Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul sex oral ! 4
Autor : laszlorobe - 2012-07-06
Citita de 7096 ori - Nota 7.67 (33 voturi)
Salut !
Am revenit si cu a IV-a parte . Haideti sa vedem ce sa intamplat in continuare .
Stateam capra si il asteptam , asteptam sa vad ce se intampla. Am simtit cum ceva mic imi intra in cur , era tumburucul prezervativului care ma gadila si ma excita enorm . Isi freca pula de gaura curului si nu a durat mult si am simtit cum ceva mare si gros vrea sa intre in mine . Nu a reusit din prima dar nu s-a dat batut. Simteam presiunea dintre pula lui si gaura mea . Usor , usor a reusit sa isi bage capul pulii in curuletul meu .
Auuu ! am strigat
Auu ma doare ! Scoateti pula din mine !
Stai nu te grabi , stai umpic sa te obisnuiesti.
Am stat cam 2 minute nemiscat.
Hai sa continuam ! a spus el hotarat
Am inchis ochii si asteptam sa vad ce se intampla . A inceput sa inainteze si sa isi bage pula in mine . Deja durerea nu mai exista si se transformase in placere . Deodata am simtit cum coaiele lui imi lovesc curu . Atunci mi-am dat seama ca a intrat cu totul.
A intrat toata ?
Da . iti place ?
Da e tare bine ! Te simt in mine , miscate umpic !
Si asa a si facut, isi misca pula in mine si imi placea la nebunie. Simteam ca acum face parte din mine, eram unul si acelasi. Usor a inceput sa ma futa cu o miscare de dute-vino care crestea incet , incet . M-a apucat cu ambele maini de sold si imi impingea pula in cur cat mai adanc . Imi lovea bucile cu forta si imi placea asta .
Iti place cum te fut in cur ?
Da hai fute-ma mai tare !
Din acel moment a inebunit . S-a asezat peste mine si a inceput sa ma futa intr-un ritm alert , in pozitia catesluslui . Numai puteam de placere ii simteam pula cu ce rapiditate se misca in mine. Nu a durat mult aproximativ 2-3 min si el a obosit . Si-a scos pula din mine si-a scos prezervativul si a venit in fata mea.
Hai suge-mi pula !
M-am conformat si mi-am bagat pula in gura si am inceput sa o sug . Avea un gust extraordinar . Ii lingeam capul pulii si incercam sa ii bag limba in gaura capului .
Hai gata iti ajunge ! urcate pe mine !
el s-a intins pe pat si m-a urcat deasupra lui . M-am ridicat putin si mi-am potrivit pula in dreptul curului meu si m-am lasat usor si mi-am bagat pula in cur . M-a durut putin dar am trecut peste . Am inceput sa ii sar in pula , era o senzatie noua , era o pozitie noua . Imi placea la nebunie sa fac asta . M-am oprit umpic si m-am lasat pe pula lui , am inceput sa ma misc in pula lui si sa fac 8 -uri . Din nou m-a apucat de solduri cu mainile lui fierbinti si ma ridicat in sus . Am iesit din pula lui...



    Login