Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRevederea unui fost coleg de liceu
Autor : MikeTinyAs - 2020-05-16
Citita de 7646 ori - Nota 8.19 (109 voturi)
Buna tuturor! Revin cu o poveste traita de mine acum 2 ani cu un coleg de liceu. Adrian este numele lui si este cu un an mai mic decat mine. El era cu un an mai mic si la liceu decat mine si studia mate info, iar eu studiam bio-chimie. Cat timp am fost colegi in liceu nu ne-am vorbit niciodata, ne-am observant mereu pentru ca aveam prieteni si frecventam situatii comune, insa niciodata nu am vorbit sau nu am apucat sa ne intalnim ca sa iesim. El este straight, impatimit al sporturilor, este un party boy si foarte popular in grupurile din liceu. Sau era pentru ca amandoi cand ne-am reintalnit eram in facultate. El arata la fel de bine, avea tot aceeasi tunsoare si atitudine de baiat plin de incredere si sportiv.

Ne-am intalnit cand eu eram in anul trei de facultate, ultimul an, iar el era in anul doi la facultatea lui. Era toamna, noiembrie si amandoi asteptam trenul in orasul nostrum natal care mergea spre Bucuresti. Ne-am observant pe peron, insa nu ne-am salutat pentru ca nu o facusem niciodata pana atunci. Adrian arata bine, este inalt si are pielea continuu bronzata, este saten si are ochii versi si un ranjet strengar. Poarta blugi stramti, iar fundul lui pare destul de bombat si rotund. Ne privim pe furis de cateva ori, pentru ca este clar, ne recunoastem si ne-am fi dorit sa vorbim, pentru ca era ceasul 12 noaptea, iar trenul nostru ajungea la Bucuresti abia la ora 3 noaptea si nu cunosteam pe nimeni, iar pe peron nu erau foarte multi oameni cunoscuti.

Am renuntat la ideea de a mai comunica si ne-am concentrat pe a urca in tren si a gasi vagonul si locul de pe bilet. Mi-am dat seama cumva ca avem locurile in acelasi vagon, dar va spun ca niciodata n-as fi crezut ca am fi nimerit in acelasi compartiment. Era un compartiment momentan gol, numara 6 locuri iar locurile noastre erau la geam unul in fata celuilalt. Se pare ca pana la Bucuresti ne vom spune buna, poate chiar vom schimba si mai mult decat un salut nevinovat.

Ajunsese inaintea mea si s-a instalat, isi asezase bagajele si totul era comod pentru el acum. Insa pentru mine era putin mai greu. Am avut un troler mai solid si imi era destul de greu sa il ridic pana la suportul de bagaje care era deasupra noastra. M-a vazut ca ma deranjeaza trolerul si mi-a pus pana pe el. Are niste maini foarte frumoase, degete lungi, cu vene pe ele , unghii lungi si ingrijite si degete puternice.
Adrian: Lasa-l la mine ca te ajut cu el.
Eu: iti multumesc si btw. Buna!

Cand s-a apropiat de mine si a ridicat bagajul, s-a apropiat asa tare de mine si si-a ridicat bratele, incat i-am putut simtii foarte bine tot mirosul puternic de barbat. Era parfumat cu sauvage si mirosea a aftershave. Imi placea la nebunie, mirosea a curat, dar in acelasi timp a testosteron puternic. Imi placea mult ca era bronzat, asa are el pielea si are o figura asa mai strengareasca, bad boy, insa pare un tip de gasca, dar care te poate rupe pentru placerile lui futacioase. In timp ce imi indesa bagajul ca sa se fixeza cat mai bine pe suport, m-am asezat pe scaund. Capul meu era acum la nivelul slitului sau si ii vedeam oarecum conturul pulei prin pantaloni, dar incercam sa nu fac evidenta surprinderea mea. Chiar ma gandeam in acel moment, oare daca si la pula miroase la fel de bine. M-a surprins ca involuntar si-a pus mana la pula si l-am vazut cum si-a ridicat-o. Probabil il strangea slipul.

Apoi s-a asezat si el pe scaun in fata mea. Si-a bagat castile in urechi si a inceput sa asculte muzica uitandu-se pe geam. Era miezul noptii si trenul mergea ba mai incet, ba mai rapid. Oscila. Incercam sa nu ma uit mult spre el ca sa se prinda ca il urmaresc cu privirea si ma prefaceam ca ma uit in telefon sau pe geam. El ramasese intr-un tricou verde si purta blugi. Statea cracanat. Imi placea ca ii puteam vedea frumos pectoralii rotunzi si sfarcurile mici si tari intarite prin tricou, dar si picioarele, pulpele si gambele le avea dezvoltate si stateau sa iasa din materialul de denim.

Probabil s-a plictisit si dintr-o data m-a abordat.
Adrian: nu asa ca am fost in acelasi liceu? Te stiu ca umblai cu un grup pe care il cunosteam si eu. Si stiu ca esti mai mare decat mine cu un an. Da nu pari, pari mai mic.
Eu: da, eu te stiu, erai in clasa cu o prietena si mereu te vedeam pe hol.
Dupa toata abordarea aceasta am inceput sa vorbim si sa ne povestim chestii. La ce facultati suntem, unde locuim si ce facem in prezent. Eu am apartamentul meu, el statea in camin cu inca un baiat, coleg de liceu pe care il stiam si eu si pe langa facultatea de sport, mai facea si inot amator, dar se tinea de el cu putina sala. Se vedea din liceu ca este pasionat de sporturi.

Adrian: tu ai fost in clasa cu bunoaca aia cu tate mici si cur mare, laura. Mama ce buna de pula era gagica aia. Cica se ardea cu tot liceul, avea gaurica larguta rau. N-am apucat sa ma bag la ea, da un prieten a dat acolo si zicea ca avea gaozu la fel de larg ca pizda.
Eu: Da, nu imi dau seama. Nu am cunoscut-o asa niciodata. Nu stiu ce sa iti zic.
A intervenit o tacere si intr-un moment si-a pus un ranjet diabolesc pe fata. S-a uitat la mine si s-a apropiat incet.

Adrian: Aaaaa, deci e adevarat, ah? Se zicea ca iti place pula. Nu te atrag femeile, nu? Auzisem ceva ca esti mai feminin si iti place pula. Scuze ca zic asa, nu judec pe nimeni. Nu ma deranjeaza ce si cum se comporta lumea in futut.
Eu: da, sunt bisexual.
Adrian: aha. Interesant. Si cum e sa sugi pula? O sugi? Fii sincer. Ma intereseaza asa, ca n-am de unde afla lucruile atea si macar trece timpul mai repede.

Ma surprindea foarte tare ca era chiar interesat si se apropiase de mine. Inseamna ca il interesa si nu il dezgusta ideea. Imi placea cum miroase, era foarte bine parfumat si curat. L-am complimentat si mi-a multumit, mi-a ranjit si a m-a intrebat din nou despre oral. I-am zis ca da, am supt pula si nu este ceva de care ar trebui cineva sa se sperie. E un gest foarte intim, deloc vulgar si foarte excitant pentru partener. Isi musca buza de jos si il vedeam cum se mai atinge cu mana dreapta la pula. Cred ca era destul de interest de subiect si imi tot zicea ca fostele lui partenere erau sperite ca de bombe cand venea vorba sa ii faca oral. Era destul de suparat ca primise doar foarte putine orale.

Discutia ne-a fost deranjata de controloul de bilete care a intrat in compartiment si ne-a cerut biletele. Cand mi-a vazut legitimatia de student si buletinul, m-a intrebat cum ma cheama pe facebook si mi-a cerut cerere de prietenie. Ne-am imprietenit si a inceput sa se uite prin pozele mele. Aveam cateva poze pe profil din vara de cand fusesem in grecia. Eu port slipuri la plaja si cand merg la piscina si a intrat pe aceste poze.

Adrian: ia uite ce chilotei ai aici. Poti din astia, nu iti place sa porti shorturi?
Eu: nu, mai ales ca atunci cand merg la plaja, vreau sa ma bronzez pe cat mai multa piele.
Adrian: da, am si eu slipi din astia, eu ii port pentru ca am nevoie la bazin, la inot. Imi plac ca imi fixeaza stii tu ce bine in ei, haha.
Eu: da, sunt destul de sexi si mie imi plac, imi fac fundul mai frumos.
Adrian: aaaa stai bine pe cur, nebunule. Ia sa vad.
M-am conformat foarte repede, ca nu mi-a venit sa cred ca voia sa imi vada curul prin pantaloni. M-am ridicat in picioare si m-am intors spre el. purtam chiloti si blugi negri din denim stramti. M-am intors spre el si in 5 secunde, cat stateam cu spatele la el si putin aplecat, am simtit cum mi-a bagat mana intre picioare pe la spate si m-a apucat ferm de zona dintre coaie si gaoz. Am tresarit ca un pic m-a si durut incet si placut, apoi mi-a zburat o palma peste buci. S-a auzit un ecou...



    Login