Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Profesorul meu de istorie partea 1
Autor : Robert654 - 2019-08-26
Citita de 6802 ori - Nota 7.17 (54 voturi)
Această parte nu conține prea multe detalii sexuale, abia în partea a doua încep să apară și lucruri care să te facă horny. Spor la citit!

De când mă știu am avut o pasiune pentru profesorii de istorie.
în clasele 5-8 am avut un profesor pe care l-am avut crush în secret. (Un bărbat foarte frumos și masculin, mereu se purta frumos cu mine, are ochii verzi cu nuanțe de albastru, niște buze mari și frumoase și un aspect fizic de invidiat. Aveam fluturi în stomac de fiecare dată când îl vedeam) Nu i-am spus nimănui acest lucru deoarece nimeni nu știa despre mine că îmi plac și băieții. Cringe sau nu, la sfârșitul anului, la banchet am izbucnit în plâns deoarece știam că nu îl voi mai vedea. Am mers la baie să mă spăl pe față și să mă mai calmez și ghici cine era la baie.... EL..
A văzut că am lacrimi la ochi și m-a întrebat de ce plâng, i-am spus că îmi va fii foarte dor de momentele din școală și că îmi va lipsii în special el. M-a sărutat pe frunte, m-a luat în brațe și mi-a spus că totul va fii bine. eu mă topisem în momentele alea:))).mi-aș fii dorit să stăm așa tot timpul.
A trecut banchetul, a trecut și vacanța de vară și iată-mă la liceu. Am făcut cunoștință cu domnul diriginte pe nume Ștefan, care coincidență sau nu, preda tot istoria. Când l-am văzut au reapărut fluturii în stomac. De-a lungul liceului nu s-a întâmplat nimic între mine și el până în clasa a 12-a, într-o vineri seară în jurul orei 9, când am decis să-mi fac cont pe un site de matrimoniale pentru gay.
Au trecut vreo 15 minute și văd că am primit un mesaj de la un tip cu un iepuraș ca fotografie de profil.(eu aveam un cățel la poza de profil)
*salut! ce faci?*
*salut! bine, în pat, tu?* zic eu
*la fel și eu. caut ceva distracție..ce zici, ai vrea să ne vedem?* îmi spuse el. I-am spus că sunt cam obosit acum și că nu am chef de întâlniri. El a început să insiste așa că am închis site-ul și nu i-am mai răspuns. Următoarea seară intru din nou pe site, l-am văzut activ și i-am lăsat un mesaj *salut! îmi pare rău că am ieșit aseară, dar îmi era foarte somn*.
El mi-a răspuns imediat *nu-i nicio problemă, te înțeleg... ia spune, în seara asta ai vrea să ne vedem?*
*da, aș vrea* i-am răspuns. Am stabilit să ne întâlnim la un local din centrul orașului la ora 10.
Eu mi-am făcut baie, m-am spălat pe dinți,m-am îmbrăcat, m-am parfumat, am chemat un taxi și am ieșit în fața casei pentru a aștepta taxiul.
cam în 15 minute am ajuns la locul stabilit și m-am așezat la o masă. I-am dat mesaj și l-am întrebat unde este, el mi-a spus că ajunge în vreo 5 minute. Am așteptat la masa mea și din când în când mă uitam la ușa de la intrare. Mi-a picat fața când am văzut cine a intrat pe ușă..... dirigintele meu... nu putea fi el cel pe care îl așteptam, era imposibil să fie el cel de pe site.
M-a observat și a venit la masa mea să mă salute.
*salut Cătălin. ce faci pe aici?*
*bine, aștept pe cineva*, răspund eu
*doar nu ești tu cel cu care mi-am dat întâlnire,nu?*, mi-a zis
*ba da, eu sunt* am răspuns
Nici lui nu îi venea să creadă. S-a așezat la masă cu mine și stăteam amândoi muți. A venit chelnerul și ne-a întrebat ce am dorii. *o bere pentru mine și un suc pentru băiat* spuse Ștefan
*NU! aduceți două beri vă rog* zic eu. Ștefan a început să râdă și a spus *fie, aduceți două beri* chelnerul a luat comanda și a plecat să ne aducă berile. Până a venit comanda, Ștefan încerca să mă facă mai confortabil cu situația dar eu tot timid eram. Au venit berile iar după ce am b...



    Login