Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Privind in jos la Raul
Autor : dorian85 - 2017-03-28
Citita de 7633 ori - Nota 7.26 (207 voturi)
Ma uitam incantat la Raul, care stand in genunchi la picioarele mele imi sugea fericit pula si nu se mai satura de ea. Aproape o treime din ea era in gura lui si imi simteam capul pulii cum se lovea ritmic de omusor incercand sa-i intre pe gat. In timp ce Raul ma sugea cu nesat, trupul imi era strabatut de senzatiile placute pe care le genera gura lui umeda si calda.

Imi place tare mult sa dau muie, dar si mai tare ma incanta sa privesc la cel care ia muie de la mine.

De ce? Pentru ca barbatii sunt mai priceputi la supt pula. Ei o fac cu un erotism si o placere sincera, de care femeile nu vor fi in stare niciodata! Si va rog sa ma credeti, pentru ca am destula experienta cu ambele sexe. Ma excita la culme sa privesc la un babat cum imi suge infometat pula si imi linge cu sete coaiele paroase.

Raul si-a ridicat fata catre mine, recunoscator ca l-am lasat atat de mult sa mi-o suga dupa placul lui, iar eu il sorbeam din priviri, magnetizat de ochii lui caprui, mari si umezi, ca de caprioara. I-am zambit cu caldura ca sa-l incurajez, iar privirea mea pasionala spunea cat de mult imi placea cum imi sugea el pula.

Insa pula mea intrase numai putin in gura lui frumoasa, mai erau cam vreo 12-14 cm pana sa intre toata, ca sa-mi faca placerea deplina. Mi-am impins pubisul in fata sa mi-o inghita mai usor, dar cred ca Raul avea ceva probleme ca sa o faca. Simteam cum limba lui se infasura lacoma pe tija pulii mele, iar buzele lui rosii si umede mi-o cuprindeau cu putere, dar gatul lui nu voia sa se deschidea deloc.

Am tresarit surprins! Una din mainile lui a inceput sa-mi mangaie cu tandrete fesele ferme si musculoase, iar cu cealata sa-mi maseze usor coaiele care atarnau mari si paroase. Crezand ca Raul dorea sa-l fut, i-am cuprins ceafa cu ambele maini si am inceput sa-i apas capul catre pubisul meu flocos. Raul a inceput sa tuseasca sufocat si a incercat sa-si retraga capul, dar mainile mele ferme il tineau apasat, iar capul pulii mele, izbindu-l cu putere, se chinuia sa forteze intrarea in gatul lui.

Asa cum imi doream eu cu disperare de la Raul: sa i-o bag pe toata in gat, pana la coaie, sa simt cum i se umple gatul cu pula mea lunga si groasa ca un salam, sa vad cum face spume la gura si i se scurg balele in timp ce eu il fut cu indarjire. Vai cat de mult imi place sa fut baietii in gat!

In pula mea! Pe neanuntate, i-am simtit degetul aratator miscandu-se pe la curul meu. Imediat am reactionat si am strans din buci, contractandu-mi rozeta. Sunt un mascul activ si nu-mi place ca cineva sa-mi umble pe la cur fara permisiunea mea! Dar Raul necunoscandu-ma bine, incerca totusi sa-si bage degetul in curului meu.

Ce dracu voia tipul? Ca raspuns, nervos, i-am apasat si mai tare ceafa peste pula mea, in ciuda impotrivirii sale. Expresia fetei lui s-a schimbat brusc, de la placera da a-mi suge pula, la expresia chiniuta, in incercarea lui de a se elibera din stransoarea mea. Fata i s-a inrosit de efortul de a scapa de sufocarea si de senzatia de calus pe care pula mea imensa o facea in gura lui. Cand am impins ceva mai mult, din dorinta ca buzele lui sa-mi cuprinda si sa-mi stranga radacina ingrosata a pulii, ochii lui s-au umplut de lacrimi.

Apoi resemnat, el si-a scos degetul din curul meu si mi-a cuprins coapsele cu ambele maini, sprijinindu-se de ele in efortul lui de a scapa de pula mea. Evident ca nu eram de acord cu incercarea lui. Mai ramasesera de inghitit numai 2-3 cm pana la radacina ei. Raul trebuia sa mi-o inghita pe toata, nu puteam renunta chiar la final! Asa ca am impins cu putere din cur, apasandu-i ceafa catre burta mea. Stiam ca pentru el nu era prea placut, dar asta facea parte din regula jocului. Dupa placerea lui de a-mi suge si mozoli pula minute in sir, era randul placerii mele, sa-l fut adanc in gat, pana la coaie.

In semn de protest Raul imi strangea copsele cu putere. M-am uitat in jos la el si am vazut cum lacrimile i-au tasnit din ochi, prelingandu-se peste obrajii sai inrositi de efort, in timp ce isi infigea cu disperare unghiile in coapsele mele. Incercand sa scape, Raul a inceput sa se zbata si sa dea din cap scotand niste sunete ciudate, horcaieli de sufocare amestecate cu gemete disperate.

Deodata, am simtit ca Raul m-a prins si m-a strans cu putere de coaie. Sa-mi bag pula! Ce durere! Am sarit in sus injurandu-l si i-am eliberat capul din apasare, iar pula mea sirorind de saliva a iesit din gura lui si s-a arcuit in sus, izbindu-se de burta mea paroasa.

Raul s-a asezat in fund epuizat de efort, privind acuzator spre mine cu ochii lui frumosi din care mai ieseau lacrimi, care se rostogoleau la vale peste obrajii sai inrositi. Arata atat de seducator in diperarea si supararea lui, incat excitat la culme, am fost tentat sa-l oblig sa mi-o ia din nou in gura ca sa-l fut, dar mi s-a facut mila si am renuntat.

Stateam amandoi tacuti, incercand sa ne revenim. Apoi el s-a apropiat timid de mine si parca cuprins de vina, a inceput sa mi-o ia la frecat. Treaba mergea ca unsa, pula mea fiind acoperita de saliva lui. Inca respirand cu greutate, Raul si-a sters fata de lacrimi si de transpiratie cu dosul de la cealalta mana. Ca sa-i arat ca nu eram suparat pe el si sa-l linistesc, am inceput sa-l mangai tandru pe cap, sa ma joc cu parul lui transpirat, spunandu-i cat de mult mi-a placut cum mi-a supt pula.

Apoi vazand ca Raul si-a mai revenit si ca imi dorea pula din nou, mi-a starnit o pofta nebuna sa-l iau iar la futut si sa-mi golesc in gura lui lacoma si frumoasa slobozul meu satatut de o saptamana. Asa ca l-am apucat de cap si l-am tras mai aproape, apasandu-i fata de pula mea teapana si gata de actiune. Dar dupa experienta precedenta, Raul nu mai era dispus sa-mi ofere placerea pe care o doream atat de mult.

In schimb el mi-a apucat pula tinandu-o strans cu mana, ca si cand ar fi vrut sa se asigure ca n-am sa i-o mai bag pe gat, apoi a inceput sa-o linga si o suga constiincios. Stiam ca asta-i placea cel mai mult, asa ca n-am mai insistat. L-am lasat sa-si satisfaca placerea si sa-mi o suga atata cat incapea in gura lui, desi dorinta mea puternica era sa i-o bag pe toata in gat si sa-i simt stansoarea calda in jurul pulii mele intarite. Doamne, ce mult imi doream sa-l fut! Dar cum?

Sa-l fut in cur? Bineinteles! Unde, altundeva as mai fi putut?

Asa ca l-am apucat de urechile inrosite de excitare si l-am ridicat in picioare, apropiindu-l de mine. Dupa aceea i-am luat capul transpirat in palmele mele mari ca niste lopeti si am inceput sa-i sarut si sa-i musc cu pofta buzele rosii si senzuale, starnind in el dorintele cele mai aprige de a mi se supune si a se lasa dominat de barbatia mea.

Sub imperiul excitarii, Raul m-a cuprins cu pasiune in brate si s-a lipit cu totul de mine, iar pula lui s-a intarit imediat, intrand in erectie maxima. La randul meu l-am luat in brate stangandu-l cu putere, cu o mana in jurul taliei si cu cealata pe dupa gat si am continuat sa-l sarut cu lacomie. Limba mea lacoma se plimba prin gura lui, iar el a inceput sa mi-o suga cu pasiune, cum a facut mai inainte cu pula mea.

Asa cum era lipit cu totul de trupul meu, il simteam pe Raul infierbantat de dorinta si de pasiune, gata sa-mi ofere placera cea mare. La randul meu, eram la fel de excitat si foarte doritor sa-l trag in pula si sa-l fut cu salbaticie, ca un armasar in calduri.

Nu mai aveam rabdare, asa ca l-am intors cu spatele la mine strangandu-l cu putere in brate. Corpul lui transpirat, tremurand de dorinta, s-a lipit imediat de trupul meu paros. Pula mea inaltata si tepana ca o maciuca a intrat imediat intre bucile lui rotunde si apetisante. Degetel mele se jucau cu sfarcurile lui, strivindu-le usor, iar Raul excitat, suspina de durere . Apoi am inceput sa-i sarut si sa-i musc in joaca gatul si ceafa. Gemand de placere, el tremura in bratele mele de dorinta, impingandu-si bucile cu putere in pubisul meu flocos. Pula mea umeda si lunecoasa a intrat cu totul intre bucile lui rotunde si lipsite de ...



    Login