Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sa stii ca sunt hetero! (1)
Autor : dorian85 - 2015-10-08
Citita de 10360 ori - Nota 6.91 (270 voturi)
Prieteni, tot ce am sa va povestesc acum, nu este o fantezie de a mea, nu este o fabulatie, totul a fost real si mi s-a intamplat in perioada studentiei. Am schimbat numai numele eroilor, din motive de discretie. Totul a inceput intr-o frumoasa dupa-amiaza de octombrie, cam asa:
- “Salut! E cineva acasa?”
Nici un raspuns, dar pe patul lui Cristi erau hainele sale, iar langa pat adidasii si rucsacul lui. Cristi a ajuns mai repede. Am auzit zgomot de la baie, probabil ca isi facea dusul. Eram colegul lui de camera de 12 zile, practic de la inceputul semestrului. El era in ultimul an la Energetica, iar eu in anul II la Chimie, dar el era mai mare ca mine cu 4 ani, pentru ca inainte de facultate a lucrat ca instructor de fitness, ca sa stranga bani pentru studii, familia neavand posibiltati sa-l tina la facultate. Suntem din acelasi oras, dar l-am cunoscut abia cand m-am mutat la el in camera. Inainte a stat in camera cu un coleg de facultate, care s-a insurat peste vara si s-a mutat la sotia lui.
Nu stiu cum sa continui, dar voi incerca sa fiu onest si sincer de la inceput. Prieteni, din prima clipa cand l-am vazut pe Cristi m-am indragostit definitiv de el.
Era inainte de pranz, in duminica premergatoare deschiderii noului an universitar. Am intat in camera avand in mana biletelul de repartizare de la Administratia caminelor. De cum am intrat, am vazut un baiat intins pe pat, citind o revista.
- “Salut! Eu sunt Emil si am fost repartizat la acesta camera. Cred ca vom fi colegi de camera anul asta! Uite aici, repartizarea de la Administratie!”
- “Salut, prietene! Sunt Cristi si te asteptam. Stiam ca trebuie sa vii azi! De fapt, ca sa stii, eu te-am ales pe tine! Am stat 3 ani in camera asta de camin ani cu un bun coleg de facultate. Dar s-a insurat si a plecat la nevasta lui. Asa ca am rugat-o pe doamna Buzoianu de la Administratie sa imi gaseasca un coleg de camera valabil. Nu doream un putoi neexperimentat din anu I, dar nici un veteran betiv si depravat. Cand am vazut ca pe lista este un baiat din orasul meu, te-am ales pe tine. Bine ai venit Emil in casa noastra! Ma bucur ca te voi avea coleg de camera si sper ca vei fi de acord cu mine, ca acest coltisor sa fie caminul nostru comun pentru un an. Te bagi? Ca daca nu, te rog sa faci stanga imprejur!“
Am ramas mut pentru o vreme! Nu era posibil asa ceva! Aveam in fata mea intruchiparea idealului masculin! Un baiat tanar si vanjos, deosebit de chipes: 1,90 cm inaltime, bine proportionat, cu muschii frumos marcati sub pielea lui bronzata si aramie. Era un tip foarte brunet, ca un tigan, cu parul cret, cu pilozitatea pronuntata, mai ales in zonele masculine, dar care-i dadeau un aer foarte macho. Avea o fata frumoasa, barbateasca, cu barba abia mijita, iar ochii sai mari de culoarea smaraldului, umbriti de gene lungi si negre, cat si zambetul lui sincer si amical, il faceau irezistibil. Iar amabilitatea lui totala, prietenia lui sincera si neprefacuta m-au inmuiat de tot. Cum sa nu ramai fara grai in fata acestui Zeu ?!
- “Hei, de ce ai amutit sau ti-ai inghitit limba?”
- “Nu, Cristi! Dar sunt socat! Inca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla! Este cu mult mai mult decat am sperat! Cristi, sunt teribil de bucuros si foarte emotionat ca voi fi colegul tau de camera. Iti promit ca voi un baiat cuminte, un bun coleg, ca te voi asculta si te voi respecta ca pe un frate, ca tot nu am asa ceva desi mi-am dorit toata viata! Da, imi place ideea ta ca vom avea casa noastra, caminul nostru si sunt de acord cu asta. Mai mult, te rog sa fii seful camerei! Te bagi? Ca daca nu, o sa fac stanga imprejur!”
- “Nebunule simpatic si haios! Ma bucur enorm ca am facut alegere buna! Nici in visele mele cele mai frumoase, nu mi-am inchipuit ca voi avea sansa unui coleg de camera ca lumea, asa cum esti tu. Vino sa te strang in brate, fratele meu mai mic!”
Ne-am imbratisat cu multa caldura, el pentru ca ma simpatiza din prima, iar eu ca ma indragostisem de el pe loc!
- “Hai, da-ti jos ruscascul asta urias! Uite, partea asta din dulap e ta! Unde e restul bagajului?”
- “La Gara, la mesagerie.”
- “Pai, hai repede, sa-l recuperam! Dupa aia megem sa mancam cate o pizza, ca sunt flamand ca un lup! Fac eu cinste, ca de acum esti fratiorul meu! Sa stii ca si eu mi-am dorit un frate, dar m-am ales cu trei surori. Dar tu?”
- “Cristi, sunt singur la parinti! Insa, toata viata mi-am dorit un frate!”
Asta a darmat totul si m-a dus in pragul depresiei si a diperararii. El ma dorea ca fratiorul sau mai mic, iar eu il doream ca sa fie iubitul si barbatul meu!
Prieteni, nici nu banuiti momentele dificile prin care am trecut!
Cristi se comporta ireprosabil cu mine, era amabil si saritor, generos si protector cu mine, ca un adevarat frate mai mare. Nu ezita sa declare in orice imprejurare cat de mult tinea el la mine si ce fericit era ca stau cu el! Toat lumea din camin si din cercul de amici ne invidia pentru relatia noastra si era convinsa ca eram foarte apropiati, ca doi frati. In fiecare seara inainte de culcare Cristi imi declara sincer cat de mult tine la mine si cat se bucura ca in sfrasit Dumnezeu i-a daruit un fratior, asa bun si cuminte cum eram eu. Dar iubirea lui era platonica, frateasca, fara conotatii sexuale, iar eu il doream ca sa fie amnatul meu.
Cate zile si nopti de chin, de dorinte neimplinite! Cand Cristi iesea de la baie, infasurat numai cu un prosop, trebuia sa ma intind imediat pe burta in pat ca sa nu observe cat de tare eram excitat si cat de mult il doream. Dupa ce Cristi adormea, ma intorceam cu fata catre el si il sorbeam din priviri in timp ce ma masturbam. Atatea nopti de dorinte refulate! Ma trezeam deseori noaptea dupa ce il visam ca ma iubea si ma masturbam cu disperare. In acele momente, cand el dormea numai in chiloti, dezvelit, imi venea sa ma culc langa el in pat, sa-l mangai, sa-l sarut, sa-i iau scula la supt si apoi sa-l incalec, sa ma asez peste pula lui si sa salt in sus si in jos pe ea. Insa nu am avut niciodata curajul nici macar sa schitez vreun gest.
Dar, gata! Eram decis! Trebuia sa pun capat torturii si sa-mi implinesc visul! Nu mai putea rezista! Simteam ca voi innebuni din cauza refularii dorintelor mele. Cu orice risc si indiferent de consecinte, trebuia chiar in acel moment sa actionez! Ori la bal, ori la spital, cum se mai zice! In timp ce ma dezbracam de hainele de oras, Cristi tocmai a iesit din baie, infasurat la brau cu un prosop.
- “A! Salut barbate! Ai ajuns deja? Cum a fost azi la scoala?”
- “Salut! A fost asa si asa!”
M-am apropiat de el ca si cum as fi dorit sa-i strang mana, in semn de salut, dar ajungand langa el mana mea a coborat in jos si tremurand de emotie i-am pipait umflatura ce se zarea de sub prosop.
- “Emille! Ce naiba?! Ce te-a apucat?”
Socat de gestul meu. Cristi a facut un pas in spate, rezemandu-se de perete. L-am urmat si am continuat sa-i mangai pula prin prosop!
- “Ce se intampla cu tine, mai baiete? Nu inteleg!”
Spre uimirea mea, vocea lui din ce in ce mai acuta, nu transmitea enervare, iritare sau dezgust ci mai degraba surpindere si o oarecare emotie. Fara sa-i raspund, mi-am bagat mana pe sub prosop si constatand ca pula lui incepuse sa se inareasca am luat-o in mana si am inceput sa o frec.
- “Emil! Prietene, nu se poate tocmai tu sa-mi faci asta! Te rooog!”
Vocea lui devenise mai ragusita si simteam o erectie tot puternica. Cristi si-a lasat capul pe spate, s-a arcuit inapoi, sprijinindu-se pe ambele palme si si-a scos in evidenta pieptul masiv acoperit de par negru si cret. M-am excitat la randul meu si imi ploua in gura. Din cauza miscarii sale bruste cat si a mainii mele care-l masturba energic, prosopul s-a desprins si a cazut la picioarele lui, lasandu-l complet dezbracat. Privirea mea a coborat spre partea dezgolita pe care aveam ocazia sa o vad prima oara! Oau, ce imagine impresionanta! Pula lui Cristi in erectie partiala, negricioasa si mare, rasarea falinica din tufa neagra de floci sarmosi si creti. Sub ea atarnau grele coaiele imense si maronii, acoperite si ele de floci. Am inghitit in sec suspinand din adancul inimii, apoi mi-am ridicat ochii si l-am privit patrunzator pe Cristi in ochii sai verzi si frumosi. Cu toate ca verbal a protestat, in ochii lui se putea citi excitare si dorinta, amestecate cu teama si confuzie. Mi-am apasat de coapsele lui pula mea intarita si iesita pe jumatate din chiloti. Cristi a suspinat de placere, si-a inchis ochii si si-a deschis gura, respirand sacadat. Apoi mi-a soptit cu o voce gatuita:
- “La naiba, Emile! Fii rezonabil! Sa stii ca eu sunt hetero! Nu sunt gay!”
Vorbele lui erau insa contrazise de limbajul trupului sau. Pula lui intarita spunea altceva. Cristi si-a lipit trupul incins si transpirat de al meu, apasandu-si pula ca un baston de burta mea. Am inteles repede ca ma dorea. Mi-am facut curaj, l-am prins cu o mana pe dupa ceafa si i-am tras capul inspre mine, dupa care am inceput sa-i sarut gatul pe o latura, de la ureche pana la umar, iar cu cealalta mana l-am apucat de pula reincepand frecarea. Cristi gemea incantat si m-a cuprins in brate. Mi-am indeptat sarutarile catre gura lui. Cu ochii in continuare inchisi, Cristi a intredeschis buzele in asteptarea sarutului meu. Buzele mele avide i-au atins usor buzele lui umede si moi, apoi am inceput sa-l sarut cu putere. Cristi gemea adanc si ofta de placere, apoi mi-a raspunde si el, sarutandu-mi buzele cu lacomie. Coplesiti de placere, ne-am luat in brate si ne-am sarutat cu pasiune. Trupurile noastre s-au unit in stransoarea bratelor, sculele noastre in erectie se duelau si se strivesc reciproc, limbile noastre se impreunau in vartejul saruturilor.
- “Emile! Dragul meu prieten! Emile, la naiba! Emil, vai ce-mi place! Oau, Emil ce misto e! Da! Asa! Oau!”
Cristi era in extaz, ma strangea cu putere in brate, iar trupul lui tremura de dorinta. In timp ce el continua sa murmure fericit, asa imbratisati ne-am indreptat catre patul meu si ne asezamt pe el. Cristi s-a indins cu capul pe perna facandu-mi semn sa-mi dau jos chilotii, dupa care m-a tras deasupra lui si luandu-mi capul in palmele sale calde, a reinceput sa ma sarute cu multa pasiune. Sculele noastre intarite se presau reciproc. Trupurile nostre se incolaceau. Palmele lui imi mangaiau spatele de la ceafa pana la fese, pe care le strangea si le framanta cu putere.
- “Cristi”, reusesc eu sa-i soptesc intre doua sarutari. “Sa stii ca te-am dorit din prima clipa cand te-am vazut! Cristi, prietene, esti idealul meu de barbat, esti cel mai tare baiat pe care l-am cunoscut pana acum!”
- “Emil, prietene, te rog sa ma intelegi! Nu mai putem continua asa! Eu sunt un barbat hetero!”
Cristi, continua sa se opuna si sa refuze relatia cu mine, cu toate ca tot tupului ma dorea cu disperare.
- “Ba da, Cristi! Putem si trebuie sa o facem! Chiar acum si chiar aici!”
Fara sa-i las dreptul la replica, m-am aruncat asupra gurii sale pe care am pecetluit-o cu un sarut lung si apasat. Limba mea a intrat adanc in gura lui, pana in gat, iar Cristi mi-a supt-o cu putere si m-a strans cu putere in bratele lui musculoase. Simteam ca imi pierdeam rasuflarea, gemeam de durere dar si de placere. Infiebantat de dorinta am inceput sa-i sarut fata, ochii, barbia, gatul. Am coborat apoi cu sarutarile, lingandu-i cu pasiune pieptul masiv si paros. M-am oprit asupra asupra sfarcurilor negre si tari inconjurate de par negru si cret, pe care le-am luat in gura le-am supt cu placere si le-am rontait putin, facandu-l pe Cristi sa se zvarcoleasca sub mine si sa geama de placere. Acesta era in al noualea cer si gema gros, coplesit de placere.
Am coborat apoi in jos, ocupandu-ma si de abdomenul lui plat, cu patratelele bine marcate. M-a oprit cateva clipe ca sa ling sarguincios buricul lui adanc, bine captusit cu floci mari si negrii. Cristi era in extaz!
- “Oau, Emile, ce misto e! Asa, asa! Baga limba mai adanc si linge-ma bine! Daaa! Asaaa! Daaa!”
In scurt timp am ajuns la pula lui negricioasa si mare, ca de mulatru, care se ridica falnica din tufa imensa si creata de floci negri si incretiti. Fara sa pierd vremea mi-am ...



    Login