Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataReintalnire
Autor : jackie - 2010-05-21
Citita de 7082 ori - Nota 8.20 (46 voturi)
Terminasem facultatea si lucram de catva ani intr-un oras de provincie la o firma ce imi oferea un salariu promitator. Aveam o garsoniera, pe care am amenajat-o si mobilat-o dupa placul meu, asa ca o consideram micul meu paradis.
Intr-o zi, am avut parte de o surpriza. Fiind la lucru, a intrat la mine in birou un fost coleg de facultate din Bucuresti. Nu fusesem colegi de grupa ci doar de an, asa ca nu ne stiam decat din vedere. Nu schimbasem niciodata alte vorbe decat conventionalele saluturi. Totusi era un tip simpatic si care imi provocase destule fantezii. Totusi nu am avut siguranta ca lui i-ar fi placut vreodata baietii.
Venise la firma noastra in delegatie. L-am invitat sa ia loc si l-am servit cu o cafea. Au urmat cateva minute de discutii banale despre ce am facut dupa facultate, el isi terminase cafeaua si a plecat sa-si rezolve problemele pentru care venise la noi. M-am luat cu activitatile cotidiene si aproape ca am uitat de el.
Se apropia sfarsitul programului cand l-am vazut ca intra din nou la mine in birou. Am crezut ca isi terminase treaba si a venit sa-si ia ramas bun. Dar nu era asa. Aparusera niste complicatii si era nevoit sa ramana peste noapte la noi in oras. nu avea nicio rezervare la hotel , nu cunostea orasul, asa ca venise sa apeleze la mine pentru ajutor.
I-am zis ca la hotel nu are nicio sansa sa gaseasca ceva la ora asta, dar daca vrea poate sa ramana peste noapte la mine. I-am spus ca nu am decat o garsoniera si singura solutie e sa doarma cu mine in pat. Mi-a raspuns ca nu in situatia sa faca mofturi in conditile in care se afla, asa ca a acceptat propunerea mea. Mi-am terminat treburile la firma si am plecat in oras.
Era o vara calduroasa, asa ca i-am propus sa servim masa la o gradina de vara din parc, un loc ingrijit, cu o servire ireprosabila si cu niste preturi acceptabile. Am ajuns imediat acolo si am mancat, dupa care am ramas la cateva beri si la discutii. nici el nu se insurase inca asa ca eram amandoi burlaci si fara probleme de familie. Odata cu discutiile si berea, zbura si timpul si ne-am pomenit ca se inserase deja.
Am achitat eu nota de plata, refuzandu-l politicos, spunandu-i ca e oaspetele meu. Am plecat spre casa pe jos, fiind destul de ametiti de berea pe care o bausem toata dupa amiaza. Incet, am ajuns acasa. Am urcat si l-am invitat sa intre in paradisul meu. II placu imediat cum imi amenajasem locuinta. Singurul dezavantaj era ca stateam la ultimul nivel, iar vara era foarte cald. Imi propusesem pentru anul viitor sa imi cumpar o instalatie de aer conditionat.
Constata si el temperatura destul de ridicata. I-am raspuns ca peste noapte se mai racoreste, de regula, si dat fiind situatia, eu obisnuiesc sa umblu dezbracat complet prin casa. Nu era in apropierea blocului nicio alta constructie mai inalta, asa ca nu ma vedea nimeni. Pleca imediat la baie, fiindca berea consumata isi cerea drepturile. II auzeam jetul puternic cum cadea cu zgomot in vasul de wc si imi inchipuiam cat de gros si puternic e si din ce scula mare trebuie sa iasa. Termina si iesi din baie. Zgomotul facut de el imi provocase si mie necesitatea urgenta de a urina, asa ca i-am luat imediat locul.
Dupa ce am terminat, am iesit si i-am propus sa ne facem lejeri si sa facem un dus. Voiam sa ne culcam fiindca ne era somn. Imi spuse ca ii pare rau ca a venit nepregatit si nu are nimic la el. Daca stia ca ramane peste noapte, isi lua pijamale si tot ce-i trebuia. I-am spus ca nu are de ce sa-si faca probleme, ca oricum din cauza caldurii nu putea sa doarma cu pijamale. Eu dormeam de regula in pielea goala, dar acum voi dormi in chiloti si ii voi da si lui o pereche mai lejera. Am cautat in sifonier o pereche, i-am dat-o si a plecat in baie sa faca dus. Mi-am luat si eu o pereche, aveam unii favoriti, foarte largi, care ma acopereau doar cu numele. Locul prin care ieseau picioarele era foarte larg, se deplasau lejer, lasand deseori la vedere tot ce era de ascuns, dar ma simteam foarte bine sa dorm cu ei. Colegul termina dusul, in timp ce eu pregatisem patul, veni si se intinse in pat, imbracat numai in chilotii pe care ii dadusem eu. I-am stins lumina si am plecat sa fac si eu un dus.
Ma gandeam la noaptea ce urmeaza, la faptul ca eram nevoit sa dorm cu un tip in pat cu care nu puteam sa fac nimic, ceea ce ma excita si mai mult. Caldura apei ce siroia pe mine si gandul la tipul ce era intins in patul meu imi dadu o erectie deosebita. Am inceput sa mi-o frec cu frenezie, gandindu-ma ce bine ar fi fost sa fi putut s-o fac cu el. Mi-am retinut cu greu sunetele de placere cand sperma incepu sa tasneasca in jeturi puternice si sacadate. Am continuat dusul, m-am sters, mi-am luat chilotii mei favoriti si am intrat in camera. In lumina strazii care intra pe geamul deschis, l-am vazut cum dormea cu fata in sus, era deja in lumea viselor, si i-am privit umflatura generoasa ce se ghicea prin panza chilotilor. Era destul de bine dotat tipul, avand in vedere ca nu era de loc in erectie. M-am intins langa el, mi-am zis ca asta e situatia, nu am ce face si, sub influenta berii, am adormit imediat.
Nu stiu cat timp trecuse, dar m-am trezit brusc din somn. Eram pe o parte, cu spatele spre el. O senzatie placuta ma facuse sa ma trezesc. Simteam o cadura intre fese. Incet, am realizat situatia in care ma aflam. Chilotii mei ma tradasera, dezgolindu-mi fesele si zona fierbinte dintre ele. Tipul, care parea ca doarme, era si el pe o parte in spatele meu. Penisul lui erect imi patrunse printre fese si pulsa incet si cald in zona anusului. Am ramas asa fara sa fac nicio miscare. Nu stiam cum sa procedez. Atingerea imi provoca poftele carnale. Nu voiam sa ma misc si sa-l indepartez de mine. Am hotarat sa ma prefac ca dorm si sa-l vad ce face in continuare. Respiratia lui era profunda, ca si cum dormea. La un moment dat a mormait ceva neinteligibil, a suspinat si s-a miscat in asa fel incat s-a lipit de spatele meu. Si-a trecut o mana peste mine si mi-a pus-o pe abdomen. Am intrat inastantaneu in erectie. Caldura pielii lui in cintact cu corpul meu, respiratia lui care o simteam in ceafa si palma asezata pe abdomenul meu nu ma puteau lasa rece. Am ramas in continuare nemiscat, prefacandu-ma ca dorm. Atentia mea se indrepta acum la zona anusului unde se petreceau cele mai incitante fenomene. Miscarea pe care o facuse el determinase ca glandul erect sa ajunga si sa-mi atinga anusul. Ii simteam acum caldura la intrarea lui si pulsul ridicat ce imi dadea senzatia ca bate nerabdator la portile cetatii mele.
Presiunea exercitata de penis crescuse usor. Tipul era foarte excitat si am simtit cum toata zona anala se uda abundent cu lichidul lui preseminal. Ahh! Simteam caldura minunata cum pulseaza intre fesele mele. Eram deja ud si lubrifiat cu seva lui. Varful penisului ma presa din ce in ce mai tare, ceea ce imi dadea convingerea ca tipul vrea sa ma patrunda si e constient de tot ce face, dar se preface ca doarme. Asa ca si eu ma prefaceam ca dorm si nu stiu ce se intampla. Totusi, presiunea exercitata de el crestea constant. Am simtit cu anusul meu doritor cedeaza incet si incepe sa se relaxeze, primind in el milimetru cu milimetru din varful pulii lui. O simteam cum imi deschide intrarea tot mai mult. Lichidul lui pregatise terenul perfect. Aluneca usor si nu simteam decat placere. Anusul se dilata tot mai mult, pana ce la un moment dat coroana glandului lui trecu de stramtoarea lui. Capul pulii lui era deja in mine si orificiul meu se relaxa strangandu-se pe corpul pulii lui, facand-o prizoniera in mine. Colegul continua sa impinga incet si in cateva momente, era tot intrat in mine. Imi simteam fesele lipite de pielea lui calda si flocii lui matasosi imi gadila in mod placut bucile.
Am ramas nemiscat, "dormind" in continuare. El mai mormai ceva, chipurile tot in somn, si incepu sa miste usor din fund. Incepu sa ma futa tacticos in cur, cu miscari lente si ample. Ii simteam pula cum ma pompeaza tandru iar anusul si rectul meu se mulase pe ea. Dupa cum o simteam umbland prin mine, o avea destul de mare tipul. Nu am schitat niciun gest si l-am lasat sa-si vada de treaba. Gemea usor si se misca colosal in mine. Avea un ritm atat de lent si de placut incat as fi dorit s-o tina asa pana dimineata. Dar nu se poate asta, asa ca peste alte cateva minute am simtit cum pula lui incepe sa vibreze si cum e strabatuta ritmic de valurile de sperma fierbinte ce revarsau cu abundenta in fundul meu primitor. Continua sa ma futa pana ultimii stropi de sperma...



    Login