Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Razvan, prietenul de familie.
Autor : Mikey32 - 2019-03-11
Citita de 6456 ori - Nota 7.44 (55 voturi)
Salutare tuturor. Am revenit cu o noua povestire.
Eram în iarna  primului an de facultate. Racisem destul de tare și am decis sa rămân câteva zile acasă. Rămăsesem acasă cu prietenul cel mai bun al tatei pe nume Razvan.Era într o perioada mai rea din viata lui și stătea la noi pentru câteva săptămânii. Mama și tata erau plecați la munca asa ca rămâneam doar noi doi.
Ma simțeam destul de nașpa asa ca am decis sa merg sa fac un dus sa mi revin putin din starea din cauza răcelii.
Am intrat în dus, realizasem ca nu am închis ușa dar nu avea cine sa intre(sau cel puțin asa credeam). Ma frecam de zori la pula și ma excitam atingându mi sfarcurile. Apa calda îmi dădea vibrații pe tot corpul, de aceea ma excitam și mai tare. Eram într o stare de somnolenta acumulata după câteva zile nedormite dar încercăm sa ma satisfac labarindu ma.
Nu auzisem ușa de la baie, am deschis ochii si am observat ca era întredeschisa. Acolo Răzvan era gol labarindu se și gemand într un mare fel.
Răzvan avea vreo 45 de ani dar era într o forma maxima. Făcea sala aproape zilnic dar cu micile probleme din ultima vreme nu s a mai dus. Avea un piept păros care se contopea cu abdomenul structurat de fircele ramase de la epilat.
A deschis ochii și m a văzut ca îl priveam, nu am avut nici o reacție pe moment iar acesta se apropia ușor spre mine. A intrat în cabina cu mine și a început sa ma mângâie ușor pe spate și sa ma frece senzual. Ma săruta ușor pe gat și ma excita frecandu și mana printre bucile mele.
M am intors și l am sărutat pasional în timp ce îmi frecam pula de pula lui. După ceva timp a început sa mi suga sfarcurile și sa mi lingă subratul proaspat ras. A coborât cu săruturi adânci pe abdomen și a început sa mi lingă coaiele. A luat ușor capul pulii în gura și îmi dadea cu limba ușor belind-o. Ușor, ușor începusem sa l fut în gura excitandu ma maxim.
M am abținut sa nu ejaculez păstrându ma pentru mai târziu.
L am luat de mana și l am tras pana în camera lui taicamiu. Era cel mai aproape de baie.
L am trantit pe pat și i am luat pula la supt timp de câteva minute uneori masturbandu l când luam o gura de aer. Ne am futut reciproc, eu am ejaculat la el în cur iar el pe pieptul meu.
Eram extenuati și am început sa discutam puțin. Eram cu capul pe pieptul lui păros frecandu i sperma de pe pieptul meu pe abdomenul sau.
Mi a povestit ca ma mai văzuse labarindu ma zilele astea dar nu a știut cum sa acționeze.
Am adormit amândoi timp de câteva ore pana a venit tata și ne a găsit asa.
Uitasem total de orice persoana deoarece ne simțisem atât de bine încât nu voiam sa ne trezim.
Postura noastra era una ciudata amândoi goi în pat și îmbrățișați.
Tata a ieșit ușor din camera schitand un zâmbet.
A revenit după vreo 10 minute d...



    Login