Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Relu, un zidar de milioane
Autor : dorian85 - 2015-09-18
Citita de 9218 ori - Nota 5.55 (276 voturi)
M-am intors acasa de la cursuri. Era trecut de ora 14, eram flamand ca un lup si teribil de excitat. Mi-am aruncat rucsacul pe pat, m-am dezbracat la repezeala, m-am bagat sub dus si am revenit in camera dupa 10 minute, infasurat la brau cu un prosop, sub care imi atarna pula in semierectie. Mi-am facut repede 2 sandviciuri cu sunca si casacaval si am insfacat o doza cu bere rece de la frigider. M-am intins pe pat si am inceput sa mananc gandindu-ma la tipa de la seminar, care mi-a aprins simturile toata dimineata. Tipa era draguta, mignona, cu parul negru, ochii negri, un corp traznet, tras ca prin inel, cu solduri frumos arcuite si un bust nu prea mare. De obicei venea la facultate imbracata cu blugi si tricouri, dar astazi si-a pus o fustita scurta care-i scotea in evidenta picioarele superbe si o bluzita scurta si mulata, cu un decolteu adanc in V, prin care se intrezareau sanii ei frumosi si tari. M-am abtinut cu greu ca sa nu sar pe ea si sa-i dau jos bluza, apoi sa-i sarut si sa-i musc sanii aceia obraznici si provocatori. Tot seminarul am avut pula ca un stalp.
La dracu! I-ar mi s-a sculat pula si s-a facut beton! Mi-am terminat sandviciurile si am inceput sa sug berea direct din cutie. Eram iarasi teribil de excitat. Din pacate nu mai aveam o gagica a mea, pentru ca de 2 luni am rupt relatia cu fosta prietena, iar tipul caruia i-o mai trageam din cand in cand, ca sa-mi golesc coaiele de samanta, era plecat pentru o saptamana la bunicii lui. Aveam coaiele asa pline de sperma, ca simteam ca pot exploda in orice moment. OK, as fi put face o laba ca sa ma usurez, dar era altceva! La nevoie o mai faceam, dar in afara de usurarea de moment cand ejaculam, nu simteam nicio placere. Altceva era cand ma futeam sau o dadeam la muie! O pizdulice calda si umeda, un cur fraged si stramt de adolescent, cat si o gura nesatula care mi-o suge cu disperare, imi produc niste placeri colosale, ma excita la culme si ejaculez cu o imensa satisfactie. Ca sa nu mai vorbim de sarutari, imbratisari, mangaieri si toate prostioarele dulci pe care la faci in pat cu gagica cand esti super excitat. Astea ma fac mereu fericit cand ma fut!
Gandurile mele au inceput sa o ia razna si eram din ce in ce mai excitat. Mi-am aprins o tigara ca sa ma linistesc, am mai luat o bere din frigider si am iesit pe balcon sa o beau. Afara era cald, adia usor o briza care imi mangaia placut pieptul gol si paros, racorindu-mi pe sub prosop coialele paroase si transpirate de excitare. Da, sunt un tip cam paros, fara sa fiu insa un urs sau o gorila. Am o pilozitate masculina accentuata care imi confera multa virilitate, fiind teribil de seducatoare si foarte excitanta, dupa cum mi-au spus partenerele mele de sex. Pieptul este acoperit de o blanita neagra si creata care se continua cu o dunga paroasa de-a lungul abdomenului, pana la tufa deasa de floci care imi imbraca zona pubiana, radacina pulii cat si coaiele mari negricioase. De asemenea mai am par pe brate, picioare, coapse si fese. Cu toate ca sunt paros, gagicile raman cu ochii lipti de mine, cand sunt la strand! In general, sunt considerat de femei ca un tip aratos, mai ales ca ma port in trend, usor nebarbierit, care imi da un aer de macho.
In timp ce imi beam berea am inceput sa-i privesc pe baietii de pe santierul din vecinatatea blocului meu. Aproape de mine lucrau vreo 5-6 insi, toti tineri si bine facuti, asa cum te-ai astepta sa fie toti muncitorii din constructii. Fiind destul de cald, doi dintre ei lucrau la bustul gol si imi placea sa le privesc trupurile musculoase, vanjoase, lucind de transpiratie. Simteam cum imi clocoteau coaiele. La naiba! Eram teribil de excitat! Mi-am inchis ochii si mi-am inchipuit cum ar fi daca as mege la ei, asa cum eram infasurat numai cu un prosop si i-as intreba daca nu ar dori sa faca o pauza, ca sa ne distram impreuna. Doamne, ce ganduri parsive aveam! Iar am luat-o razna! De atata excitare, ma stapaneam cu mare geutate.
Dupa cum cred ca ati banuit, sunt un barbat normal, caruia-i plac femeile, desi am avut cateva experiente cu baieti, in care insa am fost numai dominant si activ. Fara sa ma laud, sunt destul de bine dotat, am o pula frumoasa si cam groasa, care cand este sculata are cam 20 de cm, cat si niste coaie mari si paroase, care de regula sunt pline pana la refuz cu samanta. Nu sunt un tip inalt, dar nici scund. Fara sa fiu un musculos din ala de la culturism, am un corp bine proportionat, cu pectoralii frumos reliefati, abdomenul plat, cu brate si picioare puternice si vanjoase.
Imi plimbam privrea peste muncitorii de pe santier, urmarindu-i cum lucrau. Unul din baietii fara tricou s-a indepartat de colegii lui si s-a bagat in spatele unui zid partial inaltat, care il ferea de privirea celorlalti, dar eu de la inaltimea balconului meu il aveam cu totul la vedere. Spre surpriza mea, tipul si-a desfacut cureaua de la pantaloni, a tras in jos salopeta si boxerii si a inceput sa urineze intr-un jet puternic, oftand de placere. Ma holbam la el parca vrajit, fiind incapabil sa-mi iau privirea de la pula lui mare mare ca o coada de ciocan, care continua sa elimine jetul acela de urina galbena si calda. De felul meu nu ma dau in vant dupa fetisuri sau perversiuni sexuale si prefer mai degraba sexul comun, obisnuit. Dar imaginea acelui barbat tanar si foarte sexy, aproape dezbracat cat si pula lui atat de mare, urinand cu putere, mi-au dat niste fiori puternici care mi-au cuprins tot trupul, iar prosopul mi s-a ridicat in sus, de la pula mea in super erectie.
Tipul si-a lasat capul pe spate cu ochii inchisi si a continuat sa urineze cu placere. Il priveam in continuare cu aviditate si cu o placere deosebita, cum nu am mai facut-o niciodata pana atunci. Deodata, tipul a deschis ochii si a vazut ca il priveam. Pe moment, jenat, a vrut sa se intoarca cu spatele la mine, dar apoi a renuntat vazand ca il sorbeam din priviri, iar pula mea se inaltase semeata de sub prosop. Privind insistent spre mine, tipul a inceput sa-si frece pula care inca mai urina. La naiba! Asta era prea de tot! Apoi tipul si-a scuturat pula de ultimi stropi de urina si a inceput sa-si faca o laba viguroasa, gemand de placere. Imediat pula s-a alungit ca un sarpe in mana lui, iar eu am inceput sa respir accelerat, inima batandu-mi cu repeziciune in piept dezbracat. Brusc, tipul s-a oprit din frecat, si-a tras pantalonii pe el, mi-a zambit larg privindu-ma insistent, dupa care s-a reintors la camarazii lui, reluandu-si munca. Am avut impresia ca tanarul a dat din cap afirmativ si mi-a facut cu ochiul, dar putea fi doar o parere generata de imaginatia mea exaltata.
Am mai ramas inca o vreme nemiscat, aproape hipnotizat, urmarindu-l pe tip cum lucreaza, apoi in cele din urma am revenit in camera mea. Nu imi venea sa cred ca m-am schimbat cu 180 de grade si ca m-am excitat ca un labagiu adolescent, vazand un barbat urinand! Ca doar am mai vazut la viata mea destui barbati care urinau langa mine la pisoare si nu m-am excitat de loc. Oare, nu mai eram integ la minte, ca m-am excitat atat de tare? Ceva s-a intamplat cu mine! Eram excitat de mai bine de 5 ore, de cand am vazut-o pe Lidia la seminar. Trebuia sa-mi revin si sa preiau controlul. Ce naiba, eram barbat in toata firea!
De fapt, eram insetat de sex de cateva zile, de cand Raducu nu a mai venit pe la mine ca sa-l fut si sa-mi golesc in el coaiele pline cu samanta. Baiatul asta dulce si frumusel era nepotul doamnei care imi inchiriase garsoniera. Raducu era gay, fiind un elev eminent in anul IV, la un liceu renumit din oras. Ne stiam de cand m-am mutat in garsoniera matusii sale si era innebunit dupa mine! Venea pe la mine de 2-3 ori pe saptamna ca sa-l fut, iar sambata sau duminica, daca nu aveam alt aranjament cu vreo gagica, ramanea peste noapte cu mine si dormea cu capul intre picioarele mele, luandu-mi pula in gurita ca pe o suzeta. O nebunie! Bineinteles ca si mie imi placea enorm si imi goleam coaiele in gurita lui dulce de cateva ori pe noapte. Baiatul imi lipsea de ceva vreme, de aia eram atat de statut.
Dar sa ne intelegem, asta nu insemna ca eram gay sau bisexual! Nici vorba! Raducu era singurul baiat pe care il futeam si asta numai pentru ca imi era mila de el! Eram teribil de impresionat cu cata disperare ma ruga sa-l fut in cur si sa-i dau muie si cat de fericit era cand ma goleam de sloboz in gura lui mica si flamanda de pula! Apoi, coplesit de placere, baiatul ma acoperea cu sarutarile lui infocate si imi lingea cu pasiune tot trupul, din crestet si pana la talpi, dupa care ca un nesatul, ma implora sa-l iau din nou la pula. Trebuie sa recunosc ca si mie imi placea foarte tare sa fac sex cu Raducu, sa-l fut si sa-mi golesc coaiele in el de mai multe ori, atunci cand il posedam. Raducu imi oferea cu mult mai mult, decat o faceau de obicei femeile. Cu mai multa pasiune, cu o sinceritate absoluta si o daruire totala. Un pusti minunat, dulce si foarte tandru.
Dar nimic nu imi era de folos in acele momente! Ma dureau coaiele ingrozitor, erau umflate si tari ca niste mingi de tenis. In disperare, am inceput sa mi-o iau la frecat! Dar, nu! Nu eram un labagiu! Trebuia sa gasesc ceva de futut si sa ma descarc de sloboz, ca un barbat onorabil! Pana atunci, era mai bine sa-mi sting pulsiunile cu un dus racoritor. Am intrat la baie si nu m-am putut abtine sa nu imi admir trupul in oglinda imensa de pe perete. Doamne, ce barbat sexi eram! Ce pula zdravana si teapna, ce coaie mari si unflate aveam! Unde erau pizda sau curul pe care eram disperat sa le sparg, ca sa-mi golesc samanta ce clocotea in coaiele mele? Dupa 10 minute de dus, am iesit de la baie mai racorit, mai calm si cu pula in semierectie. Doar coaiele imi erau pline, gata sa explodeze.
In timp ce ma stergeam cu prosopul am auzit soneria de la interfon. Oare cine sa fie? Raducu era departe, la bunicii sai. Gagica nu mai aveam. Prietenii mei ma sunau inainte sa treaca pe la mine! Stiau ca eram mare crai si imi placea enorm sa fac sex, de aceea ca sa nu faca vreo gafa, ma sunau mereu in prealabil.
- “ Cine e? “ - am intrebat la interfon.
- “ Pai, sa vedeti…” mi-a raspuns o voce sovaielnica de barbat. “ Lucrez pe santierul de langa dumneavoastra … si va rog sa-mi permiteti sa folosesc pentru cateva minute baia dumneavostra.”
Am inlemnit. “Ar fi putut sa fie tipul de mai inainte? Baiatul care se urinase si a facut laba in fata mea, privindu-ma cu subinteles?” Coaiele au inceput sa-mi tresalte nervoase. ”Nu! Nu se putea sa fie adevarat!” Era o singura cale sa aflu adevarul, asa ca i-am raspuns, apasand butonul de acces de la intrarea in bloc:
- “ OK, acum poti sa intri. Stau la etajul doi, pe stanga, langa scari.”
- “ Va multumesc!”
Imediat am auzit soneria de la usa si asa dezbracat cum eram, m-am preciptat sa-i deschid. Da, era tipul meu! De aproape parea mult mai tanar si mai seducator. Era imbracat cu o pereche de blugi si o camasa inflorata, descheiata de tot, care-i scotea in evidenta piep...



    Login