Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Profesorul negru si urias de la Poli
Autor : georgecost - 2023-06-22
Citita de 5407 ori - Nota 0.59 (381 voturi)
Revin cu o noua poveste reala, chiar daca pare usor incredibila. Insa lucrurile s-au intamplat exact asa cum vi le voi expune.

Era vara lui 2019. Revenisem in tara de ceva vreme din Anglia, acolo unde prinsesem pofta de BBC. Sau Big Black Cock, cum se zice. In fantezia anterioara am explicat care sunt motivele: faptul ca sunt uriasi, dar si dezinvolti.

M-am dus prin Cismigiu, cu gandul sa fiu aproape de centru, sa-mi instalez Grindr si poate sa dau peste un negru. Pe vremea aceea, nu erau asa multi ca in zilele noastre.

Am stat vreo jumatate de ora, dar nu s-a legat nimic. Decid sa plec si ma indrept agale spre Universitate, cand primesc un mesaj in engleza. Deschid curios profilul si cand vad ca la ethnicity scrie "Black", o iau razna. In maximum doua minute primesc poza ceruta cu instrumentul (asa abordez eu, direct), iar falca era sa-mi cada pe asfalt. Efectiv credeam ca cineva face o gluma, dar dupa ce imi zice ca e in parc, langa lac, decid sa ma intorc.

Si chiar gasesc acolo un tip negru, usor nerdy, care ma astepta. Dupa maximum doua minute de conversatie, decidem sa mergem catre locatia lui. Statea in camin la Apaca, spunandu-mi ca e din America si ca este profesor asistent la Poli.

In troleibuz, efectiv nu mai aveam rabdare sa ajungem si sa ma conving daca monstru este adevarat. Ajungem, intram in camera si ma roaga sa nu facem galagie. Ii era teama ca vecinii, studenti toti, isi vor dea seama ce indeletniciri are. Ma lasa singur 5 minute cat face un dus si efectiv imi testeaza la maximum limitele rabdarii.

Se intoare si sar direct pe el. Impropriu spus pe el, pentru ca ma arunc direct in genunchi in fata lui si ii trag sortul in jos. Si da, era exact ca in poza. Jur ca avea cel putin 20 de cm. Am mai avut negri si pot aproxima destul de corect. Eram sigur ca nu-l pot inghiti pe tot, dar nici nu conta.

Incep sa o ling, de la cap la coaie, ii iau putin capul in gura, scuip pe ea si incerc sa o iau in gat. Era inca semierecta, dar nu am reusit s-o inghit din prima. Mai scuip pe ea, s-o lubrifiez bine, si incerc din nou. De data asta il trag si pe el de buci catre mine si reusesc sa o bag pe toata. Asa imi provoaca un gag reflex si evident, mai multa saliva pentru a o lubrifia.

Usor-usor se scoala toata si efectiv ma sperii, in sensul ca voiam sa i-o iau pe toata in gat, dar ma gandeam ca o sa ma sufoc. Incepe si el sa preia initiativa, ma ia de cap si incepe sa ma futa usor in gat. Evident, intra aproximativ jumatate, dar la un moment imi fac curaj, imi largesc gatul si reusesc sa o iau pe aproape toata.
O scot din nou si ii spun ca daca voi reusi sa o iau pe toata, as vrea sa ma tina bine de cap si sa ma futa in gat. Imi iau inima-n dinti si, cu greu, reusesc, iar el urmeaza instructiunile intocmai. Ma ia de cap si, desi simteam ca nu mai am aer, incepe sa ma futa in gat. Nu mult, pentru ca nu am rezistat, dar deja pula mi-era sculata toata.
In faza asta, deja era mega excitat si ma intreaba daca nu as vrea sa o iau si in cur. Ii spun ca mi-e frica, dar sa incercam. In plus, nu facusem clisma. Evident, abia a intrat capul si deja simteam ca imi explodeaza curul.
Am abandonat ideea si am inceput sa i-o sug din nou, promitandu-i ca voi face un compromis si voi inghiti pentru prima oara. Cand aude ca desi am supt cateva pule (ii povestisem inainte ce si cum), dar ca nu am inghitit prima data, se excita si mai tare. Ma bate cu pula de cateva ori peste fata si apoi ma ia din nou de cap si incepe sa mi-o indese in gat. Cand intra toata, incepe sa ma futa din nou. Rezist cateva secunde, dar apoi ma retrag repede disperat dupa o gura de aer. Continui sa i-o frec si efectiv ma minunez cum pot sa i-o iau pe toata in gat. Ma bat si eu cu ea peste fata, pentru ca e un sentiment fabulos. O asemenea pula, lunga, groasa, dreapta, este efectiv de poveste.
Continuam asa inca vreo 5 minute, pana imi zice ca mai are putin. Baiat bun cum pare, ma intreaba din nou daca sunt sigur ca vreau sa-si dea drumul in gura mea.
Evident ca ii reconfirm, abia asteptam!
Continui sa i-o frec, ii iau coaiele mari in gura si din cand in cand ii mai ling capul pulii, asteptand momentul culminant. Si vine!
Ma ia de cap, mi-o baga pe sfert in gura si incepe sa si-o frece. In cateva secunde, simt primul val de caldura ...



    Login