Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataprima vacanta de vara cu catalin in clasa a 6-a
Autor : baietel18 - 2014-10-29
Citita de 9053 ori - Nota 7.91 (117 voturi)
Eram in clasa a 6-a, vacanta de vara, si ziua o petreceam pe afara cu prietenul meu de joaca Catalin. Catalin era la liceu in clasa a 10-a.
Parintii nostri erau prieteni si au plecat impreuna in aceea vara la mare.
Eu cu Catalin am fost dusi la bunica lui. Am dormit si in acelasi pat.

Intr-o zi eram prin livada si ne jucam cu mingea. Catalin m-a pupat pe obraz.
A zis ca seman cu o fetita. Mai spre seara a inceput sa-mi povesteasca despre sex si mi-a zis ca a futut baieti in fund. Nu cred ca a mai facut-o, doar se lauda.
Nu mi-a facut nici un avans in aceea seara si nici nu am continuat discutia.

A doua zi a intrebat daca nu il pup si eu pe obraz, l-am pupat. Mi-a zis ca ii place cum mi se vede fundul in pantalonii de bumbac pe care ii purtam, a zis ca am un fund de fetita. Am ignorat ce a zis si am continuat ziua.

Seara ne-am schimbat de culcare, dar in seara aceea a fost mai diferit. El si-a dat chilotii jos si si-a luat pantalonii. Avea penisul in erectie, sculat. Era mare, mult mai mare ca al meu, care era ca un betisor. M-a lasat intentionat sa ma uit la el. Eram destul de mirat dar nu am zis nimic. El si-a tras pantalonii si s-a bagat in pat. S-a intors spre mine si m-a mangaiat pe picior, eu eram usor excitat, si m-a atins intre picioare. I-am retras brusc mana si i-am zis sa stea linistit. Mi-a zis din nou ca sunt ca o fetita si m-a lasat in pace.

Noaptea eram cu fundul spre el si el cu pensiul in pantaloni presat de mine. Nu mi-am retras fundul am ramas asa. Recunosc ca ma excita tare si ma simteam dominat.

In dimineata urmatoare m-a pupat iara pe obraz, mi-a tras mana usor pe penisul lui.
Nu am retras mana si l-am atins putin. Mi-a placut. Apoi ne-am sculat, am luat micul dejun, apoi treburi pe langa casa, joaca. Toata ziua am fost usor excitat, ma gandeam cum ar fi sa ma futa si pe mine in cur cum zicea el ca ar mai fi facut. Dar nu aveam curajul sa ii zic.

Intentionat mi-am luat niste pantalonasi mai mulati ca sa mi se vada mai pronuntat fundul.
M-a excitat teribil lucrul asta. Dupa-masa ne-am mai jucat cu mingea, si in timpul jocului m-a pipait iara pe fund. Cumva l-am lasat si el a simtit. Seara ne-am bagat in pat si a inceput sa ma pipaie cu mai mult curaj. Eram prea excitat sa nu il las.

I-am pus mana pe penis si am inceput sa il mangai. M-a mangaiat iara pe cur si mi-a zis ca am un cur de fetita. L-am intrebat de ce? mi-a spus ca cere pula. L-am intrebat daca ii place asa mult sa o bage in fund la baieti si a zis ca ii place mult. M-a intrebat daca nu vreau sa incerc sa vad cum e. Am zis ca sunt curios. A zis ca se duce sa ia putin ulei ca sa alunce mai usor. Am asteptat extrem de excitat.

A venit cu o cana cu putin ulei. S-a bagat sub plapuma si a inceput sa imi dea pantalonii jos in vine.
Am opus putin rezistenta dar a zis hai fetita sa te fut si l-am lasat. A muiat un deget in cana si a inceput sa il bage in fund. Apoi si-a dat putin ulei pe penis. A luat penisul si a inceput sa il potriveasca dar pozitia nu era comoda. Mi-a zis sa stau in 4 labe, am zis ok si a venit din spate.

A inceput sa ma penetreze usor. Nu a durut aproape deloc, era chiar ok. S-a oprit din penetrat si a zis da din cur fetita mea. Am inceput sa dau inainte si inapoi, stanga dreapta, nu prea tare sa nu iasa.
A venit peste mine si mi-a spus zi cine te fute? i-am raspuns Catalin, si cine esti tu? , Dani, a zis nu zi ca esti fetita mea, i-am raspuns sunt fetita ta apoi si-a facut curaj si a zis de acum curul tau e proprietatea mea i-am raspuns ca da. A scos-o si mi-a tras o palma la fund de imi era frica sa nu o trezeasca si pe bunica lui care dormea intr-o camera alaturata. Si-a dat drumul pe spatele meu apoi m-a sters el cu un servetel. Apoi mi-am tras pantalonii el a strans servetelul si cana si la somn dupa ce m-a felicitat pentru curaj.

Dimineata totul a fost altfel, mi-a zis sa ii ling sfarcurile si pe burta si l-am lins. Ma simteam dominat. Mai tarziu ne am dus in sura unde saream pe fan si lucrurile pareau sa intre in normal cand m-a pipait pe fund si mi-a dat jos pantalonii. Apoi a scos o carioca neagra permanenta si mi-a scris deasupra fundului proprietatea apoi mai jos lui apoi pe o buca a scris cata si pe cealalta lin.
Mi-a zis dinainte ce scrie si l-am lasat. L-am intrebat de ce scrii? a zis pentru ca esti fetita mea.
Si mi-a tras pantalonii sus. Mi-a zis aseaza-te in genunchi. Ma asez si isi da pantalonii jos si imi spune saruta-mi coaiele. I le sarut, apoi isi trage pantalonii ne ridicam si imi trage usor un picior un fund si imi spune misca-te.

Ne-am mai jucat cu mingea si parca am mai uitat de una alta, seara mergem la culcare si ne schimbam.
El a...



    Login