Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Reintalnirea
Autor : Biceps - 2021-12-25
Citita de 3560 ori - Nota 6.61 (46 voturi)
Vara caldura naucitoare de afara te face sa iti pierzi mintile, mai mereu infierbantat, doar cu gandul la ceva racoritor. Cele mai multe momente le petreci la umbra, cu o bere in fata. Insa cand primesti apelul pe care il astepti nerabdator nici cele mai fierbinti raze de soare nu te pot opri.

E sambata, ora 11:30, deja sunt 30 de grade afara, stau ascuns in casa, lucrand ceva pe laptop, cand primesc o notificare pe telefon, e un mesaj: Am ajuns mai repede acasa. Poti ajunge intr-o ora la mine, am nevoie de ajutorul tau?
Un fior rece ma cuprinde in timp ce raspund la mesaj: Intr-o ora sunt acolo! Era Paul, tipul ce preluase controlul asupra mea. Care din pacate la cateva zile dupa intalnirea cu mine a fost nevoit sa plece cu jobul in strainatate.
Intre timp in scurtele discutii pe care le aveam telefonic a continuat sa isi impuna propriile reguli asupra mea, nu mi-as spus niciodata cu exactitate cand va ajunge inapoi in tara, doar ca trebuie sa fiu prezent cand voi fi chemat.
Las tot, sting laptopul, ma schimb si plec de acasa. Nu stiu cum a fost drumul, pe langa cine am trecut, gandurile imi zburau intr-o mie de directii, cand dintr-o data ma trezesc deja la el la usa, ajuns cu 10 minutie mai devreme.

Bat la usa si astept, inimia parca vrea sa imi sara din piept, caldura ma cuprinde cu totul, incep sa transpir tot mai tare.
In cele din urma usa se deschide, Paul care era invelit doar intr-un prosop, tocmai iesise de la dus.

Ai ajuns? imi spune el zambind.
Cu greu. ii zambesc inapoi
Ma bucur. Haide sa bem o limonada, cred ca te-a topit caldura pana aici.
Da, e foarte cald. raspund in timp ce il urmez.

Il privesc in timp ce toarna limonada in pahare, ii admir corpul barbatesc, bronzat, cu muschii bine conturati, prosopul care pare ca mai are putin si cade ii scoate in evidenta burta, parca putin mai mare, dar la fel de sexy ca in ziua cand l-am cunoscut.
Urmeaza o scurta discutie in timp ce am baut limonada si am avut timp sa imi revin dupa calatoria prin caldura, la sfarsitul careia imi spune ca am totul pregatit in baie si sa fac un dus sa ma racoresc si ca el o sa ma astepte in camera. Are o surpriza pentru mine.

Ies de la dus, la fel, doar invelit intr-un prosop si intru in camera. ma astepta gol, intins in pat, ascultand muzica. Camera era intunecata, cu draperiile trase, atmosfera era completata de un miros racoritor si de muzica lenta.

Vino langa mine, imi spune el pe un ton calm si intinde mana, sa ma asez langa el. Nu spun nimic si ma asez langa el cu capul pe bratul lui si cu mana pe abdomenul lui, dupa un minut sau doua asa, incep sa ma joc cu degetele pe abdomenul lui si ii sarut pieptul, moment in care el spune:
Haide sa iti fac un masaj, si se ridica;
Pune-te pe burta si intinde mainile.
Ma conformez si ma asez in pozitie. Vine deaspupra mea si ii simt mainile puternice cum imi ating spatele, cum se plimba ferm pe tot spatele, e relaxant, inchid ochii si savurez momentul. mainile ii coboara pana la fese si urca pana la umeri, apoi continua pe brate, imi ia bratele si le intinde deaspura capului. se apleaca spre urecheea mea si imi sopteste: sa nu te sperii, apoi de sub perina, legate de cadrul metalic al patului intinde doua bratari din piele cu care imi leaga mainile. E greu de reprodus starea ce o simteam, mixul acela de excitatie si teama de necunoscut. Insa nu zic nimic si il las sa continue.

Miscarile palmelor lui inca imi acopera tot spatele, apoi usor isi indreapta atentia spre fese si coapse. la un moment dat se intinde si ia ceva de pe noptiera, dupa care continua masajul doar cu o mana, imi strange ferm fesele, le departeaza si in acel moment simt cum imi atinge anusul cu ceva rece si il impinge ferm in interior. o senzatie scurta de durere amestecata cu acea senzatie dinaintea orgasmului imi strabate fundul pana in varful penisului, introducerea surpriza a acelui dop anal ma face sa tremur si sa gem puternic.
In timp ce gaura mea se acomoda cu obiectul strain el continua sa imi maseze fundul si spatele, placerea devine tot mai mare. Dupa alte cateva minute imi spune: Ridica fundul, si ma conduce cu o mana sa imi ridic fundul, astfel incat sa ajung in genunchi cu fata in cearceaf si cu mainile legate si intinse. De pe fund mana ii aluneca spre penisul meu deja erect. Il mangaie apoi incepe cu miscari de dute vino si in acelasi timp cu cealalta mana incepe sa traga usor de dopul aflat in fundul meu si sa il scoata usor afara, apoi il impinge inauntru, lucru care ma face sa gem de placere tot mai des. Apo...



    Login