Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sa stii ca sunt hetero! (2)
Autor : dorian85 - 2015-10-16
Citita de 10017 ori - Nota 6.94 (270 voturi)
Continuam sa-l masturbez pe Cristi cu blandete incercand sa-i readuc pula la viata, iar cu cealata mana il mangaiam intre coapsele sale musculoase, pe sub coaiele lui paroase si mari, pana la buci. El a incercat sa-mi indparteze mana, dar am simtit cum coapsele sale s-au strans cu putere, prinzandu-mi mana intre ele. Am inceput sa-l sarut cu pasiune pe gat si pe sub barbie, cu o mana il masturbam, iar cu cealata il mangaiam intre picioare. Incet, incet, el si-a indepartat picioarele permitandu-mi sa-i mangaia mai usor coaiele mari si bucile lui paroase. Simteam cum pula lui se trezea la viata si dupa inca cateva masturbari a redevenit mare si puternica, de parca nu s-ar fi golit de cateva minute. Eram asa de fericit, muream de dorinta sa fac dragoste cu barbatul meu. Da, Cristi devenise barbatul meu!
Pula lui era din nou in putere, pregatita sa ma futa, asa ca n-am mai pierdut vremea. L-am incalecat cu genunchii si m-am asezat cu fundul deasupra pulii sale, care statea avantata in sus ca o teapa. Cu o mana l-am prins de pula si am potrivit-o intre fesele mele, apoi incet m-am lasat in jos. Fiind inca acoperita de sperma si de saliva, aceasta a lunecat usor printre fesele mele trecand de anus si a inceput sa inainteze lent in mine. Am dat drumul la pula, m-am sprijinit cu ambele maini de pieptul lui Cristi, continuand sa-mi apas fundul in jos. Desi simteam o arsura puternica, ca a unui fier inrosit care imi spargea fundul, fericirea de a sta in pula lui Cisti m-a facut sa nu iau in seama durerea aceea cumplita. Pula lui puternica a avansat tot mai adanc in interiorul meu, o simteam calda si mare cum imi umplea tot intestinul. Cristi statea in continuare cu ochii inchisi, respira din ce in ce mai sacadat si gemea de placere.
In cele din urma pula lui m-a strapuns pana la capat, bucile mele stateau pe pubisul sau paros, iar coaiele mi se odihneau in tufa lui deasa de floci. Am facut o scurta pauza pentru ca sficterele mele sa se acomodeze cu pulanul lui enorm. Cristi a deschis ochii sai mari si frumosi si m-a privit dragastos. Parca durerea disparuse, iar eu m-am aplecat catre el si l-am sarutat cu pasiune. Fara sa spuna nimic, el si-a bagat palmele mari si puternice pe sub bucile mele, ridicandu-le in sus. Nu puteam sa cred! Cristi voia sa ma futa! Imi venea sa urlu de bucurie. Si intr-adevar, a inceput sa ma futa! Si ce futai!
Cristi a inceput sa ma pompeze cu putere de jos in sus, ca un barbat adevarat. Loviturile lui deveneau din ce in ce mai rapide si mai tari. Simteam ca fundul mi-a luat foc din nou. Durerea revenise la loc la fel de puternica. Cand pula lui intra toata in mine, parca ma despica in doua si simteam cum imi paraie fundul, de cat de groasa era la baza. Ar fi fost o solutie, sa ma ridic si sa ies din pula lui dura, dar nu puteam, parca eram prins de ea cu ceva. O forta puternica ma retinea in pula lui uriasa, care ma spargea dureros. Cristi continua sa ma traga in pula cu multa ravna, fara sa-i pese de suferinta mea. Ca sa nu gem de durere, mi-am infipt degetele in pieptul lui muscolos. Izbitura dupa izbitura, pula lui ca un berbece ma lovea cu putere si ma patrundea tot mai adanc, facandu-mi terci intestinele. Imi simteam respiratia din ce in ce mai dificila, iar pe a lui din ce in ce mai rapida, ca la o cursa de viteza. Aveam senzatia coplesitoare si puternica, ca pula lui se facea tot mai mare la fiecare intrare si ma patrundea tot mai adanc, pana aproape de stomac.
M-a uitat in jos la pula mea intarita si la coaiele stranse ghemotoc sub ea. Am constatat cu surprindere ca din pula mea se prelingea in jos un fir albicios de sperma. Cand naiba mi-am dat drumul, de nu am simtit de loc ?! Pula mea statea avantata in sus si continua sa ejaculeze lent. Am pus mana pe ea si am simtit-o calda, tare ca piatra si pulsand de dorinta. Era prima oara cand mi se intampla asa ceva! Sa fiu futut extrem de dureros de o pula monstruos de mare si de groasa, sa raman totusi excitat si pe deasupra sa mai ejaculez de placere. Ce naiba se intampla cu mine?!
Dar pe Cristi il durea in cot de framantarile mele. Cu ochii inchisi si isi vedea mai departe de futut, fiind atat de coplesit de placere, ca probabil facea abstactie ca futea un cur de baiat. Dintr-odata, Cristi s-a ridicat in fund si s-a intors peste mine. M-a culcat pe spate fara sa-si scoata pula din curul meu, iar el a venit deasupra mea in genunchi. M-a prins de picioare, mi le-a cracit cu putere si s-a bagat intre ele, fara sa se opreasca din futut. Nemaifiind apasat de greutatea trupului meu, Cristi se misca mai lejer prin mine, iar eu m-am largit suficient de mult, ca sa nu mai simt nicio durere. M-a apucat stans de gambe si a accelerat pompatul. Cu fiecare lovitura, prostata mea era presata de pistonul lui imens si tresalta de placere. Simteam ca eram strabatut de mii de curenti, inima mea o luase razna, nu mai aveam aer, iar placerea mea nu mai avea limite. Aveam aceasi senzatie de mai-nainte: parca cu ficare lovitura pula lui se facea tot mai mare, imi strapungea toate matele si parca o simteam apropape de gat. Niciodata pana atunci nu am avut senzatia aceea fantastica si minunata! E drept, ca nici nu mai fusesem futut de o pula atat de monstruoasa!
Cristi continua sa ma futa cu putere, patul se zguduia sub noi, picaturi mari de sudoare se prelingeau de fruntea si fata lui cazand peste trupul meu aprins de placere. Auzeam ca prin vis sunetul repetat facut de coaiele lui transpirate lovindu-se de fesele mele, dar si acel sunet placut de sticla destupata, cand pula lui iesea din mine.
La um moment dat, Cristi s-a insurubat cu putere in mine, ochii parca iau iesit din orbite, venele gatului s-au ingrosat iesind in relief ca niste radacini. Cu gura larg deschisa cautand sa inspire cat mai mult aer, cu un muget adanc, a inceput sa ejaculeze cu jeturi puternice, prabusindu-se efectiv peste mine. Cu fiecare jet pula lui se facea tot mai mare si ma umplea pana in stomac cu samanta lui groasa si multa.
Desi eu ejaculasem cu ceva timp mai inainte, am simtit ca imi explodeaza coaiele si la randul meu mi-am dat drumul cu putere, imprastiindu-mi sperma in blana lui transpirata de pe abdomen si piept. Eram atat de fericit ca nu puteam sa ma exprim in cuvinte! Intr-un elan de iubire imensa, i-am strans cu putere in brate fesele puternice si flocoase, in timp ce el extaziat continua sa dea din cur golindu-si in mine ultimele picaturi de sloboz.
Epuizat, Cristi s-a intins cu totul peste mine, trupurile noastre transpirate lipindu-se din nou, iar el a inceput sa ma sarute racunascator. Ne sarutam cu lacomie fiind uniti in continuare prin pula lui inca viguroasa, pe care nu o scosese din curul meu.
- “Oau! Prietene, ce misto a fost! La naiba, ce tare futai am tras!”, mormaia Cristi incantat, printre sarutari, mozol si muscaturi lacome si pasionale.
Il simteam in mine inca tare si incordat, doritor sa ma mai futa! Cine naiba nu ar fi simtit pula aceea imensa, tare si grosa ca o coada de topor?! Cristi statea in continuare intins peste mine, sarutandu-ma si mozolindu-ma cu multa inflacarare.
- “Cristi!”, am murmurat eu sugrumat de emotie. “Iubira mea, iti multumesc! La naiba prietene, iti multumesc din toata inima pentru imensa fericire pe care mi-ai oferit-o!”
Ma simteam extrem de recunoscator fata de el, la fel ca si trupul meu, care a asteptat “infometat” atatea zile acele momente colosale. Eram nespus de fericit ca in sfarsit Cristi era al meu, ca in sfarsit m-a futut, ca in sfarsit si-a golit in mine nepretuita lui samanta. Simteam cum sperma lui calduta si cleioasa se prelingea din fundul meu si se scurgea peste coaiele mele, umezind cearceaful de sub mine. Precaut, mi-am contractat sfincterele si am strans din buci. Cristi m-a simtit si intelegand gresit contractia mea, crezand ca mai doream o portie de pula a inceput iar sa dea din cur si sa ma ia la futut. Incredibil, dupa cateva curse pula lui a revenit la acele dimensiuni enorme si s-a intarit imediat.
- “Emil, iubirea mea! Vreau sa te fut din nou! As vrea sa fii al meu si sa te fut toata viata. Iubire, cand sunt in tine, nu ma mai pot opri din fut! Pula mea ramane tot timpul ca un par!”
- “Cristi, scumpul meu, dar tu ma futi chiar acum! De fapt, n-ai iesit de loc din mine. Ai facut numai o scurta pauza din pompat. Sunt al tau, oricat de mult vrei sa ma futi!”
Coplesit de iubire pentru el, l-am cuprins in brate si i-am strans cu palmele bucile paroase si ferme care se unduiau ritmic, ridicandu-se si coborandu-se in cadenta cu care Cristy ma penetra. El a continuat sa ma futa, dar de data aceea mai lent, insa tot ata de profund. In timp ce dadea din cur si ma patrundea, Cristi ma saruta tandru si imi soptea la ureche vorbe minunate si dulci de iubire.
- “Te iubesc, Emil!”, suspina el fericit. Nu-mi venea sa cred ce auzeam! “Dragul meu, te iubesc foarte mult! Emil, de azi inainte vreau numai pentru mine fundul asta fraged si ingust, care ma innebuneste de placere! As vrea sa-l fut, asa ca acum, zi si noapte si nu cred ca m-as putea stura de el! O Doamne, iubirea mea, nici nu poti realiza cat de mult imi place sa te fut si cat de tare te iubesc acum!”
Si asa mai departe! Cristi ma pompa metodic dar cu bladete, soptindu-mi cuvintele lui inflacaratate de iubire sarutandu-ma dragastos si cu tandrete. Era o adevarat placere pentru mine cum ma futea in acele momente de calm, fara durere sau jena, cu toate ca pula lui colosala era aceeasi. Parca era alt baiat, total diferit de cel care ma futuse atat de furtunos mai-nainte!
In cele din urma, dupa minute fantastice de futai neintrerupt, Cristi a ejacualat din nou. A mai stat putin cu pula bagata in mine, sarutandu-ma calm si dragastos. Iar respirataia lui era aproape normala, nu mai era accelerata si suieratoare. Apoi a iesit din fundul meu si s-a intins multumit pe spate alaturi de mine. Eram plin pana in gat de sperma pe care a golit-o in mine de doua ori. Strangeam din buci, ca sa o pastrez cat mai mult in mine, sa nu se scurga si sa umple tot cearceaful de sub noi.
Apoi, dintr-odata m-a cuprins deznadejdea si disperarea. In timp ce Cristi se odihnea langa mine cu ochii inchisi, zambind fericit si foarte satisfacut, am realizat ce gresala enorma am facut. Si din nefericire nu era pentru prima oara cand o pateam! Cam asa gandeam eu in acele momente:
“Dupa partida asta fantastica de futai, totul se va schimba intre noi! Cristi nu va mai avea curajul sa se uite in ochii mei si va face tot posibilul sa uite momentele de fericire suprema pe care le-a trait cand m-a futut cu asa mare placere! Va considera ca fost o ratacire de moment, ca a fost corupt de un poponar parsiv si seducator, ca pe moment si-a pierdut capul, dar de fapt el a ramas un barbat hetero veritabil! Dupa care, se va ridica de langa mine ca si cum nu s-a intamplat nimic, va merge sa-si faca dusul, iar la revenire se va imbraca, fara sa se mai uite la mine si va placa in oras, fara sa-mi mai spuna o vorba. Am mai patit-o cand m-am futut cu alti baieti care se laudau in gura mare ca erau hetero si care se tineau mari cocosi! Dupa ce m-au futut bine satisfacandu-le toate fanteziile, s-au facut ca nu mai cunosteau si ma ocoleau ca pe un ciumat, pentru ca prin faptul ca m-au dorit si le-a placut sa ma futa, s-a dovedit ca de fapt nu erau asa mari hetero cum se laudau! Dar in fata lumii continuau sa se faleasca ca erau barbati hetero adevarati, ba chiar pozau in homofobi, fiindu-le scarba de poponari.
Adio, diminetile frumoase, cand ma trezeam mai devreme ca sa-l admir in secret pe Cristi pana ce se scula si el! Adio, noptile de fericire cand ma masturbam infiorat de privelistea trupului sau de Zeu! Adio, prietenia si fraternitatea noastra! Probabil ca de maine imi va cere sa parasesc camera si sa-mi gasesc un alt loc in camin!”
Avand in fata acea perspectiva sumbra, de-a dreptul dramatica, nu m-am mai putut stapani si lacrimile au inceput sa-mi curga in siroaie pe obraji. Ma stapaneam cu greu sa nu bocesc ca o baba!
Dar spre surprinderea mea, Cristi a ramas culcat langa mine, respirand profund si calm, fara sa ma paraseasca. Ca prin vis, am simtit cum si-a ridicat un brat si m-a cuprins pe dupa cap. Aproape inconstient mi-am cuibarit capul in subsoara lui paroasa si transpirata, mirosind atat de bine a barbat tanar care tocmai s-a futut!
- “Emil, dragul meu, imi pare atat de rau ca te-am facut sa suferi!”, mi-a soptit Cristi la ureche.
Apoi a inceput sa-mi magaie tandru pieptul transpirat, urcand si coborand, de la sfarcurile intarite pana la pula care a inceput sa se trezeasca, reluand de cateva ori mangaierile acelea atat de placute.
- “Nu mi-am dat seama ca te-a durut asa de tare! Trebuia sa-mi spui! Niciodata nu am mai futut pe cineva in cur! Sunt obisnuit cu pizdulici de gagici, iar din partea lor nu am avut nicicand reclamatii, desi sunt constient ca am o scula agabaritica.”
“Doamne, ce bine!”, gandeam in sinea mea. Cristi avea impresia ca am inceput sa plang de durerea pricinuita de pula lui imensa si futaiul violent la care m-a supus in prima parte. El nu realiza ca tot futaiul pe care mi l-a administrat, a fost ca cea mai mare placere de care am avut parte pana atunci. Ca va ramane pentru vecie in mintea mea, ca nu-l voi uita niciodata. Fiecare secunda cand m-a futut era inestimabila pentru mine!
Nu stiam cum sa procedez: sa-i spun ca se insela crezand ca pula lui monstuoasa si futaiul lui dur mi-a produs durere si suferinta sau sa recunosc ca am plans de teama ca m-ar fi abandonat fara remuscari dupa ce m-a futut? In cele din urma m-am decis sa nu comentez nimic si sa ma bucur in tihna de caldura trupului viguros de langa mine, sa ma imbat de mireasma de barbat tanar care emana cu putere din tot corpul lui paros si transpirat, sa inspir incantat mirosul pronunat de sperma si testosteron care umpluse camera noastra. As fi stat o vesnicie lipit de trupul lui minunat.
- “Emil? Prietene? Te-a durut chiar asa de rau?” , m-a intrebat Cristi sincer ing...



    Login