Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Relu, un zidar de milioane (2)
Autor : dorian85 - 2015-09-24
Citita de 6875 ori - Nota 6.93 (194 voturi)
Fiind strans imbratisati, am simtit ca si el intrase cu toata forta in erectie, iar pula lui imensa si intarita imi apasa cu putere abdomenul, strivindu-o pe a mea. “La naiba! Ce tare era tipul si ce bine se pricepea sa sarute!” Ne sarutam cu pasiune si gemam incantati, framandandu-ne trupurile cu palmele noastre puternice.
In timp ce-l sarutam l-am codus spre patul meu, apoi ne-am trantit in el, unul peste celalalt. Am facut o pauza, iar tipul a inceput sa se dezbrace, dandu-si jos camasa, adidasii, sosetele, iar la sfarsit blugii si boxerii transpirati de efortul pe santier Am continuat sa ne sarutam rotindu-ne, fiind cand unul cand altul deasupra. In sfarsit, aveam sub mine complet dezbracat, trupul acela fierbinte si minunat, musculos si puternic, usor acoperit cu un perisor moale, galben-roscat. M-am oprit din sarutari, m-a dat la o parte ca sa admir in voie acel trup superb, ca de zeu din Olimp. Nu m-am putut abtine si am inceput sa-l sarut si sa-l ling cu patima, incepand de la pieptul sau masiv, cu sfarcurile intarite, continuand cu abdomenul bine marcat de patratelele de muschi, pana la buricul lui adanc, captusit cu floci moi si desi, de culoarea paiului de grau. Iar tipul gemea cu putere, incantat de limba mea fierbinte si pasionala, mangaindu-mi in nestire capul.
Apoi tipul m-a cuprins in brate si s-a rasucit, ajungand peste mine. Era randul lui sa ma faca fericit. Mi-a indepartat cat mai mult picioarele si s-a asezat cu genunchii intre ele, dupa care a inceput sa-mi sarute si sa-mi linga pieptul, netezindu-mi blanita carliontata cu limba lui mare si umeda, apoi mi-a luat la supt sfarcurile intarite de atata excitare, muscandu-le usor, cat sa ma provoace mai tare. In continuare si-a bagat fata la subsuori si a inceput sa mi le linga, mormaind din cand in cand de placere. Tipul era sedus de pilozitatea mea masculina, pentru ca dupa aceea s-a pornit meticulos sa-mi netezeasca si sa-mi spele cu limba tot parul carliontat de pe piept si abdomen. Limba lui mare si umeda ma infiora de placere, excitandu-ma si mai tare. In timp ce ma lingea cu pasiune, mana lui dreapta imi mangaia interiorul coapselor de jos in sus, pana sub coaie, iar cu celalta imi strangea dureros sfarcurile facandu-ma sa gem din cand in cand. Tipul avea o stiinta speciala sa ma excite la culme numai din sarutari si mangaieri.
Tot lingand si sarutand, tanarul meu partener a trecut de buric si a ajuns cu fata in tufa uriasa de floci aspri si desi care imi acopereau pubisul si radacina pulii. Banuind ca era in dificultate, i-am impins capul spre pula mea ca o maciuca si l-am indemnat:
- “Amice, gata cu linsul, ca mi-ai netezit perii si flocii mai bine decat o pisica in calduri! Ocupata-te mai bine de pula mea, care astepata de atat timp sa fie linsa si supta.“
- “OK, boss! Dorinta ta e ordin pentru mine!”
Imediat tipul mi-a luat pula cu o mana si a inceput sa o linga cu talent. Mai intai capul ei mare si umflat, de culorare maroniei, tumefiat de atata excitare. Apoi a coborat cu limba pe pula in jos, pana a ajuns la radacina cufundata in tufa de floci. Dupa care a revenit urcand in sus, pe partea opusa a ei. Nu s-a lasat pana nu mi-a lins-o pe toata, centimetru cu centimetru, pe toate partile. Dar eu voiam sa mi-o ia in gura si sa mi-o suga bine:
- “Amice, mi-ar place tare mult sa mi-o iei in gura pe toata si sa canti un pic la oboi!”
- “Da’ ce grabit esti Sefu’ sa-mi dai muie!”, zise el, chicotind.
Fara sa mai zica nimic, mi-a cuprins capul pulii intre buzele lui groase si strangandu-le cu forta a coborat in jos, belindu-mi pula cu putere, pana la refuz. Am simtit un curent electric din crestet pana la talpi si am gemut de placere. Apoi cu buzele stranse in jurul pulii, tipul a inceput o cursa de du-te/vino naucitoare. La inceput mai lent, apoi din ce in ce mai repede. Eu m-am arcuit pe spate si mi-am inaltat bazinul, incercand sa patrund cu pula cat mai adanc in el. Simtindu-mi intentia, tipul a coborat si mai mult pe pula, pana cad fata lui s-a cufundat in flocii mei umezi de transpiratie. Dar s-a inecat si a scos-o repede din gura. Apoi si-a ridicat privirea spre mine si cu gura plina de saliva, mi-a soptit epuizat:
- “La naiba, amice! Ce pulan mare ai!”
- “Lasa textele si treci la treaba! Vreau sa mi-o iei la supt pe toata, pana la radacina! Ca daca nu, iti dau eu muie si o sa te fut in gat pana o sa te sufoci! Hai, baga mare!”
Vazand ca n-are scapare cu mine, poate un pic speriat de amenintarea mea, tipul s-a resemnat si a inceput din nou sa mi-o suga, coborand din ce in ce mai mult pe pula, luand-o pe toata, pana la radacina. Imediat ce am simtit ca pula mea a intrat in gatul lui ingust, l-am prins pe tip de cap si l-am apasat bine, cufundandu-i toata fata in flocii mei sarmosi. Apoi am inceput sa dau din cur, intrand si iesind cu repeziciune din gatul lui. In cateva secunde, sperma care fierbea de atat timp in coaiele mele si-a facut drum pana la pula si a explodat in gatul lui cu jeturi puternice, ajungand pana in stomac. Simtind ca baiatul incepuse sa se sufoce cu pula mea prea groasa, dupa ce am ejaculat si ultimul jet de sperma, am scos-o p din gatul lui si l-am pus sa o linga si sa o curete bine.
Odata treaba terminata, l-am prins pe tip de cap si l-am tras peste mine, trupul lui alunecand usor peste al meu, care fusese bine umezit cu saliva lui. Capul lui transpirat de efort a ajuns langa gura mea si am inceput sa-l sarut cu salbaticie, muscandu-i cu pofta buzele acelea groase si rosii ca sangele. L-am cuprins apoi ca intr-un cleste cu bratele si cu picioarele si am continuat sa-l sarut foarte dur si pasional. Il muscam cu sete de buze, de barbie, de gat si de urechi. Amicul meu era coplesit de placere, fiind excitat la culme gemea de durere, dar ofta fericit respirand greu si sacadat.
In timp ce trupurile noastre incinse de excitare se vanzoleau in salbatice imbratisari, am simtit cu uimire pula lui imensa si tare, ca un stalp de piatra, care imi apasa abdomenul si imi strivea dureros pula, molesita dupa ejaculare si atatea ore de erectie. Imi parea rau ca am fost atat de egoist si am uitat de nevoile naturale ale partenerului meu. Cupins de remuscare, mi-am strecurat o mana intre burtile noastre lipite de transpiratie, am luat in mana maciuca aceea uriasa si fierbinte si am inceput sa-i fac laba.
- “Lasa sefu’, nu te mai obosi degeaba! Ma descurc si singur! Mai bine decat laba, imi place sa mi-o frec de cineva! Cam asa!”
Amicul meu a inceput sa dea din cur cu vigoare, ca si cum ar fi futut o femeie aflata sub el, frecandu-si cu putere colosul lui intarit si fierbinte, de de pula mea obosita si flescaita, cat si de blana aspra si deasa de pe burta mea. Tipul era foarte incins, in frecusul ei pula lui puternica si pietroasa mi-o strivea pe a mea ca un tavalug si imi tragea parul de pe burta. Ce nebunie, am inceput sa ma excit din nou!
- “Amice, vezi ca ma doare pula cand mi-o strivesti cu tavalugul tau! Atentie, ca nu sunt gagica ta!”
- “Ok, boss! Inca cateva secunde, ca sa ma simt si eu ca-n paradis! Cand imi frec pula in blana ta groasa de pe burta, aspra si transpirata, face cat 10 de pizde de muiere! Parerea mea!”
Tipul a mai dat de cateva ori din cur, strivindu-mi dureros pula. Apoi s-a inaltat putin, sprijinindu-se pe coate si a inceput sa ejaculeze, gemand gros si apasat, ca un taur injunghiat. M-a stropit cu sperma lui groasa si calduta, de la gat pana la buric.
- “Pula mea! Uite ce mi-ai facut, muist si labagiu ordinar! M-ai umplut cu smacolina ta groasa!”, i-am reprosat in gluma, pe un ton fals suparat. “Treci imediat si fa curatenie! Sa nu mai ramana nici o urma de sloboz!”
- “OK, Sefu’! Scuze! Am orientat gresit teava tunului!“, mi–a raspuns amicul amuzat, sesizand gluma mea. “Imediat voi trece ca sa fac curat!”
Tipul s-a asezat din nou in genunchi intre picioarele mele si incantat ca are din nou ocazia , a inceput sa ma linga metodic si apasat. Din cand in cand isi ridica capul si plescaia sonor, ca sa imi dovedeasca ca inghitea toata sperma ejaculata de el. Deja stiam cat de mult ii placea amicului meu sa-mi linga trupul flocos, asa ca m-am facut ca nu observ ca a depasit zona stropita cu sperma si a inceput sa-mi linga coapsele si coaiele care atarnau relaxate intre picioare. Evident ca m-am excitat din nou, iar pula mea era iarasi dornica sa futa!
- “Gata amice, ajunge! Doamne, limba ta e un burete ideal! Daca s-ar putea te-as angaja sa vii in fiecare seara ca sa ma speli cu limba!”
- “OK, boss! Cat dai? Sa stii ca pot sa-ti mai ling labele, talpile, curul si gaoaza, daca vrei. La acelasi tarif! Daca trebuie sa-ti ling si slobozul, iti scad din tarif, ca imi servesti si cina! Batem palma?” , mi-a raspuns tipul in gluma razand copios.
- “ Ma mai gandesc, oferta mi se pare atractiva. Dar mai bine, haide, mai iubeste-ma puitin, ca mi-ai ramas dator!”
Fara alte comentarii, tipul s-a lungit peste mine si a inceput sa ma sarute cu pasiune peste tot. Spre deosebire de mine, el era foarte tandru si profund, fara sa se grabeasca, imi explora si saruta meticulos fiecare particica a trupului meu incins de dorinta. In cateva secunde m-a adus din nou pe culmile excitarii. Extaziat, am inceput sa-l mangai pe spate, de la ceafa si pana la solduri, simtind sub apasarea degetelor mele muschii lui masivi si puternici. Ce mult imi placea cum se crispau muschii sai la atingerea degetelor mele! Si avea un spate lat, cu muschii bine reliefati sub pielea lui arsa de soare.
Urmarindu-mi scopul final, l-am apucat pe amicul meu de subsuori si l-am tras mai in sus peste mine (tipul era mai inalt ca mine cu vreo 10 cm), ca sa pot ajunge mai comod la fesele lui rotunde si carnoase, acoperite cu un puf fin si moale de culoare aurie. Doamne ce fese superbe avea! Le-as fi mangaiat in nestire, daca pula mea ar fi avut rabdare! Mainile mele au inceput sa mangaie si sa framante cele doua buci frumoase, ca doi obrajori de copil. La fiecare atingere a mea fesele lui se contractau usor, dar nu aveam timp de joaca. Am patruns cu fermitate in santul dintre fese si am inceput sa masez usor dinspre perineu catre sale interiorul acela cadut si transpirat. Curios, mi-am bagat un deget mai adanc si am trecut de gaura, patrunzand in tunelul acela ingust si musculos. Imediat am simtit muschii anusului contactandu-se involu...



    Login