Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProfesorul...
Autor : Human - 2010-11-20
Citita de 17177 ori - Nota 7.87 (83 voturi)
A fost … ciudat. Si mai ales ca toate viciile, a fost placut … dar interzis!

Nu mai puteam gandi clar … tot ce ma inconjura, ma ducea cu gandul la el, nu ma puteam stapani deloc? Si ca sa nu mai meditez, va spun ca e vorba de profesorul meu de sport! M-am inscris acum 2 ani in echipa de volei a liceului la indemnul unui prieten care mai mult m-a obligat sa o fac, insa nu am regretat niciodatata acest lucru! Si in tot acest timp am ajuns un jucator bun! Echipa era totul, eram in total 8, 9 daca il puneam si pe profesor. El, antrenorul si proful meu de sport, era super de treaba! Multi profesori ne spuneau la ore “profesorul de sport va fi intotdeauna cel mai agreat din scoala” … nu ii contraziceam, agream si respectam si alti profesori/profesoare dar el … nu stiu cum sa spun, s-a apropiat mult de noi, mai ales de cei din echipa de volei! Avea aproape 30 de ani, stiam ca este casatorit, copii nu avea … de fapt ne trata pe noi ca pe niste copii desi majoritatea eram majori. Era tare simpatic, se facea placut una-doua si toate fetele stateau in sala pe langa el la orele de sport.
Era saptamana in care trebuia sa ne antrenam intens deoarece intrasem in finala, si dupa scoala stateam de obicei de la ora 2 si chiar si pane pe la 6 seara. Mi-a fost greu in perioada asa sa creez un echilibru intre teme, invatat, proiecte… si sport, dar stiam ca eforturile noastre vor merita in cele din urma. Totul s-a intamplat intr-o miercuri seara, trecuse de ora 6, noi eram uzi leoarca si franti de oboseala iar proful ragusise la cat tipase la noi, desi o facea cam des, stiam ca nu o face din rautate. Majoritate se schimbasera in vestiar, isi luasera ghiozdanele si plecasera, eu tot timpul plecam ultimul, nu stiu de ce intarziam atat. M-am dus in vestiar, mi-am dat tricoul jos, l-am aruncat in ghiozdan … si mi-am amintit de adeverinta pe care trebuia sa i-o dau profului. O gasesc intr-un final prin cartea de mate, si ma indrept spre biroul lui, ce se afla la etaj! Am urcat scarile de lemn ce duceau la el, eram descult si in pantaloni scurti. Usa era deschisa, l-am vazut ca, rasfoia un catalog cu note de pe la niste probe si am batut la usa:
- In final! Si ii flutur adeverinta, pe care ma rugase de 2 saptamani sa i-o aduc.
Incepe sa rada.
- Da! Daca mai trecea o zi ma duceam la tine acasa sa o iau! Iar ai ramas ultimul?
- Nu iar. Din nou!
- Iti este prea bine? Du-te si imbraca-te ca e ger afara?
- Dupa cat ne-ati agitat azi pe teren, mor de cald! Si simteam cu curge apa pe mine.
Datorita sutelor de ore de antrenament, si mai ales datorita orelor petrecute la sala imi dezvoltasem o musculature de invidiat. Le placea mult fetelor sa ma pipaie, vorba unui coleg ”Daca eram fata, ma dadeam la mine”.
- Pai cum, iar va plangeti? Vreti sa castigam sau nu?
- Vrem, cum sa nu vrem … dar am cam obosit in ultimul timp.
- Lasa, ca dupa finala va las mai moale.
Il salut frumos, si am coborat spre vestiar, imi pun echipamentul in ghiozdan, m-am spalat pe fata si pe cap, cu apa rece, deoarece simteam ca iau foc, si plus ca in vestiar calofirele sunt incinse tot timpul! Ma sterg cu un prosop, si il pun pe umeri, si cand m-am intors il vad pe prof stand rezemat de tocul usei uitandu-se la mine …cum eram grabit sa plec ma luase prin surprindere.
- Pff, m-ati speriat!
Schitase un zambet, aratandu-si gropitele din obraji.
- S-a intamplat ceva? Apa imi curgea din par, pe fata si ma stergeam intruna.
- Nu! Trebuia sa se intample?
- …
Apoi se indreptase incet spre mine, imi luase prosopul de dupa umeri si imi sterse fata incet! Imi acoperise ochii apoi am simtit cum se apropie cu fata de mine si ma saruta pe gura incet! Dupa 5 secunde, se oprise, si se uita la mine zambaret. Iar eu perplex … ma pierdusem complet, statea impietrit … inima imi sarea din piept. Am reusit sa zic doar
- Ce..
Si mi-a pus degetul pe gura.
- Ti-a placut?
Imi venea sa plang. In acel minut in care eu stateam ca un prost cu ochii atintiti la el si cu mainile mele intr-ale lui, am incercat sa analizez ce s-a intamplat. Nu ma gandisem niciodata in acest fel la el …
- Sunteteti casatorit … am zis incet. Si m-am departat de el catre perete.
- Si? Apoi venise catre mine, isi proptise mana dreapta in perete langa capul meu … iar mie mi se taiase respiratie, si simteam cum mi se inmoaie genunchii. Si incepuse sa ma sarute iar, imi luase capul in mainile sale, si isi lipise corpul de al meu. Am inceput sa il sarut si eu , ma schimbasem total, incepuse sa imi placa … nu imi mai pasa de nimic si de nimeni, ma simteam asa de …viu.
- Deci ti-a placut. Si zambise iar eu ma topeam in prinsoarea lui.
Am zis un Da sec … dar in mintea mea era unul convingator.
- Hai! Si se indreptase sa imi ia ghiozdanul in spate.
- Unde?
- E tarziu. Banuiesc ca nu vrei sa dormi aici. Te duc eu cu masina.
Mi-am luat un tricou curat pe mine, mi-am tras blugii in fuga peste pantalonii scurti, si geaca si am iesit. Afara era ingrozitor de frig in schimb luna era imensa pe cerul instelat. Refuza sa imi dea ghiozdanul, tinandu-l pe un umar. L-am asteptat sa incuie sala si ne-am indreptat spre parcarea scolii.
Am ajuns la masina lui, avea o Skoda, ne-am urcat, porni radio-ul si dadu drumul la caldura. La vreo 2 minute dupa ce porni din parcare ii sunase telefonul. Mi-am dat seama ca era sotia lui, dupa cum vorbea si m-am simtit foarte ciudat avand in vedere situatia.
- De ce esti abatut?
- Nu sunt.
- Hai zi…
- Va veti supara.
- In primul rand, cand suntem numai noi doi termina cu formalitatile, zi-mi pe nume si renunta la dumneavoastra. (Faza e ca avea acelasi nume ca al meu). Si nu am sa ma supar indiferent de ce e vorba!
- Tot ce s-a intamplat a fost … nou si placut pentru mine, dar repet: sunteti casatorit. Si incercam sa ii evit privirea, fiindca oprise la semafor si se uita la mine.
- Stiu ca nu e bine, dar nici la mine in familie nu e raiul pe pamant. Si sincer nu vad cu ce te-ar deranja pe tine asta.
Nu am mai zis nimic. Am ajuns in fata blocului imediat, caci stia unde stau. M-am intors spre bancheta din spate sa imi iau ghiozdanul iar el se apropie de mine si ma saruta. Imi placea din ce in ce mai mult, nu vroiam sa se mai opreasca.
- Mai esti suparat? Si zambise iar, Doamne gropitele alea :X
- Nu am fost. Mersi ca m-ai adus.
- Cu placere!
- Noapte buna!
Am ajuns la mine in apartament si totul a decurs ca o seara obisnuita! Dupa cina luata cu parintii m-am dus in camera, si tot ce am facut pentru ziua a doua, a fost sa imi schimb cartile din ghiozdan. Nu imi mai pasa de teme sau de altceva, tot ce vroiam sa fac e sa ma gandesc la ziua de azi.
A doua zi am plecat nerabdator spre scoala sa-l vad iar dar am aflat de la elevul de serviciu ca nu are ore, ceea ce nu mi-a picat mie foarte bine. Fiind la mate-info orele ce tin de umana, care erau plictisitoare pentru mine au devenit mai interesante, pentru ca eram numai cu gandul la el. Colega de banca observase ca sunt mai fericit, ca sa zic asa, si incepuse cu replicile ei: “Iti place de o fata nu?, O cunosc? E frumoasa etc etc.”. Iar mie numai de fete nu imi ardea in acel moment, e ca atunci cand ti se taie pofta de mancare , era ciudat rau de tot, ieri imi placeau fetele iar azi … nu mai prezentam nici un interes pentru ele desi speram sa nu devin gay in totalitate, dar nu imi mai pasa. Din seara aceea incepuse sa nu imi mai pese de multe lucruri. A doua zi cand am avut sportul, eram cam nelinistit, cu cat ma apropiam de sala, cu atat ma gandeam mai mult ca poate va deveni rece si distant fata de mine. Insa cand am ajuns, incepuse deja cu glumele lui legate de echipament, deoarece multi nu il aveau la ei, cam asa decurgea ora, el radea si ne ameninta ca ne pune 2, noi ii ziceam ca nu are curaj si tot asa. I-am dat un “Buna ziua” respectuos, si s-a uitat la mine zambaret salutandu-ma ca de obicei”! Dupa ce s-a facut 2 echipe de volei, fete si baieti, pe la jumatatea orei l-am vazut ca iese afara sa fumeze. Am stat vreo 5 minute si am plecat de pe teren fara sa ma vada ceilalti, in biroul lui, unde stiam ca se duce dupa fiecare tigara sa-si duca catalogul. Vizavi de biroul lui era un fel de vestiar al profesorilor de sport (mai erau inca 2), si l-am gasit acolo, pe canapea butonandu-si telefonul. Am intrat si am inchis usa dupa mine.
- Ce faci?
- Am venit sa te vad.
- Ti-era dor de mine? Si se uita cu zambetul pe buze la mine.
- …
Si ma trage de mana langa el, se duse si incuie usa, ma aseza pe spate isi daduse jos geaca de la echipament, avand un tricou negru pe el prin care i se vedeau pectoralii bine facuti, si se aseza langa mine. Isi trece mana prin parul meu, imi ridic capul sa-l sarut, apoi se asezase pe spate, lasandu-ma sa stau peste el. Incep sa-l sarut iar pe gura, simtind firele de par aspre de pe fata lui, desi era proaspat ras, ii dau tricoul jos si am inceput sa-l sarut pe piept, mangaindu-i intruna intregul corp. La un moment dat, imi trecuse prin cap, sa cobor cu sarutarile si mai jos, ceea ce am si facut, continuand in acelasi fel ii trag pantalonii de la echipament jos, ramanand doar intr-o pereche de boxeri albi. Imi ridica barbia si ma saruta din nou iar eu am inceput sa-i masez organul prin boxeri, simtind ca deja ca era in erectie. Desi era o chestie noua, cred ca eram prea “indragostit” ca sa imi mai pese. Ii dau boxerii jos si cu, un mic impuls din partea lui incep sa i-o iau in gura. Ii simteam mainile in parul meu, si il auzeam cum geme ceea ce ma excita si pe mine la culme. Era chiar placut, am inceput sa-i masez coaiele, si ma joc cu capul penisului sau. Am continuat cam vreo 5 minute, pana cand a inceput sa-i sunte telefonul. Era chemat pana jos la sala de un alt prof de sport. Isi trase boxerii si pantalonii, iar eu am ramas in genunchi pe podea, se aseza jos langa mine , si incepu sa ma sarute.
- Vino diseara la mine!
- Poftim?
- Sunt singur, zi-le la ai tai ca dormi la un coleg.
- Ok! A fost o aprobare cam seaca.
- Te rog frumos si zambi! Apoi am observat ca zambetul ala al lui ma baga intr-o ceata de fiecare data.
- Am sa vin, promit.
- Vin la 7 sa te iau.
- Ok! Si ma saruta in fuga, isi luase tricoul si geaca apoi coborase in sala.
Am coborat si eu, si m-am dus in clasa caci se sunase de iesire. Nu ma mai puteam concentra deloc la ore, abia asteptam sa se faca ora 7. Un lucru era cert, imi placea din ce in ce mai mult de el. Se facuse 6 jumatate, si primisem un mesaj de la el cum ca vine imediat. Parintii erau deja convinsi ca merg la un coleg, imi iau ghiozdanul cu carti, si am mers sa-l astept in fata blocului. Ii vad masina ca apare si ma urc in ea fara ca cineva sa ma vada. Dupa vreo 10 minute am ajuns in fata blocului unde statea. Am coborat si am mers in apartamentul lui. Era foarte placut la prima vedere, cu fel de fel de ornamente in stil modern pe care le puteai admira la nesfarsit.
- Frumos loc!
- Da.
- Esti suparat?
- Nu, de ce intrebi? Si incepe sa rada.
- Pai te vad asa serios, la scoala esti tare glumet, si cand esti c...



    Login