Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu iubit ( 2)
Autor : carlito21 - 2014-11-28
Citita de 6015 ori - Nota 7.94 (86 voturi)
Ne-am reintors in camera lui Mihnea, ne-am intins pe patului lui si ne-am imbratisat , apoi am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem. Mainile lui Mihnea devenisera obraznice, intrau tot mai des in boxerii mei si imi pipaiau pula, coaiele sau imi mangaiau fesele si imi penetrau rozeta cu degetele. La un moment dat Mihnea s-a pus peste mine si a inceput sa-mi sarute buzele, ochii, fata, apoi a coborat si mi-a sarutat pieptul si abdomenul, lingandu-mi buricul si strangandu-mi cu degetele sfarcurile intarite. Urmandu-i exemplul, mi-am bagat si eu mainile in chilotii lui si am inceput sa-i mangaii fesele bombate si musculoase, acoperite cu peri. Lui Mihnea i-a placut gestul meu, asa ca am continuat sa-i mangai fesele cat timp el ma acoperea cu sarutari.

Cand Mihnea a juns cu sarutarile la nivelul boxerilor, a inceput sa linga umflatura mea proeminenta , apoi mi-a scos chilotii, s-a asezat intre picioarele mele si a inceput sa-mi sarute si sa-mi linga pula, coaiele si zona inginala. Traiam niste senzatii unice, noi si fantastice, eram excitat la culme si am inceput sa gafai si sa oftez de placere. Pula mea se intarise ca niciodata si o simteam cum zvacnea excitata. Mihnea a revenit asupra pulii mele, a luat-o intr-o mana si a inceput sa-mi linga glandul, culegand picatura de miere ce aparuse acolo. Apoi m-a masturbat putin, decalotandu-mi pula pana la refuz, dupa care a lut-o in gura si a inceput o cursa fantastica de du-te/vino care m-a facut sa gem de extaziat.

Ce placere famtastica! Era pentru prima data in viata mea cand cineva imi sugea pula si o facea intr-o maniera atat de placuta si de profesionista! Senzatiile pe care le simteam erau colosale, mult mai puternice decat atunci cand imi faceam singur laba! Placerea era accentuata de faptul ca Mihnea imi mangaia coaiele si le strangea in palma lui calda. Eram in culmea extazului, fiind pe punctul sa explodez, dar Mihnea, mai experimentat, a simtit ca imi vine sa ejaculez si a renuntat sa-mi mai suga pula. S-a asezat din nou peste mine si a inceput sa ma sarute cu multa pasiune.

Dar sangele clocotea in mine, pula mea pulsa excitata si ma dureau coaiele prea pline de seva. Am preluat eu initiativa. M-am asezat intre picioarele lui Mihnea, i-am tras jos chilotii cu repeziciune si ca un disperat m-am aruncat asupra pulii sale, pe care am luat-o pe toata in gura. Desi n-am avut niciodata ocazia sa ma joc cu o pula de barbat (exceptandu-o pe a mea!), totusi pe a lui Mihnea am bagat-o cu repeziciune in gura, fara sa o admir, sa o miros, sa o mangai, sa o iubesc! Pur si simplu am inghitit-o pe toata si am ramas blocat cu ea in gura!

- Hei! De ce ai ramas asa!? Da-i bice si suge-o! Dar ai grija la dinti! Sa o faci fin! Foloseste-te de limba, cum ai vazut la mine. Fa curse de du-te/vino. Hai, ca nu-i greu! O sa inveti repede!

Am procedat dupa cum m-a invatat Mihnea si in scurt timp am prins tehnica. Nu era mare scofala! Dar nici nu simteam o placere prea mare. Nu era ca atunci cand el o sugea pe a mea! Insa o faceam constiincios pentru placerea prietenului meu. Acesta, banuind ce se petrecea in sufletul meu, a pivotat pe sub mine si a ajuns cu capul in deptul pulii mele, apoi mi-a luat-o in gura si a inceput sa o suga profesionist! Era altceva! Fiecare sugeam cate o pula. Se cunostea tehnica lui Mihnea, care era mult mai experimentat, dar eram si eu ambitios, asa ca am reusit repede sa-l fac pe Mihnea sa dea din cur de placere si sa ma futa in gura, izbindu-ma cu putere in gat. Apoi am simtit din nou ca degetele lui umezite mi-au penetrat rozeta, rotindu-se acolo cu putere. M-am excitat din nou la culme si in scurt timp mi-am dat drumul in gura lui Mihnea, fara sa-l averizez. Mihne a fost insa mai galant si inainte de a ejacula m-a intrebat :

- Patrick, imi vine si mie slobozul! Cum vrei sa ti-l dau? Il vrei in gura? Vrei sa-l inghiti sau imi dau drumul in afara?
- Habar n-am! E prima oara! Cum e mai bine?
- In gura, normal! Sa inghiti toata sperma si sa-i simti gustul e minunat! Nimic pe lumea asta nu e mai bun decat sperma, mai ales sperma de la un baiat tanar. O sa vezi ca o sa-ti placa!
- OK! Da-ti drumul in gura mea!

Mihnea a mai dat de cateva ori din cur, apoi am simtit in gura un suvoi caldut si cleios, care nu avea un gust rau. Pe masura ce alte jeturi de sperma imi umpleau gura, le inghiteam cu o placere din ce in ce mai mare, iar la final chiar mi-a parut rau ca s-a terminat. Am procedat cu pula lui Mihnea, asa cum am vazut ca a facut si el cu a mea. Am scos-o din gura si am inceput sa o curat de sperma, lingandu-o peste tot! Abia atunci am observat ce pula mare si frumoasa avea prietenul meu si ce gust minunat avea! Gustul acela de pula mi-a ramas intiparit in memorie pentru intrega viata! De atunci, de fiecare data cand iau la supt o pula noua, o compar fara sa vreau cu gustul pulii lui Mihnea din ziua aceea.

Ne-am luat apoi in brate si am inceput sa ne sarutam linistiti! Gurile noastre aveau un alt gust, al spermei si al pulii pe care am supt-o! Fericiti si epuizati, am adormit asa imbratisati. Cand m-am trezit era trecut de ora 22. Eram in continuare in bratele lui Mihnea. Am intors capul si l-am vazut pe acesta ca era treaz si ma privea dragastos. Avea fata transfigurata de un zambet enigmatic, iar ochii sai mari si albastri, umbriti de gene lungi, raspandeau multa bunatate si fericire.

- Patrick, esti asa de dulce! Stau sa te privesc de ceva timp si nu mai satur de tine. M-ai facut foarte fericit. Ma bucur enorm ca suntem prieteni asa de buni!
- Si eu ma bucur, draga Mihnea! Ce mi-ai facut tu astazi, nu se compara cu nimic! Ai fost extraordinar! Imi place asa mult de tine! Cred ca te iubesc!

In loc de raspuns, Mihnea s-a aplecat inspre mine si mi-a sarutat cu multa tandrete ochii, apoi buzele. I-am raspuns cu un sarut lung si apasat si l-am imbratisat strangandu-l cu putere. Mihnea s-a rasucit, trecand deasupra mea si a continuat el sa ma sarute cu pasiune. Am simtit imediat pula lui mare si puernica, tare ca piatra, cum imi apasa abdomenul. Imediat m-am excitat si eu puternic.

- Patrick, ti-am promis o seara speciala, cum nu ai avut tu niciodata. Ce am facut mai-nainte a fost numai inceputul! Te-am dezvirginat in gura, dar as vrea sa o facem si jos! Ce zici? Vrei si tu?
- Adica sa ma futi in cur?! Nu stiu ce sa zic ... As vrea eu, dar mi-e frica de consecinte! N-o sa ma doara? Curul meu va ramane la fel? N-o sa mi se largeasca ? Nu voi pati nimic?
- Te rog sa nu iti faci atatea griji! Lasa totul in seama mea, ca ma pricep! Cum sa iti ramana curul largit?! Fii serios! Nu vei pati aproape nimic! Poate o sa te doara putin la inceput, dar va trece repede! Sa stii ca rozeta si anusul pot sa se largeasca destul de mult, incat sa incapa orice pula, oricat de lunga si de groasa. Dupa aia se strang la loc si nu se mai vede ca ai fost futut in cur!
- Si n-o sa-mi curga sange!? Ca doar voi fi dezvirginat!
- Ce copil esti! De ce sa-ti curga sange? Ca doar curul tau nu e pizda? Tu n-ai himen? Ce dracu’?! Trebuia sa stii asta de la anatomie!

Apoi ca sa ma linisteasca si sa ma calmeze, a pornit sa ma sarute si sa-mi pipaie iarasi fesele si rozeta. Dupa aceea s-a asezat intre picioarele mele, mi le-a pus pe umerii lui ridicandu-mi bazinul si a inceput sa-mi linga perineul si fesele. A continuat avansand mai mult si a inceput sa se joace cu limba in rozeta mea si sa o patrunda usor. M-a cuprins o placere imensa, o senzatie puternica, noua si necunoscuta, eram in al noualea cer. In continuare Mihnea a scuipat o potie zdravana de saliva in rozeta mea si a indesat-o inauntru cu doua degate. Apoi a inceput sa isi roteasca degetele in interior, masandu-mi bine anusul. A mai tras un scuipat si a repetat operatiunea. A treia oara a bagat trei degete, iar eu imi simteam sfincterele relaxate si largite. Din cand in cand, degetele lui puternice imi atingeau prostata si simteam ca iau foc de placere. Ma treceau mii de curenti care mi se opreau in crestet, iar pulsul mi s-a accelerat. Dupa vreo 10 minute de preparative, Mihnea s-a dat jos din pat, s-a dus la biroul sau de lucru si a scos dintr-un sertar inchis cu cheia, un prezervativ si o cutiuta cu niste bombonele roze:

- Ia de aici o bombonica! Baga-o in gura si suge-o! O sa-ti faca bine si nu vei mai fi stresat!
- Ce-i asta, Mihnea?
- Ti-am mai spus! O bombonica antistres! Este recomandata la dezvirginarea in cur. Nu-i nimic periculos! Iti garantez, ca am folosit si eu la inceputuri!

Am bagat in gura pastiluta care avea un gust placut de portocale si l-am privit pe Mihnea cum si-a potrivit meticulos prezervativul pe pula, apoi dintr-un saculet atasat ambalajului a stors cateva picaturi de lichid cu care si-a uns meticulos prezervativul. Dupa aceea mi-a cerut sa-mi ridic picioarele in sus si a inceput sa-mi maseze si mie rozeta cu degetele lui acoperite cu lubrifiant. Apoi Mihnea s-a asezat pe genunchi intre picioarele mele, mi le-a pus pe umerii sai vanjosi si ainceput sa se joace cu pula intre fesele mele, proptindu-o din cand in cand pe rozeta, fara sa o penetreze. Aveam un sentiment ciudat, de emotie si de nerabdare, eram usor excitat. Nici vorba de jena sau de teama. Imi disparuse crisparea si stresul. Mihnea a avut dreptate. Deodata acesta a impins mai tare, iar capul gros si umflat a pulii sale a trecut de rozeta si a intrat in anus. Am simtit o durere acuta care insa s-a diminuat imediat, iar eu doar am scancit usor. I...



    Login