Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul anal (poveste reala)
Autor : Zzzandreiz - 2018-01-25
Citita de 12493 ori - Nota 7.04 (107 voturi)
După cum am spus şi în prima fantezie postată, voi scrie doar întâmplări reale din viaţa mea.
Era noiembrie, o vreme ploioasă şi stăteam cu telefonul în mână căutând un activ pentru oral deoarece, trebuie să recunosc, îmi place foarte mult să sug pula, mai ales o pulă mare, frumoasă şi îngrijită. Mi-ar fi plăcut să încerc şi anal dar îmi era teamă de durere. Auzisem de la alţii că prima dată este dureros, aşa că m-am abţinut.
Las telefonul jos şi ies la geam să fumez o ţigară. Când mă întorc, mesaj de la un bărbat de cam 42 de ani dintr-un oraş vecin, eu aveam 25. Avea o pulă frumoasă foc, destul de lungă, cu capul bombat, îmi lăsa gura apă... ce să mai. I-au plăcut şi lui pozele mele la corp şi deja ne puneam întrebări ca să ne cunoaştem.
M-a întrebat ce îmi place să fac şi i-am spus că doar oral. A spus că nu este o problemă, e bine și oral pentru că oricum trecuse foarte mult timp de la ultima lui aventură şi decât deloc mai bine aşa.
Toate bune şi frumoase, dar nu aveam loc să ne vedem. El nu avea pentru că era căsătorit îar eu acasă nu aduc pe nimeni. I-am sugerat să mergem la un hotel mai retras, dar a spus că nu stătea bine cu banii. M-a întrebat dacă fac în maşină, dar eu când fac sex imi place să fiu relaxat, aşa că am refuzat.
Simţeam că tot ce vorbisem se duce de râpă şi că va fi una dintre acele discuţii sortite eşecului. Dar discuţia lungă cu el şi fotografiile pulii îmi făcuseră poftă mult prea mare. Mă tot gândeam cum să fac să nu il ratez. Apoi mi-am adus aminte că bunică-mea este plecată cu treabă din oraş, iar că atunci când pleacă lasă cheia la noi. Am scotocit efectiv toată casa până am gasit-o, mă întorc repede la telefon să ii scriu, dar îmi apărea offline. Mă apucase oftica. Îi las totuşi un mesaj că am făcut rost de loc dacă mai este interesat. Ies iar la geam să fumez. Mă întorc. Îmi lăsase mesaj că este interesat şi mă întreba care este locul. I-am spus că la bunică-mea că este plecată din oraş. Nu ştia dacă să vină sau nu, începuse să fie nehotărât. Îi era teamă că nu ştia cum arăt etc. Deja mă enervasem. I-am spus că la ora 12 voi fi într-un anume loc, i-am explicat cum se ajunge acolo si am iesit. Daca vrea sa vina, bine, dacă nu, iar bine.
Se face 11:30 ies afară să ajung la locul stabilit. Nu voiam să întârzii. Era frig şi ploua, incepusem sa ma intreb daca e bine ce fac. Dar am zis asta e. Am ajuns si ma pun să astept. Verific telefonul, nimic. 10 minute, nimic. 20 de minute, nimic. Intru după 30 de minute cu gândul să plec dar lăsase mesaj că este pe drum. Mai aştept încă 10 minute cu ochii în telefon. Băgam mâinile în buzunar pe rând să le incalzesc, aşa de frig era. În sfârşit, trimite mesaj că a ajuns. Timp de 10 minute se tot făcea că nu mă găseşte. Într-un final apare. Un tip mai scund decât bine, cu barba aranjată, potrivit la corp. Mă întreabă unde este locul şi am răspuns că la un km depărtare. Nu voia să mai meargă. Ba că este maşina soţiei, ba că benzină etc. I-am spus că dacă tot am ajuns până aici, e păcat să dăm înapoi.
Îl conving să mergem, ne ducem la maşină, era trasă la mama dracu, probabil să nu o văd eu. Plecăm. Era foarte tensionat şi i-am spus să stea liniştit că va fi bine. Schimbăm vreo două vorbe despre vreme şi ajungem. Coborâm şi mergem puţin până ajungem la casa bunicii. I-am spus că fumez o ţigară cât mi se încălzesc mâinile şi l-am întrebat dacă îl servesc cu ceva. A refuzat. Stătea lângă mine in bucătărie şi purtam o discuţie banală. Am terminat de fumat şi ii spun să vină după mine. Întind canapeaua din sufragerie şi il îndemn să se aşeze. Îşi dă tricoul jos, apoi chiloţii. Vai, ce pulă frumoasă atârna. Mă dezbrac şi eu gol şi mă aşez direct cu capul între picioarele lui. Mă întreabă "aşa direct?!" îi răspund "Da!". Îi sărut pula de câteva ori pe coaie şi pe cap, apoi o iau în gură. Ce pulă bună aveam între buze! După atâta aşteptare, după atâtea discuţii, în sfârşit am o pulă în gură. I-o sugeam cu aşa o poftă că îmi era frică să nu îşi dea drumul, îar ca să evit acest lucru îi luam coaiele în gură şi le sugeam pe rând, i le sărutam, mă băgam cu nasul în ele, ii lingeam pula, o sărutam, ii sărutam capul, îar o sugeam, iar o lingeam mmmnm ce pulă bună.
Trecuse ceva de când începusem. Aveam o pulă delicioasă la dispoziţie, era perfect, dar apoi s-a întâmplat lucrul pe care îl urăsc cel mai mult la oral, a intervenit. M-a apucat cu ambele mâini de cap şi a început să mă împingă să o iau toată în gură. Nu aveam ce să fac, eu am vrut. Mi se umpluse gura de scuipat, venea starea uşoară de vomă, abia respiram şi mă cam durea gâtul. Mă opream şi începeam să i-o frec ca să pot să îmi trag respiraţia şi să scuip saliva după care iar mă împingea. După astfel câteva repetări i-am spus că mă descurc şi singur, să nu mă mai apese. Aşa că i-o luam singur toată în gură sau nu ştiu dacă toată, dar cât puteam eu de mult sigur. Şi am continuat aşa. Nu că începuse să îmi placă, dar mă obisnuisem.
Şi îl tot sugeam normal şi adânc până mă întreabă "anal ai făcut vreodată?", "Nu!" îi răspund, "Şi nu ai vrea să încerci?", zic "Ba da!". Probabil aș fi zis orice să scap de oralul ăla.
Se dă jos din pat şi ia un prezervativ, îl pune pe pulă şi se aşează la loc. Mai incercasem eu cu degetele in fund sau diverse obiecte subţiri, dar niciodată o pulă şi mai ales ca a lui. Mă aşez cu genunchii pe lângă corpul lui şi cu fundul pe pulă. Îşi udă pula cu scuipat, fac şi eu acelaşi lucru la fund, apoi o potrivesc la găurică. Încep să mă las uşor în ea şi să mă ridic. Reuşisem să iau capul în mine, dar de fiecare dată când încercam să mă las mai mult, începea să mă doară. După câteva încercări m-a prins de trup şi a împins cu putere. M-am dat înapoi repede şi am urlat încet. M-am lăsat iar încet în ea și a repetat mişcarea. A treia oară când m-a forţat i-am spus că dacă nu mă lasă cum pot eu nu o să mai fac nimic de durere. "Păi aşa nu o să te obişnuieşti niciodată!" mi-a spus încet. Atunci am început să mă ridic şi să mă Las tare în pula lui. Deja cred că se adancise bine în mine. M-a prins bine de mij...



    Login