles, fiind mai aproape de casa. Instalatiile de acolo erau mai vechi si mai sumare, iar clientela mai matura, dar puteai sa ai si surprize placute. Cum a fost si in in ziua aceea.

Era pe la mijlocul saptamanii si lucrasem pana tarziu. Voiam sa ma destind putin si poate cu putin noroc sa-mi golesc coaiele. Pe la ora 16 am parasit bibilioteca facultatii si m-am indreptat cu metroul catre cartierul meu. Cand am ajuns la sauna deja se innoptase iar inauntru nu prea era lume. Mi-am zis ca daca nu voi gasi vreun partener, macar aveam sa ma incalzesc si sa ma destind putin.

M-am dezbracat la vestiar, mi-am luat borseta cu produse de baie si cu prosopul infasurat in jurul taliei m-am indreptat spre dusuri. Trecand prin holul central privirile mi-au fost atrase de un tip bine, care statea de vorba cu baiatul de la receptie. Era un tip cam de treizeci de ani, mai bronzat, probabil un arab, cu niste ochi mari si foarte negri si cu o fata surazatoare. Fiind cam paros, tipul mi-a placut si m-a atras imediat. Mi-am dat seama ca si el m-a remarcat repede si m-a urmarit cu privirea in timp ce ma indreptam spre dus.

In timp ce imi faceam dusul, am vazut doi tipi in jacuzzi care se imbratisau si se sarutau de zor si am realizat ca pe unul din ei il cunosteam, chiar m-am futut cu el o data. M-am gandit ca in lipsa de altceva, poate o faceam in trei. Desi speram sa vina dupa mine, tipul nu m-a urmat la dus, asa ca putin dezamagit m-am indreptata catre sauna cu abur sec.

In sauna m-am intins pe o bancheta si am inchis ochii gandindu-ma la cei doi barbati care se sarutau in jacuzzi. Cateva minute mai tarziu tipul meu a intrat in sauna apoi si-a intins prosopul pe bancheta vecina asezandu-se cu fata catre mine. Vazandu-l de aproape si complet dezbracat chiar imi placea de el. Desi nu era o frumusete iesita din comun, vecinul meu de sauna era totusi un barbat sexi, viril si foarte atragator, iar eu nu mai puteam sa-mi dezlipesc ochii de la el. Desi nu era prea musculos si nici prea bine facut, fiins paros tipul avea un farmec aparte cu care m-a cucerit. Il doream si mi-ar fi placut sa ma fut cu el, nestiind inca daca era activ sau pasiv.

Mi-am incrucisat privirea cu a lui, i-am zambit amical si i-am facut discret cu ochiul Tipul mi-a raspuns zambind facandu-mi si el cu ochiul. Desi nu eram sigur ca l-am castigat, m-am ridicat in picioare si am urcat scara la etaj, indreptandu-ma catre cabinele private. El m-a urmat aproape imediat si-l simteam in spatele meu cum ma urmeaza. M-am decis sa-l iau cu incetisorul si am intrat intr-o cabina mai intuneacoasa, lasand usa deschisa. El m-a urmat in cabina si mi-a zambit din nou. Eram in picioare unul langa altul si am observat ca era putin mai scund decat mine, dar mai plinut, cu corpul bine acoperit de un par negru carliontat.

Am inchis usa cu cheia, dupa care el m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute pe fata si pe gura. La randu-l meu l-am imbratisat si i-am apucat fesele plinute si paroase, strangandu-le cu putere. Tipul a gemut de placere si am simtit imediat cum i s-a sculat pula cu care imi impungea burta. Apoi ne-am intins pe canapeaua de musama, continand sa ne sarutam cu pasiune fara sa scoatem niciun cuvant. Eram teribil de excitat si eram curios sa stiu ce nume avea:

- “Cum te cheama?”
- “Samir. Dar pe tine?”
- “Lucien.”
- “Cum iti place sa o faci?” m-a intrebat Samir curios.
- “In toate felurile si pozitiile. De obicei sunt activ, dar desigur depinde si de partener,” am raspuns eu.
- “Super!” a exclamat Samir incantat.

Am schimbat pozitia si ne-am asezat comod pentru un 69 super excitat. Imi placea gustul pulii sale circumcise, intarindu-mi convingerea ca era arab. Incet, incet el s-a urcat pe mine continuand sa-mi linga si sa-mi suga pula. In acelasi timp dadea din cur si ma futea in gura cu putere, intrand cateodata pana mai jos in gatul meu, cand gemea satisfacut de performanta lui. Eram excitat ca un armasar de pula lui groasa si noduroasa cat si de prestatia ei. Imi era foarte clar ca Samir era obisnuit sa futa in gura si in gat dupa cum dadea cu putere din cur.

In timp ce Samir continua sa mi-o suga cu multa pasiune, eu am lunecat usor sub trupul lui transpirat si i-am apucat cu palmele bucile rotunde si paroase largindu-le cat mai mult. Apoi mi-am ridicat capul si am inceput sa-i ling curul acela teribil de excitant si de provocator. Asta l-a excitat si mai tare pe tip care a inceput sa geama de placere in ritmul in care eu il futean cu limba in cur. Dupa aceea am scuipat in rozeta lui negricioasa si am inceput sa-l patrund cu doua degete inmuiate in saliva. Tipul nu a parut surprins si a continuat sa geama din ce in ce mai excitat!

- “E supercool! Mai vreau sa ma lingi si sa ma futi cu limba!”
- “OK, dar nu vrei mai bine sa te fut cu pula?”
- “Ba da! Si cu pula daca vrei tu!”
- “Vrei sa tragi niste poppers, ca ai gaura curului cam ingusta?”
- “Daca ai la tine, desigur!”

Am luat din borseta mea flaconul de poppers (pe care il am mereu cu mine, pentru orice eventualitate), iar Samir a inspirat cu putere de cateva ori. In acest timp eu am luat un prezervativ mi l-am tras pe pula. Cand am vrut sa iau un pliculet cu gel lubrifiant ca sa mi-l dau pe pula, tipul m-a oprit.

- “N-are sens! Mai bine cu scuipat, ca e mai natural. Eu sunt adeptul metodei clasice, folosita din vechime”

Am scuipat in palma si mi-am uns bine pula, apoi intorcandu-l pe Samir cu fundul in sus am mai scuipat o flegama zdravana intre fesele lui pe care si le-a largit singur, dupa care am indesat cu degetele tot scuipatul in rozeta lui dilatata de la poppers. Imediat mi-am proptit pula intre bucile lui lunecoase si am impins cu putere. Cand capul pulii mele a trecut de rozeta Samir a scot un scancet inabusit, dar s-a tinut tare si nu a gemut tot timpul cat eu am continuat sa imping si sa-mi bag pula in el. Cand coaiele mele paroase i-au atins bucile, m-am oprit din impins si l-am lasat un timp ca sa obisnuiasca cu pula mea cam grosuta. Tipul a respirat adanc de cateva ori si s-a relaxat, apoi m-a intrebat nerabdator:

- “Lucien, continuam?”

L-am apucat de solduri si am inceput sa-l pompez pe arab voiniceste, din ce in ce mai repede. Timpul imi dadea contre meseriase si imi strangea pula intre buci sale ca o menghina. De placere imi venea sa-mi scot pula din curul lui si sa ma catar pe pereti. Samir statea aplecat cu mainile sprijinite de canapea si coopera intens la futai. Simtind ca eram gata sa explodez, l-am apucat de umeri si am inceput sa-l izbesc puternic cu pula, dar Samir a fost mai repede si a ejaculat primul:

- “Vai, nu mai pot! Ce bine e! Nu te opri! Fute-ma tot asa!”
- “Stai bland, ca-mi vine si mie acum!”

Dupa care am ejaculat in forta, descarcandu-ma de toata sperma acumulata in ulitimele zile. Dupa aceea mi-am scos pula din el, am aruncat prezervativul la cos si l-am invitat pe Samir sa-mi curete pula. Acesta a ingenunchiat ascultatir la picioarele mele si mi-a luat pula la lins si la curatat. Dupa ce si-a terminat treaba s-a ridicat, m-a cuprins in brate si in semn de multumire a inceput sa ma sarute cu lacomie. Si eu eram extrem de satisfacut asa ca l-am strans cu putere in brate si ne-am prabusit pe canapea intr-un mozol bestial. Dupa o vreme Samir s-a oprit din sarutat si mi-a soptit la ureche:

- “Acum e randul meu! Pula mea e tare ca betonul!”
- “OK, mi se pare corect.”
- “Intinde-te pe spate cu genunchii la piept, ca sa te pregatsc de futut!”

Intr-un spirit de fair-play m-am intins pe canapea si mi-am saltat curul in sus, permitandu-i lui Samir sa-si faca treaba. Aceata a inceput sa-mi linga fundul musculos si foarte paros cu multa pasiune.

- “Imi place ca ai curul asa de paros! Imi plac tare mult barbatii parosi si flocosi, asa cum esti tu. Ma excita teribil.”
- “La fel si pe mine. De aia te-am privit cu atata interes cand stateai la bar in hol si mi-am dorit sa vii dupa mine”, i-am raspuns eu.

Tipul si-a tras un prezervativ pe pula lui negricioasa, groasa si foarte noduroasa, iar eu i-am spus sa foloseasca gel lubrifiant (eu eram adeptul metodelor mai moderne si mai eficiente). Apoi mi-a intins sticluta de poppers din care am inspirat adanc de cateva ori ca sa mi se largeasca bine rozeta, pentru ca Samir avea o pula zdravana, nu prea lunga dar groasa si noduroasa, tipica barbatilor din Magreb. Intre timp Samir si-a uns bine pula cu gel, ungandu-mi si mie fundul. Tipul nu a rezistat tentatiei si la sfarsit mi-a trantit o flegma zdravana in fund, probabil ca sa respecte traditia lui din vechime.

- “Pune-ti calcaiele pe umerii mei si lasa curul moale.”

Apoi tipul si-a proptit capul pulii de rozeta mea, s-a aplecat peste mine si brusc, dintr-o singura miscare, m-a penetrat vi...



    Login