Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul an
Autor : nickla - 2023-11-28
Citita de 5225 ori - Nota 0.92 (185 voturi)
Nu stiu daca vreodata ati fost indragostiti de ceva sau de cineva. Eu sunt… Eu sunt indragostit si de ceva si de un cineva.. Sunt indragostit de o pula minunata si de omul de care ea este atasata. Il chema Adi.
Ne stim de mult dar ne-am cunoscut intim in timpul unei petreceri unde am dat frau unor porniri nemai pomenite. La ineput ne-am cam ocolit unul pe celalalt nestiind cum sa reactionam. In sinea noastra recunosteam ca a fost minunat dar ne era inexplicabil de greu sa dam ochii unul cu celalat, asta pana cand fara sa planificam am dat ochii unul cu celalalt la mama lui acasa. Si iata-ne acum la implinirea a unui an de cand ne-am explorat prima oara initimitatea.
Aveam din nou emotii fiind prima aniversare impreuna.
Tocmai ce terminasem de mancat fileul de somon iar acum savuram un pahar de vin alb sec… Bun… razand si amintindu-ne de prima intalnire si de tot ceea ce a urmat dupa intre noi doi.
- Sper ca ai loc si pentru desert? m-a intrebat la un momentdat.
- Am, nu iti fa griji pentru mine. I-am zambit inapoi. Ce avem desert ? Tort?
- Da. Tort cu frisca !
- Ahaaa !!! Exact ca atunci…in prima seara am raspuns. Am simtit ca rosesc atunci cand am raspuns, dar privindu-l pe Adi, emotia amintirii era reciproca. Odata ce am rostit ultimul cuvant penisul me a inceput sa pulseze cu gandul la acea prima noapte.
- Asadar tort cu frisca pentru amandoi, a spus Adi dupa ce a pus pe masa farfuriile.
- Bun. Foarte bun i-am spus dupa ce am luat prima lingurita.
Seara a continuat cu o conversatie placuta asa cum ne placea sa avem de obicei.
Cand am terminat sticla de vin m-am ridicat am luat farfuriile goale din fata amandorura:
- Mai adu o sticla de vin ? l-am intrebat pe Adi sarutandu-i crestetul capului.
- Mai am putin in pahar dar mai adu o sticla.
I-am raspuns zambind dar observand in acelasi timp umflatura din pantalonii sai. Era la fel de exciatat ca si mine. M-am intreptat care bucatarie. Am asezat in chiuveta farfuriile de la tort si am scos inca o sticla de vin din frigider careia i-am scos dopul. Odata intors in sufragerie am vazut ca Adi nu mai era la masa. In cele cateva secunde pana mi s-au obisnuit ochii cu diferenta de lumina intre bucatarie si sufragerie l-am cautat cu privirea prin camera. Apoi l-am rmarcat. In fotoliu. Era gol. Statea in fata mea cu mainile pe bratele fotoliului picioarele pe podea si penisul tare. Am lasat sticla pe masa si m-am indreptat pe el.
- Asta da primire ! i-am spus si m-am asezat in genunchi intre picioarele sale. I-am sarutat interiorul coapselor apoi am urcat cu fiecare sarut tot mai sus pana cand ajuns fix sub ouale lui intarite. Am incepu sa ii ling fiecare ou in parte lasnd uneori limba sa sa se duca si sub ele. Gemea de placere si ma exita tot mai tare sa il aud.
- Daaaa….soptea incet. Abia il auzeam . Daaa…
I-am luat penisul in gura…Mmmmm abia asteptam sa imimumplu gura cu pula aia minunata a lui. Capul lucios imi aluneca in gura cat puteam de adanc sa il inghit. Era maricel dar minunat. Simteam cu zemuieste in gura mea. Gustul sau dulceag ma innebunea. I-am prins penisul de la radacina si am inceput sa il sug cu toata pasiunea de care era in stare. Ma mangaia pe cap indemnandu-ma sa il iau mai adanc iar eu incercam din rasputeri sa inghit mai mult si mai mult acea pula superba.
- Ce buna e !!! I-am spus intr-unul dintre momentele in care am scos-o si i-o frecam. Ii lingeam capul si ma jucam cu gaurica delicioasa din varful sau in timp ce mainile mi se jucau cu ouale intarite. Dupa cateva minute de supt am simtit cum se incordeaza si se arcuieste dar imediat l-am scos din gura. Nu vroiam sa termine asa de repede. I-am ridicat picioarele peste bratele fotoliului si -am expus privirilor mele gaurica inmiresmata. M-am apropiat de ea si i-am dat un sarut apasat. Cu nasul sub ouale lui am inceput sa ii dau rotocoale cu limba gaurii fundului. Il auzeam cum ofteaza cand il lingeam si il sondam cu limba. Mirosea frumos, a capsuni, ceea ce ma facea sa cred ca deja se pregatise cu lubrefiantul meu preferat. Imi placea sa se de cu el numai putin eu preferand lubrefiantul meu natural care deja imi inunda chilotii semn ca trebuie si eu sa imi desfac cureaua si sa imi las liber penisul deja dureror de tare. Dandu-mi pantalolnii jos pana la genunchi am preluat din nou misiunea sugerii acelui membru nemaipomenit. I-am strecurat un deget in fund fsmulgandu-I un geamat prelung. Ce cald era in fundul lui. Atat de bine… I-am luat scula iarasi in gura insotind miscarea cu un alt deget in fundul sau. Il sugeam cu daruire apoi il scoteam din gura doar ca sa ii ling venele tari doar ca dupa cateva secunde sa il inghit iarasi. Adi impingea in gura mea uneori luandu-mi aerul si facandu-ma sa ma inec.
Imi placea maxim de mult sa i-o sug.
La un moment dat l-am abandonat in supt si din miscare degetelor in fundul lui si doar l-am privit. Era pierdut in senzatia si clipampe care o traia. Eram amandoi pierduti. Tot universul se invartea in jurului pulii lui.
Mi-am indreptat spatele si mi-am potrivit capul pulii in crapatura lui intima.
l-am mangaiat cu glandul meu pliurile intime ale anusului sau ungandu-l cu zeama ce iesea din abundenta din mine. Apoi am impins. Incet dar ferm. Pentru o secunda rozetuta lui frumos mirositoare a opus rezistenta parca doar sa faca misto de mine, dar apoi s-a deschis tandru intampinandu-ma cald si primitor. Ahhhh, ce frumos imi imbratiseaza penisul. Am intrat in el incet, intai capul apoi pana la jumate, l-am retras apoi pana la gland iarasi apoi am impins incet pana la capat. Cand mi-a simtit ouale ca I se ating de fese a oftat prelung din nou:
- Aaahhh ce bine e!!! a soptit el. Mmmm
- Ah, daaa !!! l-am acompaniat eu, sarutandu-I genunchii.
Intram si ieseam din fundul lui minunat de fierbinte, cautandu-I penisul sa il frec .
- Ce tare e ! i-am zis, in timp ce il pompam in diferite ritmuri.
- Nu il freca! Ba...



    Login