Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Privind in jos la Raul (2)
Autor : dorian85 - 2017-04-21
Citita de 5216 ori - Nota 6.75 (254 voturi)
Raul statea aplecat peste spatarul canapelei cu curul bombat in sus si cu picioarele bine cracite, asteptand cuminte sa-l pregatesc pentru marele asalt. Pe masuta de cafea, intr-o caseta de lemn pentru bijuterii tineam intotdeuana la indemana cele necesare pentru futai (prezervative, lubrifiant anal si o sticluta cu poppers, pentru orice eventualitate).

Am luat un prezervativ si flaconul cu gel lubrifiant, dupa care mi-am tras prezervativul pe pula si mi-am turnat o portie de gel in palma. Cu cealata mana am inceput sa-i indes gelul intre buci si in pizda acea mica si fina. Apoi am inceput sa-i largesc rozeta, mai intai cu un deget. Doamne, ce mica si stramta era pizdulicea lui! L-am masat pret de cateva minute, iar tipul ofta de placere de fiecare data cand degetul meu aratator apasa bumbul umflat al prostatei sale.

Dupa aceea mi-am mai turnat gel si am inceput sa-l lucrez cu doua degete. Pizda lui nu prea se largise, iar degetele mele de-abia incapeau inautrul ei. Raul simtea un oarecare disconfort si gemea usor cand imi invarteam prea tare degetele, fortandu-i rozeta.

Incet, incet, rozeta lui s-a mai relaxat, asa ca am trecut la trei degete. Incercare dificila! De-abia mi-au incaput degetele pe jumatate. Dar eu am trecut peste protestele si vaicarerile lui si am continuat sa imping si sa-mi indes degetele in pizda lui, care se inrosise de atata frecat. Am mai turnat gel si am continuat sa-l masez, fortandu-i cat mai mult rozeta sa se largeasaca. Durerea lui Raul s-a intensificat, a inceput sa scanceasca si sa ma roage sa ma opresc, asa ca am renuntat sa-l mai largesc, sperand ca ce facusem pana atunci a fost suficient.

Ca sa-l calmez si sa-l mai infierbant, m-am culcat din nou peste el si am inceput sa-i sarut gatul si ceafa, iar cu bratele sa-i mangai pieptul si abdomenul, netede si catifelate, complet lipsite de par. Usor si senzual, imi frecam pula de bucile lui cracanate si bine gresate, iar ca raspuns Raul isi misca curul in acelasi ritm cu pula mea, mimand un futai real.

Gura mea lacoma a prins sa-i sarute si sa-i mozoleasca o urechile inrosite de placere, strivind intre degete sfarcurile lui intarite de excitare. Raul era fericit si gemea incantat sub apasarea trupului meu fierbinte si paros, frematand de dorinta de a fi futut.

Fara alta introducere, mi-am potrivit capul umflat al pulii intre bucile lui lunecoase si am inceput sa imping usor. Imediat maciuca mea a ajuns la pizda lui care s-a deschis primitoare, gata sa o inghita. Am continuat sa imping cu mai multa putere, dar capul pulii era mult prea mare in raport cu rozeta lui micuta si nu reusea sa intre. Am mai incercat de cateva ori, dar degeaba, cu toata straduinta mea si a lui Raul. Pulanul meu grosolan era mult prea mare pentru pizdulicea lui mica si stramta, cu toata pregatirea facuta de mine in prealabil.

Nedorind sa-l sparg si sa repet experientele neplacute si dureroase petrecute cu alti parteneri, am renuntat pentru un moment sa-l trag in pula si m-am gandit la o solutie.

Am luat sticluta cu poppers si i-am dat tipului sa inspire din ea de cateva ori. Imediat am simtit efectul, Raul s-a relaxat, mi-a zambit fericit si si-a impins curul in pula mea teapana ca un par.

Atunci m-a asezat in fund pe canapea, iar Raul m-a incalecat si s-a asezat ghemuit deasupara mea, cu fata catre mine si curul deasupa pulii, sprijinindu-si bratele de umerii mei. Apoi a inceput incet, incet, sa se lase in jos pe pula. Ca prin minune, capul pulii a trecut usor prin rozeta lui, avansand lent in tunelul ingust si cald al pizdulicei sale. Dupa cateva momente, am simtit cum pula mea a intrat toata in el, iar la sfarsit bucile lui fine, ca de fecioara, s-au asezat in tufa mea deasa de floci care imi inconjurau pula.

L-am privit incantat de reusita. Raul s-a destins la fata care fusese crispata cat a durat lunecarea pe pula, a deschis ochii ochii pe care i-a tinuti stransi si a respirat usurat. Tipul zambea fericit ca pula mea a intrat toata in curul lui fara sa scoata nici macar un scancet, cu toate ca l-a durut, cu siguranta.

Intelegator, l-am lasat cateva minute sa stea in pula mea ca sa se odihnesca, asteptand ca pizdulicea lui minunata sa se obisnuiasca cu ea, sa se largeasca pe masura ei, iar durerea din curul lui sa se atenueze. Imi simteam pula stransa ca intr-o mengina de pizda lui ingusta, iar excitarea mea s-a amplificat, facandu-o mai pietroasa si mai puternica. Simtindu-o cum se marea in curul lui, Raul a gemut incantat si s-a aplecat spre mine ca sa-mi dea un sarut de multumire, cu toate ca inca il mai durea. Dar baiatul se tinea tare dorind sa-mi demonstreze ca nu era incepator.

Nevrand sa mai pierd timpul, am intins mana si am luat de pe masuta sticluta de poppers si i-am dat-o lui Raul ca sa mai inspire de ea. Acesta a inspirat zdravan de cateva ori, apoi a prins a chicoti vesel si a inceput sa se agite cu curul facand opturi pe pula mea teapana si dreapta ca un catarg. Imediat am simtit ca sfincterele lui s-au relaxat total, iar stransoarea ca de manson a pizddulicei s-a atenuat. Fericit ca scapat de dureri Raul a inceput sa rada, iar eu nu am mai rezistat si i-am tras capul spre mine sarutandu-l pe gura cu lacomie.

Apoi mi-am bgat palmele sub fesele lui, l-am ridicat putin in sus si am pornit cu fota sa-l pompez de jos in sus. Raul cunostea meserie. Sprijinindu-se pe genunchi si cu mainile de umerii mei, acesta a trecut la comanda si a inceput sa urce si sa coboare cu curul pe pula mea.

Dupa vreo cinci minute, pizda lui largind-se suficient am preluat eu initiativa si am inceput sa-l fut cu toata puterea pompandu-l de jos in sus, iar el se lasa cu cu curul pe pula mea in acelasi ritm cu mine.

Sincronizandu-ne perfect, treaba mergea ca unsa si placerea simtita de amandoi era maxima. Raul chiuia satisfacut saltand vesel pe pula mea, care fiiind groasa si lunga (scula de armasar, cum o lauda el) umplea pana la refuz pizda lui micuta, innebunindu-l de placere.

Deodata, coplesit de excitare, Raul a pornit sa ejaculeze aruncand in sus ca o arteziana picaturile cleioase de sloboz, care au cazut in blana creata si deasa de pe burta si de pe pieptul meu. Dupa ce tipul a terminat de ejaculat am cules cu un deget slobozul lui de pe mine si i l-am dat sa-l suga. Dupa care Raul s-a aplecat in jos si mi-a lins meticulos toata blana curatandu-o bine de sloboz, apoi m-a sarutat cu recunostiinta.

Sarutandu-ne am simtit in gura gustul acela specific de sperma, care m-a excitatat foarte tare. Asa ca l-am luat pe Raul in brate si cu pula infipta in pizdulicea lui m-am rasucit, aducandu-l pe tip sub mine, culcat pe spate si cu cracii in sus. Dupa aceea l-am prins de genunchi, pe care i-am indepartat bine facandu-mi loc intre coapsele sale, apoi pornit sa-l fut dand din cur cu toata puterea de care eram in stare.

Ma simteam extraordinar de bine, aceasta fiind pozitia mea preferata de futut (fie fata sau baiat), pentru ca imi ofera postura privilegiata de mascul activ si dominant si pot sa am in fata mea persoana pe care o posed, pot sa-i vad reactiile, starea si trairile produse de futaiul meu. Asa pot sa controlez mai bine intensitatea, taria si ritmul futaiului, dar si adancimea penetrarii, tinand cont de lungimea considerabila a pulii din dotare..

Insa cu Raul nu era nici o problema. Imediat ce mi-am intensificat futaiul acesta mi-a cuprins mijlocul cu picioarele ca intr-un cleste, a inchis ochii satisfacut si a inceput sa geama de placere in ritmul cu care-l futeam. Gemeam si gafaiam amandoi in acelasi timp, innebuniti de placerea futaiului.

Ne ...



    Login