Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Relu, un zidar de milioane (3)
Autor : dorian85 - 2015-10-01
Citita de 7160 ori - Nota 6.75 (208 voturi)
Am simtit ca muschii anusului amicului meu s-au relaxat, iar el a inceput timid sa urce si sa coboare pe tija pulii mele. Curul lui stramt era mulat perfect pe pula mea belita pana la refuz si o strangea cu putere, ca intr-o menghina. Ce senzatii unice, pe care nici o pizda de gagica normala nu poate sa ti-o ofere! Apoi a accelerat cursa si ca sa ma innebunesca de placere, cand curul lui incepea sa lunece in jos pe pula, se contracta cu putere, belindu-mi pula pana la refuz. Era randul meu sa simt durere si placere in acelasi timp!
- “Amice esti bestial! Ciudat, ne futem de ceva vreme si inca nu stiu cum te cheama.”
- “Aurel, mai scurt Relu! Dar pe tine?”
- “Tudor, dar amicii imi spun Teo!”
- “Prefer Tudor, e mult mai barbatesc si ti se potriveste perfect!
Dupa aceea Relu a accelerat cursele, iar eu m-am inaltat sprijinindu-ma pe coate si am inceput sa dau din cur, pompandu-l cu putere. In fond, eu eram barbatul dominant care trebuia sa-l futa! Ne-am coordonat miscarile, iar efectul a fost fantastic. Eu il futeam izbindu-l de jos in sus, iar el imi dadea contre strangad cu putere din anus si buci. Relu era in culmea fericirii, gemea si grohaia de placere, cu capul pe spate si ochii inchisi. Mi-am coborat privirea si i-am vazut pula tare, inaltata in sus, in erectie maxima. Am apucat-o strans cu o mana si am inceput sa i-o frec. Tipul nu mai putea de placere, a inceput sa-si miste soldurile facand opturi cu pula mea, iar eu il izbeam in cur cu forta si i-o frecam cu putere. Relu a inceput sa racneasca de placere, s-a umplut de transpiratie, care curgea de pe trupul sau musculos si incordandu-se puternic si-a dat drumul in jeturi ample. Urla fericit si ejacula cu putere, umplandu-ma cu sperma lui abundenta si calduta.
- “Oauuu! Baga-mi-as pula, ce bine poate fi! Ahh! Ahh!, Asaaa! Fute-ma cu putere Tudore! Sparge-ma cu pulanul tau colosal, fa-mi matele terci! Imi place asa de mult, ca as sta in pula ta la nesfarsit! Esti nemaipomenit de bun, Tudore! Ahhh!”
- “OK, prietene. De azi inaintre pula mea iti sta la dispozitie oricand vrei tu! De acum cunosti drumul!”
- “Hai, Tudore ! Goleste-ti slobozul in mine, ca sa simt ca sunt al tau!”
Stimulat de placerea lui imensa mi-am accelerat pompatul, iar el aplecat peste mine strangea constiincios sperma imprastiata pe fata si pe pieptul meu. Cum statea asa aplecat, pula mea intra mai usor in curul lui deja largit, iar pompatul meu era mai eficient. Eram pe punctul sa ma golesc si eu. Simteam cum sperma urca din coaie spre pula, iar aceasta se ingrosa mai tare umpland tot curul amicului meu. Acesta a sesizat momentul, si-a contractat fesierii si anusul, strngandu-mi ca intr-o menghina pula umflata. Imediat am explodat cu putere ajaculand abundent in curul lui, iar Relu simtind sperma calda care-i umplea intestinul a incepu sa urle de placere. Apoi a inceput sa ma sarute innebunit de fericire, continuad sa stranga din cur ca sa nu se scurga slobozul ejaculat. Am preluat initiativa si am inceput sa dau din nou din cur cu putere si mi-am bagat limba adanc in gura lui Relu, ca si cum l-as fi futut. Acesta fiind penetrat de mine pe ambele parti, gemea incantat de placere.
Am vrut sa fiu parolist si cat timp pula mea a mai ramas in erectie am continuat sa-l fut pe Relu cu aceeasi inversunare, facand clabuci de sloboz la curul lui. Din cand in cad, el isi ducea mana la cur si culegea spumele de sperma care se preligeau pe langa pula mea, apoi isi ducea degetele la gura si le lingea cu o deosebita satisfactie .
- “Ia spune-mi! E buna smantana mea, acum dupa ce am batut-o bine in curul tau?”
- “Tudore, e minunata! Are un gust fantastic! Nu ma mai satur de ea!”
Stateam amandoi imbratisati cu trupurile leoarca de transpiratie, mirosind puternic a sudoare de barbat, iar in camera s-a raspandit un miros accentuat de pula si de cur futut. Recunoscator ca l-am futut asa de bine, Relu a inceput sa ma sarute dragastos si pasional pe gura, pe fata, pe ochi , pe barbie, pe gat si pe piept. Pula mi s-a inmuiat in curul lui cald si cleios, iar sperma a inceput sa se prelinga pe langa pula scurgandu-se pe coaiele si coapsele mele. Din cand in cand, Relu isi intrerupea sarutarile si isi ducea mana acolo, culegea spema scursa si apoi isi lingea degetele. Cu pula complet flescaita am iesit din curul lui Relu, iar acesta s-a rostogolit intizandu-se pe spate langa mine. Baiatul zambea fericit, desi inca mai gafaia, iar transpiratia curgea rauri de pe trupul sau incins de efort si excitare.
- “Sa-mi bag pula, ce futai strasnic am avut! Tudore, ai fost minunat, iar pula ta e fan- tas- ti-ca!!! Iti multumesc prietene! Esti foarte valabil, iar pula ta nu are egal.”
Cuprins de entuziasm, Relu s-a aplecat peste mine si a inceput sa-mi linga pula cu recunostiinta, curatandu-o de urmele de sperma ramase dupa ce am scos-o din curul lui. Apoi s-a ocupat de coaie pe care mi le-a lins meticulos iar l-a sfarsit le-a luat fericit la supt:
- “Of, ce dragi mi-s coaiele astea superbe si mari, care mi-au dat o smantinica asa de buna si multa si care mi-au umput gatul si curul cu cel mai gros si mai gustos sloboz de care am avut parte pana acum.”
Dupa ce m-a curatat bine intre picioare eliminand orice urma de sperma, a inceput sa-mi linga tacticos flocii din jurul pulii, apoi peste tot pubisul, urcand cu linsul pana la buric. Dupa 15 minute a terminat cu linsul si fiind din nou flamand dupa pula mea a luat-o iarasi la supt, asa blegita cum era.
- “Ah, Tudore! Ce pula colosala ai, chiar si cand nu e sculata. Nu ma mai satur de ea si de gustul ei minunat!”
- “Prietene, ai grija ce faci! Ca daca o mai sugi mult, s-ar putea sa-mi trezesti “Voinicul” la viata si n-o sa-ti fie prea bine! Cand e in putere, “Vonicul” meu stie una si buna: Sa intre intr-o gaura, sa futa bine si sa scuipe sloboz! Pazea, Relule, ca nu glumesc!”
Insa Relu fiind ahtiat dupa pula mea, nu a tinut cont de sfatul meu si mi-a apucat carnatul in gura, l-a luat la lins, l-a belit cu buzele, dupa care a inceput sa il suga cu mult patos. Evident ca am intrat repede in erectie, iar cand Relu a reusit sa-mi ingita toata pula intarita si marita la maxim, m-am intors peste el, l-am asezat cu capul in jos la marginea patului si am inceput sa-l fut in gat ca un meserias (asa o faceam mereu cu Raducu, care se invatase sa-l fut in gat si devenise un partener experimentat). De data asta Relu nici nu s-a inecat, nici nu s-a sufocat, asa ca l-am futut in gat ca lumea aproape vreo 5 minute. Stateam in picioare la marginea patului calare peste capul lui, iar pulanul meu intra direct in gatul lui fara sa se mai indoaie, fara sa-i produca jena sau sa-l sufoce. Din cand in cand imi scoteam pula din gatul lui, ca sa-i permit sa respire normal, iar atunci ca sa-l excit si mai tare, o frecam de fata lui si il lovam cu ea peste buze si peste ochi, curatindu-o de saliva abundenta care era pe ea .
Relu a fost extrem de excitat tot timpul cat l-am futut din nou in gat, aproape ca isi pierduse luciditatea si ma strangea disperat de fese, de parca ar fi vrut sa ejaculez mai repede. Lucru care era mai greu, dupa ce ma golisem in el de 2 ori intr-o ora. Dar in cele din urma, spre imensa lui bucurie si placere m-am golit. Cand am simtit ca imi vine sa ejaculez, mi-am extras pula din gatul lui si am ramas numai cu capul pulii in gura lui, ca sa-mi poata gusta si inghiti tot slobozul iesit direct din pula. Dupa aceea am ramas mult timp cu pula in gura lui, iar el mi-a supt-o cu sete ca pe un biberon, incat am simtit ca mi-a aspirat si ultimele rezerve de samnta din coaie, in timp ce cu palmele lui aspre si muncite imi mangaia tandru bucile tari si paroase.
Obositi si epuizati efectiv dupa atata futai ne-am intins in pat unul langa altul, ca sa ne revenim.
- “Tudor, ai fost iarasi fantastic. E prima oara cand sunt futut in gat de un meserias, fara sa ma doara, fara sa ma inec sau sa ma sufoc si sa simt o adevarata placere. Nu stiu unde dracu ai invatat tu meserie, dar esti un maestru. Ca sa nu mai vorbesc de pula ta, care e fara pereche. Nu-mi vine sa plec de langa tine, as vrea sa stau asa in pat cu tine mereu, dar s-a facut tarziu si cred ca pentru astazi a fost destul.”
- “Dar de ce te grabesti? Ai vreo treaba de rezolvat? Te vezi in seara asta cu cineva?”
- “Nu, n-am nici o teaba si nu am programat nimic pentru seara asta. Voi merge la caminul de nefamilisti unde locuiesc si poate am sa beau 2-3 beri cu baietii care au mai ramas la camin. E vineri, pentru ca majoritatea baietilor sunt de la tara, au plecat acasa, iar caminul e pustiu.”
- “Pai atunci, de ce te grabesti? Relu, mi-ar face o mare placere daca ai ramane cu mine tot weekendul asta! Ce zici?”
- “Multumesc pentru invitatie, dar nu vreau sa te deranjez!”
- “Hai, te rog! Frate, ce futai strasnic am trage in aceste 2 zile libere! Ce zici?”
- “Bine, Tudor! Baga-mi-as pula, ce convingator poti sa fii! Dar cu o singura conditie, sa te fut si eu! Sa-ti dau muie si sa ti-o trag la buci! Acuma, ce mai zici? Te bagi?!”
Propunerea lui Relu m-a lasat masca. Ar fi insemnat sa o iau si eu de la el, adica sa ma comport ca un gay! Inacceptabil, pentru mine care eram un barbat normal, “straight”, cum zic poponarii. Pe de alta parte, eram un om onest si imi placea sa fiu corect fata de partenerul meu. Mi se parea “fair play” sa aiba si el aceleasi placeri ca si mine, sa procedeze la fel ca si mine. Dificila decizie pentru mine!
- “Tudor, am impresia ca ai niste probleme.”
- “Pai, cam asa! Relu, eu niciodata nu am luat-o de la un alt barbat. Sa stii ca nu sunt homo, desi mi-a placut foarte tare sa-ti dau muie si sa te fut in cur.”
- “Te inteleg, dar daca ai face-o cu mine, asta nu ar insemna ca ai fi homo! De unde aceasta prejudecata? Aici nu e vorba de iubire, de sentimente. Facem sex de placere, un exercitiu fizic, mecanic si nimic altceva.”
- “OK, te inteleg, dar ar fi vorba de placerea ta, nu si a mea.”
- “O alta prejudecata gresita! Te asigur ca vei avea niste placeri colosale cand o sa-mi simti pula in tine. Un alt gen de placere, dar la fel de intensa si de excitanta. Cred ca ai auzit de chestia cu prostata. Sa stii de la mine, care o iau deseori la buci, ca e adevarata si nu e o nascocire de gay.”
- “OK, hai s-o incerc si pe asta, ca doar n-am sa mor! Vad ca tu esti inca in viata si plin de energie! Dar, daca n-o sa-mi placa sau o sa ma doara, oprim imediat jocul si … gata!”
- “Bine, asa sa fie!”
Odata stabilite noile reguli de joc, am simtit ca imi era teribil de foame si de sete, asa ca am comandat 2 pizza cu de toate si o sticla de vin rosu. Apoi ne-am dus la baie sa ne spalam, ca eram amandoi transpirati si miroseam ca doi armasari dupa monta! Am intrat amandoi in cada, ne-am spalat si ne-am dusat reciproc. Nici nu am apucat sa terminam ca am auzit soneria de la intrare. Mi-am luat repede pe mine un halat de baie si asa ud cum eram am deshis usa. Am preluat comanda si imediat i-am platit baiatului, spunandu-i sa pastreze restul. Acesta isi rotea curios ochii prin camera curios sa descopere ce-a de a doua persoana, asa ca dezamagit a insfacat bani iar eu imediat am trantit usa in urma lui.
Apoi ne-am dus la bucatarie, am mancat cu multa pofta, fiind epuizati dupa efortul depus anterior dupa care fiind din nou incalziti de vinul acela excelent, ne-am reintors in camera ca sa ne futem din nou. Ce a urmat, a fost cu mult mai tare si mai senzual de cat ce a fost mai inaite. A fost mai mult decat mi-as fi putut imagina in cele...



    Login