Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

relatie neasteptata
Autor : alex25501 - 2021-06-15
Citita de 4977 ori - Nota 7.25 (48 voturi)
Dupa episodul trecut, am continuat relatia cu prietenul asta al meu exact ca inainte, ne comportam ca si cum partida noastra nebuna nu s-ar fi intamplat deloc.
Ne-am intalnit ca inainte, am iesit prin oras cu treburi, eu dupa el, el dupa mine, etc. si intr-o seara ne-am decis sa mergem sa vedem un film, avand amandoi chef de un sf bun. Zis si facut, am cumparat biletele la mall, ne-am luat floricele si el si-a luat o portie de alune cu ceva pe ele.
Portia mea mica de floricele, evident, s-a terminat pe la inceputul filmului...si sincer, chiar m-am straduit s-o pastrez cat mai mult... nu reusesc niciodata aceasta performanta de rezistenta a floricelelor...
Anyway, incepe filmul, amandoi concentrati pe film, eu stateam cu mainile impreunate in poala si cu toatele sprijite de cotiere, el avea mana dreapta intinsa pe cotiera si cu stanga isi manca dubiseniile alea de alune, luasem si eu una si nu m-au impresionat deloc.
Pe parcursul a catorva minute tot avea impresia ca si-ar dori sa vina cu mana peste mine, ori pe picior ori pe mana mea...si ma gandesc ca fuck it, why not, bag mana pe sub bratul lui si-mi asez palma la el in palma si instant isi inclesteaza degetele intre ale mele si ma strange, ca si cum ar fi rasuflat asa usurat si bucuros ca sunt ok sa ne tinem de mana. Ne tot mangaiam amandoi cu degetele pe dosul palmei, din cand in cand imi mai trageam eu mana din strangerea lui si-l mangaiam in palma apoi il luam iar de mana...ma simteam iar ca un adolescent :))) si chiar gandindu-ma la asta, fiind si un sentiment placut il vad cum intindea mana lui dreapta spre mine...tinand o aluna intre degete sa mi-o dea mie.
Mi-am intins capu spre mana lui si am luat aluna, dar mi-am intins buzele un pic mai mult si l-am prins si de degete, privindu-l in ochi. Privirea lui multumita si usor excitata mi-a placut maxim si m-a amuzat pt ca sunt sigur ca nu se astepta sa-i prind si degetele in gura.
Dupa cateva alte minute isi termina alunele si incepe sa-si langa degetele pentru ca acele "toppinguri" sau cum se numesc ele de pe alune erau foarte persistente pe degetele mancatorului si aratatorul mi-l intinde mie asa ca-l apuc in gura si sincep sa-l sug de degete si sa-i ling toppingul, dar cand a vrut sa-si traga degetul l-am prins cu dintii si nu l-am lasat, prostindu-ma apoi am inceput sa-l rod de deget si ne-a bufnit pe amandoi rasu, incet totusi, sa nu atragem atentia.
Dupa ce i-am dat drumul la deget el mi-a ridicat mana de care ma tinea in continuu de la inceputul filmului si mi-a sarutat-o...moment in care m-am topit instant...asa ca l-am prins de barbie, l-am intors spre mine si m-am dus peste el sa-l sarut. Dupa ce m-am oprit, a venit la urechea mea si mi-a soptit "te vreau!" si-l intreb "acum? aici?" usor dezamagit, ulterior si eu, imi zice "nu, e prea riscant, dar hai sa mergem la mine, da-l naibii de film"
El stand aproape de cinematograf am decis sa plecam in timpul filmului. Pe drum spre el cand am ajuns printre blocuri unde statea el, cand am vazut ca nu era nimeni prin jur, fiind si seara, pentru ca stiti si voi...romanii sunt cam plini de prejudecati si rai cand vine vorba de astfel de relatii si am preferat sa fiu sigur ca nu ne vede nimeni sa ne mai si sictireasca careva, l-am prins de mana si l-am tras in bratele mele, am inceput sa-l mangai pe cap si pe spate si l-am simtit asa topindu-se in bratele mele, l-am sarutat pe gat si apoi ne-am sarutat reciproc pt cateva secunde bune.
Ne-am continuat drumul spre el, evident ca in scara blocului ne-am sarutat iar, in lift in timp ce ne sarutam i-am bagat mana in chiloti si i-am simtit pula, sculata, calda, si tare pe care abia asteptam sa i-o sug din nou.
Am ajuns in apartament am sarit unu in bratele celuilalt si am inceput sa ne sarutam in timp ce el ma ghida usor spre dormitor, spre patul lui, imi tragea cate o haina de pe mine, eu lui de pe el, si ajunge sa-mi desfaca cureaua unde-l opresc si ii zic "stai asa, vreau sa fac un dus inainte" imi zice ca nici o problema, pot sa ma bag la dus si-mi aduce el un prosop curat. Zis si facut, intru la dus, care de obicei imi ia 2 minute, de data asta am stat mai mult, pentru a-mi face si o clisma rapida, gandindu-ma ca de data asta as vrea sa il rog sa ma futa in cur, imi aduce prosopul, termin eu toata munca, el inca imbracat si ii zic "hai, baga-te si fa-ti si tu un dus si te astept in pat".

alexsuperero@gmail.com

A parut un pic dezamagit pentru ca probabil se astepta sa facem amandoi dusul...problema e ca la mine nu dureaza mai mult de 3-5 minute un dus, 10 cu spalat pe cap.
Mi-am infasurat prosopul in jurul taliei si m-am pus in capul patului in sezut si am inceput sa ma uit pe net pana termina el dusu.
Grabit si el, dupa cateva minute scurte iese, vine neacoperit, doar sters asa pe grabite, inca ud pe alocuri, se pune in 4 labe in pat si vine spre mine, privindu-ma in ochi, imi desface prosopul de la brau si sare direct cu gura pe pula mea incepand sa mi-o suga in asa hal...cum n-am mai simtit niciodata, era foarte bun la supt. Nu am rezistat mult si i-am umplut gura cu o ejaculare consistenta dupa care a venit peste mine si m-a sarutat, avand gura inca plina, si am impartasit amandoi sperma mea, a fost excelent dar il simteam inca tare si cald pe pula mea cum se freca cu a lui de mine asa ca-l intreb "vrei sa te sug sau vrei sa ma futi in cur?"
Se uita la mine parca usor nesigur si imi zice "tu cum ai vrea?" si raspunzand super rapid i-am zis "oricum vrei tu" moment in care ma trage de o mana sa ma intorc pe burta, ma ridica de sold sa imi indrept curul spre el, ma scuipa o data peste gaura si apoi ii simt ditai pula aia cum incerca usor usor sa imi intre in cur.
Fiind prima penetrare de genul asta a mers un pic mai greu, dar cand am simtit odata cum i-a alunecat tot capu in curul meu aproape ca mi-am dat drumu iar, mi se sculase iar pula, era beton si a mea, a mai scuipat el o data ca sa isi lubrifieze restul pulii si apoi a inceput incet incet sa intre din ce in ce mai adanc in mine. Incredibila senzatie, simtind si un disconfort, nu durere, si placere, gemeam cu fiecare impingere a lui si nici pe el nu l-a tinut mult incepandu-i pula sa-mi pulseze in cur, creampie-ul fiind gata.
M-am intors pe spate si l-am tras peste mine sa incepem o sesiune noua de sarutari pasionale, in timpul asta simteam cum incepe sa-mi curga sperma din cur si i-am zis ca ma duc sa ma spal, el intinzandu-se in pat.
M-am dus repede la un nou dus, mi-am curatat curul sa nu ma mai preling in patul lui :)))) si cand m-am intors, el si-o freca...iar. Ma uit la el si zice "m-ai excitat atat de tare ca mai pot o data" si radem amandoi, eu topindu-ma ii z...



    Login