Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul supt la tara
Autor : hulkster - 2023-08-10
Citita de 9144 ori - Nota 1.22 (362 voturi)
Aveam vreo 12 ani cand va povestesc ceea ce mi s-a intamplat. Eram in vacanta de vara, la bunicii varului meu, undeva la tara prin Oltenia, departe de orasul meu natal. Verii mei stateau la oras de fapt, dar unchimiu si matusimea veneau la tara mai des de obicei. Cat am stat la ei, mi-au aratat orasul, ne-am plimbat si prin parc, dar cel mai mult timp l-am petrecut la calculator, ne jucam in retea Starcraft, Heroes 3 si alte jocuri mai vechi, pana cand s-au gandit sa mai schimbam peisajul. Mi-au spus daca vreau sa merg cu ei la tara sa vad casa si imprejurimile, dar sa-i si ajut cu treburile pe acolo, ca aveau mult de lucru. Mi-au spus ca au vaci, oi, gaini, WC in spatele curtii, si ca spalatul se facea momentan la lighean fiindca nu era gata dusul, (cumparase boiler-ul si o cabina de dus dar nu erau instalate), si ca o sa fie de mult de munca pe acolo, ca nu o sa ma plictisesc, o sa am ce face. Ma puneau in tema cu conditille de acolo ca nu o sa fie ca la oras...

Bine, nu e nicio problema, o sa va ajut cum pot, le-am spus.

Aveam si noi tara noastra, am petrecut cateva veri si acolo, dar bunica nu avea atat de multe animale, doar niste gaini. Eram entuziasmat ca aveau vaci, ca mereu am vrut sa merg cu vaca la pascut. Am plecat dis-de-dimineata sa mai prindem din racoare. Era foarte cald atunci, in amiaza temperaturile ajungeau la 34 de grade, bunicii lor se trezeau foarte de dimineata si lucrau pana in jur de 11-12 ziua cand se facea foarte cald si nu mai puteai sa stai afara.

Era un loc superb, foarte linistit, o casa batraneasca, din chirpici cred, asezata in panta, langa poarta era o fantana acoperita, ca o mica casuta, iar langa fantana era grajdul unde tineau vacile. Pe drum, langa poarta erau vreo 10 gaste, tot ale lor, iar in curte, gainile alergau care incotro. Vacile erau deja pe camp, nu le vazusem decat seara cand venira de la pascut. Peste drum de casa, era o bucata mare pamant in care aveau rosii, castraveti, dovlecei, cartofi si niste porumb. Casa avea 3 camere mari si racoroase. In prima camera dormeau bunicii lor, erau doua paturi asezate perpendicular in colt, iar in stanga cum intrai era un televizor care mergea mai mereu pe muzica populara, iar eu urma sa iau camera din stanga. Era o camera cu doua paturi, de-o parte si de alta, foarte aranjate si curate. Pe pereti erau niste covorase, ca niste tapiterii si o soba langa usa. Casa avea doua anexe, una era bucataria si o alta camera in care tineau laptele la prins si cealalta anexa era baia in care urmau sa instaleze dusul.

Bunicii lor erau deja pe camp cand venisem, si ne-am alaturat si noi, la cules de cartofi. Ziua trecuse repede fara prea multe evenimente, cand aflu ca o sa stau doua saptamani la ei si ca unchimiu si matusimea urmau sa se intoarca inapoi la oras, lasandu-ma pe mine cu bunicii lor.

- Doua saptamani fara internet si televizor o sa treaca greu rau de tot, am zis in gura mare.

- Ei lasa, ca o sa treaca repede, fii fara grija, venim peste 2 zile si va ajutam si noi, mi-au spus inainte de plecare.

Au plecat spre seara si cand sa ma bag in pat, am realizat ca mi-am uitat ghiozdanul cu haine in masina. Cum stau doua saptamani fara haine? Ii spun bunicii ca mi-am uitat hainele si daca are vreo pijama sau un alt tricou sa dorm. Cauta ce cauta si gaseste o camasa de noapte traditionala, veche de cand traia bunica ei...

- N-am altceva mamaie, dar poti sa dormi in camasa asta pana vin sa iti aduca hainele, e curata, n-are nimic, o sa iti vina bine, imi spune.

- Hai mamaie, ca arat aiurea in asta, zici ca-s o fetita, spun eu. Mai bine dorm in chiloti, decat cu asta pe mine.

Mamaia cu un raset zise:

- N-are nimica mamaie, ca nu te vede nimenea. Noaptea e frig si nu vreau sa te imbolnavesti, ia si baticul asta pe cap.

- Vorbesti serios mamaie?! Batic vara pentru un baiat?, i-am replicat taios.

Nu am vrut sa il pun si bunica mi-l ia din mana si mi-l pune ea pe cap, adaugand:

- Pune mamaie pe cap ca-i frig, tu nu vezi ca si eu stau cu baticul in cap!

In fine, am acceptat si m-am bagat la culcare, ca eram frant de oboseala. Aratam ca o fata, destul de ridicol, dar mi-am zis ca o sa le dau jos cand iese din camera, dar am adormit instant. Pana sa iasa din odaie, imi spune ca maine sa ma trezesc devreme ca ma duc cu vacile la camp, ca nu are cine altcineva sa mearga.

La 5 dimineata ma trezeste bunica ca trebuie sa merg la pascut. Imi pregatise niste mancare si ceva de baut si mi-a spus ca o sa merg cu un baiat de aici din sat, Vasilica. Eram ultima casa din sat, si deja stransese vreo 17 vaci si urma sa mergem pe camp. Am plecat din casa cum am dormit, si ramasesem in camasa de noapte si cu baticul, mamaia n-a mai zis nimic, doar a ras si i-a spus ca o sa merg cu el si sa avem grija pe acolo. Vasilica avea 15 ani si terminase clasa a VIII-a, ramasese repetent un an ca nu prea ii placea scoala, in special matematica si engleza. Era singurul care mergea cu vacile, ii placea ca se juca toata ziua si cateodata mai lua o carte si citea. Purta o camasa in carouri si niste pantaloni gri de training cam zdrentuiti, cizme si o palarie de paie pe cap. Era cam tuciuriu la piele, ma gandeam ca de cate ori a fost pe camp, s-a bronzat. Era destul de zvelt, si mai inalt ca mine cu vreo 2 capete, parul scurt si brunet. Am tot vorbit pe drum, de unde sunt, si-a dat seama ca nu ma vazuse prin sat, stia pe toata lumea pe acolo, ce clasa sunt, chestii marunte. Ne oprim de pranz sa mancam, undeva la umbra si cand beam apa, mi-a venit sa il intreb daca a ramas vreodata fara apa si daca a baut lapte in schimb. Mi-a zis ca s-a intamplat pe la inceput, cand nu stia cum merg lucrurile, dar daca vrea sa bea lapte, se duce la o vaca si isi ia singur. Intrigat, i-am spus daca ma invata si pe mine sa mulg vaca, ca nu stiam.

- Da, hai sa-ti arat. Mergem la una mai moale, sa nu ne loveasca.

- Uite, intai spalam tatele sa nu fie praf si ce-o mai fi. Apoi ii facem un masaj usor sa se obisnuiasca cu noi, sa dea lapte bun.

- Si cu ambele maini apuci de ele si le tii strans, apoi cobori usor si iata laptele.

La cum facea el, parea destul de usor ca imediat si-a umplut o cana in timp ce mi-a aratat. Am incercat si eu dupa el, dar am scos foarte putin si dezamagit ca nu imi iese, il intreb:

- Auzi, e destul de greu, ma dor si mainile deja, dar nu pot sa sug direct asa... de la uger?

L-a bufnit rasul la ce am spus si imi zice:

- Ah, vrei sa sugi direct? Pai merge, dar ai grija ca s-ar putea sa te impunga. Dar asta e mai domoale, nu te trage, ia si suge!.

Nici nu am asteptat sa termine de spus ca eu deja eram cu tata in gura si ma cam excitase cand am vazut ditamai mamelonul. Vasile statea fix in fata mea, de partea cealalta cand am inceput sa ma frec prin iarba si observ umflatura din pantalonii lui.

- Iti place, cum e? Ranzi el.

Excitat si el de altfel, si spre surprinderea mea, isi da jos pantalonii, nu avea chiloti, trage un scuipat in palma si incepe sa si-o frece.

Cand i-am vazut pula, mi-a picat tata din gura si am scormonit un “da” incet.

Eram atat de hipnotizat si fascinat de pula lui incat m-am ridicat si m-am pus in genunchi langa el. Avea o pula mare, nu stiu cat avea, probabil vreo 16 cm, si mai groasa decat tata de la vaca, dar ma fascina capul belit, ca la mine inca nu se belea. Eram asa de aproape incat i-am simtit mirosul de urina si transpiratie (probabil nu se spalase de cateva zile, dar nu ma deranja ca si eu cred ca eram la fel de nespalat ca si el). Mirosea puternic a vaca si balegar, ca nah, e vacar pana la urma, si ma excita si mai tare chestia asta. Parul era destul de rar, abia ii incepea sa apara. El si-o freca usor in timp ce ma holbeam la pula lui, dar imi placea cum ii belea capul, cand ma intreaba:

- Nu vrei sa sugi un pic din asta?

De abia asteptam sa imi spuna asta...Inima deja imi batea foarte tare in acel moment si nu imi venea sa cred ca sunt asa de aproape de a o simti. Am inchis ochii si i-am raspuns un “ba da” pierdut, si am luat-o in gura. Am simtit un gust sarat la inceput dar nu m-a deranjat. Era sculata maxim si simteam cum zvacneste in gura. M-a innebunit teribil senzatia impreuna cu mirosul, incat l-am prins cu mainile de fund si incercam sa o bag incet mai mult in gura. Eram amandoi in extaz, el si-a pus mainile pe capul meu si s-a rezemat de vaca, si gemea usor, semn ca ii placea. Ma impingea usor cu mainile inspre el si ma excita enorm, ma futea usor in gura. Sugeam cu atat patos, eram precum mielul la tata oii, pana ce se satura de supt. Mi-am deschis ochii la un moment dat si vedeam cum mi-o da in gura efec...



    Login