Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu iubit ( 3)
Autor : carlito21 - 2014-12-19
Citita de 5622 ori - Nota 7.87 (101 voturi)
Se luminase bine de ziua cand m-am trezit brusc si oarecum speriat. Desi eram in bratele puternice si ocrotitoare ale lui Mihnea, care ma tinea strans lipit de trupul sau cald si usor transpirat, o oarecare neliniste si teama m-a cuprins. Ceva sau cineva, umbla la fundul meu. O umflatura dura, lunecoasa si umeda, s-a insinuat printre fesele mele, batand insistent la usa rozetei mele, dorind sa patrunda. Pana sa ma dezmeticesc, sa ma trezesc la realitate si sa inteleg ce se petrecea cu mine, am simtit rasuflarea calduta a lui Mihnea la urechea mea, care mi-a soptit cu fermitate:

- Stai linistit Patick, lasa curul moale si relaxat! Am asteptata sa te trezesti, dar nu mai rezist! De o ora am pula cat un stiulete si am coaiele umflate de seva. Vreau sa te fut din nou, ca sa ma golesc de sperma si sa ma calmez! O sa vezi ca o sa fie bine pentru amandoi. La fel ca asta-noapte.

Nici nu am mai apucat sa-mi dau acordul sau sa refuz, ca pula lui Patrick mi-a strapuns rozeta cu putere intrand cu forta in fundul meu. Imediat am simtit aolo o durere violenta, iar fundul meu parca a fost strapuns de un fier incins. Durerea crestea, pe masura ce pistonul acela dur si fierbinte avansa in interiorul meu. Am inceput sa scancesc de durere, apoi chiar sa gem. La naiba, era bine numai pentru el, ca pe mine ma durea enorm.! Chiar mi-au dat lacrimile:

- Mihnea, stai asa, ca ma omori! M-ai luat la pula, asa pe nepregatite, nici bombonica nu mi-ai dat!
- Te rog sa ma ierti! N-am stiut ca te doare asa de tare! Uite ca m-am oprit!

Intr-adevar, Mihnea s-a oprit din impins, dar pula lui intrase deja pe trei sferturi in fundul meu, largindu-l pana la refuz. Iar durerea persista.

- Sa stii ca totusi mi-am lubrifiat pula cu saliva, doar ca nu ti-am mai pregatit in prealabil funduletul. Iar acum ca nu mai esti virgin, ar fi trbuit sa te acomodezi mai usor cu scula mea.
- Da? Asta sa o crezi tu! Si bombonica mea?
- M-ai innebunit cu bombonica asta! Chiar asa mult ti-a placut? Acum nu mai ai nevoie de asa ceva! Aia era pentru dezvirginare. De acuma gata, te poti fute in cur si fara stimulete! Vorba aia: pofta vine mancand! Ia zii, te mai doare curul? Pot sa te fut?
- Ma mai doare! Dar nu asa tare. Poti sa impingi din nou, dar cu blandete! Nu ma pompa ca un nebun! Ca vreau sa-mi faca placere si mie!

In loc de raspuns Mihnea, mi-a sarutat gatul, apoi a reluat actiunea, dar mai lent si cu blandete. In scurt timp au disparut senzatiile neplacute si m-am putut bucura de placerile oferite de el. Ca sa poata actiona mai bine, Mihnea m-a luat in brate lipindu-ma de el (in pozitia 33) si mi-a cerut sa-mi ridic putin piciorul de deasupra, ca sa-i usurez penetrarea. Apoi a inceput sa ma pompeze mai energic, mai in forta, iar eu eram din nou in culmea extazului. Cu cat pistonul lui ma izbea mai puternic, presandu-mi ritmic prostata, cu atat mai mult ma excitam. Amandoi, eram infierbantati, pulsul nostru era accelerat, respiram din ce in ce mai greu, gafaiam si gemeam, fiind ametiti de iubire. In culmea excitarii, Mihnea imi saruta gatul si urechea in timp ce ma pompa frenetic, innebunindu-ma de placere, iar cand a inceput sa ma masturbeze, am simtit ca am luat foc, ejaculand cu putere.

- Dragul meu, e asa de bine, iar tu esti atat de minunat. M-ai facut nespus de fericit! Te iubesc, Mihnea!
- Si eu Draga Patrick! Atentie ca imi vine slobozul! Stange din cur ca sa nu iasa! Ah! Ah! Aaahhh!!! Ce bineee eee! Vai, nu mai pot de placere!
- Te iubesc Mihnea! Asa, stange-ma tare in brate si ramai cu pula in mine, chiar daca ai ejaculat! Imi place nespus de mult sa o simt mare si puternica, infipta toata in funduletul meu doritor!
- Esti asa de dulce, Patrick, ca nu imi vine sa mai ies din tine! Fii sigur de asta, as sta cu pula bagata in tine toata ziua, te-as strange in brate, te-as saruta si te-as fute pana la epuizare. Ce mult imi place de tine!

Am mai stat asa impreunati o vreme, pana cand ne-am revenit , apoi am mers la baie, am facut dus impreuna giugiulindu-ne, dupa care echipati numai cu boxeri am mers la bucatarie ca sa mancam. Dupa atata efort depus, aveam o foame uriasa. Aproape ca am golit frigiderul de mancare. Am ras cate doua doze de bere si am stat de vorba ca doi buni amici. Dar pofta de sex a renascut si aveam pulile intarite, gata de atac.

- Patrick, iar mi s-a sculat pula! I s-a facut de futut. Hai sa mergem la mine in camera, ca sa te mai trag in pula! Imi e asa de pofta sa te mai fut! Nu-i asa ca o vrei si tu in tine?! Am simtit eu, parsivule, ce mult ti-a placut de ea!
- Da ..., o vreau, insa, ..., as vrea sa te fut si eu! Nu vreau sa devin exclusiv fetita ta! Mi se pare corect sa fim parteneri egali, sa ne futem pe rand, unul pe celalat!
- OK, daca asta iti doresti, asa vom face. Desi, mie mi-ar fi placut mai mult ca tu sa fii numai nevasta mea in pat, iar eu sa fiu barbatul tau, care te fute.
- Nu, nu vreau sa fiu numai nevasta in pat! Vreau sa fim egali! Vreau sa te fut si eu!
- Bine Patrick! Vom fi parteneri egali, dar astazi esti numai al meu! Data viitoare voi fi eu la dispozitia ta! Mai trebuie sa te invat niste chestii. Daca tot vrei sa ma futi, macar sa o faci ca lumea, in cunostiinta de cauza! Treci la pat ca sa te invat mai multe lucruri despre futut. OK, Patrick?
- OK! Asa da, sunt de acord sa ma mai futi! Astazi poti sa ma futi cat si cum vrei tu, ca un profesor, ca sa prind meserie, dar nu ca sa fiu muierea ta!


Fara sa mai spuna nimic, vadit afectat de ultima mea afirmatie, Mihnea s-a ridicat de pe scaun si facandu-mi semn sa-l urmez, ne-am dus inapoi in camera lui. Pentru ca am uitat sa aerism, in camera se simtea un miros greu, specific, de sex si de sperma, care ne-a excitat si mai tare. Am aranjat patul ravasit de activitatile noastre anterioare, Mihnea a pus deasupra un prosop mare, ca sa nu murdarim patul cu sperma, apoi am trecut la treaba. Profesorul meu deasupra, iar eu dedesupt, imbratisati, sarutandu-ne cu multa pasiune. Pula lui dura si fierbinte, se lipise de burta mea, facandu-si loc pe langa pula mea, care era si ea in erectie maxima.

- Pentru inceput, de incalzire, hai sa ne sugem pulile reciproc. In pozitia 69.

M-am conformat cerintelor si m-am asezat cu capul intre picioarele lui Mihnea, iar el cu capul intre picioarele mele si am inceput sa ne sugem reciproc sculele intarite. Pula lui imi devenise draga, o apreciam foarte tare, fiind dura si groasa, imi placea sa o ling si sa o sarut. Mihnea a fost mai operativ, mi-a luat-o repede in gura si a inceput sa o suga cu putere, fara alte tandreturi. In cateva minute seva mea a inceput sa urce fiind pe punctul de a exploda, asa ca am inceput sa dau din fund. Dar Mihnea a scos-o din gura si a strans-o cu putere la radacina ei, oprind suvoiul ce inainta spre pula mea.
- Mi-am dat seama ca iti vine slobozul, dar e prea repede. Esti incepator, te exciti imediat si iti vine slobozul prea repede. Cel mai placut este cand ne golim amandoi deodata. Dar eu nu ma excit asa de usor! Vreau sa mi-o sugi bine, cu mai multa determinare si cu mai mult entuziasm! Pula mea nu se multumeste numai cu cateva limbi! Asa ca, baga mare!
- OK, profesore! Am priceput!

M-am apucat sa-i o sug cu mai multa ravana si cu mai multa pasiune. Faceam abstractie de izbiturile de berbece pe care pula lui groasa si dura le dadea in gatul meu. Intre timp, Mihnea a inceput sa-mi linga perineul si coaiele inaintand cu limba intre crapatura dintre buci. Simteam o placere la fel de mare ca si atunci cand imi luase pula la supt. Am inceput sa gem si sa gafai, iar Mihnea a priceput cat de tare eram excitat si ca sa intensifice momentul, a inceput sa-mi muste fesele, incalzite de placere. Eram din nou pe punctul sa ejaculez, cand am primit o alta comanda!

- Gata cu suptul la pula! M-ai incalzit destul. Nu vreau sa ejaculez la tine in gura acum. Vreau sa ma golesc in funduletul asta dragalas, care s-a indragostit de pula mea. Treci si linge-ma in cur, ca sa inveti cum se pregateste un cur inainte de a fi futut. Fa exact asa cum iti fac eu tie acum.
- OK, boss!

Am acceptat eu, dar parca nu ma tragea inima! Cum adica, sa-l ling in cur?! Scarbos, prea scarbos! Dar daca am acceptat, trebuia sa ma supun! Am inceput si eu sa-i ling coaiele paroase, care erau stranse ca un ghem sub pula lui erecta si maronie, apoi am continuat cu perineul acoperit de flocii aceia negri, care se continuau inspre fund si-i acopereau bucile. Gustul perineului unde se acumulase deja ceva sudoare, nu era deloc neplacut, ba pot spune ca era excitant, la fel de excitant fiind si linsul feselor prietenului meu! Perii lui cam aspri ma deranjasera la inceput, dar dupa ce m-am obisnuit, totul devenise misto. Intre timp, Mihnea era mai avansat si deja imi penetrase rozeta cu degetele si incepuse sa imi maseze anusul, excitandu-ma la culme. Din cand in cand scuipa in fundul meu, apoi indesa saliva in anus, pentru o lubrefiere cat mai buna.

- Asa e foarte bine...



    Login