Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul meu iubit ( 1)
Autor : carlito21 - 2014-11-23
Citita de 6714 ori - Nota 7.85 (116 voturi)
Ma numesc Patrick, am 20 de ani, 1,80 m inaltime si 77 Kg. Sunt un tip dragut si destul de prezentabil, brunet , parul negru, cu ochii caprui . Povestea mea a inceput pe cand eram la liceu, in anul III si aveam 17 ani.

In semestrul 2 in acel an, tatal meu a fost numit intr-o functie importanta la o agentie guvernamentala si a trebuit cu totii sa ne mutam la Bucuresti. M-am transferat la un liceu bun din Capitala, de fite cum se zvonea, cu multi copii de bani gata. Totul a inceput dupa vreo 2 saptamani de scoala. Incepusera sa-mi placa baietii, as fi vrut sa-mi fac un amic in Bucuresti cu care sa ma simt bine, dar inca nu cunosteam pe nimeni. Asa ca am inceput sa-mi studiez colegii, poate aveam noroc.

Mi-am pus ochii pe un coleg de clasa, Mihnea, care era teribil de dragut, ma atragea foarte tare si despre care se susotea ca ar fi pe invers. Tipul era cu vreo 10 cm mai scund decat mine, dar mai bine facut, avea parul negru, usor buclat, era brunetel, cu niste ochi mari si fascinanti, albastri ca cerul de vara. La orele de sport am avut ocazia sa-l obsev si sa-l analizez mai bine. Fara sa fie un tip musculos, Mihnea avea un corp bine facut, indesat, care ma facea sa ma excit de placere. Problema era ca nu stiam cum sa-l abordez, fiind un tip foarte retras, extrem de tacut si chiar ursuz. Oricine il aborda, baiat sau fata, era tratat cu raceala sau indiferenta, dand impresia ca era un tip infumurat si inabordabil. Ca atare, restul clasei il tratau in acelasi fel, izolandu-l si scornind tot felul de vorbe despre el.

Norocul mi-a suras in cea de a doua saptamana, cand la ora de chimie, ne-am dus in laborator ca sa facem niste lucrari practice. Intamplarea a facut sa fiu repartizat impreuna cu el la o lucrare. Nu am pierdut ocazia si l-am atacat:

- Salut! Nu-i asa ca te cheama Mihnea?

Mihnea m-a privit lung, masurandu-ma mirat din cap pana in picioare, apoi s-a intors cu spatele la mine si a inceput sa citeasca instructiunile de lucru de pe foaia data de profa. Imi era frica ca ma va ignora, asa cum o facea si cu restul colegilor. Dupa un minut, care mie mi s-a parut o ora, Mihnea s-a intors catre mine si mi-a raspuns, avand un usor zambet pe buze:

- Da, asa ma chema! Dar pe tine?
- Patrick!
- Patrick?! E un nume frumos! Imi place mult! Da’ de ce te-ai bagat in vorba cu mine? Ce urmaresti? O sa ajungi in gura clasei din cauza asta, o sa te faci de cacao!

Eram intr-o mare incurcatura, sa-i spun sau sa nu-i spun adevarul? In cele din urma am raspuns evaziv, dar destul de aproape de adevar:

- Pentru ca esti singurul tip din toata clasa, care mi s-a parut mai simpatic. Asa ca, mi-ar place sa fim prieteni.
- Ar fi misto sa fim prieteni! N-am nici un amic din clasa sau din scoala, toti se feresc de mine pentru ca sunt gay.

Raspunsul lui atat de sincer si de direct, m-a lasat fara replica. M-am prefacut ca nu am auzit ultima lui replica si pana la sfarsitul orei m-am concentrat la ce aveam de facut, fara sa mai vorbesc cu el. La sfarsitul orelor, Mihnea m-a tras la o parte si mi-a soptit grabit, ca nu v-a vorbi cu mine cat timp vom fi in liceu, ca sa nu-mi produca necazuri si sa ma bage in gura colegilor. Mi s-a parut o hotarare inteleapta, asa ca in timpul orelor si in pauze ne ignoram, nu vorbeam intre noi, dar acasa stateam ore intregi pe chat, discutam de toate sau jucam jocuri pe calculator.

Dupa cateva saptamani de conversatii pe calculator, m-am hotarat sa preiau initiativa si sa trecem la o noua etapa in relatiile noastre. Pentru ca se facuse frumos afara, intr-o dupa-amiaza l-am invitat pe Mihnea la o plimbare cu bicicletele intr-un parc din apropiere. Dupa ce s-a lasat seara, ne-am reintors spre casa, eu fiind in spatele lui Mihnea, pentru ca imi placea sa-i admir fesele cand pedala. Deodata, pe o straduta cu vizibilitate scazuta, Mihnea a dat intr-o groapa , bicicleta s-a dezechilibrat, iar acesta a aterizat pe asfalt. Am oprit imediat bicicleta si am coborat sa vad daca Mihnea patise ceva grav.

- Mihnea, cum te simti? Te-ai lovit rau? Te doare ceva?
- Da, m-am lovit, dar sper ca nu mi-am rupt nimic!

Mihnea statea intins pe sosea, rezemat intr-un cot. Mi-a intins cealalta mana, ca sa-l ajut sa se ridice. Dar spre surprinderea mea, cand l-am apucat de mana, m-a tras brusc catre el si am cazut peste el. Dupa ceea, m-a apucat de cap si a inceput sa ma sarute cu infocare, profitand de intuneric si de strada pustie. Ce minunat era! Buzele sale moi si carnoase, apasandu-mi buzele, limbile noastre incolacindu-se cu salbaticie, respiratia lui calda si precipitata, m-au facut sa ma excit imediat si sa ma ia cu ameteala. Apoi, parca rusinat, Mihnea a dat sa se ridice, dar a fost randul meu sa-l apuc de brat si sa-l trag la loc langa mine, imbratisandu-l cu multa caldura si sarutandu-l pe gura cu lacomie. Am profitat de intuneric si de strada pustie, ne-am sarutat si ne-am imbratisat cu sete si cu infocare, minute in sir, soptindu-ne vorbe frumoase de iubire. Intr-un tarziu ne-am desprins din inclestare, ne-am urcat pe biciclete si ne-am indrepat fiecare spre casa lui. A fost cel mai frumos si mai rascolitor moment din viata mea de pana atunci.

Seara, inainte de culcare, am dat drumul la calculator si am intrat pe mess ca sa stau de vorba cu Mihnea. Acesta m-a intrebat daca sambata urmatoare puteam sa merg ca sa dorm la el, pentru ca parintii lui lipseau de acasa, plecand in provincie cu probleme de familie. Imediat m-am dus la mama, ca sa-i cer voie, iar aceasta a incuviintat, bucuroasa ca in sfarsit imi facusem un prieten in Bucuresti, fara sa stie saraca, ce intentionam noi sa facem. Evident ca nu i-am spus ca parintii lui vor lipsi de acasa. Apoi m-am dus repede la calculator, sa-i dau vestea cea mare lui Mihnea, iar acesta bucuros mi-a promis cea mai frumoasa noapte din viata mea, asa cum speram si eu.

Zilele care au urmat s-au scurs teribil de lent, dar a venit in sfarsit si ziua aceea de sambata, spre marea mea bucurie. Desi m-am sculat cu noaptea in cap, m-am dus la baiatul visurilor mele abia pe la pranz, urmand sa stau la el pana duminica spre seara. Mai mult de 24 de ore de fericire in bratele iubitului meu!

Pe la ora 14, emotionat, am sunat la usa lui Mihnea, care mi-a deschis imediat , afisand un zambet larg, de zile mari. Era imbracat numai cu un sort subtire, desi afara inca nu venise vara. Imediat m-a apucat de mana si m-a tras repede inauntru, a inchis usa dupa mine, apoi cu toata puterea lui m-a placat de usa si a inceput sa ma saraute cu putere. Eram in al noualea cer si as fi vrut ca sarutul lui lacom si apasat sa nu se mai termine. Apoi ne-am dus in camera lui, m-am facut si eu comod pentru ca era destul de cald, iar Mihnea a propus sa vedem doua filme cu subiect gay, inainte sa ne dezlantuim. A pornit calculatorul, ne-am asezat in pat si imbratisati am vazut doua filme erotice cu tematica gay, nepornografice, dar foarte emotionante, care ne-au impresionat puternic. Din cand in cand, in acelasi timp cu eroii din filme, ne sautam, topindu-ne de placere unul in bratele celuilalt.

Dupa film, pentru ca eram transpirat, i-am cerut voie lui Mihnea sa fac un dus. Amabil, acesta m-a condus la baie, mi-a dat un prosop curat, apoi a parasit baia. M-am dezbracat, am intat in cabina de dus, am dat drumul la apa si am inceput sa ma spal. In spatele meu, am auzit usa de la baie deschizandu-se si l-am vazut pe Mihnea ca a intrat fara sa spuna nimic, s-a dezbracat si a intrat sub dus langa mine. Era prima oara cand il vedeam complet dezbracat, avea un corp minunat, bine proportionat, iar pula lui semierecta avea dimensiuni considerabile. Spre deosebire de mine, Mihnea devenise barbatus, pilozitatea masculina, de culoare neagra era prezenta peste tot pe c...



    Login