Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRazvan
Autor : kermitfrog - 2019-07-02
Citita de 2646 ori - Nota 7.78 (9 voturi)
Bună! M-am hotărât să povestesc și eu una din primele mele experiențe cu un bărbat.

Mai întâi de toate ar trebui să mă prezint. Mă numesc Andrei, am 20 de ani și locuiesc într-un sat in apropriere de un oraș din Ardeal . Încă de la o vârstă fragedă mi-am dat seama că îmi plac bărbații, iar la 16 ani am avut prima mea experiență cu unul, dar asta e alta poveste. Revenind la povestea cu Razvan, pentru că așa se numea bărbatul care mi-a fost iubit o perioada și pe care nu îl voi uita niciodată.

Aveam 17 ani, iar capul îmi stătea numai la nebunii. Fiind dintr-un sat micuț vestiile circula destul de rapid, așa că în scurt timp au apărut zvonuri cum că eu eram atras de băieți. Într-o zi de vara (pe la mijlocul lunii iulie cred, nu îmi mai aduc aminte sigur) eram in oraș la ocazie pentru a venii acasă. Afara era canicula, iar nicio mașină nu oprea. Dintr-o dată am văzut un BMW seria 5 (model mai vechi) cum oprește și imediat am recunoscut numărul de înmatriculare. In mașina era Răzvan, un băiat de la noi din sat cu care mă cunoșteam destul de bine, ba chiar pot spune că eram amici.

Răzvan era cu 2 ani mai mare decât mine, avea undeva la 1,80 înălțime și avea un fizic bine definit. O frumusețe de băiat. M-am urcat în mașină, iar el m-a salutat. L-am salutat zâmbind, iar mai apoi el a pornit mașina și am plecat. Pe drum am vorbit una alta, nimic interesant și dintr-o dată am văzut că Răzvan intră pe un drum de țară. L-am întrebat:

- Răzvan, de ce ai intrat aici?
- Stai calm, o sa vezi.

In capul meu erau o mulțime de ganduri: de ce am venit aici? Ce treabă are Răzvan aici? Oare a văzut în ce fel mă uitam la el?

Fiind o zona destul de izolata, pe care rar treceau masini, Răzvan a tras mașina pe dreapta și a oprit. M-am uitat la el și mi-a zis:

- Știi... prin sat se aud niste chestii despre tine..

Eu imediat mi-am dat seama la ce se referă insa m-am prefăcut că nu știu despre ce e vorba.

- Scuze.. ce chestii?
- Pai că ție îți plac băieții..
- Nu e adevărat! Nu știu cine a inventat așa ceva. Eu nu sunt așa!
- E ok..stai liniștit.. nu am sa spun nimănui. De o vreme mă tot uit la tine și la fundulețul ăla al tău și am văzut că și ție îți mai fug ochii după pula mea. Ce zici, vrei sa ne simțim bine?

Am rămas șocat. Nu credeam vreodată că o să am norocul ăsta. Nu mi-am imaginat că lui Răzvan îi plăceau și băieții. Știam că a avut o grămadă de iubite, iar prin sat mergea vorba că are o pula mare și groasă. Mereu am vrut sa vad ce are in pantaloni și acum era ocazia potrivită.

- Răzvan..nu știu ce să zic.. nu mă așteptam la așa ceva... (eram de-a dreptul șocat și nu îmi venea să cred că așa ceva chiar se întâmplă)
- Hai mă că nu o să știe nimeni. Promit.
- Ok...

Imediat după ce am răspuns m-a prins de cap și m-a sărutat. Avea niste buze perfecte. Mi se sculase pula in pantaloni și simțeam că mor. Am coborât din mașină și am mers pe partea lui. El stătea încă pe scaun. I-am spus să se relaxeze pentru că o să am eu grijă de el. M-am pus în genunchi și l-am desfăcut la pantaloni. Puteam să îi simt forma pulii prin jeanși și muream de curioși să o văd. I-am dat pantalonii jos, apoi boxerii și am crezut că leșin.

Răzvan avea o pula cam de 21-22 de cm și foarte groasă. Eram excitat la maxim! Nu îmi vedea sa cred că o să iau așa ceva in gură. Am exclamat:

- WOW CE MARE E!

El a început să râdă.

-Deci era adevărat ce se auzea prin sat, ești băiat dotat.

Am pus mana pe ea și am bagat-o in gură. Răzvan gemea in timp ce eu mă jucam cu limba pe capul pulii lui. Mi-am luat mana de pe ea și am început să ii sug pula încet (nu îmi place sa sug pula cu mainile pe pula). Mă uitam constant in ochii lui și el în ai mei. Era excitat la maxim, se vede că îi plăcea să vadă cum i se suge frumusețea aia de pula. Pe mine mă excita enorm cum se uită la mine de sus. Cel mai mult îmi place sa sug pula din genunchi, iar bărbatul să stea cat mai relaxat pe ceva. Mă face să mă simt oarecum inferior și treaba asta mă excită maxim, să mă văd îngenuncheat și sa sug pula unui bărbat adevărat. Răzvan m-a apucat de cap și a început să mă futa in gură. Având o scula așa mare nu încăpea toată la mine in gura așa că s-a decis să mă ajute. Simțeam să o sa vomit, sal...



    Login