Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Revelionul cu tata
Autor : Mihaibros - 2020-01-04
Citita de 9312 ori - Nota 4.44 (52 voturi)
Era 31 decembrie 2019 și eram foarte bucuros sa trec într-un an nou. Mama mea era plecata cu niște prietene la munte iar eu rămas în Ploiești în orașul natal cu tatăl meu sa facem Revelionul împreună.. Zis și făcut.
Mama a plecat de data de 31 în jurul orei 2 dimineața,  eu stăteam pe telefon și ma uitam pe YouTube în timp ce tatăl meu dormea lângă mine pe saltea, cu fata în sus, cu o mana pe lângă corp iar cu cealaltă în jurul minunatelor lui coaie de bărbat, pula lui fiind așezată pe partea stânga, am crezut inițial ca are erectie, am pus pana pe ea și era foarte moale. Eu deseori ii puneam mana pe pula, ii pipaiam coaiele și era treaz ii mai făceam un mic sex oral.. Ma rog.
Am auzit mașină prietenelor mamei mele, gata a plecat !
Am rămas doar eu și tatăl meu. Doi bărbați, doua pule adevărate și 4 coaie adevărate.
Prima experienta sexuala cu tatăl meu a avut loc acum 2 ani și puțin iar pana acum am văzut diferențe destul de mari la pula minunata a tatălui meu, în sensul ca părea mai groasa, iar coaiele mai mai mari. Asa vedeam eu... Despre mine însă.. În 2 ani, pula mi a mai crescut cu 2 cm, o aveam aproximativ de 16.5 17 cm, capul pulii mereu fiind decalotat, la coaie ma purtam mereu epilat fiindcă eram genul de persoana care îmi atârnau coaiele, și nu îmi plăcea sa am par pe ele.
Tstal meu însă de la o vreme începuse sa își lase par de la buric spre pula și puțin în jurul pulii, dar la coaie era epilat, pielea fiind foarte fina cand ii atingem coaiele lui frumoase,  coaiele tatălui meu, coaiele de unde eu vin, buna lui spermă de bărbat, chiar dacă avea 50 de ani ca fizic arata frumos slăbuț, cu mușchi, abdomen plat iar o pula frumoasa și doua coaie mari și atârnate pe care le am supt foarte mult timp.
După ce mama mea a plecat eu m am băgat la somn, eram îmbrăcat într-o pereche de Bermude și atât, iar tata doar în boxeri strâmți de culoare albastru.. Tata fiind cu fata în sus, și în partea mea dreapta eu mă pun pe o parte astfel încât mana lui stânga care atârnă pe lângă corp sa îmi atingă pula, m am așezat în asa fel încât tata țineau palmă în sus iar eu așezându-mi pula și coaiele mai într-un loc, le am pus în palma tatălui meu.iar cu o mana pe abdomen, atingând ușor cu cotul, corpul pulii al tatălui meu, după 2 minute simt cum tata strânge palmă, apucandu mi și pula moarta și coaiele și adorm.
Este 31 decembrie dimineața, ma trezesc cu pula aproape erecta iar tata dormind aproape în aceeași poziție avea o pătură pe el, i o dau jos și rămân uimit dragii mei, tata avea pula beton în sus, spre buric dar nu asta m a uinit, ci faptul ca că atât capul pulii + jumătate de pula era în afara boxerilor, tata avea o pula asa lunga încât dacă i o aranjam spre buric iesea din boxeri.. Wow.. Când ii vând pula sculata mi am dat seama ca s a odihnit destul și e timpul sa îl trezesc dar nu în orice fel. Ma uitam la calul lui de pula mare și decalot, îl ating cu mana și ii bag pula în boxeri și îl îndrept pe partea dreapta dar tot aproape ieșea din boxeri asa ca m am dat bătut și am plecat în bucătărie sa îmi fac o cafea. După 20 de minute savurând cafea vine tata în bucătărie fără boxeri, cu pula moarta și coaiele mari lăsate și mișcându-se haotic stânga dreapta.
Eu : Eee, ia te uite, buna dimineața, s a trezit dulceață..?!
Tata : daa, dulceață asta mica mica ( luându-și pula în mana și arătând o spre mine)
Eu : haaa, da, pot sa zic ca ai 3 lucruri dulci, nu pui și ouțele? Hihi
Tata : da, asa e. Totul e dulce de la tata.
Eu : nu te contrazic.
Tata : adica? Te referi la....?
Eu: daa tu, la ce iese din ouțele tale, știi tu.
Tata: da..
In momentul ala ma duc la el, ma pun repede în genunchi ii iau pula în mana și ii dau un pupic pe capul pulii și ii zâmbesc.
După ce am băut cafeaua m am dus sa ma joc pe pc, lăsându-l pe tata în pula și coaiele la vedre pe scaun uitându-se la TV. După circa 3 ore tata vine în camera mea și ma găsește la pc jucandu ma un joc video
Tata vine în dreapta mea aproape de birou, și având pula moarta era atât de lunga încât aproape atingea biroul, el stand în picioare 
Tata : ce te joci tu aici?
Eu : league of legends tata.. Trebuie sa distrug baza inamica și nu trebuie sa mor sa nu aibă ceilalți mai multa putere în fata mea.
Tata  aa.. Si în jocul asta sunt d alea skin-uri? Ca și când te jucai Fortnite aveai skin-uri..
Eu : da dar nu am bani sa cumpăr skin-uri de Crăciun.
Tsta : îți dau eu 200 de lei te duci la magazin și îți cod paysafecard dacă merge cu psf, ca nu am bani pe card..
Eu : daa da merge cu cod psf, mulțumesc mult tatii
Ma ridic îl iau în brate, iar pula lui i o simt pe picior și ma săruta pe gat, îmi da banii, iau codu ajung acasă iau skin-uri și ma joc cu cele mai tari skin-uri de Crăciun pe league of legends. După ce termin un meci de LOL ma duca wc și surpriza, îl găsesc pe tata aici, epilandu se la frumoasa lui pula, abia începuse.
Eu : ee ce faci?
Tata : uite nu vreau sa ma prindă anul noul cu par la dulceața fiului meu...
Eu : adevărat... Bine spui... Te ajut sa nu te tai cumva?
Tata :  nu m am tăiat niciodată dar dacă vrei poți sa îmi ții câte un coi în mana și mi le dai pe rand sa dau jos parul de pe ele..
Eu : dar nu ai mai deloc par pe ele...
Tata : sunt câteva fire... Ție ți ar conveni când cineva îți ia un coi sau ambele coaie în gura sa simți ca își smulge parul de pe ouțele tale?  Ee nu iti convine vezi..
Eu mă conformez și. Ii iau câte un coi în mana, având pula lui în fata mea, era moarta dar fraților foarte lunga și grosuta, eram curios de cât o are și acum.
Eu : încep sa rad doamne tata, cum de ai așa lunga pula nu îmi dau seama.. Pot sa ți o masor iar?
Tata... Of ma ți din treaba dar hai repede ca și eh sunt curios câti cm de dulceață am.
Eu iau o riglă o pun deasupra pulii și vad... 17.2 cm moarta baa, o pula de 50 de ani moarta detot 17 cm cât este a mea sculata omg...
Eu : doamne... 17 cm în starea asta.. Vai..
Tata. : fiule hai sa îți zic ceva, ca știi ca pula după vârsta de 20 de ani, creste dar mai greu și se îngroașă..
Eu.. Nu știam, sper sa fie a mea la fel..
Tata hehe, doar unul din generația asta are pula ca a mea, nimeni nu o sa o aibă ca a mea. Hi hi
Eu...: tata as vrea sa nu ma prinde nici pe mine anul noul cu par la pula, vrei sa ma razi tu?
Tata se ma ajuta sa ma rad, îmi tine frumos pula mea moarta și o măsoară... Spre surprinderea mea, pula mea moarta avea 12 cm...
Tata : 12 cm asa.. E ok, sculata o ai de 16 presupun nu?
Eu.. 17 cam asa..
Tata : e bine fiule.
Tata între timp îmi mai tine coaiele în mana, ma ajuta sa nu ma tai, terminam amândoi și eu ma duc sa ma culc sa rezist de Revelion iar tata se uita la TV.
Pe la ora 21 ma trezesc și ma duc în sufragerie, îl găsesc pe tata dormind ușor, dezbrăcat detot, cu pula moarta și coaiele extrem de mari și atârnate fiindcă era foarte cald în casa. Ma apropii ii iau pula un mana și simt acel miros de pula, de coaie, yami as fi băgat-o în gura atunci    dar i am dat o limba pe capul pulii.
După câteva minute se trezește, mai stam de stam de vorba de ne pregătim de Revelion era 23:40.
Tata în pula goala îmi spune : dezbrăca-te și tu sa fim amândoi dezbrăcați, zis și făcut. Amândoi în pula goala, cu coaiele atârnate, în picioare ascultam de afara pocnitorile, artificile cu sampaniile în mana gata... Se face 00 00 deschidem sampaniile, eu îl stropesc pe tata cu șampania din mana mea și el la fel. Ciocnim și bem atât mie cât și lui ni se scurge pe abdomen, pe pula și pe coaie șampanie. Dar stam asa.
Eu beau vreo 2 pahare și tata vreo 3 sticle de șampanie, era puțin ciupit.
Se face ora 2 dimineața, eu eram în pat, îmi puse boxeri pe mine cu pula puțin în sus, cu coaiele atârnate și pline de sperna ce voiam sa o elimin.
Îl vad le tata intrând în lași de dans oarecum pe usa, dezbrăcat tot cu pula și coaiele plimbându-se dintr-o parte în alta vine la mine și îmi spune
Tata : 2020 fiuleee, eeeee și ma săruta pe gura, și având pe pe deget niște șampanie, ii iau degetul și îl bag în gura, dar în loc de șampanie simt gust de pula și coaie și mi a venit o pofta sa sug o pula sau măcar niște coaie de bărbat.
Eu  cam miroase a pula tata.. Nu a șampanie..
Tata : eee , nu miroase a pula, miroase a dulceață.
Eu : asa.. A dulceață pulii tale miroase.
Tata : fiule, eu la munca an un coleg, iar fiul lui de 20 de ani este tot cu bărbații, ai vrea sa ii spun sa vina poate va distrați?.
Eu : da.. ( neavând încotro)
După mai puțin de 30 de minute vine un băiat slăbuț, fără foarte mulți mușchi la ușa mea, îl invit bem 2 pahare cu șampanie
Eu : mi a spus tata ca tu esti gay, nu?
Alex : da.. Mai sug pula și coaiele tatălui meu uneori doar atât.
Eu : și eu la fel, adica nu am simțit alta pula sau coaie în gura dedat pe ale tatălui meu.
Alex :și eu la fel... Mi as dori sa vad alta pula, alte coaie, alt gust de sperma.
Eu : îți pot ofer tu.
Alex se lasă în boxeri, ce vad eu doar prin boxeri nu era wow. După ce își da jos boxerii , într-adevăr avea pula, era moarta tot de vreo 11 12 cm moarta ca a mea.. Epialt tot, iar coaiele erau medii atârnate, avea pula detot belits semn ce ca a futut ceva la viata lui. Ma apropii de el, ii iau un coi în gura și pe celalalt și când are erectie totala, o pula cam de vreo 16 cm aproape ca a mea și ca lungime și ca grosime, era identica sa zic asa. Capul pulii belit, îl iau un gura și îl umezesc bine sa alunece.
ACUM VREAU SA TRAG UN SEMNAL DE ALARMA
Majoritatea spuneți ca 16 cm sau 15 cm e mic pentru o pula însă Alex având pula cam de 16 cm, credeți-mă, deschideam gura cât puteam de mult, întra capul pulii care avea 4 cm și încă 6 cm de pula, atat întra în gura. Am încercat sa ii iau toată pula dar nu putem.  Deci orice persoana care are o pula de 14 cm și nu a făcut sex vreodată nu va temeți ca este ff mare va spun eu sincer.
Ii ling eu capul pulii, coaiele lui Alex și la un moment dat întra tata în camera și ma vede cu pula lui Alex în gura.
Vine și tata lângă mine. Eu eram supus, în coltul camerei, iar în fata mea aveam pt prima data, doua pule și 4 coaie, yoo ce tare.
Alex avea pula beton iar tata moarta, iar pula tatălui meu era moarta cât a lui Alex sculata., Alex rămâne și el șocat câteva minute și ii atinge fundul tatălui meu.
Dragii mei atât de bine este sa sugi o pula frumoasa    vai de nu aveți idee.
Pe rand luam capul pulii fiecăruia și îl lingeam, sugeam fiecare coi. Doua pule și 4 coaie este greu sa le satisfaci.
Tata fiind ciupit doar gemea iar Alex era cam timid, îmi dădea pula și coaiele sa le sug, nu vorbea fierte mult dar zambea, și ma bucuram ca ii plăcea.
Am continuat aproape 40 de minute sa le sug pula celor doi cand eu savurând frumoasa pula a tatălui meu, îl vad pe Alex cum îl strânge de coaie pe tatăl meu, după cu cealaltă mana Alex scoate pula tatălui meu din gura mea și mi o baga pe a lui în gura.... Si în scurt timp am aflat motivul, sperma lui Alex da.  Și a dat drumul. Țin sa menționez din nou ca nu îmi încăpea toată pula lui Alex sculata. O avea cam de 16 cm, puteam sa iau în gura capul pulii, și încă jumate din pula atât. Nu puteam mai mult dar era suficient ca Alex sa îmi dea sperna sa înghit. După 15 secunde simt ceva vâscos și fierbinte pe limba, era o sperma extrem de dulce. A fost mai multa decât tatăl meu mi a dat în timpul unui act sexual, semn ca Alex nu și a golit coaiele lui frumoase. Eu continui sa ii sug pula foarte dulce și frumoase a lui Alex și ii arat ca am în...



    Login